Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Το πρώτο που ανεφερες είναι εφιαλτικό και άκρως τρομακτικό.Εντάξει,υπάρχουν και χειρότερα.
Όπως να σε χέζουν ή να μεγαλώνεις το παιδί άλλου
Το πρώτο που ανεφερες είναι εφιαλτικό και άκρως τρομακτικό.Εντάξει,υπάρχουν και χειρότερα.
Όπως να σε χέζουν ή να μεγαλώνεις το παιδί άλλου
Μα δεν δουλευει καθημερινα οκταωρο ,βαλε δυοωρο και αν ,για αυτο λεω οτι κανει ζωαρα. Καλα εγω που δεν εργαζομουνα καθολου εζησα το ονειρο ... asa este viata που λενε και οι ρουμανοι.Eδώ γίνεται αναφορά στον Dirty λες και δε δουλεύει 8ωρο και τσεπώνει 5χιλ καθαρά.
Έτσι. Εδώ «ταξιδεύουμε» σε εξωτικούς προορισμούς, στα μουνολίβαδα ή όπου γουστάρει ο καθένας. Δεν είναι για να στήνουμε δικαστήρια σε χρήστες «τότε μου το είπες έτσι, θα βρω το ποστ που τα έλεγες αλλιώς, είσαι κλώνος, διαγράψου....» και λοιπές μιζέριες.Οσο για την χθεσινη κλωνομαχια (τα διαβαζω τωρα) τι να πεις
με καλυπτει απολυτα ο βολκανο με αυτα που εγραψε ... τον χαβαλε μας κανουμε εδω μεσα δινοντας ταυτοχρονα καποιες χρησιμες πληροφοριες που μπορει να βοηθησουν μερικους που ενδιαφερονται , αυτο ειναι ολο και τιποτα παραπανω.
Θα προσθεσω χρονος και ανεση.Μα δεν δουλευει καθημερινα οκταωρο ,βαλε δυοωρο και αν ,για αυτο λεω οτι κανει ζωαρα. Καλα εγω που δεν εργαζομουνα καθολου εζησα το ονειρο ... asa este viata που λενε και οι ρουμανοι.
Τον γνωριζω σχεδον μια δεκαετια ,το 12 ξεκινησε απο Μολδαβια και μετα αρχισε να πηγαινει Ουκρανια ,διαδικτυακο καμακι που παιζει ασταματητα , μετριες (για τα ανατολικα δεδομενα) το λεει και ο ιδιος ,καλες για τα ελληνικα συμπληρωνω εγω. Η τελευταια του ομως ειναι πολυ καλη και αξιζει πραγματι ...
Επισης ειχε κατεβασει στο παρελθον τρεις στην Θεσσαλονικη (μια ρωσιδα δυο ουκρανες) και πηγαμε για καφε ολοι μαζι , απο κατι αλλους που εγραφαν παλιοτερα και μας ειχαν φλομωσει στο ψεμμα ειναι τουλαχιστον αληθινος.
Οταν εσαι μονιμος με τοσο πολυ ελευθερο χρονο εχεις τεραστιο αβανταζ , πηρες μια γευση και εσυ απο το εξαμηνο της Πραγας ... οι καταδρομικες τελειωσαν πλεον για το Μπλοκ.
Δεν υπάρχει καμία έχθρα, εκτός αν είσαι κανενας βλαμμένος κ κυκλοφορείς με μπλουζάκια Τούρκος καλός μόνο νεκρος.12 χρόνια παω ποτέ δεν είχα θεμα.Προσωπικά θα ήθελα να εξερευνήσω την Τουρκία αλλά με όλη αυτή τη μαλακία, τις έχθρες, κλπ είναι τελείως αποτρεπτικό
Όπως είπες φθηνή χώρα, μεσογειακό κλίμα και πολλούς προορισμούς για εξερεύνηση, απο Πόλη, Σμύρνη, κλπ μέχρι κάτω Αττάλεια που έχω ακούσει γίνεται του μουνιού το πανηγύρι και σχετικά φθηνά.
Το καλό είναι πως μπορώ άνετα να το παίξω Άγγλος ή Βόρειος λόγω φυσικών χαρακτηριστικών, οπότε οι Τούρκοι δε θα πάρουν χαμπάρι ότι είμαι Έλληνας, πλην των ξενοδοχουπαλλήλων που θα βλέπουν ταυτότητα.
Πηγαίνεις για δουλειές ή για διακοπές πιο πολύ; Για πες εμπειρίες και τοποθεσίες, ενδιαφέρει το θέμα. Ειδικά για Σμύρνη - Αττάλεια μιας και για Κωνσταντινούπολη υπάρχει άπειρο υλικόΔεν υπάρχει καμία έχθρα, εκτός αν είσαι κανενας βλαμμένος κ κυκλοφορείς με μπλουζάκια Τούρκος καλός μόνο νεκρος.12 χρόνια παω ποτέ δεν είχα θεμα.
Αρκετα παραπανω παιρνει , του μενουν καθαρα κοντα στα εβδομηντα χιλιαδες grivna που ειναι μια χαρα ... επισης δεν ασχολειται με το πληρωμενο. Ο μονιμος στο τοπικο νομισμα ξοδευει σε ολα εννοειται , και εγω που επαιρνα βιζιτες και σεμιπρος τις εδινα lei παντα ... ευρω ουτε ζωγραφιστοΘα προσθεσω χρονος και ανεση.
γιατι μπορει να εχεις πολυ χρονο σαν το Δημητρακη αλλα να σου λειπουν τα λεφτα.
1500 για ΔΥ μου ακουγονται λιγα, με την εννοια οτι εχω ακουσει για πολλα εξτραδακια σε πρεσβειες (πληρωμενα νοικια, αεροπορικα κλπ).
Για διακοπές πάω Σμύρνη σχεδον καθε χρόνο, γενικά δεν παίζουν πολλα studio μπουρδελα όπως εδώ, εκει παίζει πολύ tinder κ φυσικά call girls. Αν πιάσεις φιλίες με Τούρκου πιστεύω θα σε κατατοπισουν πολυ καλύτερα. Ειδικά στα τουριστικα μέρη δεν έχεις κανένα θέμα λόγω Ελλάδος. Το ευρώ κοιτουσαν πάντα πόσο μαλλον τωρα... Αττάλεια δεν εχω παει αλλα εκεί πανε οι πλούσιοι τουρκοι /τουρίστες τύπου Σαντορίνη Μυκόνος.Πηγαίνεις για δουλειές ή για διακοπές πιο πολύ; Για πες εμπειρίες και τοποθεσίες, ενδιαφέρει το θέμα. Ειδικά για Σμύρνη - Αττάλεια μιας και για Κωνσταντινούπολη υπάρχει άπειρο υλικό
Θα παίρνει 2-3χιλ. και το παίζει ιστορία ο άλλος.για πες ρε τυπε και εσυ και ο αλλος, γτ εχω περιεργια.
μονο εγω και ο αθηναιος44 ειμαστε αφραγκοι εδω μεσα
Μια χαρά λεμόνια εχουν ατταλειαΑτταλεια πανε χιλιαδες μολδαβο - ουκρανες , απο Μαιο αρχιζουν ολα τα τουριστικα γραφεια τις προσφορες.
πηγε φιλος μου με την γκομενα του απο Κισιναου πριν επταετια , δεν ηταν ακριβα αλλα ουτε κατι το εξαιρετικο εκει απο αυτα που μου ειχε πει τοτε.
Ποτε δεν μου αρεσε η Τουρκια (πρωτη φορα το 81)Μια χαρά λεμόνια εχουν ατταλεια
Κωνσταντινούπολη κ Σόφια κινουμε πιο εύκολα από ΑθήναΠοτε δεν μου αρεσε η Τουρκια (πρωτη φορα το 81)
μονο η turkish airlines αξιζει ...
Σμύρνη πηγαίνεις για καλοκαιρινές διακοπές (μπάνια, παραλίες, κλπ) ή σε άλλη φάση;Για διακοπές πάω Σμύρνη σχεδον καθε χρόνο, γενικά δεν παίζουν πολλα studio μπουρδελα όπως εδώ, εκει παίζει πολύ tinder κ φυσικά call girls. Αν πιάσεις φιλίες με Τούρκου πιστεύω θα σε κατατοπισουν πολυ καλύτερα. Ειδικά στα τουριστικα μέρη δεν έχεις κανένα θέμα λόγω Ελλάδος. Το ευρώ κοιτουσαν πάντα πόσο μαλλον τωρα... Αττάλεια δεν εχω παει αλλα εκεί πανε οι πλούσιοι τουρκοι /τουρίστες τύπου Σαντορίνη Μυκόνος.
Στη Σμύρνη υπάρχουν τα λεγόμενα sitesi ειναι τύπου μπανγκαλόου, πολλα σπιτια με φύλακα κτλ μπροστά γύρω γύρω κάγκελα, τύπου μικρές συνοικίες ψιλο οργανωμενες με λίγα μαγαζάκια μεσα για πράγματα πρώτης ανάγκης,έχει δικές τους παραλίες ο κάθε οικισμός.ςγω πάω σε αυτά με φιλοξενούν τσάμπα οποτε... Γενικά παραλιες είναι γτπ μη περιμένεις πολλα. Πολυ πετρα κ κρύα. Αττάλεια έχει ζέστη κ αμμο.σμυρνη κ αταλλεια ειναι πιο απελευθέρωμενες Πολεις σε σχέση με την υπόλοιπη Τουρκία θα δεις δηλαδή γυναίκες στην θάλασσα topless(ξένες κυρίως) απλα Τουρκία βολεύει το νόμισμα,εχει πολύ καλό φαγητό και καλά μουνακια βρίσκεις.Σμύρνη πηγαίνεις για καλοκαιρινές διακοπές (μπάνια, παραλίες, κλπ) ή σε άλλη φάση;
Ρωτάω επειδή ξέρω πως είναι τεράστια πόλη, σχεδόν ίση με την Αθήνα οπότε για παραλίες μάλλον πρέπει να απομακρυνθείς από την πόλη.