Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.959
Πόντοι
26.141

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
έχεις εμμονή να εκθέσεις καλόγερο που θα πάει αυτό
ειπε ο κλωνος που φτιαχτηκε και τα πρωτα 200+ μηνυματα του ηταν στο θρεντ του ανθρωπου. και εφτασε τα 1000 μιλωντας με τη λεσχη των ηλιθιων για κηδειοχαρτα

απλα επειδη ειχε πει κατι για ενα σαιτ με γνωριμιες ο καλογερος, και ειπε και αυτος μπερδευτηκα. αλλα αυτο ειναι μπιζνες (και αυτο το γραφω για το καλογερο με τον οποιο εχω μιλησει σε πμ, για να μη παρεξηγησει)

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Μέχρι τις 16:00 ό,τι ακριβώς κάνει και ένας εργαζόμενος σε κάποια υπηρεσία κοντά στην Ομόνοια-Αθήνα

Μετά τις 16:00 ό,τι κάνει ένας εισοδηματίας (των 1500-2000) στην πόλη, με τη μόνη διαφορά της κάποιας κόπωσης από τη δουλειά.

ΣΚ ελεύθερα με μικρότερο χάντικαπ σε σχέση με τον εισοδηματία
Ο εισοδηματιας θα παει σουπερμαρκετ, θα φροντισει να φαει, να καθαρισει το σπιτι, θα πλυνει τα ρουχα του,θα επιδιωρθωσει τις ζημιες κλπ την ωρα που ο αλλος δουλευει. Επισης αν τελειωνει 16 θα πρεπει να ξεκινα 8 δηλαδη να ξυπνα κατα τις 7 30. Αυτο σημαινει οτι το βραδυ κατα τις 12 θα πρεπει να την εχει πεσει.Και αυτο στην περιπτωση του 8ωρου. Μετα τη δουλεια λοιπον αφου θα πρεπει να ασχοληθει λιγο με τις υποχρεωσεις να βαλει κανα πλυντηριο κλπ, θα κατσει μετα λιγο να αραξει, θα χει παει 6. Αντε μετα να παει κανα γυμναστηριο, κανα καφε στην περιπτωση που εχει βρει μια παρεα. Θα πρεπει να κανει κατι να φαει, εστω καποιες φορες, γιατι αν ειναι και σε μεγαλη πολη το φαγητο εξω κοστιζει.
Θα κανει δηλαδη οχι οτι κανει ο καθε εισοδηματιας αλλα ο καθε εργαζομενος στην πολη,με τη διαφορα οτι δεν εχει την κοινωνικη βαση και τον κυκλο. Οι γυναικες σε μεγαλο βαθμο θα παραμενουν εκτος του πεδιου βολης της δραστηριοτητας του, διοτι δεν φυτρωνουν σα τα μανιταρια, αλλα ειναι ενταγμενες και αυτες σε καποιο κυκλο, σε γνωστους , συναδελφους ,συγγενεις , εχουν τη ζωη και τον κυκλο τους εκει ηδη . Ειδικα αν ειναι κανα μικροτερο μερος και οχι πρωτευουσα. Θα σαι δηλαδη ξενος και δε θα χεις χρονο και επισης πας για περιορισμενο χρονικο διαστημα και οχι με μακροπροθεσμη προοπτικη.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ειπε ο κλωνος που φτιαχτηκε και τα πρωτα 200+ μηνυματα του ηταν στο θρεντ του ανθρωπου. και εφτασε τα 1000 μιλωντας με τη λεσχη των ηλιθιων για κηδειοχαρτα

απλα επειδη ειχε πει κατι για ενα σαιτ με γνωριμιες ο καλογερος, και ειπε και αυτος μπερδευτηκα. αλλα αυτο ειναι μπιζνες (και αυτο το γραφω για το καλογερο με τον οποιο εχω μιλησει σε πμ, για να μη παρεξηγησει)
αααα "είχε πει κάτι για ένα σάιτ με γνωριμίες ο καλόγερος". Είπε ο κλώνος που παριστάνει τον αλβανό και είχε πιστοποιήσει ότι όντως έχει φτιάξει σάιτ ο καλόγερος, σου το είχε στείλει με πμ και είχες μπει να το δεις.
Τώρα έπαθες αμνησία και έγινε "κάτι είχε πει".
Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
αααα "είχε πει κάτι για ένα σάιτ με γνωριμίες ο καλόγερος". Είπε ο κλώνος που παριστάνει τον αλβανό και είχε πιστοποιήσει ότι όντως έχει φτιάξει σάιτ ο καλόγερος, σου το είχε στείλει με πμ και είχες μπει να το δεις.
Τώρα έπαθες αμνησία και έγινε "κάτι είχε πει".
Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια.
τυπε βρες κανα χομπι.

12 Απρ 2021
Γεια σου φίλε,
Το site μου είναι το (εσβησα τη σελιδα)
Το έβγαλα χτες Κυριακή στον αέρα και δεν έχει κόσμο ακόμα.
Δεν το βγάζω δημόσια για να μην προκαλώ τη διαχείριση του παρόντος site κι επειδή θα πλακώσουν πολλοί άντρες και θα κοιτάμε ο ένας τον άλλο.
Τα λέμε!

αντιγραφη που μου εστειλε ο ανθρωπος. λες να προλαβα να τα εγραψα ολα αυτα τοσο γρηγορα?

αιντε και πολυ ασχοληθηκα με τον κλωνο του Ραγκναρ

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
ξυπνας το πρωι. ανοιγεις λαπτοπ. κανεις πως δουλευεις.

πας μετα στα μπιστρο το μεσημερι για το καθημερινο μενου.

στις 6 κλεινεις. εχει επιλεξει μερος με καποιους ξενους και βγαινεις με αυτους για μπυρες.

αλλιως εχεις παει στις υαινες, και απλα φλασαρι γαμπριλικι και ευρω.

μπακουρος δε θα μεινεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ο καλογερος δεν εκανε ενα σαιτ? το ιδιο ατομο ειναι?
Αυτο λεω κ εγω μαν.Θα καταληξεις να πινεις μπυρες με αλλους ξεκαρφωτους ξενους. Θα καταλαβεις οτι απλα χανεις τα λεφτα σου χωρις λογο και δεν αποταμιευεις ουτε φραγκο και θα τα μαζεψεις να γυρισεις.
Τωρα γαμπριλικι κ ευρω αν εχεις φιλοδοξια να γινεις ο μπορατ της πολης και να γελαει ο κοσμος μαζι σου οριστε :grin:
Α και οταν ανοιγεις το λαπτοπ δε κανεις οτι δουλευεις. Δουλευεις :rolleyes:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
τυπε βρες κανα χομπι.

12 Απρ 2021
Γεια σου φίλε,
Το site μου είναι το (εσβησα τη σελιδα)
Το έβγαλα χτες Κυριακή στον αέρα και δεν έχει κόσμο ακόμα.
Δεν το βγάζω δημόσια για να μην προκαλώ τη διαχείριση του παρόντος site κι επειδή θα πλακώσουν πολλοί άντρες και θα κοιτάμε ο ένας τον άλλο.
Τα λέμε!
θες να βρω το ποστ που πιστοποιούσες ότι σου έστειλε πμ το σάιτ? θες να σου βρω το δεύτερο ποστ που ξέχασες το πρώτο και ρώταγες τον καλόγερο ότι έπεσες τυχαία σε ένα σάιτ, αν είναι το σάιτ το δικό του? τρίτο πόστ τούτο εδώ που αναιρεί ξανά τα δύο προηγούμενα.
Το πρόβλημα με τα ψέμματα είναι ότι πρέπει να τα θυμάσαι για να μην εκτίθεσαι.
Εκτέθηκες πάλι, άστο. Το κρατάμε και αυτό.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αυτο λεω κ εγω μαν.Θα καταληξεις να πινεις μπυρες με αλλους ξεκαρφωτους ξενους. Θα καταλαβεις οτι απλα χανεις τα λεφτα σου χωρις λογο και δεν αποταμιευεις ουτε φραγκο και θα τα μαζεψεις να γυρισεις.
Τωρα γαμπριλικι κ ευρω αν εχεις φιλοδοξια να γινεις ο μπορατ της πολης και να γελαει ο κοσμος μαζι σου οριστε :grin:
Α και οταν ανοιγεις το λαπτοπ δε κανεις οτι δουλευεις. Δουλευεις :rolleyes:
απο ελλαδα παραπανω θα πηδας σιγουρα.

για το "κανεις οτι δουλευεις" παραθετω γνωστους μου που δουλευαν με τηλεεργασια, δουλειες γραφειου (εγω ειμαι των χειρονακτικων -περιπου)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
θες να βρω το ποστ που πιστοποιούσες ότι σου έστειλε πμ το σάιτ? θες να σου βρω το δεύτερο ποστ που ξέχασες το πρώτο και ρώταγες τον καλόγερο ότι έπεσες τυχαία σε ένα σάιτ, αν είναι το σάιτ το δικό του? τρίτο πόστ τούτο εδώ που αναιρεί ξανά τα δύο προηγούμενα.
Το πρόβλημα με τα ψέμματα είναι ότι πρέπει να τα θυμάσαι για να μην εκτίθεσαι.
Εκτέθηκες πάλι, άστο. Το κρατάμε και αυτό.
και δε το βρισκεις ρε ραγκναρ?

εσυ εχεις τοσο ελευθερο χρονο που το μονο που εχεις προσφερει σε αυτο το σαιτ ειναι να τρολαρεις , να θυμασαι τι ειπε ο καθενας και να κρατας σημειωσεις.

εγω εχω και 40+ κριτικες

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
απο ελλαδα παραπανω θα πηδας σιγουρα.

για το "κανεις οτι δουλευεις" παραθετω γνωστους μου που δουλευαν με τηλεεργασια, δουλειες γραφειου (εγω ειμαι των χειρονακτικων -περιπου)
Το ιδιο ακριβως δουλευεις με τηλεεργασια ( για να μη λεμε φιδια δηλαδη για οσους δε ξερουν).
Το οτι θα "πηδας" σιγουρα "παραπανω"? Πως ακριβως θα γινει? Θα τους ερθει σημα απο το τοπικο 112 οτι εσκασε στην πολη ο ταδε digital nomad κλειστε ραντεβου να προλαβετε? :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνία αν πάει κάποιος καλά θα περάσει.Εχει τζερτζελέ και διασκέδαση.Τώρα τι θα γαμήσει παίζεται,πιθανόν εξάρια θα του κάτσουν αλλά θα παρτάρει καλά.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Το ιδιο ακριβως δουλευεις με τηλεεργασια ( για να μη λεμε φιδια δηλαδη για οσους δε ξερουν).
Το οτι θα "πηδας" σιγουρα "παραπανω"? Πως ακριβως θα γινει? Θα τους ερθει σημα απο το τοπικο 112 οτι εσκασε στην πολη ο ταδε digital nomad κλειστε ραντεβου να προλαβετε? :think:
σλαβες ειναι πιο ευκολες απο ελληνιδες τι να λεμε τωρα

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
κανονικά πάντως θα πρέπει να διαγραφείς με αυτή την παραδοχή κλώνου. Δίκαια τώρα.

κανε με ριπορτ παλι, οπως και την προηγουμενη φορα σε ειχαμε γλεντησει με τον καλογερο

κανε και ριπορτ τον εαυτο σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για τους σλαβους :wink:. Οχι τους μαμακες πυρφοροελληνες :rolleyes:
ναι, αν εισαι τετοιος, οπως ελεγε και ο μητσος κατσε σπιτι σου.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
κανε με ριπορτ παλι, οπως και την προηγουμενη φορα σε ειχαμε γλεντησει με τον καλογερο

κανε και ριπορτ τον εαυτο σου
εγώ δεν έχω δεύτερο προφίλ. Όταν έχουν διαγραφεί άλλα άτομα είναι άδικο να γίνει εξαίρεση για σένα δεν νομίζεις? θα αφήσω τον βαν χέλσινγκ αλπούλα να αποφασίσει την τύχη σου.
@alpula

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom