Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ο εισοδηματιας θα παει σουπερμαρκετ, θα φροντισει να φαει, να καθαρισει το σπιτι, θα πλυνει τα ρουχα του,θα επιδιωρθωσει τις ζημιες κλπ την ωρα που ο αλλος δουλευει. Επισης αν τελειωνει 16 θα πρεπει να ξεκινα 8 δηλαδη να ξυπνα κατα τις 7 30. Αυτο σημαινει οτι το βραδυ κατα τις 12 θα πρεπει να την εχει πεσει.Και αυτο στην περιπτωση του 8ωρου. Μετα τη δουλεια λοιπον αφου θα πρεπει να ασχοληθει λιγο με τις υποχρεωσεις να βαλει κανα πλυντηριο κλπ, θα κατσει μετα λιγο να αραξει, θα χει παει 6. Αντε μετα να παει κανα γυμναστηριο, κανα καφε στην περιπτωση που εχει βρει μια παρεα. Θα πρεπει να κανει κατι να φαει, εστω καποιες φορες, γιατι αν ειναι και σε μεγαλη πολη το φαγητο εξω κοστιζει.
Θα κανει δηλαδη οχι οτι κανει ο καθε εισοδηματιας αλλα ο καθε εργαζομενος στην πολη,με τη διαφορα οτι δεν εχει την κοινωνικη βαση και τον κυκλο. Οι γυναικες σε μεγαλο βαθμο θα παραμενουν εκτος του πεδιου βολης της δραστηριοτητας του, διοτι δεν φυτρωνουν σα τα μανιταρια, αλλα ειναι ενταγμενες και αυτες σε καποιο κυκλο, σε γνωστους , συναδελφους ,συγγενεις , εχουν τη ζωη και τον κυκλο τους εκει ηδη . Ειδικα αν ειναι κανα μικροτερο μερος και οχι πρωτευουσα. Θα σαι δηλαδη ξενος και δε θα χεις χρονο και επισης πας για περιορισμενο χρονικο διαστημα και οχι με μακροπροθεσμη προοπτικη.
Δεκτό, αν και παραβλέπεις τελείως τα Σαββατοκύριακα, που εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι.
Θα κάνεις λοιπόν ακριβώς τα ίδια που κάνεις και Αθήνα, Αγρίνιο, Βόλο, Αμαλιάδα, Καρδίτσα. Το συμπέρασμα ποιο είναι λοιπόν; Πως ΟΛΕΣ οι συγκεκριμένες πόλεις είναι καλύτερες από ΟΛΕΣ τις πόλεις της Ανατολικής Ευρώπης; Καλύτερα δηλαδή να μην το κουνήσει κάποιος από το Αγρίνιο, επειδή θα περάσει χειρότερα στην...Πράγα λόγω ότι πρέπει να ασχολείται που και που με καθαριότητα και πλυντήριο; (που εδώ που τα λέμε με 2 απογέματα το μήνα τα χεις όλα τζιτζιλόνι)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
εγώ δεν έχω δεύτερο προφίλ. Όταν έχουν διαγραφεί άλλα άτομα είναι άδικο να γίνει εξαίρεση για σένα δεν νομίζεις? θα αφήσω τον βαν χέλσινγκ αλπούλα να αποφασίσει την τύχη σου.
@alpula
Κουραστικοτατος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεκτό, αν και παραβλέπεις τελείως τα Σαββατοκύριακα, που εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι.
Θα κάνεις λοιπόν ακριβώς τα ίδια που κάνεις και Αθήνα, Αγρίνιο, Βόλο, Αμαλιάδα, Καρδίτσα. Το συμπέρασμα ποιο είναι λοιπόν; Πως ΟΛΕΣ οι συγκεκριμένες πόλεις είναι καλύτερες από ΟΛΕΣ τις πόλεις της Ανατολικής Ευρώπης; Καλύτερα δηλαδή να μην το κουνήσει κάποιος από το Αγρίνιο, επειδή θα περάσει χειρότερα στην...Πράγα;
Ποια Πράγα?Και Λεγκνίτσα να πάει ο άλλος καλύτερα θα γαμήσει από οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.

https://el.wikipedia.org/wiki/Λεγκνίτσα

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ποια Πράγα?Και Λεγκνίτσα να πάει ο άλλος καλύτερα θα γαμήσει από οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.
Επομένως συμφωνούμε διαφωνώντας ή διαφωνούμε συμφωνώντας; :think:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εγώ σε πάω με αυτό το νικ στο έχω πει. Αλλά να γράφεις με δύο παράλληλα λογαριασμούς είναι λάθος. Διαλέγεις έναν και πετάς τον άλλο ή διαλέγουν άλλοι για σένα.
Το δίκαιο και το σωστό.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Εδω ενα προφιλ εχουμε απο το 2015 και κανουμε αμαν να το κουμανταρουμε, κ εσεις φτιαχνετε και δευτερα και τριτα?
Χαρα στο κουραγιο σας.

Και το αλλο, που καποιοι ενω εχουν καποιο προφιλ ,ξαφνικα το εγκαταλειπουν και μπαινουν με νεο προφιλ, και χωρις να εχει συμβει κατι ιδιαιτερο, δεν το καταλαβαινω.
Ακομηκι αν εχεις χασει τους κωδικους φτιαξε νεο προφιλ με το ιδιο ονομα πχ urlauber2 ,urlauber3,
Να ξερουμε με ποιον μιλαμε. Να υπαρχει μία τάξη.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Θα κάνεις λοιπόν ακριβώς τα ίδια που κάνεις και Αθήνα, Αγρίνιο, Βόλο, Αμαλιάδα, Καρδίτσα. Το συμπέρασμα ποιο είναι λοιπόν; Πως ΟΛΕΣ οι συγκεκριμένες πόλεις είναι καλύτερες από ΟΛΕΣ τις πόλεις της Ανατολικής Ευρώπης; Καλύτερα δηλαδή να μην το κουνήσει κάποιος από το Αγρίνιο, επειδή θα περάσει χειρότερα στην...Πράγα λόγω ότι πρέπει να ασχολείται που και που με καθαριότητα και πλυντήριο; (που εδώ που τα λέμε με 2 απογέματα το μήνα τα χεις όλα τζιτζιλόνι)
Άμα είναι να παίζεις μπάλα μόνο τα ΣΚ,όπως η σάρα και η μάρα,κάθεσαι και σπίτι σου..
Όλο το παιχνίδι παίζεται,τη στιγμή που οι πολλοί δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό.

Δύο κατηγορίες μπορούν να παίξουν αυτό το παιχνίδι.
Οι εισοδηματίες και αυτοί που έχουν καταφέρει να δουλεύουν λίγο και να αμείβονται πολύ.
Στη δεύτερη κατηγορία,ανήκει ο γιατρός μου,που έχει ανοιχτό το ιατρείο του,
Δευτ-Πεμπτ,8-12

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Εδω ενα προφιλ εχουμε απο το 2015 και κανουμε αμαν να το κουμανταρουμε, κ εσεις φτιαχνετε και δευτερα και τριτα?
Χαρα στο κουραγιο σας.

Και το αλλο, που καποιοι ενω εχουν καποιο προφιλ ,ξαφνικα το εγκαταλειπουν και μπαινουν με νεο προφιλ, και χωρις να εχει γινει κατι ιδιαιτερο, δεν το καταλαβαινω.
Ακομηκι αν εχεις χασει τους κωδικους φτιαξε νεο προφιλ με το ιδιο ονομα πχ urlauber2 ,urlauber3,
Να ξερουμε με ποιον μιλαμε. Να υπαρχει μία τάξη.

Πρωτο προφιλ που ειχα ξεχασα τον κωδικο.....

και μετα ηθελα μια αλλαγη στη ζωη μου. Με καθε διαζυγιο, αλλαζεις και τα παντα, αμαξι (γιατι στο εσπασε), σπιτι (γιατι στο πηρε), πολη (γτ φοβασαι τα αδερφια της) και νικ, ετσι για το κουαρτετο.

Τωρα ο πριγκηπας των μουζικων που με παει κιολας βγαζει συμπερασματα διαρκως.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Θα κάνεις λοιπόν ακριβώς τα ίδια που κάνεις και Αθήνα, Αγρίνιο, Βόλο, Αμαλιάδα, Καρδίτσα. Το συμπέρασμα ποιο είναι λοιπόν; Πως ΟΛΕΣ οι συγκεκριμένες πόλεις είναι καλύτερες από ΟΛΕΣ τις πόλεις της Ανατολικής Ευρώπης; Καλύτερα δηλαδή να μην το κουνήσει κάποιος από το Αγρίνιο, επειδή θα περάσει χειρότερα στην...Πράγα;
Οχι φιλε μου δε θα κανεις τα ιδια γιατι : δε ξερεις τη γλωσσα , δε ξερεις κανεναν, δεν εργαζεσαι για την τοπικη κοινωνια και δεν εχεις ιδεα και καμια επαφη, δεν εχεις αλλες βασεις ( ασφαλιση , ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη) και διαφορα αλλα. Θα γνωρισεις τιποτα ινδους κομπιουτεραδες η τιποτα αραβες η εστω ιταλο-ισπανους πυρφορους -αν και αυτοι γινονται γκετο μεταξυ τους- και αυτο στην καλυτερη περιπτωση, να βγαινετε ολοι μαζι για μπυρες. Αυτο ειναι το πιθανοτερο σεναριο για εναν αγνωστο χωρις γλωσσα που παει σε μια αγνωστη πολη μονος του να δουλευει στα ντουβαρια μονος του.
Το σαββατοκυριακο τι το συγκλονιστικο μπορει να γινει που να αποφερει τετοιο οφελος σε "γυναικες"? Κατα τη διαρκεια της μερας θα ακολουθεις απλα τους ρυθμους της πολης αν ειναι τουριστικη η μεγαλη οκ . Και το βραδυ να βγεις σε τπτ πυρφοροκλαμπ. Θα πιεις κανα δυο ποτα και μετα θα πας σπιτι σου να κοιμηθεις. ΑΑΑΑαν βρεθεις τυχερος στο τριμηνο τετραμηνο που θα μεινεις μπορει καμια φορα να γυρισεις με κανα μεθυσμενο μπαζακι.
Τις Κυριακες ο κοσμος εκει θα πηγαινει με τις οικογενειες του βολτες , κλπ και εσυ θα καθεσαι με τους αλλους digital nomads να πινετε μπυρες.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Άμα είναι να παίζεις μπάλα μόνο τα ΣΚ,όπως η σάρα και η μάρα,κάθεσαι και σπίτι σου..
Όλο το παιχνίδι παίζεται,τη στιγμή που οι πολλοί δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό.

Οι εισοδηματίες και αυτοί που έχουν καταφέρει να δουλεύουν λίγο και να αμείβονται πολύ.
Δευτ-Πεμπτ,8-12
Μα δεν παίζεις μπάλα μόνο τα ΣΚ, απλά δεν αναφέρθηκαν καθόλου ενώ έχεις ΚΑΙ αυτά. Εννοείται πως έχεις άπειρο χρόνο και όρεξη να παίξεις και καθημερινές.
Εδώ βγαίνουμε Αθήνα μετά τη δουλειά καθημερινά, που έχεις και 2 ώρες να φας σε συγκοινωνίες, και πας και γραφείο που έχει μεγαλύτερη φασαρία γενικότερα σε σχέση με το εξ αποστάσεως, δε θα έχεις χρόνο να βγεις καθημερινές Πράγα η Βροτσλαβ;

υ.γ. πόσα βγάζει ο γιατρός με αυτό το ωράριο;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

και μετα ηθελα μια αλλαγη στη ζωη μου. Με καθε διαζυγιο, αλλαζεις και τα παντα, αμαξι (γιατι στο εσπασε), σπιτι (γιατι στο πηρε), πολη (γτ φοβασαι τα αδερφια της) και νικ, ετσι για το κουαρτετο.

φίλε μόνος σου έπληξες την αξιοπιστία σου με διαρκή ψέμματα. Καινούργιο και αυτό τώρα, αλλά πως να το πιστέψουμε έχεις βεβαρημένο παρελθόν διαρκούς ψεύδους.
Δεν διαφωνώ με τα παραπάνω που έγραψες αλλά δεν τα πιστεύω κιόλας και φταις εσύ μόνο.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

Δευτ-Πεμπτ,8-12
Μερικοι εχουν τη φαντασιωση οτι θα πανε καπου κλεισμενοι στα ντουβαρια να δουλευουν 8ωρα και θα βγαινουν κανα σαββατοκυριακο και θα τους στρωνουν χαλια :rolleyes:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
φίλε μόνος σου έπληξες την αξιοπιστία σου με διαρκή ψέμματα. Καινούργιο και αυτό τώρα, αλλά πως να το πιστέψουμε έχεις βεβαρημένο παρελθόν διαρκούς ψεύδους.
Δεν διαφωνώ με τα παραπάνω που έγραψες αλλά δεν τα πιστεύω κιόλας και φταις εσύ μόνο.
Σαν την πρωην μου ακουγεσαι τωρα. ειδικα το φταιω εγω και μονο

επισης ο λαος το μπου μου εγραψε ζητωντας να φιλιωσουμε και να μιλησουμε μεσω πμ. εμεις στο τεπελενι για ενα κουτελο ζουμε. αλλα δε γαμιεται, ψωμι και αλατι.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
τι να σου κάνω. Την κατέστρεψες με τα χέρια σου αυτήν την περσόνα σου που θα έλεγε και ο άγιος.
οπως ελεγα και στον βολκανο, ελεγα να φυγω και να ξαναρθω σαν "πακιστανος εραστης" αλλα με προλαβε ο αραβοτουρκος.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οχι φιλε μου δε θα κανεις τα ιδια γιατι : δε ξερεις τη γλωσσα , δε ξερεις κανεναν, δεν εργαζεσαι για την τοπικη κοινωνια και δεν εχεις ιδεα και καμια επαφη, δεν εχεις αλλες βασεις ( ασφαλιση , ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη) και διαφορα αλλα. Θα γνωρισεις τιποτα ινδους κομπιουτεραδες η τιποτα αραβες η εστω ιταλο-ισπανους πυρφορους -αν και αυτοι γινονται γκετο μεταξυ τους- και αυτο στην καλυτερη περιπτωση, να βγαινετε ολοι μαζι για μπυρες. Αυτο ειναι το πιθανοτερο σεναριο για εναν αγνωστο χωρις γλωσσα που παει σε μια αγνωστη πολη μονος του να δουλευει στα ντουβαρια μονος του.
Το σαββατοκυριακο τι το συγκλονιστικο μπορει να γινει που να αποφερει τετοιο οφελος σε "γυναικες"? Κατα τη διαρκεια της μερας θα ακολουθεις απλα τους ρυθμους της πολης αν ειναι τουριστικη η μεγαλη οκ . Και το βραδυ να βγεις σε τπτ πυρφοροκλαμπ. Θα πιεις κανα δυο ποτα και μετα θα πας σπιτι σου να κοιμηθεις. ΑΑΑΑαν βρεθεις τυχερος στο τριμηνο τετραμηνο που θα μεινεις μπορει καμια φορα να γυρισεις με κανα μεθυσμενο μπαζακι.
Τις Κυριακες ο κοσμος εκει θα πηγαινει με τις οικογενειες του βολτες , κλπ και εσυ θα καθεσαι με τους αλλους digital nomads να πινετε μπυρες.
Αν κατάλαβα καλά δηλαδή το πρόβλημα μας είναι πως στη χώρα μας, μας πηδάνε τις γκόμενες οι Αφγανοπακιστανοί ενώ στην Τσεχία-Πολωνία τις γκόμενες τις πηδάνε οι ντόπιοι;
Τελικά που γαμάει ο Έλληνας ρε παίδες;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706

3 διαζυγια εχω παρει αλλα ομαδα δεν αλλαξα.

Αρης ρε νιαμού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom