Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.060
Πόντοι
26.141
Παντως και οι λατινες του Μαιαμι ,Λας Βεγκας , Λος Αντζελες κτλ παπαρια ευκολες ειναι :grin:
ολα εχουν να κανουν με το οικονομικο επιπεδο της καθε χωρας λοιπον.
Εννοείται κ περίμενε να μας περάσουν κ οι Ουκρανοί κ τότε θα τρέχουμε στην Ζιμπάμπουε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.060
Πόντοι
26.141
Ακαθάριστο εισόδημα κατά κεφαλήν βάσει αγοραστικής δύναμης
2021 φρέσκα κουλούρια κ δείτε ότι μας περασαν όλοι
Δεν είναι για γέλια αλλά για κλαματα
received_515976746482454.jpeg

• Like
Αντιδράσεις: ave.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Εννοείται κ περίμενε να μας περάσουν κ οι Ουκρανοί κ τότε θα τρέχουμε στην Ζιμπάμπουε
Ο Λαμπης που γνωρισες στο Μολντοβα ετοιμαζεται για Ναμιμπια ,ερχεται η μαυρουλα 42 χρονων αρχες αυγουστου να γνωριστουνε :grin: πολυ ασφαλης χωρα αν και γειτονικη με Νοτια Αφρικη που γινεται το ελα να δεις ...

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
με βλεπω να γυρναω αλβανια για δουλεια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.060
Πόντοι
26.141
Φρέσκα κουλούρια
Όλοι μα όλοι μας περασαν κ αν αφαιρέσεις από το μέσο όρο συνταξιούχους κ δυ που παίρνουν ψηλουτσικουο εισόδημα σχετικά με ανατ Ευρώπη τότε καταλαβαίνουμε ότι εε κ όχι υπάλληλος σε όλη την ανατολική Ευρώπη έχει καλύτερο εισοδημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φρέσκα κουλούρια
Όλοι μα όλοι μας περασαν κ αν αφαιρέσεις συνταξιούχους κ δυ που παίρνουν ψηλουτσικουο εισόδημα σχετικά με ανατ Ευρώπη τότε καταλαβαίνουμε ότι εε κ όχι υπάλληλος σε όλη την ανατολική Ευρώπη έχει καλύτερο εισοδημα

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Φρέσκα κουλούρια
Όλοι μα όλοι μας περασαν κ αν αφαιρέσεις από το μέσο όρο συνταξιούχους κ δυ που παίρνουν ψηλουτσικουο εισόδημα σχετικά με ανατ Ευρώπη τότε καταλαβαίνουμε ότι εε κ όχι υπάλληλος σε όλη την ανατολική Ευρώπη έχει καλύτερο εισοδημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φρέσκα κουλούρια
Όλοι μα όλοι μας περασαν κ αν αφαιρέσεις συνταξιούχους κ δυ που παίρνουν ψηλουτσικουο εισόδημα σχετικά με ανατ Ευρώπη τότε καταλαβαίνουμε ότι εε κ όχι υπάλληλος σε όλη την ανατολική Ευρώπη έχει καλύτερο εισοδημα
πιστευω οτι αυτες οι τιμες ειναι πραγματικα λαθος, διοτι οπως ειπες δε λαμβανουν υποψην συνταξιουχους και βυσματα.

απο την αλλη δε λαμβανουν υποψιν και το μαυρο χρημα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.060
Πόντοι
26.141
πιστευω οτι αυτες οι τιμες ειναι πραγματικα λαθος, διοτι οπως ειπες δε λαμβανουν υποψην συνταξιουχους και βυσματα.

απο την αλλη δε λαμβανουν υποψιν και το μαυρο χρημα.
Μα οι συντάξεις κ μισθοί δυ στην Ελλάδα ανεβάζουν τον ελλην μέσο όρο
Αν αφαιρεσουμε αυτους τους δύο τότε είμαστε ακόμα πιο κάτω

Μαύρο χρήμα δυστυχώς δεν υπάρχει δείκτης ώστε να έχουμε εικόνα
Οπότε δεχόμαστε αυτά σα στοιχεία

Ο ο Έλληνας θα ξανά γαμησει ανατ μπλοκ μόνο αν καταρρεύσει ο Πούτιν και ο λουκασένκο από Ρωσία και Λευκορωσία
δηλαδή να μπούνε σε ένα μεταβατικό στάδιο καμία πενταετία ίσως τότε γίνουν πιο εύκολες οι Ρωσίδες και οι λευκορώσιδες

θυμηθείτε με

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

Ο ο Έλληνας θα ξανά γαμησει ανατ μπλοκ μόνο αν καταρρεύσει ο Πούτιν και ο λουκασένκο από Ρωσία και Λευκορωσία
δηλαδή να μπούνε σε ένα μεταβατικό στάδιο καμία πενταετία ίσως τότε γίνουν πιο εύκολες οι Ρωσίδες και οι λευκορώσιδες

θυμηθείτε με
ο ελληνας δε θα γαμησει μπλοκ ξανα, γιατι εχει γαλουχηθει να ειναι πυρφορος, καληνυχτακιας, εναλλακτικος, να δεχεται μπολιασμα κλπ. Βλεπεις τους νεους να ειναι ¨κυνηγοι"? και τζαμπα να του φερουν τη ρωσιδα (του αθηναιου η του σαλονικιου τουλαχιστον) δε θα τη θελει η μανα του.

κανας κρητικος ισως αν εκανε τιποτα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.156
Πόντοι
3.656

θυμηθείτε με
βρε μεγάλε, όταν βλέπεις υδραυλικούς να δηλώνουν 6.000€ εισόδημα το χρόνο και να έχουν αμάξια πολυτελείας στο όνομα της μάνας τους, μην ψάχνεις τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία. Αμέτρητα άτομα έχουν κρυφά εισοδήματα ας πούμε από ελιές, και πόσο ξέπλυμα γίνεται, στην πιάτσα είσαι, δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.060
Πόντοι
26.141
βρε μεγάλε, όταν βλέπεις υδραυλικούς να δηλώνουν 6.000€ εισόδημα το χρόνο και να έχουν αμάξια πολυτελείας στο όνομα της μάνας τους, μην ψάχνεις τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία. Αμέτρητα άτομα έχουν κρυφά εισοδήματα ας πούμε από ελιές, και πόσο ξέπλυμα γίνεται, στην πιάτσα είσαι, δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω
Το ίδιο θα σου πει κ ο Σλοβάκος κ ο Ρουμάνος κ ο Τούρκος που μας πέρασαν για το μαύρο χρημα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ουκρανία να δεις τι μαύρο χρήμα παίζει.Είναι όμως οι γκόμενες πάμφτωχες.
Γενικά για την ισχύ ενός έθνους και την ατομική ισχύ δεν παίζει ρόλο το μαύρο χρήμα αλλά το άσπρο.Αν πάει ο Ελληνας να τη βγει στον Ουκρανό στο μαύρο ... καλά κρασιά.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Το μαυρο επιτρεπει τα πυρφοριλικια στην Ελλαδα ομως.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556

Όπως είπα και τις προάλλες τα στοιχεία για την Ελλάδα είναι παραπλανητικά, γιατί είναι μία οικονομία στο ψυγείο ακόμα. Τα πραγματικά μεγέθη θα φανούν 2-3 χρόνια αφότου ξαναρχίσει ο δανεισμός Ιδιωτών και Επιχειρήσεων, δηλαδή σε 3-4 χρόνια, μιας και ήδη άρχισαν να δίνονται εντολές για άνοιγμα της κάνουλας δανεισμού από τις τράπεζες. Δείτε λίγο ειδήσεις σε οικονομικά σαιτ και θα καταλάβετε.

Οικονομία χωρίς δανεισμό δεν είναι κανονική οικονομία.
Όλοι οι παρονομαστές είναι διαφορετικοί

Τελευταία τροποποίηση:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Όπως είπα και τις προάλλες τα στοιχεία για την Ελλάδα είναι παραπλανητικά, γιατί είναι μία οικονομία στο ψυγείο ακόμα. Τα πραγματικά μεγέθη θα φανούν 2-3 χρόνια αφότου ξαναρχίσει ο δανεισμός Ιδιωτών και Επιχειρήσεων, δηλαδή σε 3-4 χρόνια, μιας και ήδη άρχισαν να δίνονται εντολές για άνοιγμα της κάνουλας δανεισμού από τις τράπεζες. Δείτε λίγο ειδήσεις σε οικονομικά σαιτ και θα καταλάβετε.

και να ανοιξει η κανουλα του δανεισμου, ποιοι θα παρουν τα χρηματα και πως θα τα αποπληρωσουν μετα?

θα ανοιξουν μερικα ακομα σουβλατζιδικα και καφε που θα εχουν ανοιξει με τα χρηματα παπουδων.

αν και πολλοι λενε (ειδικα τα κομματα) για το επιχειρηματικο δαιμονιο του Ελληνα, εγω πιστευω πως ειναι μυθος.

απλα οσοι δεν ειχαν σπουδες, βυσμα, ανοιγουν καφε/σουβλατζιδικα μπας και βγαλουν κανα φραγκο

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
και να ανοιξει η κανουλα του δανεισμου, ποιοι θα παρουν τα χρηματα και πως θα τα αποπληρωσουν μετα?

θα ανοιξουν μερικα ακομα σουβλατζιδικα και καφε που θα εχουν ανοιξει με τα χρηματα παπουδων.

αν και πολλοι λενε (ειδικα τα κομματα) για το επιχειρηματικο δαιμονιο του Ελληνα, εγω πιστευω πως ειναι μυθος.

απλα οσοι δεν ειχαν σπουδες, βυσμα, ανοιγουν καφε/σουβλατζιδικα μπας και βγαλουν κανα φραγκο

Δεν είναι τόσο απλό. Ο δανεισμός λειτουργεί πολλαπλασιαστικά μέσα σε μία οικονομία. Ακόμα και αν εσύ πάρεις 50.000 δάνειο αύριο να ανοίξεις σουβλατζίδικο στην Αιόλου, ακόμη και αν σε 2 χρόνια κλείσεις και χρωστάς 30.000, ο τζίρος που θα έχεις κάνει και η συνεισφορά σου στην οικονομία θα είναι τεράστια. Ενοίκια, μισθοί, προμηθευτές, λογιστές αλλά και φόροι, ΦΠΑ, εισφορές ΕΦΚΑ, τόκοι δανεισμού, και πολλά άλλα θα είναι μεγάλη συνεισφορά.
Και όλο αυτό το χρήμα, επειδή κάνει περαιτέρω κύκλο, συμβάλλει περισσότερο.
Γενικά δε μπορεί να γίνει καμία απολύτως σύγκριση με μία οικονομία που δεν υπάρχουν δάνεια, με οικονομίες πχ που πάει ό άλλος και παίρνει με το καλημέρα 300.000 ευρώ με επιτόκιο 1% για να αγοράσει σπίτι (βλέπε Γερμανία σύμφωνα με αυτά που έλεγε ο Kman)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.164
Πόντοι
3.506

Σιγά μην ανοίξει ο δανεισμός που δεν υπάρχει μία στην Ελλάδα. Γιατί νομίζεις ότι αποσχίστηκαν όλες οι συστημικές τράπεζες και έγιναν holding εταιρείες και το έχουν ξεσκίσει στις τιτλοποιήσεις; Σε λίγο, 15 μέρες θα καθυστερείς τη δόση και θα πουλιέσαι στο κοράκι. Και μιλάμε να ξαναρίξουν φράγκα σε μια διαλυμένη οικονομία όπου κτυπά το default rate 50%; Με το σταγονόμετρο θα δίνονται νέες χρηματοδοτήσεις...

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Σιγά μην ανοίξει ο δανεισμός που δεν υπάρχει μία στην Ελλάδα. Γιατί νομίζεις ότι αποσχίστηκαν όλες οι συστημικές τράπεζες και έγιναν holding εταιρείες και το έχουν ξεσκίσει στις τιτλοποιήσεις; Σε λίγο, 15 μέρες θα καθυστερείς τη δόση και θα πουλιέσαι στο κοράκι. Και μιλάμε να ξαναρίξουν φράγκα σε μια διαλυμένη οικονομία όπου κτυπά το default rate 50%; Με το σταγονόμετρο θα δίνονται νέες χρηματοδοτήσεις...

Αναφέρεσαι στα παλιά δάνεια που δόθηκαν αφειδώς και κοκκίνισαν εν μέσω κρίσης.
Ναι υπάρχουν και αυτά και είναι η πλειοψηφία. Όμως σιγά-σιγά περνάνε στην Ιστορία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Από πίσω όμως υπάρχει μία νέα γενιά (18-30 προς το παρόν και θα αυξάνεται διαρκώς κάθε χρόνο) πεντακάθαρη από δανεισμό που ψάχνει να βρει τον δρόμο της. Άλλος να ανοίξει μαγαζί, άλλος να σπουδάσει, άλλος να πάρει σπίτι, άλλος να κάνει αγορές (αυτοκίνητο, ΗΥ, έπιπλα, ηλεκτρικά, κλπ)
Κακά τα ψέματα, χωρίς δανεισμό δεν τσουλάει καμιά οικονομία.
Ήδη τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξυπνάνε, δείτε τριγύρω και online και θα καταλάβετε.
Φυσικά δε θα είναι εποχή 2002+ που δανειζόταν ο άλλος 50.000 με 9.000 εισόδημα, αλλά σίγουρα όχι εποχή 2014 που δε μπορούσε να πάρει δάνειο κανένας, ούτε 1000 ευρώ με εντολή Τρόικας και ΕΕ.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Το θέμα είναι επίκαιρο και όσο περνάει ο καιρός θα αφορά όλο και περισσότερο κόσμο.
Μεγάλο ποσοστό νέων δουλεύουν εξ αποστάσεως, πολλοί με ικανοποιητικούς μισθούς.
Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο, το θέμα αφορά συνδυασμό εργασίας εξ αποστάσεως με πορνοτουρισμό/πορνομετανάστευση.
Μέρη που αξίζουν και που συνδυάζουν πολλά από όσα ψάχνει κάποιος που ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Σχετικά φθηνό κόστος ζωής, καλές και εύκολες γυναίκες, να μην είναι πολύ απομονωμένο ώστε να υπάρχει δυνατότητα για εξερεύνηση τριγύρω, σχετική ασφάλεια και καλές υποδομές ιντερνετ για τη δουλειά, αν και το τελευταίο πλέον υπάρχει σχεδόν παντού.

Η εν λόγω κατάσταση έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, γιατί διαφέρει με όσα έχουμε συνηθίσει, μιας και:

1. Δεν είναι κλασσικός πορνοτουρισμός, δηλαδή πάω 5-10-30-60 μέρες να φάω λεφτά, να γλεντήσω-πηδηξω και πίσω Ελλάδα. Μπορείς να μείνεις όσο θέλεις.

2. Δεν είναι κλασσική πορνομετανάστευση, μιας και δεν πας με σκοπό να μείνεις απαραιτήτως μόνιμα.

3. Δεν πας γκασταρμπαιτερ, δε σε ενδιαφέρει η αγορά εργασίας της χώρας, οι μισθοί της, οι ευκαιρίες να κάνεις μπίζνες, οι γνωριμίες για να κάνεις δουλειές, κλπ
Πας με έτοιμη δουλειά. Επομένως έχεις κάποιους μπελάδες στο κεφάλι λιγότερους

4. Δεν υπάρχει πίεση χρόνου και χρημάτων, μιας και θα έχεις σταθερή ροή εισοδήματος από τη δουλειά. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι το κόστος ζωής, να τη βγάζεις σχετικά άνετα με το μισθό σου.

5. Μπορείς να συνδυάσεις περισσότερα μέρη. Λίγους μήνες εδώ, λίγους εκεί κλπ

Ποιες οι καλύτερες επιλογές λοιπόν για ένα τέτοιο άτομο;

Οι γνώστες της Ανατολικής Ευρώπης αλλά και των άλλων προορισμών, που θα πρωτοπηγαίνατε, τι θα κοιτούσατε να έχει το μέρος και ποιο θα ήταν το πλάνο σας αν ανήκατε σε αυτήν την κατηγορία;

Για χάριν απλότητας, ας υποθέσουμε έναν νέο 32 χρονών, χωρίς δεσμεύσεις στην Ελλάδα, με καθαρό μισθό 2000 ευρώ το μήνα.
George71, το θέμα που άνοιξες είναι ενδιαφέρον. Γράφω όμως περισσότερο, επειδή μου το ζήτησες σε κάποιο άλλο νήμα, χωρίς να ξέρω πραγματικά από ποια οπτική γωνία να το δω, γιατί τα δικά μου κριτήρια είναι τελείως διαφορετικά.

Το θέμα «γυναίκες» δεν είναι καν κριτήριο για μένα. Όπου και να πάω θα βρω, διότι δεν κυνηγάω ποσότητες. Ούτε η φτηνή ζωή είναι κριτήριο, γιατί μου αρέσει η ποιότητα, η οποία βεβαίως κοστίζει. Αλλά ούτε και η διασκέδαση τύπου clubs, φαγάδικα κλπ. Με ενδιαφέρουν αλλά δεν επηρεάζουν αυτά τις αποφάσεις μου.

Κριτήρια μου είναι η ασφάλεια, ο πολιτισμένος κόσμος, το οργανωμένο κράτος, ο καιρός, οι μοναδικές εμπειρίες. Με αυτή τη σειρά. Κι ας μην πρόκειται για μόνιμη εγκατάσταση. Διότι έχω γυρίσει σε αρκετά μέρη κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Μία φορά να σου τύχει το κακό, τελείωσες για πάντα. Μπορεί να μπλέξεις χωρίς να το καταλάβεις σε περιπέτειες και είτε να σε σακατέψουν είτε να δεις πράγματα που θα σε σημαδέψουν για πάντα.

Εγώ έχω κάνει την επιλογή μου πριν 25 χρόνια και την ίδια θα έκανα και σήμερα κι ας ήταν για πρόσκαιρη εγκατάσταση: το δυτικό μέρος της Γαλλικής Ριβιέρας. Τουριστική περιοχή με πολλούς expats, πολύς φοιτητόκοσμος (70 χιλιάδες) κι άρα λογικές τιμές (πλην ενοικίων) και silicon valey της Γαλλίας.
Ανεκδοτικά αναφέρω και το Cap d'Agde εκεί κοντά, όπου το επιφανές μέλος @sex volcano έδωσε μάχη για να περισώσει την τιμή του. :2funny:

Άλλα μέρη: κάποιες χώρες του α. μπλοκ που είναι στην ΕΕ, Κύπρος, Μπαρσελόνα, Μαδρίτη, Λισαβώνα, πιθανώς Μάλτα, Κόστα Ρίκα, Ταυλάνδη, Σιγκαπούρη, Νότια Κoρέα, Νέα Καληδονία (γαλλικό νησί κοντά στην Αυστραλία) και Μαρτινίκα στην Καραιβική.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
George71, το θέμα που άνοιξες είναι ενδιαφέρον. Γράφω όμως περισσότερο, επειδή μου το ζήτησες σε κάποιο άλλο νήμα, χωρίς να ξέρω πραγματικά από ποια οπτική γωνία να το δω, γιατί τα δικά μου κριτήρια είναι τελείως διαφορετικά.

Το θέμα «γυναίκες» δεν είναι καν κριτήριο για μένα. Όπου και να πάω θα βρω, διότι δεν κυνηγάω ποσότητες. Ούτε η φτηνή ζωή είναι κριτήριο, γιατί μου αρέσει η ποιότητα, η οποία βεβαίως κοστίζει. Αλλά ούτε και η διασκέδαση τύπου clubs, φαγάδικα κλπ. Με ενδιαφέρουν αλλά δεν επηρεάζουν αυτά τις αποφάσεις μου.

Κριτήρια μου είναι η ασφάλεια, ο πολιτισμένος κόσμος, το οργανωμένο κράτος, ο καιρός, οι μοναδικές εμπειρίες. Με αυτή τη σειρά. Κι ας μην πρόκειται για μόνιμη εγκατάσταση. Διότι έχω γυρίσει σε αρκετά μέρη κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Μία φορά να σου τύχει το κακό, τελείωσες για πάντα. Μπορεί να μπλέξεις χωρίς να το καταλάβεις σε περιπέτειες και είτε να σε σακατέψουν είτε να δεις πράγματα που θα σε σημαδέψουν για πάντα.

Εγώ έχω κάνει την επιλογή μου πριν 25 χρόνια και την ίδια θα έκανα και σήμερα κι ας ήταν για πρόσκαιρη εγκατάσταση: το δυτικό μέρος της Γαλλικής Ριβιέρας. Τουριστική περιοχή με πολλούς expats, πολύς φοιτητόκοσμος (70 χιλιάδες) κι άρα λογικές τιμές (πλην ενοικίων) και silicon valey της Γαλλίας.
Ανεκδοτικά αναφέρω και το Cap d'Agde εκεί κοντά, όπου το επιφανές μέλος @sex volcano έδωσε μάχη για να περισώσει την τιμή του. :2funny:

Άλλα μέρη: κάποιες χώρες του α. μπλοκ που είναι στην ΕΕ, Κύπρος, Μπαρσελόνα, Μαδρίτη, Λισαβώνα, πιθανώς Μάλτα, Κόστα Ρίκα, Ταυλάνδη, Σιγκαπούρη, Νότια Κoρέα, Νέα Καληδονία (γαλλικό νησί κοντά στην Αυστραλία) και Μαρτινίκα στην Καραιβική.

Thanks

Βλέπω δεύτερη ψήφο στη Λισαβώνα, δεν ήξερα ότι είναι τόσο ψηλά.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Thanks

Βλέπω δεύτερη ψήφο στη Λισαβώνα, δεν ήξερα ότι είναι τόσο ψηλά.
Επισκεφτηκα Λισαβωνα πριν τον κορονοιό.
Θετικες εντυπωσεις.
Γνωρισα κι εναν ελληνα πιτσιρικά 22-23 χρονων. Τα ηπιαμε μαζι.
Μου ειπε πως μενει εκει ,δουλευει με μισθο 1.000€ καθαρα κ ενοικιο πληρωμενο σε teleperfomance πως τα λενε.
Τον ζηλεψα, αυτη η ηλιοφανεια με συνεπηρε. Οπως και να το κανουμε ο ηλιος ειναι πολυ σημαντικος για την διαθεση, και μας λειπει πολυ εδω στην γερμανία.

Πόλη οργανωμενη, οχι χαωδης, μετρό ,σημαντικό αεροδρομιο, καθαριοτητα, ασφαλης,εχει τουρισμο, και η πρωτευουσα με την μεγαλύτερη ηλιοφανεια στον κόσμο (οπως ειπε η ξεναγός), θαλασσα
Στα αρνητικα, κοστος ζωης, ακριβό ενοικιο, ακριβο ρευμα, ακριβο σουπερ μαρκετ, σχετικα χαμηλοι μισθοι, απο διασκέδαση οχι κατι ιδιαιτερο, γυναικες κακοντυμενες, αντιερωτικες συνηθως, μεγαλη βραζιλιανικη κοινοτητα, νομιζω 60.000 βραζιλιανοι. Η μεγαλυτερη βραζιλιανικη κοινοτητα εκτος βραζιλιας.
Να πω ομως πως, οπως ολες οι βραζιλιανες που ερχοντε στην ευρωπη, αντι να μεταφερουν την θυληκοτητα και τον αισθησιασμό τους στις ευρωπαιες ,αντιθετως παιρνουν τα χούγια και τα κακά απο τις ευρωπαιες

Σκεφτομουν για μόνιμα εκει ωσπου τα χαλασα με την πορτογαλεζα που ειχα "σχεση".
Τωρα σκεφτομαι μόνο για βραζιλια

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom