Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Σε ποιους μύθους αναφέρεσαι;
Για ότι μιλάω έχω προσωπική άποψη.
Και πιο πριν ανέφερα 3 συγκεκριμένα πλεονεκτήματα της Κύπρου που μόνο μύθος δεν είναι.
Αναφέρομαι στο "αν υπήρχε θα ήμουν εκεί" που έγραψες όσο αφορά τον τέλειο προορισμό.
Και σου έγραψα ότι και να ήθελες,δε θα μπορούσες να ήσουν εκεί,το ίδιο και εγώ.
Επειδή για χ,ψ λόγους έχω να κάνω με τέτοιους ανθρώπους,
να σου πω ότι δε δουλεύουν καν,ότι στους τοίχους τους έχουν τους γνήσιους πίνακες διάσημων ζωγράφων,
είναι στη λίστα γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών για υπεραυτοκίνητα περιορισμένης παραγωγής,
ναυλώνουν ελικόπτερα και μικρά αεροπλάνα για τις μετακινήσεις τους,κ.λ.π.

Έχω επισκεφτεί τέτοια σπίτια,ενδεικτικά να σου πω ότι έχω επισκεφτεί περιοχή όπου το μικρότερο και όχι σε καλή θέση σπίτι,
ξεκινούσε στο τοπικό μεσιτικό γραφείο από τα 6 εκατομμύρια.
Σε αυτή την περιοχή,έχει σπίτι ο Γιούργκεν Κλοπ,ο προπονητής της Λίβερπουλ και είναι απίστευτο μέρος.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Βαρκελώνη είναι τόσο ωραία όσο έχει διαφημιστεί;

Έχω ακούσει διαφορετικές απόψεις,άλλοι τρελαίνονται,άλλη λένε είναι καλά μόνο αν είσαι 'εναλλακτικός'
Όπως έθεσε το θέμα ο νηματοθέτης (εργασιοπορνοτουρισμός) είσαι περισσότερο με ψυχολογία τουρίστα, οπότε είναι μια χαρά.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Δεν είναι για όλες τις δουλειές. Βολεύει κυρίως για δουλειές μέσω ιντερνέτ πχ αν έχεις έναν σταθερό εργοδότη κάπου ή δουλεύεις ως freelancer ή έχεις ένα e-shop.

Αλλιώς πρέπει να κάνεις κάτι ιδιαίτερο όπως έκανε ο γνωστός σου. Να ξεχωρίζεις μέσω μίας προσωπικής ικανότητας, γιατί αλλιώς θα έχεις και τον τοπικό ανταγωνισμό. Προφανώς για να βγάζει τόσα λεφτά, έκανε καλά κοσμήματα.
Δεν θα ηθελαεργοδοτη υπαλληλικι σε τετοια χωρα. Για υπαλληλικι ειναι η γερμανια ,η ελβετια κτλ.
Ενα eshop θελειχρονο να πάρει τα πανω του.

Ναι εκανε καλη δουλεια μαζι μετην γυναικα του.
Εχει ενα κουσουρι, ξοδευει ολα του τα λεφτα κ δεν εχει μία ποτέ.

Κανει κρα να ξαναπαει, να ξαναστηθει κ μετα να φερει κ την γυναικα του αλλα........το οτι δεν εχει μία με προβληματιζει.
Εως περσι που σκεφτόμουν να παω για μονιμα Faro Algavre Πορτογαλια ψηνοταν πολυ να ερθει, δλδ να παμε, με μια μεγαλη ποσοτητα απο αυτά τα αξεσουαρ.
Εχει πολυ καλο συστημα πωλησης.

Μπαινει σε καθε τουριστικο μικρομαγαζο, με αξεσουαρ ,ειδη δωρων, ψιλικα, οτιδηποτε εχει σχεση με τουριστα ή κεντρα αισθητικης που πανε γυναικες, μασαζ, νυχαδικα, κομμωτηρια κτλ.
Τους προτεινει να τους αφησει ΔΩΡΕΑΝ ενα πινακακι με βελουδενια επενδυση με 10 πετραδια. Καμμια χρεωση. Περναει καθε δυο βδομάδες. Οταν πουληθει ,κι αν πουληθει ενα το συπληρωνει στο πινακακι.
Αν πχ η νυχατσου, που δεν εδωσε μια , πουλησει μεσα σε 2 βδομαδες 4 πετράδια τοτε αυτος ξαναβαζει αλλα 4 ουτως ωστε να ξαναγινουν συνολο δεκα,
Αυτη εχει εισπραξει 4 × 20€ -= 80
Αυτη κραταει τα 4 × 10€ = 40 καθαρο κερδος
Αυτος παιρνει τα 4× 10€ = 40
Το κοστος του ειναι 4 ×4€ =16
Το καθαρο κερδος του ειναι 24€.

Αν κανεις ενα πελατολογιο, συμφωνα με την εμπειρία του 100 σημεια , εχεις 5.000€ τον μηνα με 2 επισκεψεις τον μηνα λεει.
Συν η μονιμη εκθεση στο καλλιτεχνικο παζαρι που βγαζεις αδεια ευκολα, δεν ειναι μαναβικη, ειναι street artist φαση.

Εγω θα βοηθούσα με την γλωσσα, με τα αρχικα εξοδα κ με τα χαρτιά

Να το ξανασκεφτω αραγε?

(Δειγμα του ημιπολυτιμου λιθου)

Συνημμένα

• 16222209823948145196200020734953.jpg
    16222209823948145196200020734953.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 31
Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Για το συγκεκριμένο νήμα θεωρούμε πως το εργασιακό είναι πλήρως αδιάφορο.

Φαντάζομαι η ακρίβεια αφορά κυρίως το κέντρο της Βαρκελώνης ε;

Πιο έξω στις και προς τις παραλίες τι παίζει;
Το εργασιακό, όπως το έθεσες στο πρώτο σου ποστ, είναι αδιάφορο με την έννοια ότι η δουλειά θα είναι εξασφαλισμένη. Όμως το ποσό του μισθού επηρεάζει όλες τις επιλογές.

Με 2Κ/μήνα δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα στη Barcelona. Προσωπικά δεν τη θεωρώ ακριβή για ευρωπαική πόλη. Κοντά στο κέντρο βρίσκεις ξενοδοχεία σε καλές τιμές. Τα πιο φτηνά στα 30-40Ε είναι το Palermo και το Barcelona City Seven. Με το μήνα σηκώνει και παζάρεμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι σε λογικές τιμές.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
:headbaning2: @George71
Αφού το αναλύσαμε ότι μόνο λάτιν Αμέρικα!!
Μην ακούς τους άλλους τους σλαβοπληκτους!:tooth:

Παν να σε χαντακωσουν με τις καρδιές σκατοψυχες:knuppel:
φωτιά οι λατίνες ηφαίστειε αλλά τρία τέταρτα πόδι ένα τέταρτο κορμό δεν το βρίσκεις στα λάτιν δυστυχώςςςς

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.056
Πόντοι
26.141
φωτιά οι λατίνες ηφαίστειε αλλά τρία τέταρτα πόδι ένα τέταρτο κορμό δεν το βρίσκεις στα λάτιν δυστυχώςςςς
Το θέμα είναι να τα τρώω κ όχι να τα χαζεύω διότι πλέον αυτά τα τρία τέταρτα πόδια κ το ένα τέταρτο κορμό μόνο για χαλβαδιασμα είναι ανατολική Ευρώπη
Οπότε μην χαντακωσετε τον Γιώργο μας :headbaning2: :headbaning2:

Άμα είναι για χαλβαδιασμα ας πάει κ Μαϊάμι !

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Όπως είπα και στον Τάσο,ότι το Κισινάου δεν είναι προορισμός που θα ζηλέψει ούτε μόνιμος,ούτε τουρίστας,
ΒΠ, νομιζω οτι τα εχεις μπερδεψει λιγο οποτε το αναλυω για τελευταια φορα και δεν επανερχομαι

Μιλαω για το καθε Κισιναου και το καθε Κιεβο με κεντρο αναφορας τις γκομενες ,αυτο ελειπε να ειναι ζηλευτοι τουριστικοι προορισμοι. Επισης για την μονιμοτητα τα γραφω απο την δικια μου σκοπια και οπως εζησα εγω που δεν δουλευα, υπαρχει τεραστια διαφορα ... συν οτι για αυτον ακριβως τον λογο δεν εισαι αναγκασμενος να μενεις συνεχως εκει ,οποτε ηθελα κατεβαινα Ελλαδα η πηγαινα ταξιδια οπως Ταυλανδη ,Αμερικη και σε αλλα μερη στην Ευρωπη

Αυτο ακριβως που θελει να κανει ο george και ηταν απολυτα ξεκαθαρος :
δεν πας απαραιτητα να εισαι μονιμος η για να κανεις μπιζνες αλλα να ειναι ευκολες/διαθεσιμες οι γυναικες (εμφανισιμες οχι μπαζα) και αυτο που πραγματικα σε ενδιαφερει ειναι το κοστος ζωης με καποιες σχετικες ανεσεις/ασφαλεια

Κρινω οτι με 2000 τον μηνα δεν υπαρχει την σημερινη εποχη αλλο μερος στην ηπειρο μας καλυτερο απο τις πραναφερθεισες πολεις ,το εκανα με παθητικο εισοδημα ,το κανει ο dirty με εισοδημα απο το δημοσιο ,θελει να το κανει και αυτος με εισοδημα/εργασια εξ αποστασεως και focus τον πορνοτουρισμο

Τα πολλα τα λογια ειναι φτωχεια , αν εχετε να του προτεινετε καποιο αλλο μερος που να ειστε ομως σιγουροι και να εχετε προσωπικη εμπειρια απλα πειτε το ...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
@Kalogero δύο επισημάνσεις

Το επίδομα που ανέφερες στη Γαλλία,δεν το δικαιούνται μετανάστες της Ε.Ε.,αφού έχουν δουλέψει/διαμείνει ήδη κάποιο διάστημα στη Γαλλία;
Αν έρθει κάποιος από Ελλάδα και αιτηθεί το επίδομα απευθείας,δεν το παίρνει.

Στη Βαρκελώνη αν μείνει σε ξενοδοχείο,μετά τον 3ο μήνα χρειάζεται να πάει Ayuntamiento και να πάρει τοCertificado de empadronamiento,
που ένα ξενοδοχείο δεν μπορεί να παρέχει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Το θέμα είναι να τα τρώω κ όχι να τα χαζεύω διότι πλέον αυτά τα τρία τέταρτα πόδια κ το ένα τέταρτο κορμό μόνο για χαλβαδιασμα είναι ανατολική Ευρώπη

Ως μονιμος/ημιμονιμος μπορεις ...
αντε να κοψεις μερικα εκατοστα απο τα ποδια και να μην ειναι τοσο ψηλες :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.056
Πόντοι
26.141
@George71 μην ακούς ούτε τον @τασος3 πάει να σε παραπλανησει :headbaning2:

Πήγαινε latin america
Να δεις άσπρη σοκολάτα μαύρη μέρα ότι ζητά η ψυχή σου
Να έχεις δώδεκα μήνες καλοκαίρι θάλασσα παραλία σαγιονάρα
Να τρως ψαράκια
Κοκτέιλ
Να έχεις ευκαιρίες να αναπτυχθεις αφού είναι μεγαλύτερα αγορά από ανατ Ευρώπη
Να καλεις κ εμάς να ερχόμαστε
Ποιος θέλει να πηγαίνει στο Κίεβο ή στο εξωτικό Χάρκοβο;;;;;:confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706

ποιός μίλησε για χάζεμα, τι δουλειά έχει ο sad man σε αυτά που λέμε. Ασφαλώς για φάγωμα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.056
Πόντοι
26.141
Ως μονιμος/ημιμονιμος μπορεις ...
αντε να κοψεις μερικα εκατοστα απο τα ποδια και να μην ειναι τοσο ψηλες :grin:
Last years
Έκλεισα Ουγκάντα Φασουλή άντε θα μαζέψω όλους εσάς τους λάτρεις της λευκής σάρκας να σας πάω υποσαχάρια παράδεισο μαύρης σάρκας με ροζ μουνακια
received_1085854595235662.jpeg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ποιός μίλησε για χάζεμα, τι δουλειά έχει ο sad man σε αυτά που λέμε. Ασφαλώς για φάγωμα.
Πλέον αν μιλάμε για ιερόδουλες καλύτερα Αθήνα
Για γκόμενες last years

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Last years
Έκλεισα Ουγκάντα Φασουλή άντε θα μαζέψω όλους εσάς τους λάτρεις της λευκής σάρκας να σας πάω υποσαχάρια παράδεισο μαύρης σάρκας με ροζ μουνακια
Δεν τρελαθηκα ακομη ...

παρε τον Λαμπη που ερχεται ευχαριστως :D:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
@Τάσο, εγώ μίλησα ξεκάθαρα για τον προορισμό.
Η γνώμη μου είναι ότι δεν μπορούμε να ωραιοποιούμε τον εκάστοτε προορισμό,
απλά επειδή εμείς μείναμε εκεί.
Τον δημητράκι,όσο και να τον έχω κράξει,δεν το έχω κάνει ποτέ για την πόλη που μένει.
Τώρα θα μου πεις και στο Μονακό μπορεί να μένεις,να είσαι παρκαδόρος,
να βλέπεις τα supercars και τις μουνάρες και στο τέλος της ημέρας να μένεις μαζί με άλλους 5 ψωλαραίους.

Απλά στη μετανάστευση,ο τόπος είναι κρίσιμος παράγοντας.

Εσύ έχεις κάνει κάτι που έκαναν ελάχιστοι και έβγαλες τα γούστα σου.
Αν το έκανες Πράγα,Μόσχα,Αγία Πετρούπολη,θα το θαύμαζα ακόμη περισσότερο.

Και θα σου ξαναγράψω πως δεν έχει νόημα να παίρνουμε τα πράγματα επί προσωπικού.
Εσύ γαμησιακώς έζησες μία εμπειρία που θέλουμε όλοι να ζήσουμε,
αλλά το δικό σου παράδειγμα έχει τόση χρησιμότητα,όσο οι τακτικές του kman.
Kαμία δηλαδή..
Γιατί εσύ είχες παθητικό εισόδημα και οι τακτικές kman θέλουν budget που λίγοι στην Ελλάδα έχουν..

Έχω γυρίσει πολύ στο Οστ Μπλοκ.
Έχω πετύχει πολλούς Έλληνες,κάποιους και με επιχειρήσεις.
Ξέρεις πόσους έχω πετύχει με παθητικό εισόδημα;
Kανέναν

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Last years
μαύρο δεν ακουμπάω, σιχαίνομαι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
@Τάσο, εγώ μίλησα ξεκάθαρα για τον προορισμό.
Η γνώμη μου είναι ότι δεν μπορούμε να ωραιοποιούμε τον εκάστοτε προορισμό,
απλά επειδή εμείς μείναμε εκεί.
Τον δημητράκι,όσο και να τον έχω κράξει,δεν το έχω κάνει ποτέ για την πόλη που μένει.
Τώρα θα μου πεις και στο Μονακό μπορεί να μένεις,να είσαι παρκαδόρος,
να βλέπεις τα supercars και τις μουνάρες και στο τέλος της ημέρας να μένεις μαζί με άλλους 5 ψωλαραίους.

Απλά στη μετανάστευση,ο τόπος είναι κρίσιμος παράγοντας.

Εσύ έχεις κάνει κάτι που έκαναν ελάχιστοι και έβγαλες τα γούστα σου.
Αν το έκανες Πράγα,Μόσχα,Αγία Πετρούπολη,θα το θαύμαζα ακόμη περισσότερο.

Και θα σου ξαναγράψω πως δεν έχει νόημα να παίρνουμε τα πράγματα επί προσωπικού.
Εσύ γαμησιακώς έζησες μία εμπειρία που θέλουμε όλοι να ζήσουμε,
αλλά το δικό σου παράδειγμα έχει τόση χρησιμότητα,όσο οι τακτικές του kman.
Kαμία δηλαδή..
Γιατί εσύ είχες παθητικό εισόδημα και οι τακτικές kman θέλουν budget που λίγοι στην Ελλάδα έχουν..

Έχω γυρίσει πολύ στο Οστ Μπλοκ.
Έχω πετύχει πολλούς Έλληνες,κάποιους και με επιχειρήσεις.
Ξέρεις πόσους έχω πετύχει με παθητικό εισόδημα;
Kανέναν
Δεν διαφωνω καθολου ... και ακριβως επειδη δεν ειμαι παμπλουτος το εκανα εκει που μπορουσα
σαφως Μοσχα και Αγια Πετρουπολη ειναι καλυτερα σε ΟΛΑ , θελεις ομως τουλαχιστον τα διπλα για να μην πω τριπλα μηνιαιως για να βγαλεις γουστα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.056
Πόντοι
26.141
Πάρε κ εδώ βενεζουελανα που δεν πίστευα ότι έβαζε βαξινα στον λωλο για να τουρλωσει από καρταχενα

10 giga video αν θες

Άντε να σε πείσω για να έχω σπίτι οταν θα έρχομαι λατιν αμερικς:rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.056
Πόντοι
26.141
Τι άλλο να κάνω @George71 για να σε πείσω;;;
Οι άλλοι τι έδειξαν;; Κάτι ψυχρά φίδια μόνο που για να σπάσει το χειλάκια τους πρέπει να δουν το 500€ μονο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom