alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Για διακοπές πηγε ή για δουλεια?Μπορει ... παντως πολυ φιλος που πηγε πριν αρκετα χροναι δεν του αρεσε
Για διακοπές πηγε ή για δουλεια?Μπορει ... παντως πολυ φιλος που πηγε πριν αρκετα χροναι δεν του αρεσε
Διακοπες για μια βδομαδαΓια διακοπές πηγε ή για δουλεια?
Πρώτη φορά στο Μονακό είδα μία κοπέλα ήταν δεν ήταν 20 πιασμένη χέρι χέρι με έναν γέρο ίσαμε 80 χρονών. Και καθώς δεν ήμουν μαθημένος σε τέτοιες αντιθέσεις έπαθα αρχικά σοκ και τις επόμενες μέρες κατάθλιψη.Και στο Μονακο εχει μουναρες, ποιος τις γαμαει ομως.
Και η Ελλαδα εχει πολλες χοντρες.... στην Ευρωπη ειμαστε nr1....Και τα πιο χοντρά επίσης
Εγω εξω απο το καζινο στο Μονακο πριν καμια 20αρια χρονια ειδα το ακριβως αντιθετο, εναν 25αρη μοντελο να εχει αγκαλια μια 70χρονη εντονα βαμμενη με γουνα. Καταθλιψη δεν επαθα παντωςΠρώτη φορά στο Μονακό είδα μία κοπέλα ήταν δεν ήταν 20 πιασμένη χέρι χέρι με έναν γέρο ίσαμε 80 χρονών. Και καθώς δεν ήμουν μαθημένος σε τέτοιες αντιθέσεις έπαθα αρχικά σοκ και τις επόμενες μέρες κατάθλιψη.
Τις μουναρες εκει πρεπει να πας σε καλα μαγαζια για να τις δεις και εχει παρα πολλες ...
εξω στο δρομο ναι ως επι το πλειστον μπαζα και χοντρες
Και απο τα κολλεγια στην Αμερικη γνωριζεις?Αμερική πρέπει να πέφτουν τρελά γαμήσια στα κολέγια.Κάτι spring break και τέτοια.Που εκεί πολλές αμερικανίδες είναι ακόμα αδύνατες και μουνάρες,πριν γίνουν μετά τόφαλοι
και στο κισινάου πάνε μια εβδομάδα και λένε χάλι μαύρο και γκόμενες πουθενά. Αφού ξέρεις καλύτερα πως να φιλτράρεις πληροφορίες και από ποιούς ρε τάσο.Διακοπες για μια βδομαδα
ναι μεν πλουτος αλλα ολα fake στην πολη απο οτι μου ειχε πει
american pieΚαι απο τα κολλεγια στην Αμερικη γνωριζεις?
Και απο τα κολλεγια στην Αμερικη γνωριζεις?
και το σπασμένο ρολόι δυό φορές τη μέρα λέει σωστά την ώραΚαι απο τα κολλεγια στην Αμερικη γνωριζεις?
τζαμπα μπαινειςΌσο εσύ πήγες στο καζίνο του Μονακό
Τα πιο ωραια μουνια του κοσμου μαγκες ειναι μαζεμενα στην Αμερικη , οι καλυτερες σλαβες - λατινες - σκανδιναυες κτλ αλλα εκει θελει ΤΟ χρημα για να μεινεις μονιμα δυτικη/ανατολικη ακτη και να βγαζεις γουστα.
Ολα τα αλλα ειναι υποκαταστατα που ψαχνουμε εμεις οι κοινοι θνητοι ...
Ο Άλεξ μπαινοβγαίνει στο καζίνο του Ελληνικού...αν δεν κανω λάθος είναι και νομικός σύμβουλος.....σββββιιιιννν που λέει και ο φίλος του ο Άδωνης...Όσο εσύ πήγες στο καζίνο του Μονακό
Ναι ενταξει δεν εχεις αδικο σε αυτο ...και στο κισινάου πάνε μια εβδομάδα και λένε χάλι μαύρο και γκόμενες πουθενά. Αφού ξέρεις καλύτερα πως να φιλτράρεις πληροφορίες και από ποιούς ρε τάσο.
Πρώτον ειπα οτι τους ειδα "εξω" απο το καζινο.Όσο εσύ πήγες στο καζίνο του Μονακό
αυτά που ξέρει ο μόνιμος δεν έχει μυρωδιά ο επισκέπτης εννοώ.Ναι ενταξει δεν εχεις αδικο σε αυτο ...
απλα ο συγκεκριμενος ειχε ερθει και στο Κισιναου να με δει ,επισης εχει ζησει λιγα χρονια σε Γερμανια , Λονδινο , Αμερικη και υπολογιζω την γνωμη του δεν ειναι κανενας ασχετος.
Χαχα δεν ξερω , φθηνα τα ξενοδοχεια οντως ...Χαζά, χαζά Τάσο λες να πιάσω κανά Las Vegas?
Τίγκα (μάλλον καρατίνγκα) στο μουνί και τρελό vibe
Είχα μείνει στο Sahara με 40 usd τη βραδιά εν μέσω WSOP, πιστεύω αν τους κάνω παζάρι θα το κατεβάσουν.
Μόνο πρόβλημα η ζέστη, βγαίνεις στο δρόμο το καλοκαίρι και έχει 50 βαθμούς
Αυτό βέβαια είναι και καλό γιατί τα μουνιά είναι μονίμως μες στη γκαύλα απ τη ζέστη...
Αυτο σωστοαυτά που ξέρει ο μόνιμος δεν έχει μυρωδιά ο επισκέπτης εννοώ.
Ο Άλεξ μπαινοβγαίνει στο καζίνο του Ελληνικού...αν δεν κανω λάθος είναι και νομικός σύμβουλος.....σββββιιιιννν που λέει και ο φίλος του ο Άδωνης...
Εσύ δούλευες στο Μονακό, νομίζω ότι είχες πει.τζαμπα μπαινεις