sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.898
- Πόντοι
- 26.141
Τι σκατα δουλειές είναι αυτές οι σύγχρονες δίχως εφορία;;
Ουφ πρέπει να εκσυγχρονιστω
Φόροι πληρώνονται, αλλά μόνο στη βασική χώρα διαμονής (Ελλάδα) και όχι στις προς πορνοτουρισμό χώρεςΤι σκατα δουλειές είναι αυτές οι σύγχρονες δίχως εφορία;;
αλλα ειναι νομιμο αυτο? με ασφαλιστικες εισφορες τι γινεται?Φόροι πληρώνονται, αλλά μόνο στη βασική χώρα διαμονής (Ελλάδα) και όχι στις προς πορνοτουρισμό χώρες
Εδω ήμαστε να βοηθήσουμε. Σοβαρά μιλάω.Τι σκατα δουλειές είναι αυτές οι σύγχρονες δίχως εφορία;;
Είσαι υπάλληλος ή contractor;αλλα ειναι νομιμο αυτο? με ασφαλιστικες εισφορες τι γινεται?
Δηλαδη εχει ο αλλος συμβολαιο Γερμανια και παει να μεινει Αλβανια με το 1/6 κοστος ζωης?
Ο γενικός κανόνας είναι των 183 ημερών, δηλαδή όπου μείνεις 183 μέρες μέσα στο έτος, εκεί πρέπει να πληρώσεις φόρους.αλλα ειναι νομιμο αυτο? με ασφαλιστικες εισφορες τι γινεται?
Δηλαδη εχει ο αλλος συμβολαιο Γερμανια και παει να μεινει Αλβανια με το 1/6 κοστος ζωης?
Μαζί μαλώσαμε,,,,, δε σου μιλώ τυπε,, είσαι καραντινακιαςΕδω ήμαστε να βοηθήσουμε. Σοβαρά μιλάω.
Χαχα εντωμεταξύ ο τύπος λέει ότι μένει ΣόφιαΜανία να βάζετε άρθρα στα αγγλικά
Χάθηκαν τα βουλγαρικά ή αλβανικά
Περασμένα ξεχασμένα. Εκτος αν επιμένεις.Μαζί μαλώσαμε,,,,, δε σου μιλώ τυπε,, είσαι καραντινακιας
Mind θέλουμε τα φώτα σου σε αυτό το νήμα.Για κλάματα είναι.
ΝΑ δούμε τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε ??
Αν ειναι τόσο ευελικτη η προταση που σου εχει γινει, τοτε τι το σκεφτεσαι?Φόροι αδιάφοροι, μιας και το καθεστώς θα είναι καθεστώς τουρίστα.
Αν απαιτούν οι αρχές δήλωση σε εφορίες, Δήμους, κλπ, το επόμενο πρωί μπαγκάζια και στην επόμενη πόλη της λίστας.
Όπως λέει και ο τίτλος πόρνο-τουρισμός και όχι πορνο-μεταναστευση
Τι ειναι contractor? Βαζετε κατι ορολογιες αγνωστες. Απο δω κ περα θα ρωταωΕίσαι υπάλληλος ή contractor;
Όχι, το θέμα είναι να γίνει μία λίστα τέτοιων πόλεων. Δεν αναζητούμε την μία καλύτερη, αλλά μία λίστα με καλές, όπως πχ Κίεβο, Πράγα, Λισσαβώνα, Πουκέτ, κλπΑν ειναι τόσο ευελικτη η προταση που σου εχει γινει, τοτε τι το σκεφτεσαι?
Ξεκινας απο καπου κ αν δεν σε γεμιζει φευγεις για νεες κατακτησεις.
Το θεμα οπως το εθιξες νομιζαμε πως θα πας να μπαστακωθεις σε ενα μερος για πολυ καιρο.
Φίλε ταξίδευα δυλεύοντας επι 16 συνολικά χρόνια.Mind θέλουμε τα φώτα σου σε αυτό το νήμα.
Μαζί με τον volcano είστε οι δύο φωτεινοί φάροι
Δες αυτήν την κοινότητα που δίνει και βαθμολογίες με βάση κάποια στοιχεία (κόστος ζωής, ταχύτητα ιντερνέτ, διασκέδαση, ασφάλεια ). Περνάς το κέρσορα πάνω από την πόλη. NomadlistΌχι, το θέμα είναι να γίνει μία λίστα τέτοιων πόλεων. Δεν αναζητούμε την μία καλύτερη, αλλά μία λίστα με καλές, όπως πχ Κίεβο, Πράγα, Λισσαβώνα, Πουκέτ, κλπ
Η σύνταξη αργεί ακόμα?Φίλε ταξίδευα δυλεύοντας επι 16 συνολικά χρόνια.
Σε πάρα πολλές χώρες.
Ακόμα και απο εκεί που ήταν κάθε φορά η ''έδρα'' μου πάλι ταξίδευα σε γειτονικές χώρες λόγω της φύσης της δουελιάς μου.
Δεν ξέρω όμως αν η ιστορία μου αφορά τους νέους. Ισως μόνο απολογιστικά.
Τέλως πάντων θα γράψω την Ιστορία και όσοι δεν ενδιαφέρονται απλά παραλείπουν τα ποστ μου η απλά πείτε μου να σταματήσω.
ΟκΌχι, το θέμα είναι να γίνει μία λίστα τέτοιων πόλεων. Δεν αναζητούμε την μία καλύτερη, αλλά μία λίστα με καλές, όπως πχ Κίεβο, Πράγα, Λισσαβώνα, Πουκέτ, κλπ