geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.880
- Πόντοι
- 34.478
ντεν καταλαμπενο κιριος
Πήρα σπονσορετα κ τα έκλεισα τα εισητηρια
τι γκραφι; εσενα γκαμισι γκοριλα;
ντεν καταλαμπενο κιριος
Πήρα σπονσορετα κ τα έκλεισα τα εισητηρια
μαλωνω εγω ρε......Όχι ρε φίλε έλεος!!! Σιγά μη μαλώνω στο ίντερνετ
Αχ μην ανεβάζεις τέτοιες φωτό από morena asian girls θυμάμαι την δικιά μου κ κλαίω διότι κλειστή η Ελλάδα για το τιλακ μουΤώρα αν μπορείς και ως ... εσωτερική θέα να έχεις κάτι τέτοιο... τόσο το καλύτερο
οχι για τιλακ για ταλκ εισαιΑχ μην ανεβάζεις τέτοιες φωτό από morena asian girls θυμάμαι την δικιά μου κ κλαίω διότι κλειστή η Ελλάδα για το τιλακ μου
Μερικοί δεν έχουν ερωτευτεί πραγματικά κ δεν καταλαβαίνουν τι εστί αγάπηοχι για τιλακ για ταλκ εισαι
Προσπαθοντας να εξηγησεις οτι το να τρως και φασολαδα με ξερο κρεμυδι κ ψωμι σημαινει πως μπουχτισες να τρως καθε μερα σολωμο.Τώρα αν μπορείς και ως ... εσωτερική θέα να έχεις κάτι τέτοιο... τόσο το καλύτερο
Tυπε οι συγκεκριμενες ομως σιγουρα ειναι απο αυτη τη χωρα? Luda πολωνικο ονομα δεν υπαρχειΚαι κάποιες ακόμα.
Η πολωνία διαθέτει τις πιο σεξοδιαστροφικές και αψυχολόγητες γυανίκες που έχω συναντήσει.
Σίγουρα όμως ενδιαφέρουσες.
Παραπάνω είναι από 1200. Μην επιμένεις. Επίσης το expatistan διαφωνεί μαζί σουAfter tax εισαι σε ενα πεδιο 1500 -2200 καθαρα. Για εναν μεσο απλο υπαλληλακο. Δεν ειναι data science η θεση. Tα ιδια περιπου, οπως ειπα, Ιρλανδια-Γερμανια. Στην Ελλαδα ιδια θεση 1200 max (με σχεδον τριπλασιο κοστος ζωης σε βασικα αγαθα και υπηρεσιες κοινης ωφελειας). Σε αλλες θεσεις με μεγαλυτερη εξειδικευση 1800-2500. Και αυτα στη Λιθουανια. Στην Εσθονια ειναι ακομη μεγαλυτεροι ( αν και στη Λιθουανια υπαρχει υποχρεωση δημοσιευσης των αποδοχων με την αγγελια εργασιας, στην Εσθονια δεν υπαρχει αλλα ειναι μεγαλυτερες οι αποδοχες). Φυσικα υπαρχουν πολλοι καλες αποδοχες και αλλες χωρες, αναλογα το αντικειμενο.
Για τη θεση που εγραψα αντιστοιχη ειναι παραπανω τυπε? Για πες σε ποια εταιρεια? Ξερεις κατι που δε ξερω?Παραπάνω είναι από 1200. Μην επιμένεις. Επίσης το expatistan διαφωνεί μαζί σου
Cost of Living in Athens, Greece. Dec 2024 prices in Athens.
Cost of Living in Athens, Greece :: Average prices of more than 50 products and services in Athens, Greece.www.expatistan.com
- Single person estimated monthly costs: €1,210
Cost of Living in Vilnius, Lithuania. Dec 2024 prices in Vilnius.
Cost of Living in Vilnius, Lithuania :: Average prices of more than 50 products and services in Vilnius, Lithuania.www.expatistan.com
- Single person estimated monthly costs: €1,109
Εντάξει τύπε τοπιασα. Είσαι πιο πολύ τουρίστας παρά πορνοτουρίστας. Μαγκία σου πάντως. Και για να τα λέμε σωστά, μπορεί να μη γουστάρω μαιμούδες αλλά οι γυναικες που εσύ ανεβάζεις μετράνε. Ρισπέκτ λοιπόνΣταματάω εδώ γιατί δεν θέλω να σπαμάρω το thread. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Για mid-level που έβαλες ναι, είναι παραπάνω. Δεν είναι το θέμα μας αν έχω πάει εγώ αλλά οτι δεν έχεις δυτικό μισθό ούτε στη Λιθουανία.Για τη θεση που εγραψα αντιστοιχη ειναι παραπανω τυπε? Για πες σε ποια εταιρεια? Ξερεις κατι που δε ξερω?
Για το τι γραφει το expatistan ( lol ρε μλκ)δε θα κανω κανενα σχολιο. Απλα θα ρωτησω.Εχεις , οχι παει σε καποια απο αυτες τις χωρες, αλλα μιλησει με καποιον ανθρωπο εστω απο αυτες τις χωρες?
Γιατι σε δυτικες χωρες οπως η Ισπανια, η Πορτογαλια, η Ιταλια, ποσο νομιζεις θα παιρνεις? Στην Ελλαδα δε λεω για "mid level"γενικα και αοριστα, εννοω τη συγκεκριμενη θεση. Αφου ξερεις λοιπον γιατι δε λες σε ποια εταιρεια σε αυτη τη θεση ποσες ειναι οι αποδοχες ?Για mid-level που έβαλες ναι, είναι παραπάνω. Δεν είναι το θέμα μας αν έχω πάει εγώ αλλά οτι δεν έχεις δυτικό μισθό ούτε στη Λιθουανία.
Απλά είναι τα πράγματα. 4 χρόνια για να πάρεις 1500 ευρώ δεν είναι κανένας άθλος ε;