Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά.@Mindreader Από ξένες γλώσσες, πώς πάμε;
Πολυ ενδιαφερουσα αυτοβιογραφια.Κάπου εδώ θα το σταματήσω.
Δεν έχω το χρόνο τώρα να σκανάρω τώρα άλλες αναλογικές φωτογραφίες.
Οποτε βρώ χρόνο θα το συνεχίσω.
Και δεν είναι σωστό να ''μονοπωλώ'' το thread.
ΑΑΑΑΑΛΟΣΣΣΣ !!
Κάποια επιλογή είχα και εγώ.Πολυ ενδιαφερουσα αυτοβιογραφια.
Η διαφορα ειναι πως πηγαινες εκει που σε στελναν ενω ο νηματοθετης μπορει να "διαλεξει"ψαχνοντας την χρυση τομη αναμεσα σε γουστα-κοστος-καιρός
Αλλοίμονο σε μας που δεν εχουμε τετοια πλεονεκτηματα.Κάποια επιλογή είχα και εγώ.
Δεν πήγαινα με το ζόρι.
Οταν τέλειωνε ένα project έλεγχες τι vacancies υπήρχαν και έστελνες application, εφόσον πάντα συμφωνούσε η εταιρεία στην οποία κατ΄αρχάς ανήκες.
Αρα υπήρχε ένα περθώριο επιλογής αλλά σίγουρα δεν ήσουν freelancer.
Εγώ είμαι άσχετος με την τεχνολογία φίλε αφού να φανταστείς πριν δω τις ειδοποιήσεις τουλάχιστον δύο φορές κάνω έξοδο αφού ο Αντισθένης τα έχει δίπλα διπλαMind θέλουμε τα φώτα σου σε αυτό το νήμα.
Μαζί με τον volcano είστε οι δύο φωτεινοί φάροι
Χαχαχα κι εγωΕγώ είμαι άσχετος με την τεχνολογία φίλε αφού να φανταστείς πριν δω τις ειδοποιήσεις τουλάχιστον δύο φορές κάνω έξοδο αφού ο Αντισθένης τα έχει δίπλα διπλα
Όχι ρε φίλε έλεος!!! Σιγά μη μαλώνω στο ίντερνετΠερασμένα ξεχασμένα. Εκτος αν επιμένεις.
Ρε τυπάρα ένα πράμα δεν καταλαβαίνω με τη πάρτη σου. Κάνει κρά από τις φωτο οτι εχεις πάει με Σλάβες γυναικάρες. Και οι κουτσομπόλες του σαι λένε οτι με τις γυναίκες τοχεις. Χώρια οι ενας σκασμος κριτικες πάλι με γυναικάρες Σλάβες. Αρα γενικα τοχεις με τις γυναικες. Τι διάολο τρέχεις και γαμάς μαιμούδες σε Ασια και Αφρικη. Τι σαρεσει ρε τυπαρα απο δαυτες και τρέχεις στου διαόλου το κέρατο να τις πηδήξεις ;;Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά.
Καταλαβαίνω και πορτογαλέζικα λόγω παραμονής στη Βραζιλία αλλά δεν τα μιλάω.
Είμαι του Τσίπρα ιντερνετικός λαγός να ξεφτιλισω την τωρινή Ελλάδα λόγω μητσοτακηποια Αιθιοπια ρε τυπε
αυτο ηταν πιο πριν και στην Αιθιοπια δεν ειχε τετοιο δραμα
αλλα που κολλαει το σχολιο μου οτι ο sex volcano βλεπει ολες της χωρες ποιο ανεπτυγμενες απο την Ελλαδα;;;
Aftertax είσαι στα επίπεδα που σου λέω ρε τύπε βάσει της αγγελίας. Αν είναι έτσι κάτσε Ελλάδα, τα ίδια είναι.Για δες λιγο Ταλιν, Βιλνιους πχ για κοιτα εδω https://www.mintos.com/en/about-us/careers/aml-analyst-2020/. 3-4 χρονια εμπειρια ,
Νομιζεις οτι για αναλογη θεση πχ στην Ιταλια, Ισπανια, Πορτογαλια παιρνεις περισσοτερα; Η νομιζεις οτι ειναι λιγοτερα απο οτι αντιστοιχες θεσεις σε Γερμανια η Ιρλανδια? Μονο σε Ελβετια, Λουξεμβουργο , Αγγλια Λονδινο ειναι μεγαλυτεροι .
- Salary: € 2 120 - 3 116 per month gross, and numerous additional benefits.
After tax εισαι σε ενα πεδιο 1500 -2200 καθαρα. Για εναν μεσο απλο υπαλληλακο. Δεν ειναι data science η θεση. Tα ιδια περιπου, οπως ειπα, Ιρλανδια-Γερμανια. Στην Ελλαδα ιδια θεση 1200 max (με σχεδον τριπλασιο κοστος ζωης σε βασικα αγαθα και υπηρεσιες κοινης ωφελειας). Σε αλλες θεσεις με μεγαλυτερη εξειδικευση 1800-2500. Και αυτα στη Λιθουανια. Στην Εσθονια ειναι ακομη μεγαλυτεροι ( αν και στη Λιθουανια υπαρχει υποχρεωση δημοσιευσης των αποδοχων με την αγγελια εργασιας, στην Εσθονια δεν υπαρχει αλλα ειναι μεγαλυτερες οι αποδοχες). Φυσικα υπαρχουν πολλοι καλες αποδοχες και αλλες χωρες, αναλογα το αντικειμενο.Aftertax είσαι στα επίπεδα που σου λέω ρε τύπε βάσει της αγγελίας. Αν είναι έτσι κάτσε Ελλάδα, τα ίδια είναι.
Και βρες μου εσύ 32άρη data scientist με 4 χρόνια εμπειρία που αυτό το job kind ήταν στα σπάργανά του το 2015 και μόλις πρόσφατα έχει γίνει hot trend.
Nα κ σε κάτι που συμφωνείς μαζί με τον κμανΚαι κάποιες ακόμα.
Η πολωνία διαθέτει τις πιο σεξοδιαστροφικές και αψυχολόγητες γυανίκες που έχω συναντήσει.
Σίγουρα όμως ενδιαφέρουσες.
Φίλε κάτι έχεις καταλάβει λάθος.Ρε τυπάρα ένα πράμα δεν καταλαβαίνω με τη πάρτη σου. Κάνει κρά από τις φωτο οτι εχεις πάει με Σλάβες γυναικάρες. Και οι κουτσομπόλες του σαι λένε οτι με τις γυναίκες τοχεις. Χώρια οι ενας σκασμος κριτικες πάλι με γυναικάρες Σλάβες. Αρα γενικα τοχεις με τις γυναικες. Τι διάολο τρέχεις και γαμάς μαιμούδες σε Ασια και Αφρικη. Τι σαρεσει ρε τυπαρα απο δαυτες και τρέχεις στου διαόλου το κέρατο να τις πηδήξεις ;;