Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αν κατάλαβα καλά δηλαδή το πρόβλημα μας είναι πως στη χώρα μας, μας πηδάνε τις γκόμενες οι Αφγανοπακιστανοί ενώ στην Τσεχία-Πολωνία τις γκόμενες τις πηδάνε οι ντόπιοι;
Τελικά που γαμάει ο Έλληνας ρε παίδες;
στο μεταξουργειο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.934
Πόντοι
26.141
Ισχυει, ομαδα δεν αλλαζεις. Θρησκεια μπορει, ομαδα ποτε
Αλλάζεις φίλους αλλάζεις φύλο αλλάζεις υπηκοότητα αλλάζεις θρησκεία,αλλάζεις αριθμό ταυτότητας αλλάζεις γυναίκες αλλά ομάδα κ αφμ ποτέ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν κατάλαβα καλά δηλαδή το πρόβλημα μας είναι πως στη χώρα μας, μας πηδάνε τις γκόμενες οι Αφγανοπακιστανοί ενώ στην Τσεχία-Πολωνία τις γκόμενες τις πηδάνε οι ντόπιοι;

Ο Έλληνας γαμαει Αφρική,νοτιοανατολικη Ασία γενικά όπου δεν παίζουν λευκές.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Μα δεν παίζεις μπάλα μόνο τα ΣΚ, απλά δεν αναφέρθηκαν καθόλου ενώ έχεις ΚΑΙ αυτά. Εννοείται πως έχεις άπειρο χρόνο και όρεξη να παίξεις και καθημερινές.
Εδώ βγαίνουμε Αθήνα μετά τη δουλειά καθημερινά, που έχεις και 2 ώρες να φας σε συγκοινωνίες, και πας και γραφείο που έχει μεγαλύτερη φασαρία γενικότερα σε σχέση με το εξ αποστάσεως, δε θα έχεις χρόνο να βγεις καθημερινές Πράγα η Βροτσλαβ;

υ.γ. πόσα βγάζει ο γιατρός με αυτό το ωράριο;
Τα έχεις και αυτά,αλλά όπως γράφτηκε χωρίς τον παραμικρό βαθμό ένταξης στην τοπική κοινωνία(μέσω δουλειάς)
είναι πιο δύσκολο το παίγνιο.

Εγώ έμεινα Πράγα 6 μήνες,χωρίς να δουλεύω.
Για πρώτη φορά,δεν είχα "συναδέλφους" και κύκλο από τη δουλειά.
Ξέρεις πως έκανα κονέ με κόσμο;
Μέσω ενός χόμπι που κατέχω καλά και ξοδεύοντας/κερνώντας/λαδώνοντας.

Υ.Γ.Δεν ξέρω,αλλά έχει ιατρείο με βοηθούς και υποδοχή,σε γαμώ τις περιοχές

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τα έχεις και αυτά,αλλά όπως γράφτηκε χωρίς τον παραμικρό βαθμό ένταξης στην τοπική κοινωνία(μέσω δουλειάς)
είναι πιο δύσκολο το παίγνιο.

Εγώ έμεινα Πράγα 6 μήνες,χωρίς να δουλεύω.
Για πρώτη φορά,δεν είχα "συναδέλφους" και κύκλο από τη δουλειά.
Ξέρεις πως έκανα κονέ με κόσμο;
Μέσω ενός χόμπι που κατέχω καλά και ξοδεύοντας/κερνώντας/λαδώνοντας.

Υ.Γ.Δεν ξέρω,αλλά έχει ιατρείο με βοηθούς και υποδοχή,σε γαμώ τις περιοχές
τρόποι υπάρχουν εάν σου κόβει και είσαι δραστήριος τύπος.
Εάν είσαι δημητράκης, 30 χρόνια κάνεις παρέα με γάτες και περνάς τον χρόνο σου κάνοντας το παρατηρητήριο τιμών στα λάχανα στο perekrestok

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
τρόποι υπάρχουν εάν σου κόβει και είσαι δραστήριος τύπος.
Εάν είσαι δημητράκης, 30 χρόνια κάνεις παρέα με γάτες και περνάς τον χρόνο σου κάνοντας το παρατηρητήριο τιμών στα λάχανα στο perekrestok
Εντάξει,υπάρχουν και χειρότερα.
Όπως να σε χέζουν ή να μεγαλώνεις το παιδί άλλου :confused:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Αν είναι εμφανίσιμος,πιστεύω γαμάει παντού εύκολα πλην Ελλάδας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.934
Πόντοι
26.141
Καλά ρε καθόμαστε εδώ 5-10 άτομα που φαντάζομαι όλοι είμαστε άνω των 30 ,ανταλλάσσουμε καμία ιστορία καμία μαλάκια να γελάσουμε ή έστω κ συμβουλές κ κάθεστε κ μαλώνετε μέσα στο σαητ;; Το βρίσκω τραγικό
Καθόμαστε γελάμε λέμε για μουνάκια που κάποτε γαμουσαμε διότι πλέον μόνο στο φωτοαλμπουμ του κινητού μας τις βλέπουμε λόγω ηλικίας κ αρπαζεστε με το παραμικρό!!:dunno:

Κάνετε κ κλώνους κ μπερδευομαστε :confused:

Εδώ για το χαβαλε μας είμαστε κ όχι για να μας ανεβαινει η πίεση

Λοιπόν @George71 ανακεφαλαίωση
Θα πας Καρταχένα για να έχουμε κ σπίτι, να έρθουμε όλοι το χειμωνα:rockon:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Καλά ρε καθόμαστε εδώ 5-10 άτομα που φαντάζομαι όλοι είμαστε άνω των 30 ,ανταλλάσσουμε καμία ιστορία καμία μαλάκια να γελάσουμε ή έστω κ συμβουλές κ κάθεστε κ μαλώνετε μέσα στο σαητ;; Το βρίσκω τραγικό
Καθόμαστε γελάμε λέμε για μουνάκια που κάποτε γαμουσαμε διότι πλέον μόνο στο φωτοαλμπουμ του κινητού μας τις βλέπουμε λόγω ηλικίας κ αρπαζεστε με το παραμικρό!!:dunno:

πόσο no lifers να γράφουνε με παράλληλα νικς ρε φίλε. Πότε θα σταματήσει αυτό.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.934
Πόντοι
26.141
Με συγχυσατε κ πάνω που άρχισα διατροφή πήγα ψυγείο κ έφαγα του σκασμου ,,έχω κ σε λίγο teleskype κ πρέπει να βάλω κ γραβάτα με το κοτόπουλο στο στομα :confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
ανεξήγητος θυμός. κλώνος σου ο σοκόλ? :confused:
έχετε γαμήσει τα νήματα με παράλληλους κλώνους, νισάφι. Δεν σας φτάνει ένα προφίλ. Είστε άρρωστοι.
Φέρε αποδείξεις ότι εγώ κι ο Σοκολ είμαστε το ιδιο άτομο ή ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. Δεν σε όρισε κανένας να κάνεις ανιχνεύσεις προφίλ και να μας τα κάνεις ζέπελιν με τις υποψίες καιι τις εμμονές σου.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

H shortlist περιλαμβάνει Καρταχένα, Πουκέτ, Κίεβο, Λισσαβώνα και μερικές ακόμα
Η μάχη θα κριθεί στους αγώνες μπαράζ
Νομίζω μόνο με ψηφοφορία μπορεί να αναδειχθεί η καλύτερη πόλη για remote&πορνοτουρισμό, καθότι οι απόψεις διίστανται

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τύπε,έχεις προσβάλλει το μισό forum με αυτό που έγραψες :confused:
μάλλον πρέπει να πατάμε αγνόηση φίλε, δεν γίνεται να τους ταϊζουμε την ασθένεια. Ανεξήγητοι θυμοί, ανεξήγητα ψέμματα. Δεν τους κατανοώ καθόλου για να τους δικαιολογήσω.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Φέρε αποδείξεις ότι εγώ κι ο Σοκολ είμαστε το ιδιο άτομο ή ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. Δεν σε όρισε κανένας να κάνεις ανιχνεύσεις προφίλ και να μας τα κάνεις ζέπελιν με τις υποψίες καιι τις εμμονές σου.
έχεις καμιά σοβαρή δικαιολογία που εξανίστασαι έτσι? έχεις χαλάσει το φόρουμ με δέκα κλώνους παράλληλους ή και διαδοχικούς. Δεν σε βοηθάει αυτό, να δεις ειδικό.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
H shortlist περιλαμβάνει Καρταχένα, Πουκέτ, Κίεβο, Λισσαβώνα και μερικές ακόμα
Η μάχη θα κριθεί στους αγώνες μπαράζ
Νομίζω μόνο με ψηφοφορία μπορεί να αναδειχθεί η καλύτερη πόλη για remote&πορνοτουρισμό, καθότι οι απόψεις διίστανται
Ψάξε στο google με digital nomad hubs, digital nomad communities και παρεμφερή κλειδιά. για να αποφασίσεις για τις πόλεις. Αλλιώς είναι μεγάλο πρόβλημα. Θα βγαίνεις μόνος σου για μπύρα και θα αποθαρρυνθείς. Θα έψαχνα και στο Meetup για τοπικά γκρουπς.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Ας ξεκινήσουμε από το ότι η δυνατότητα του remote working είναι για να αποφύγεις τη μετανάστευση, όχι να πας σε μετανάστευση. Όχι φυσικά ότι απαγορεύεται, αλλά να, είναι κάπως πόντιο ρε παιδάκι μου. Τώρα αν το κάνεις και ως τρόπο για να αποκτήσεις επαφή με γυναίκες, δηλαδή αυτός να είναι λόγος μετανάστευσης από μόνος του, είναι ο ορισμός του pathetic. Όχι η καλύτερη προϋποθέση για μεγάλη επιτυχία σε γυναίκες imho :rolleyes:

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τι πουτσοπριχτης ειναι αυτος ο πριγκηπας ρε πουστη μου. τι τρολ.

να μιλαει με τον αγιο, να παραδεχεται οτι ειναι κλωνος και να αρχιζει να κατηγορει αλλους οτι ειναι κλωνοι , μιλαμε διπολικος η δεν εχει πραγματικα με τιποτα να ασχοληθει

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Ας ξεκινήσουμε από το ότι η δυνατότητα του remote working είναι για να αποφύγεις τη μετανάστευση, όχι να πας σε μετανάστευση. Όχι φυσικά ότι απαγορεύεται, αλλά να, είναι κάπως πόντιο ρε παιδάκι μου. Τώρα αν το κάνεις και ως τρόπο για να αποκτήσεις επαφή με γυναίκες, δηλαδή αυτός να είναι λόγος μετανάστευσης από μόνος του, είναι ο ορισμός του pathetic. Όχι η καλύτερη προϋποθέση για μεγάλη επιτυχία σε γυναίκες imho :rolleyes:
Μα το θέμα δεν είναι ακριβώς το remote working. Το έχει θέσει ξεκάθαρα ο νηματοθέτης με συγκεκριμένο μοντέλο case study: Μιλάμε για έναν τύπο 32 ετών (όχι τον νηματοθέτη), που θέλει να περιοδεύσει σε κάποιες πόλεις δουλεύοντας remote με μισθό 2000€ το μήνα και θέλει να γαμάει καλά. Ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις για αυτό το budget;
Εγώ πρότεινα Βαρσοβία-Λυών-Βαρκελώνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom