Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Παίδες ό,τι γράφετε είναι ενδιαφέρον ασχέτως αν υπάρχουν διαφωνίες.
Πάρε κ εδώ βενεζουελανα που δεν πίστευα ότι έβαζε βαξινα στον λωλο για να τουρλωσει από καρταχενα

10 giga video αν θες

Άντε να σε πείσω για να έχω σπίτι οταν θα έρχομαι λατιν αμερικς:rockon:
Αχ αυτή η Βενεζουέλα...

Εμάς τους Ευρωπαίους/Έλληνες πως μας βλέπουν εκεί οι γκόμενες;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.056
Πόντοι
26.141
Παίδες ό,τι γράφετε είναι ενδιαφέρον ασχέτως αν υπάρχουν διαφωνίες.

Αχ αυτή η Βενεζουέλα...

Εμάς τους Ευρωπαίους/Έλληνες πως μας βλέπουν εκεί οι γκόμενες;
Άμα τα 1500 τα κάνεις 4000 σε βλέπουν πολύ ωραια :rockon:

Πλάκα κάνω
Σίγουρα δεν έχουν εμπειρίες με Έλληνες. Κ νομίζουν ότι είμαστε. Το. Αρχαίο σπουδαίο έθνος όπως μαθαίνουν στο σχολείο
Κάτι εξωτικό αρχαίο για αυτούς

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.056
Πόντοι
26.141
Εδω κολαρες pdc βραδάκι βγαίνουν έτσι χαλαρά
Από δικό μου κινητο

Συνημμένα

• VID_20190421_211743.mp4
    4,2 MB · Εμφανίσεις: 34

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
@Kalogero δύο επισημάνσεις

Το επίδομα που ανέφερες στη Γαλλία,δεν το δικαιούνται μετανάστες της Ε.Ε.,αφού έχουν δουλέψει/διαμείνει ήδη κάποιο διάστημα στη Γαλλία;
Αν έρθει κάποιος από Ελλάδα και αιτηθεί το επίδομα απευθείας,δεν το παίρνει.

Στη Βαρκελώνη αν μείνει σε ξενοδοχείο,μετά τον 3ο μήνα χρειάζεται να πάει Ayuntamiento και να πάρει τοCertificado de empadronamiento,
που ένα ξενοδοχείο δεν μπορεί να παρέχει.

Για τη Γαλλία: για το επίδομα όσοι είναι στο ΕΕΕ (Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος ;) δεν χρειάζονται τίποτα, οι Ελβετοί χρειάζονται άδεια διαμονής και οι υπόλοιποι 5 χρόνια διαμονής. Αν υποψιαστούν ότι έρχεσαι μόνο για τα επιδόματα θα σε ταλαιπωρήσουν πάρα πολύ καιρό με σκοπό να τελειώσουν τα φράγκα σου και να φύγεις.

Αν περάσεις αυτό το στάδιο, υπογράφεις κάτι χαρτιά όπου δεσμεύεσαι να ψάξεις για δουλειά ή να φτιάξεις επιχείρηση. Και στις δύο περιπτώσεις σε αναλαμβάνει σύμβουλος για καθοδήγηση η οποία μπορεί να κρατήσει χρόνια. Στην ουσία αν δεν θες να δουλέψεις, δεν δουλεύεις ποτέ. Και σε όλο αυτό το διάστημα πληρώνεσαι. Αυτό ευνοεί ένα παρασιτικό σύστημα.

Για την Ισπανία. Το δημαρχείο (ayuntamiento) ζητάει συμβόλαιο ενοικίασης (contrato de alquiler) ή βεβαίωση φιλοξενίας ιδιοκτήτη (autorización de dueño de vivienda) για να σου δώσει το Πιστοποιητικό Απογραφής (Certificado de empadronamiento). Οπότε πρέπει να συζητήσεις με τη διεύθυνση του καταλύματος ώστε να υπογράψετε κάποιου είδους συμβόλαιο για τον καιρό που θα μείνεις. Το καλύτερο είναι να ρωτήσει κανείς στο δημαρχείο τι είδους βεβαιώσεις διαμονής δέχεται.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Πράγα με 1500 ευρώ δεν είσαι τίποτα.Εχεις δει τι αμάξια κυκλοφορούν?Βέβαια μπορείς να γαμάς επαρχία μένοντας Πράγα,όλες οι μεγάλες τσεχικές πόλεις είναι σε απόσταση βολής οπότε έχει κάποιο νόημα.Ρευστότητα ούτε 700 το μήνα δε θα έχεις,θα στα τρώει όλα το ενοίκιο.
Με εναν κανονικο μισθο πιο ευκολα τρως γερμανιδες η ολλανδεζες παρα τσεχες

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Το εργασιακό, όπως το έθεσες στο πρώτο σου ποστ, είναι αδιάφορο με την έννοια ότι η δουλειά θα είναι εξασφαλισμένη. Όμως το ποσό του μισθού επηρεάζει όλες τις επιλογές.

Με 2Κ/μήνα δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα στη Barcelona. Προσωπικά δεν τη θεωρώ ακριβή για ευρωπαική πόλη. Κοντά στο κέντρο βρίσκεις ξενοδοχεία σε καλές τιμές. Τα πιο φτηνά στα 30-40Ε είναι το Palermo και το Barcelona City Seven. Με το μήνα σηκώνει και παζάρεμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι σε λογικές τιμές.
Γιατί δεν λέτε ότι Βαρκελώνη χωρίς ισπανικά την γαμησες;;
Δεν συννενοησε με τίποτα.
Θυμάμαι λεωφορείο που πήγαινε στο αεροδρόμιο γεμάτο τουρίστες και ο οδηγός δεν μίλαγε ούτε βασικά αγγλικά.

Είναι απαράδεκτοι οι ισπανοί στο θέμα γλωσσών.
Πήγαινα σε κεντρικά καφέ για πρωινό και μόνο δείχνοντας τους φωτός από τον κατάλογο έβγαινε άκρη.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Καλα αγγλικα δεν μιλανε πλεον ουτε στο Μαιαμι σε πολλα μαγαζια ,πηγε δικος μου πριν διετια και στα καφε για να παραγγειλεις μονο στα ισπανικα καταλαβαιναν ...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δεν θα ηθελαεργοδοτη υπαλληλικι σε τετοια χωρα. Για υπαλληλικι ειναι η γερμανια ,η ελβετια κτλ.
Ενα eshop θελειχρονο να πάρει τα πανω του.
Σόρυ δεν ήμουν σαφής. Όταν έλεγα να έχεις έναν εργοδότη κάπου, εννοούσα όχι ντόπιο. Μπορεί ο εργοδότης να είναι μία γερμανική εταιρεία και να δουλεύεις με τηλεεργασία από Ισπανία.

Το eshop όντως θέλει χρόνο, εκτός αν έχεις ταυτόχρονη παρουσία στο Amazon, όπου γλιτώνεις τα διαφημιστικά έξοδα, και σε βρίσκουν γρήγορα, κι ταυτόχρονα εκτρέπεις την πελατεία προς το site σου, γιατί αργά η γρήγορα θα εκλείψεις από τo Amazon, αν δεν είσαι ανταγωνιστικός.

Ναι εκανε καλη δουλεια μαζι μετην γυναικα του.
Εχει ενα κουσουρι, ξοδευει ολα του τα λεφτα κ δεν εχει μία ποτέ.

Κανει κρα να ξαναπαει, να ξαναστηθει κ μετα να φερει κ την γυναικα του αλλα........το οτι δεν εχει μία με προβληματιζει.
Εως περσι που σκεφτόμουν να παω για μονιμα Faro Algavre Πορτογαλια ψηνοταν πολυ να ερθει, δλδ να παμε, με μια μεγαλη ποσοτητα απο αυτά τα αξεσουαρ.
Εχει πολυ καλο συστημα πωλησης.

Μπαινει σε καθε τουριστικο μικρομαγαζο, με αξεσουαρ ,ειδη δωρων, ψιλικα, οτιδηποτε εχει σχεση με τουριστα ή κεντρα αισθητικης που πανε γυναικες, μασαζ, νυχαδικα, κομμωτηρια κτλ.
Τους προτεινει να τους αφησει ΔΩΡΕΑΝ ενα πινακακι με βελουδενια επενδυση με 10 πετραδια. Καμμια χρεωση. Περναει καθε δυο βδομάδες. Οταν πουληθει ,κι αν πουληθει ενα το συπληρωνει στο πινακακι.
Αν πχ η νυχατσου, που δεν εδωσε μια , πουλησει μεσα σε 2 βδομαδες 4 πετράδια τοτε αυτος ξαναβαζει αλλα 4 ουτως ωστε να ξαναγινουν συνολο δεκα,
Αυτη εχει εισπραξει 4 × 20€ -= 80
Αυτη κραταει τα 4 × 10€ = 40 καθαρο κερδος
Αυτος παιρνει τα 4× 10€ = 40
Το κοστος του ειναι 4 ×4€ =16
Το καθαρο κερδος του ειναι 24€.

Αν κανεις ενα πελατολογιο, συμφωνα με την εμπειρία του 100 σημεια , εχεις 5.000€ τον μηνα με 2 επισκεψεις τον μηνα λεει.
Συν η μονιμη εκθεση στο καλλιτεχνικο παζαρι που βγαζεις αδεια ευκολα, δεν ειναι μαναβικη, ειναι street artist φαση.

Εγω θα βοηθούσα με την γλωσσα, με τα αρχικα εξοδα κ με τα χαρτιά

Να το ξανασκεφτω αραγε?
Το σύστημα πώλησης είναι ένα κλασικό πάτερν. Τα 100 σημεία πώλησης ακούγονται πολλά για ένα άτομο, αλλά δεν αποκλείεται. Προφανώς είναι κακό σημάδι το ότι δεν έχει λεφτά. Αν ξεμείνει στη Πορτογαλία και αρχίσει να σου ζητάει δανεικά, τι θα κάνεις;

Παίζει και το ενδεχόμενο όλη η ιστορία να είναι μούφα. Δηλ να έβγαζε λίγα μέχρι που αναγκάστηκε να φύγει και τώρα να θέλει μία δεύτερη ευκαιρία.

Αν ήμουνα στη θέση σου θα του μίλαγα στα ίσα για τις ανησυχίες μου, αλλά με τρόπο που να μην τον προσβάλω.

Γενικά αν δεν μπορείς να βρεις κάποιον τρόπο να ελέγχεις την κατάσταση και πιστεύεις ότι το σενάριο έχει κάποια αδύνατα σημεία που μπορεί να την πατήσεις, τότε μην ασχολείσαι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Προσωπικά πιστεύω οτι το μέλλον είναι το Κίεβο.Γυρνάω εδώ και εκεί αλλά στο τέλος πάντα στο Κίεβο καταλήγω.Είναι σταθερός πορνοπροορισμός αναλλοίωτη διαχρονική αξία,ο βασιλιάς που λέμε.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ρε τύποι με 1500 καθαρά δε μένει Βαρκελώνη. Άντε να πάει μέχρι το Βιλαντεκανς μαζί με τη μεικτή Μαρόκου. Μη λέμε ότι θέλουμε,δεν ειναι φτηνή πόλη και ειδικά γούστα δε πρόκειται να βγάλεις.

Σεβίλλη/Καντιθ που έχω και γνωστό Αλβανό φίλο μου, με 1500 επιβιώνεις, αλλά η γλώσσα θα ειναι θέμα (αν και έχει πολυ τουρισμό)

σε αυτό το μπατζετ ,ένας νορμαλ εμφάνισης μόνο Βαλκάνια,Ουκρανία,Πολωνία

Και Πολωνία θα πρέπει να ειναι και λίγο παίχτης για να γαμησει

αν είναι παίχτης ,μπορεί να πάει βίζενγκραντ

αν είναι άνω των 37 ,Τεπελένι και σκοπια μόνο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Προσωπικά πιστεύω οτι το μέλλον είναι το Κίεβο.Γυρνάω εδώ και εκεί αλλά στο τέλος πάντα στο Κίεβο καταλήγω.Είναι σταθερός πορνοπροορισμός αναλλοίωτη διαχρονική αξία,ο βασιλιάς που λέμε.
Διότι το θέμα είναι ο εργασιοπορνοτουρισμός.
Εσύ πας, εξαπολύεις τους βαλκάνιους πυραύλους και φεύγεις. Ο νηματοθέτης θέλει να ζει και να εργάζεται για κάμποσο διάστημα σε ένα μέρος που μένει. Δηλαδή ασφάλεια και μία κοινωνική ζωή. Ενδείκνυται για κάτι τέτοιο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Διότι το θέμα είναι ο εργασιοπορνοτουρισμός.
Εσύ πας, εξαπολύεις τους βαλκάνιους πυραύλους και φεύγεις. Ο νηματοθέτης θέλει να ζει και να εργάζεται για κάμποσο διάστημα σε ένα μέρος που μένει. Δηλαδή ασφάλεια και μία κοινωνική ζωή. Ενδείκνυται για κάτι τέτοιο;

Ο νηματοθέτης σου λέει οτι είναι location independant.Digital nomad φάση.Βγάζει ένα σταθερό εισόδημα π.χ. 1500 ευρώ μηναίως και θέλει να διαλέξει την πόλη που θα γαμάει καλύτερα.
Σου λέει αν εγώ ο ίδιος με τα ίδια λεφτά πάω Παρίσι θα γαμάω?Η θα γαμάω καλύτερα Βερολίνο?Η Βαρσοβία?κτλ.Και εμείς του απαντάμε.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Ρε τύποι με 1500 καθαρά δε μένει Βαρκελώνη. Άντε να πάει μέχρι το Βιλαντεκανς μαζί με τη μεικτή Μαρόκου. Μη λέμε ότι θέλουμε,δεν ειναι φτηνή πόλη και ειδικά γούστα δε πρόκειται να βγάλεις.

Σεβίλλη/Καντιθ που έχω και γνωστό Αλβανό φίλο μου, με 1500 επιβιώνεις, αλλά η γλώσσα θα ειναι θέμα (αν και έχει πολυ τουρισμό)

σε αυτό το μπατζετ ,ένας νορμαλ εμφάνισης μόνο Βαλκάνια,Ουκρανία,Πολωνία

Και Πολωνία θα πρέπει να ειναι και λίγο παίχτης για να γαμησει

αν είναι παίχτης ,μπορεί να πάει βίζενγκραντ

αν είναι άνω των 37 ,Τεπελένι και σκοπια μόνο
Εχω γνωρισει αλβανο στη βαρκελωνη, ντηλερ ,πουλουσε κοκα κυριως ,
Αυτος εφερε κι εναν φιλο του το βραδυ. Εκεινος εβγαινε μονο βραδυ μην τον παρει κανα ματι. Κυνηγημενος ηταν χαχαχ
Μπηκαμε σε ενα μπαρακι να πιουμε μια μπυρα. Καποια στιγμη αφηνω το μπουφαν στην καρεκλα κ βγαινω εξω για ενα τηλεφωνημα.
Κοιταζοντας απο το τζαμι χωρις να με δουν, ειδα πως κανανε ψαχτηρι στο μπουφαν μου ,δεν ειχα τιποτα μεσα ομως χαχαχα.

Να πω πως γνωρισα αλβανο στην βραζιλια που ζουσε παλιοτερα θεσνικη με τα παιδια του . Τα παιδια δεν μιλουσαν ελληνικα ουτε αλβανικα ,αλλα λεγαν πως ο πατερας τους μιλουσε με νοσταλγια για την ελλαδα ,την μουσικη και το πιτογυρο.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Εχω γνωρισει αλβανο στη βαρκελωνη, ντηλερ ,πουλουσε κοκα κυριως ,
Αυτος εφερε κι εναν φιλο του το βραδυ. Εβγαινε μονο βραδυ μην τον παρει κανα ματι. Κυνηγημενος ηταν χαχαχ
Μπηκαμε σε ενα μπαρακι να πιουμε μια μπυρα. Καποια στιγμη αφηνω το μπουφαν στην καρεκλα κ βγαινω εξω για ενα τηλεφωνημα.
Κοιταζοντας απο το τζαμι χωρις να με δουν, ειδα πως κανανε ψαχτηρι στο μπουφαν μου ,δεν ειχα τιποτα μεσα ομως χαχαχα.

Να πω πως γνωρισα αλβανο στην βραζιλια που ζουσε παλιοτερα θεσνικη με τα παιδια του . Τα παιδια δεν μιλουσαν ελληνικα ουτε αλβανικα ,αλλα λεγαν πως ο πατερας τους μιλουσε με νοσταλγια για την ελλαδα ,την μουσικη και το πιτογυρο.
Όλη η Αλβανία σε 2 παραγράφους

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Πάρε κ εδώ βενεζουελανα που δεν πίστευα ότι έβαζε βαξινα στον λωλο για να τουρλωσει από καρταχενα

10 giga video αν θες

Άντε να σε πείσω για να έχω σπίτι οταν θα έρχομαι λατιν αμερικς:rockon:
ω ρε κάτι βρωμιάρες. Ούτε τα πόμολα δεν θα ακούμπαγα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ο νηματοθέτης σου λέει οτι είναι location independant.Digital nomad φάση.Βγάζει ένα σταθερό εισόδημα π.χ. 1500 ευρώ μηναίως και θέλει να διαλέξει την πόλη που θα γαμάει καλύτερα.
Σου λέει αν εγώ ο ίδιος με τα ίδια λεφτά πάω Παρίσι θα γαμάω?Η θα γαμάω καλύτερα Βερολίνο?Η Βαρσοβία?κτλ.Και εμείς του απαντάμε.
Δεν θα αλλάζει τοποθεσία κάθε τρεις μέρες, μαν, θα κάθεται κάμποσο καιρό, είπε. Δεν μπορεί να είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και να γαμάει από το πρωί ως το βράδυ. Θα γνωρίσει και κόσμο, θα θέλει να διασκεδάσει, να δει μέρη κλπ. θα κάνει μπαμ ότι είναι ξένος. Πόσο ασφαλής είναι η Ουκρανία; Μόνος σου το είχες πει ότι εσένα δεν σε εντοπίζουν, γιατί δρας αστραπιαία.
Επίσης τα 1500 € τα έκανε στη συνέχεια 2000 €, πράγμα που βάζει στο παιχνίδι κι άλλες πόλεις.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά, σε μεγάλες πόλεις-πρωτεύουσες τα 1500 ευρώ δεν φτάνουνε να κάνεις τον μπρούκλη και να συντηρείς τον εαυτό σου αξιοπρεπώς. Ίσως αν εισαι 18 χρονών.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Τόσο περίπου είναι ο μέσος μισθός στη Βαρκελώνη. Ο βασικός είναι 1050 €. Τώρα τα γούστα είναι προσωπική υπόθεση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν θα αλλάζει τοποθεσία κάθε τρεις μέρες, μαν, θα κάθεται κάμποσο καιρό, είπε. Δεν μπορεί να είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και να γαμάει από το πρωί ως το βράδυ. Θα γνωρίσει και κόσμο, θα θέλει να διασκεδάσει, να δει μέρη κλπ. θα κάνει μπαμ ότι είναι ξένος. Πόσο ασφαλής είναι η Ουκρανία; Μόνος σου το είχες πει ότι εσένα δεν σε εντοπίζουν, γιατί δρας αστραπιαία.
Επίσης τα 1500 € τα έκανε στη συνέχεια 2000 €, πράγμα που βάζει στο παιχνίδι κι άλλες πόλεις.

Αυτό λέμε.Αμα πάει Λονδίνο να κάνει ζωάρα με τα 1500 ευρώ θα καταλήξει να τον γαμάνε πάκια για να γλιτώνει το ενοίκιο αλλιώς δε θα του μένει τίποτα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Αυτό λέμε.Αμα πάει Λονδίνο να κάνει ζωάρα με τα 1500 ευρώ θα καταλήξει να τον γαμάνε πάκια για να γλιτώνει το ενοίκιο αλλιώς δε θα του μένει τίποτα.
Δεν νομίζω να λέμε αυτό. Εσύ έχεις καταλήξει στο Κίεβο κι εγώ το αμφισβητώ για λόγους ασφαλείας. Από κει και πέρα υπάρχουν πολλές πόλεις για μισθό 2000 € (το άλλαξε το ποσό ο νηματοθέτης είπαμε ) και στο ανατολικό και στο δυτικό μπλοκ. Δεν μίλησα εγώ για ακριβές πόλεις όπως Λονδίνο και Παρίσι. Έκανα μία πρόταση για Βarcelona που επίσης είναι συζητήσιμη.

Και για να έχουμε καλό ερώτημα: γιατί ο πορνοτουρισμός θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με κμανικούς όρους (μοντελοειδείς, ποσότητες, σπονσοριλίκια κλπ) ώστε να προτιμήσει κανείς το Κίεβο που λόγω φτήνιας έχει περισσότερες πιθανότητες ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom