Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Όχι, για μπιζνες:Έχεις φόρουμ για γυναίκες; Τι φόρουμ έχεις;;
Όχι, για μπιζνες:Έχεις φόρουμ για γυναίκες; Τι φόρουμ έχεις;;
Εδώ είναι το φόρουμ της ανάπτυξης τύπεΔεν το κατέβασα, περιμένουμε την πολυπόθητη ανάπτυξη για να πάρουμε μπρος
Είμαστε το φόρουμ της ανάπτυξης
Ωχ διαστημικά πράγματα αυτά της τεχνολογίας μού φαίνονται
έχεις εμμονή να εκθέσεις καλόγερο που θα πάει αυτόο καλογερος δεν εκανε ενα σαιτ? το ιδιο ατομο ειναι?
ειπε ο κλωνος που φτιαχτηκε και τα πρωτα 200+ μηνυματα του ηταν στο θρεντ του ανθρωπου. και εφτασε τα 1000 μιλωντας με τη λεσχη των ηλιθιων για κηδειοχαρταέχεις εμμονή να εκθέσεις καλόγερο που θα πάει αυτό
Ο εισοδηματιας θα παει σουπερμαρκετ, θα φροντισει να φαει, να καθαρισει το σπιτι, θα πλυνει τα ρουχα του,θα επιδιωρθωσει τις ζημιες κλπ την ωρα που ο αλλος δουλευει. Επισης αν τελειωνει 16 θα πρεπει να ξεκινα 8 δηλαδη να ξυπνα κατα τις 7 30. Αυτο σημαινει οτι το βραδυ κατα τις 12 θα πρεπει να την εχει πεσει.Και αυτο στην περιπτωση του 8ωρου. Μετα τη δουλεια λοιπον αφου θα πρεπει να ασχοληθει λιγο με τις υποχρεωσεις να βαλει κανα πλυντηριο κλπ, θα κατσει μετα λιγο να αραξει, θα χει παει 6. Αντε μετα να παει κανα γυμναστηριο, κανα καφε στην περιπτωση που εχει βρει μια παρεα. Θα πρεπει να κανει κατι να φαει, εστω καποιες φορες, γιατι αν ειναι και σε μεγαλη πολη το φαγητο εξω κοστιζει.Μέχρι τις 16:00 ό,τι ακριβώς κάνει και ένας εργαζόμενος σε κάποια υπηρεσία κοντά στην Ομόνοια-Αθήνα
Μετά τις 16:00 ό,τι κάνει ένας εισοδηματίας (των 1500-2000) στην πόλη, με τη μόνη διαφορά της κάποιας κόπωσης από τη δουλειά.
ΣΚ ελεύθερα με μικρότερο χάντικαπ σε σχέση με τον εισοδηματία
αααα "είχε πει κάτι για ένα σάιτ με γνωριμίες ο καλόγερος". Είπε ο κλώνος που παριστάνει τον αλβανό και είχε πιστοποιήσει ότι όντως έχει φτιάξει σάιτ ο καλόγερος, σου το είχε στείλει με πμ και είχες μπει να το δεις.ειπε ο κλωνος που φτιαχτηκε και τα πρωτα 200+ μηνυματα του ηταν στο θρεντ του ανθρωπου. και εφτασε τα 1000 μιλωντας με τη λεσχη των ηλιθιων για κηδειοχαρτα
απλα επειδη ειχε πει κατι για ενα σαιτ με γνωριμιες ο καλογερος, και ειπε και αυτος μπερδευτηκα. αλλα αυτο ειναι μπιζνες (και αυτο το γραφω για το καλογερο με τον οποιο εχω μιλησει σε πμ, για να μη παρεξηγησει)
τυπε βρες κανα χομπι.αααα "είχε πει κάτι για ένα σάιτ με γνωριμίες ο καλόγερος". Είπε ο κλώνος που παριστάνει τον αλβανό και είχε πιστοποιήσει ότι όντως έχει φτιάξει σάιτ ο καλόγερος, σου το είχε στείλει με πμ και είχες μπει να το δεις.
Τώρα έπαθες αμνησία και έγινε "κάτι είχε πει".
Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια.
Αυτο λεω κ εγω μαν.Θα καταληξεις να πινεις μπυρες με αλλους ξεκαρφωτους ξενους. Θα καταλαβεις οτι απλα χανεις τα λεφτα σου χωρις λογο και δεν αποταμιευεις ουτε φραγκο και θα τα μαζεψεις να γυρισεις.ξυπνας το πρωι. ανοιγεις λαπτοπ. κανεις πως δουλευεις.
πας μετα στα μπιστρο το μεσημερι για το καθημερινο μενου.
στις 6 κλεινεις. εχει επιλεξει μερος με καποιους ξενους και βγαινεις με αυτους για μπυρες.
αλλιως εχεις παει στις υαινες, και απλα φλασαρι γαμπριλικι και ευρω.
μπακουρος δε θα μεινεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο καλογερος δεν εκανε ενα σαιτ? το ιδιο ατομο ειναι?
θες να βρω το ποστ που πιστοποιούσες ότι σου έστειλε πμ το σάιτ? θες να σου βρω το δεύτερο ποστ που ξέχασες το πρώτο και ρώταγες τον καλόγερο ότι έπεσες τυχαία σε ένα σάιτ, αν είναι το σάιτ το δικό του? τρίτο πόστ τούτο εδώ που αναιρεί ξανά τα δύο προηγούμενα.τυπε βρες κανα χομπι.
12 Απρ 2021
Γεια σου φίλε,
Το site μου είναι το (εσβησα τη σελιδα)
Το έβγαλα χτες Κυριακή στον αέρα και δεν έχει κόσμο ακόμα.
Δεν το βγάζω δημόσια για να μην προκαλώ τη διαχείριση του παρόντος site κι επειδή θα πλακώσουν πολλοί άντρες και θα κοιτάμε ο ένας τον άλλο.
Τα λέμε!
απο ελλαδα παραπανω θα πηδας σιγουρα.Αυτο λεω κ εγω μαν.Θα καταληξεις να πινεις μπυρες με αλλους ξεκαρφωτους ξενους. Θα καταλαβεις οτι απλα χανεις τα λεφτα σου χωρις λογο και δεν αποταμιευεις ουτε φραγκο και θα τα μαζεψεις να γυρισεις.
Τωρα γαμπριλικι κ ευρω αν εχεις φιλοδοξια να γινεις ο μπορατ της πολης και να γελαει ο κοσμος μαζι σου οριστε
Α και οταν ανοιγεις το λαπτοπ δε κανεις οτι δουλευεις. Δουλευεις
και δε το βρισκεις ρε ραγκναρ?θες να βρω το ποστ που πιστοποιούσες ότι σου έστειλε πμ το σάιτ? θες να σου βρω το δεύτερο ποστ που ξέχασες το πρώτο και ρώταγες τον καλόγερο ότι έπεσες τυχαία σε ένα σάιτ, αν είναι το σάιτ το δικό του? τρίτο πόστ τούτο εδώ που αναιρεί ξανά τα δύο προηγούμενα.
Το πρόβλημα με τα ψέμματα είναι ότι πρέπει να τα θυμάσαι για να μην εκτίθεσαι.
Εκτέθηκες πάλι, άστο. Το κρατάμε και αυτό.
με ποιό νικεγω εχω και 40+ κριτικες
Το ιδιο ακριβως δουλευεις με τηλεεργασια ( για να μη λεμε φιδια δηλαδη για οσους δε ξερουν).απο ελλαδα παραπανω θα πηδας σιγουρα.
για το "κανεις οτι δουλευεις" παραθετω γνωστους μου που δουλευαν με τηλεεργασια, δουλειες γραφειου (εγω ειμαι των χειρονακτικων -περιπου)
σλαβες ειναι πιο ευκολες απο ελληνιδες τι να λεμε τωραΤο ιδιο ακριβως δουλευεις με τηλεεργασια ( για να μη λεμε φιδια δηλαδη για οσους δε ξερουν).
Το οτι θα "πηδας" σιγουρα "παραπανω"? Πως ακριβως θα γινει? Θα τους ερθει σημα απο το τοπικο 112 οτι εσκασε στην πολη ο ταδε digital nomad κλειστε ραντεβου να προλαβετε?
Για τους σλαβους . Οχι τους μαμακες πυρφοροελληνεςσλαβες ειναι πιο ευκολες απο ελληνιδες τι να λεμε τωρα
κανονικά πάντως θα πρέπει να διαγραφείς με αυτή την παραδοχή κλώνου. Δίκαια τώρα.εγω εχω και 40+ κριτικες
κανονικά πάντως θα πρέπει να διαγραφείς με αυτή την παραδοχή κλώνου. Δίκαια τώρα.
ναι, αν εισαι τετοιος, οπως ελεγε και ο μητσος κατσε σπιτι σου.Για τους σλαβους . Οχι τους μαμακες πυρφοροελληνες
εγώ δεν έχω δεύτερο προφίλ. Όταν έχουν διαγραφεί άλλα άτομα είναι άδικο να γίνει εξαίρεση για σένα δεν νομίζεις? θα αφήσω τον βαν χέλσινγκ αλπούλα να αποφασίσει την τύχη σου.κανε με ριπορτ παλι, οπως και την προηγουμενη φορα σε ειχαμε γλεντησει με τον καλογερο
κανε και ριπορτ τον εαυτο σου