Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.859
Πόντοι
216
Σε ορισμενα μερη μια χαρα μπορει να εχεις δυτικο μισθο.
Πολύ αμφιβάλλω εκτός αν μιλάμε για κάποιον με 5+ χρόνια εμπειρία και για σοβαρές θέσεις. Ως υπάλληλος πάντα. Για παράδειγμα ένας developer με την παραπάνω εμπειρία που δουλεύει remotely για λογαριασμό γερμανικής πολυεθνικής θα τσεπώσει στην Ελλάδα κάτω από διχίλιαρο. Σε Ανατολική χώρα το ίδιο θα παίξει πάνω κάτω. Όλα είναι υπολογισμένα γενικά.

Τελευταία τροποποίηση:

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Η δυνατότητα πάντως να δουλεύει κάποιος remote είναι αδιανόητο πλεονέκτημα...

Από ότι φαίνεται στο εγγύς μέλλον ένα σημαντικό ποσοστό εργαζομένων θα έχει αυτή τη δυνατότητα και αυτό είναι πολύ θετικό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
To θέμα είναι να μπορείς να γαμάς remote.Να μένεις για παράδειγμα Γερμανία και να γαμάς Ουκρανία.Αυτό βέβαια δεν το έχει λύσει ακόμα η τεχνολογία.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.900
Πόντοι
26.141
To θέμα είναι να μπορείς να γαμάς remote.Να μένεις για παράδειγμα Γερμανία και να γαμάς Ουκρανία.Αυτό βέβαια δεν το έχει λύσει ακόμα η τεχνολογία.
Κλαιωωωωωω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.859
Πόντοι
216
Αυτο θα έχει και μειονεκτήματα φυσικά. Θα δημιουργήσει κλειστές κοινότητες με αγάμητους που θα τρέχουν στα Πουκέτ να αρπάξουν κίτρινο πυρετό, ή στο Κανκούν που αν το παίξουν μαγκιά σαν το Μαυρίδη θα πέσει ακάποτος γκωνλικός κρεμπιές απ' τους μπάτσους και άλλα. Χώρια η έλλειψη επαφής και δραστηριοτήτων με άτομα εκ του σύνεγγυς. Βασικά στο τέλος όλοι αυτοί θα γίνουν καταθλιπτικοί.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Η γνώμη μου, όπως είπα, είναι να ξεκινήσει κανείς από ένα nomad hub για να μην παιδεύεται. Μπορείτε να βρείτε hubs εδώ Cocohub

Τελευταία τροποποίηση:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.880
Πόντοι
34.478
Πες του ο Παναμάς είναι έτη φωτός μπροστά κ η Κόστα Ρίκα χίλιες φορές ασφαλέστερη της Ελλάδος
Πέρσυ πηγα
εσυ ακομα και την Μπιαφρα θα την δεις πιο ανεπτυγμενη απο την Ελλαδα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.900
Πόντοι
26.141
Αυτο θα έχει και μειονεκτήματα φυσικά. Θα δημιουργήσει κλειστές κοινότητες με αγάμητους που θα τρέχουν στα Πουκέτ να αρπάξουν κίτρινο πυρετό, ή στο Κανκούν που αν το παίξουν μαγκιά σαν το Μαυρίδη θα πέσει ακάποτος γκωνλικός κρεμπιές απ' τους μπάτσους και άλλα. Χώρια η έλλειψη επαφής και δραστηριοτήτων με άτομα εκ του σύνεγγυς. Βασικά στο τέλος όλοι αυτοί θα γίνουν καταθλιπτικοί.
Φίλε λανθανεις. Για το κάνκουν Γιουκατάν
Λες οι Αμερικάνοι να έχουν επενδύσει τα περισσότερα. Χρήματα παγκοσμίως στον τουρισμό κ να αφήνουν τον Κάρλος κ Ροντρίγκες να βγάζουν σογιαδες; :think:
Είμαι ασφαλές σχετικά μέρος

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.900
Πόντοι
26.141
εσυ ακομα και την Μπιαφρα θα την δεις πιο ανεπτυγμενη απο την Ελλαδα
Μπάφρα είναι στην Τουρκία !!! Η πόλη σινοπη είναι στη Μπάφρα κ έχει ωραία φουντούκια

Δεν ξέρω αν ειναι κ στην Αθήνα περιοχή που να είναι επικυνδηνη κ να λέγεται μπαφρα

Βέβαια κατάλαβα τι εννοείς κ βρείτε τα

Τελευταία τροποποίηση:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Μπάφρα είμαι στην Τουρκία σινοπη Μπάφρα κ έχει ωραία φουντούκια
Δεν ξέρω αν. Είναι νέος στην Αθήνα μέρος επικυνδηνα

Βέβαια κατάλαβα τι εννοείς κ βρείτε τα
χαρη γυρισες στο σαι?

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Φίλε έτρεμα όταν έγραφα διότι μου είπε στο περίπου ο λογιστής το φόρο εισοδήματος κ ζαλιστηκα
ελα ρε φιλε που ετρεμες. τα λεφτα σου πανε σε καλο σκοπο.

τοσοι επενδυτες περιμενουν επιδομα απο τους φορους μας.

(το ωραιο ειναι οτι εγω αυτο το εκανα το πρωι, και οταν υπολογισα τα καθαρα μου, σκεφτηκα "λιγα μου φαινονται, θα ανοιξεις και αλλη τρυπα στη ζωνη Σοκολ")

• Like
Αντιδράσεις: ave.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.900
Πόντοι
26.141
ελα ρε φιλε που ετρεμες. τα λεφτα σου πανε σε καλο σκοπο.

τοσοι επενδυτες περιμενουν επιδομα απο τους φορους μας.

(το ωραιο ειναι οτι εγω αυτο το εκανα το πρωι, και οταν υπολογισα τα καθαρα μου, σκεφτηκα "λιγα μου φαινονται, θα ανοιξεις και αλλη τρυπα στη ζωνη Σοκολ")
Μου αρέσει που λέμε τον @George71 που να πάει κ δεν σκεφτόμαστε κ τι φόρους έχει η κάθε χώρα λες κ πέρα από το μουνι δεν υπάρχει τίποτα άλλο;

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Μου αρέσει που λέμε τον @George71 που να πάει κ δεν σκεφτόμαστε κ τι φόρους έχει η κάθε χώρα λες κ πέρα από το μουνι δεν υπάρχει τίποτα άλλο;
φοροι, (η μαλλον πιο σωστα μη ανταποδοτικοτητα των φορων), φακελακια σε γιατρους, ελλεηνιδες(αν και εμενα η αλβανικη μου αυρα τις σαγηνευει),γραφειοκρατια, βυσματα και ψωλαδες παντου, μηδεν προοπτικες συνταξεις.

εχουμε ομως καλο σουβλακι και ηλιο.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Πολύ αμφιβάλλω εκτός αν μιλάμε για κάποιον με 5+ χρόνια εμπειρία και για σοβαρές θέσεις. Ως υπάλληλος πάντα. Για παράδειγμα ένας developer με την παραπάνω εμπειρία που δουλεύει remotely για λογαριασμό γερμανικής πολυεθνικής θα τσεπώσει στην Ελλάδα κάτω από διχίλιαρο. Σε Ανατολική χώρα το ίδιο θα παίξει πάνω κάτω. Όλα είναι υπολογισμένα γενικά.
Για δες λιγο Ταλιν, Βιλνιους πχ :rolleyes:για κοιτα εδω https://www.mintos.com/en/about-us/careers/aml-analyst-2020/. 3-4 χρονια εμπειρια ,
  • Salary: € 2 120 - 3 116 per month gross, and numerous additional benefits.
Νομιζεις οτι για αναλογη θεση πχ στην Ιταλια, Ισπανια, Πορτογαλια παιρνεις περισσοτερα; Η νομιζεις οτι ειναι λιγοτερα απο οτι αντιστοιχες θεσεις σε Γερμανια η Ιρλανδια? Μονο σε Ελβετια, Λουξεμβουργο , Αγγλια Λονδινο ειναι μεγαλυτεροι .

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Για δες λιγο Ταλιν, Βιλνιους πχ :rolleyes:για κοιτα εδω https://www.mintos.com/en/about-us/careers/aml-analyst-2020/. 3-4 χρονια εμπειρια ,
  • Salary: € 2 120 - 3 116 per month gross, and numerous additional benefits.
Νομιζεις οτι για αναλογη θεση πχ στην Ιταλια, Ισπανια, Πορτογαλια παιρνεις περισσοτερα; Η νομιζεις οτι ειναι λιγοτερα απο οτι αντιστοιχες θεσεις σε Γερμανια η Ιρλανδια? Μονο σε Ελβετια, Λουξεμβουργο , Αγγλια Λονδινο ειναι μεγαλυτεροι .
καλα λεφτα ακουγονται.

βεβαια μια παραθεση φορων/κοστου ζωης θα βοηθουσε

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Φόροι αδιάφοροι, μιας και το καθεστώς θα είναι καθεστώς τουρίστα.
Αν απαιτούν οι αρχές δήλωση σε εφορίες, Δήμους, κλπ, το επόμενο πρωί μπαγκάζια και στην επόμενη πόλη της λίστας.
Όπως λέει και ο τίτλος πόρνο-τουρισμός και όχι πορνο-μεταναστευση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom