Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ναι είδες είμαι και εγώ αλβανός που δεν ξέρει την αλβανία
οσο σκουζεις, τοσο δε θα γραφω τιποτα.

ξεκινησες με καλογερο,συνεχιζεις με μενα, σε κανα διμηνο θα βρεις καποιον αλλο.

γαλαζοαιματος?μπα, για μουζικος μου κανεις

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
οσο σκουζεις, τοσο δε θα γραφω τιποτα.

ξεκινησες με καλογερο,συνεχιζεις με μενα, σε κανα διμηνο θα βρεις καποιον αλλο.

γαλαζοαιματος?μπα, για μουζικος μου κανεις
χαχα έτσι τιμώρησέ με. Αφού είμαστε φίλοι γιατί κακιώνεις

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Τυπε μη μας ζαλίζεις πολύ τον πουτσο, έχεις βασικά θέματα κατανόησης..

Στα παπαρια μου τι κόσμο ξέρεις γιατί απλά είσαι εκτός θέματος.

Το που θα περάσει κάποιος ένα 3μηνο από τη ζωή του δεν ειναι καμία φοβερή απόφαση, ούτε θέλει σοβαρό προγραμματισμό. Το θέμα ενδιαφέρει ποια βάση μπορεί να προσφέρει τα ζητούμενα σε κάποιον που δουλεύει remote. Για 2μηνα - 3μηνα πάει όπου γουστάρει, αν δεν του αρέσει φεύγει και πάει στο επόμενο.

FYI εξπατ της Κύπρου ? ζω και δουλεύω καμία 10ετια στο εξωτερικό, για νούμερα που κατά 99% δε θα δεις ποτέ στη ζωή σου. Πάρε πουλο τώρα... ?
Να σου μιλήσω ανάλογα;
Γιατί δεν νομίζω να μίλησα προσβλητικά όπως κάνεις εσύ τώρα.

Το τι νούμερα παίζω, ούτε καν τα ξέρεις. Μην την βγάλουμε τώρα να τις μετρήσουμε τυπε μου.
Αλλά είπαμε, από Digital Nomads έχεις μεσάνυχτα.
Μίλα για κάτι άλλο καλύτερα. ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μαγική Πράγα by night.Φανταστείτε ένα Βαλκάνιο υπεργαμέα στα 90s να ψάχνει Τσέχες μοντέλες στα γραφικά σκοτεινά σοκάκια.
Είναι η αίσθηση ανατολικής Ευρώπης αυτό που χαλάνε οι τουρίστες.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86

Να σου μιλήσω ανάλογα;
Γιατί δεν νομίζω να μίλησα προσβλητικά όπως κάνεις εσύ τώρα.

Το τι νούμερα παίζω, ούτε καν τα ξέρεις. Μην την βγάλουμε τώρα να τις μετρήσουμε τυπε μου.
Αλλά είπαμε, από Digital Nomads έχεις μεσάνυχτα.
Μίλα για κάτι άλλο καλύτερα. ?

Εντάξει τυπε, εκτός από εξπατ (στην Κύπρο) είσαι και μπρουκλης, το καταλάβαμε :2funny:

Τα νούμερά σου δε χρειάζεται να τα ξέρω, ξέρω τα δικά μου και σου λέω με 99% βεβαιότητα ότι δε θα τα δεις ποτέ.

Φτάνουν αυτά, δε θα πιάσουμε κουβέντα.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Ακομη ενα θρεντ οπου οι παραληρηματικες φαντασιωσεις κυριαρχουν και συσκοτιζουν την οποια πραγματικη εικονα. Καταρχην να ξεκαθαρισουμε οτι αλλο remote work αλλο digital nomad. Remote work μπορει να αφορα τη δυνατοτητα εργασιας εξ αποστασεως -και απο οποιοδηποτε σημειο υπο προυποθεσεις- στα πλαισια σχεσης εργασιας με εργοδοτη. Digital nomad ειναι συνηθως καποιος που δουλευει για τον εαυτο του ,προσφερει διαφορες υπηρεσιες φυσικα μπορει να το κανει απο οποιαδηποτε τοποθεσια. Η κατηγορια αυτη αρεσκονται στο να αλλαζουν συχνα μερη, αλλα μαλλον ο θεματοθετης δεν αναφερεται σε αυτους. Αναφερεται μαλλον στην πρωτη κατηγορια, οπου αν ο εργοδοτης δοσει δυνατοτητα εργασιας εξ αποστασεως, ποιο μερος θα επελεγε καποιος?
Καταρχην να ξερουμε γιατι μιλαμε. Θα παει καποιος σε ενα μερος ξεκαρφωτος χωρις γνωστους, χωρις γλωσσα και αφου δεν θα εργαζεται εκει χωρις δυνατοτητα για το αρχικο χτισιμο καποιου στοιχειωδους εστω κοινωνικου κυκλου. Ας δουμε λιγο στην πραγματικοτητα πως περιπου θα μοιαζει η ζωη του : Θα ξυπναει καποια ωρα να ετοιμαστει να φαει κατι και να συνδεθει. Θα μπορει βεβαια ισως να το κανει αυτο απο καποια καφετερια κλπ. Εκει θα πρεπει να περασει τουλαχιστον ενα 8ωρο. Αφου κλεισει, μπαιλντισμενος, μετα θα πρεπει να ασχοληθει με τα καθημερινα. Να καθαρισει, να βαλει πλυντηριο,να φροντισει να φαει, να σιδερωσει, να παει στο σουπερμαρκετ. Εντωμεταξυ ολα αυτα στην περιπτωση που τα ωραρια θα ειναι κανονικα και δε θα πρεπει να συγχρονιστει (τουλαχιστον για μερικες εργασιες ) με τα ωραρια του εργοδοτη σε περιπτωση που υπαρχει μεγαλη διαφορα ωρας.
Στον υπολοιπο ελευθερο χρονο τι ακριβως αναμενετε να γινει δηλαδη υπο αυτες τις συνθηκες, δηλαδη αγνωστος μεταξυ αγνωστων και χωρις γλωσσα?Οτι τι? Θα παει στο Κιεβο ξερω γω και θα καθεται με τα ουρι του παραδεισου σα τον πασα?Οτι οι γυναικες θα κανουν ουρα ποια θα πρωτομπει στο διαμερισμα του? Πως ακριβως το εχετε στο νου σας?

Τελευταία τροποποίηση:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ακομη ενα θρεντ οπου οι παραληρηματικες φαντασιωσεις κυριαρχουν και συσκοτιζουν την οποια πραγματικη εικονα. Καταρχην να ξεκαθαρισουμε οτι αλλο remote work αλλο digital nomad. Remote work μπορει να αφορα τη δυνατοτητα εργασιας εξ αποστασεως -και απο οποιοδηποτε σημειο υπο προυποθεσεις- στα πλαισια σχεσης εργασιας με εργοδοτη. Digital nomad ειναι συνηθως καποιος που δουλευει για τον εαυτο του ,προσφερει διαφορες υπηρεσιες φυσικα μπορει να το κανει απο οποιαδηποτε τοποθεσια. Η κατηγοραι αυτη αρεσκονται στο να αλλαζουν συχνα μερη, αλλα μαλλον ο θεματοθετης δεν αναφερεται σε αυτους. Αναφερεται μαλλον στην πρωτη κατηγορια, οπου αν ο εργοδοτης δοσει δυνατοτητα εργασιας εξ αποστασεως, ποιο μερος θα επελεγε καποιος?
Καταρχην να ξερουμε γιατι μιλαμε. Θα παει καποιος σε ενα μερος ξεκαρφωτος χωρις γνωστους, χωρις γλωσσα και αφου δεν θα εργαζεται εκει χωρις δυνατοτητα για το αρχικο χτισιμο καποιου στοιχειωδους εστω κοινωνικου κυκλου. Ας δουμε λιγο στην πραγματικοτητα πως περιπου θα μοιαζει η ζωη του : Θα ξυπναει καποια ωρα να ετοιμαστει να φαει κατι και να συνδεθει. Θα μπορει βεβαια ισως να το κανει αυτο απο καποια καφετερια κλπ. Εκει θα πρεπει να περασει τουλαχιστον ενα 8ωρο. Αφου κλεισει, μπαιλντισμενος, μετα θα πρεπει να ασχοληθει με τα καθημερινα. Να καθαρισει, να βαλει πλυντηριο,να φροντισει να φαει, να σιδερωσει, να παει στο σουπερμαρκετ. Εντωμεταξυ ολα αυτα στην περιπτωση που τα ωραρια θα ειναι κανονικα και δε θα πρεπει να συγχρονιστει (τουλαχιστον για μερικες εργασιες ) με τα ωραρια του εργοδοτη σε περιπτωση που υπαρχει μεγαλη διαφορα ωρας.
Στον υπολοιπο ελευθερο χρονο τι ακριβως αναμενετε να γινει δηλαδη υπο αυτες τις συνθηκες, δηλαδη αγνωστος μεταξυ αγνωστων και χωρις γλωσσα?Οτι τι? Θα παει στο Κιεβο ξερω γω και θα καθεται με τα ουρι του παραδεισου σα τον πασα?Οτι οι γυναικες θα κανουν ουρα ποια θα πρωτομπει στο διαμερισμα του? Πως ακριβως το εχετε στο νου σας?

Αυτό είναι το θέμα.Αμα ο άλλος πει εγώ θέλω να ξεκουραστώ,να φάω,να χέσω,να δω τηλεόραση,να παίξω βιντεογκέιμς,να δω τσόντα να παίξω το πουλί μου και να κοιμηθώ το έχασε το παιχνίδι.
Αμα είσαι μάχιμος στα μουνολίβαδα δεν έχεις χρόνο ούτε να κλάσεις όχι να θες να χέσεις κιόλας.Χρειάζεται στρατιωτική πειθαρχία,ανηλεές κυνήγι για αξιόλογο αποτέλεσμα.Στέρηση τροφής,ύπνου είναι δεδομένα στο μουνοκυνήγι.Τα δίνεις όλα που λένε.
Θα δουλέψει σα σκύλος και μετά θα τρέξει για καμάκι μετά για dating και μετά θα χτυπήσει τα κλαμπς.Ετσι πάνε αυτά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αυτό είναι το θέμα.Αμα ο άλλος πει εγώ θέλω να ξεκουραστώ,να φάω,να χέσω,να δω τηλεόραση,να παίξω βιντεογκέιμς,να δω τσόντα να παίξω το πουλί μου και να κοιμηθώ το έχασε το παιχνίδι.
Αμα είσαι μάχιμος στα μουνολίβαδα δεν έχεις χρόνο ούτε να κλάσεις όχι να θες να χέσεις κιόλας.Χρειάζεται στρατιωτική πειθαρχία,ανηλεές κυνήγι για αξιόλογο αποτέλεσμα.Στέρηση τροφής,ύπνου είναι δεδομένα στο μουνοκυνήγι.Τα δίνεις όλα που λένε.
Θα δουλέψει σα σκύλος και μετά θα τρέξει για καμάκι μετά για dating και μετά θα χτυπήσει τα κλαμπς.Ετσι πάνε αυτά.
Eδώ γίνεται αναφορά στον Dirty λες και δε δουλεύει 8ωρο και τσεπώνει 5χιλ καθαρά.

Εν τω μεταξύ εκτός από τον Paralimnio,μπορεί και τον Urlauber,όλοι οι άλλοι φλεξάρουμε μισθούς
και ιστορίες για αγρίους που χλωμό να έχουμε μαζευτεί όλη η ανφάν γκατέ της μετανάστευσης..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Eδώ γίνεται αναφορά στον Dirty λες και δε δουλεύει 8ωρο και τσεπώνει 5χιλ καθαρά.

Εν τω μεταξύ εκτός από τον Paralimnio,μπορεί και τον Urlauber,όλοι οι άλλοι φλεξάρουμε μισθούς
και ιστορίες για αγρίους που χλωμό να έχουμε μαζευτεί όλη η ανφάν γκατέ της μετανάστευσης..

Ο dirty βρήκε μια φόρμουλα με δουλειά δημοσίου.Αντε να παίρνει 1500.
Δεν μπορούν όλοι να τα κάνουν αυτά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί σκοτώνονται όλοι να μείνουν ανατολικές χώρες.Είναι λάθος λογική.Και Πολωνία ήταν της μόδας και τώρα όπου φύγει φύγει.
Αμα μείνεις Δύση καρδαμώνεις οικονομικά,φτιάχνεις βιογραφικό και μένεις πρώτο κόσμο.Για γαμήσια πας πορνοεκδρομές ανατολή και συνδυάζεις τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Εμ πες τα ρε παιχταρα μου! Αλλα ποσοι ειναι ετσι με το μαχαιρι στα δοντια? Αυτοι αμα τους λειψει το φαι της μαμας θα παθουν κοκομπλοκο. Για αυτο εισοδημα ( και παλι παιζεται).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εμ πες τα ρε παιχταρα μου! Αλλα ποσοι ειναι ετσι με το μαχαιρι στα δοντια? Αυτοι αμα τους λειψει το φαι της μαμας θα παθουν κοκομπλοκο. Για αυτο εισοδημα ( και παλι παιζεται).

Αυτό είναι το πρόβλημα.Δεν είναι μάχιμοι,δεν είναι πρώτη γραμμή τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο και αυτό δε γίνεται.Πρέπει να στρώσεις κώλο,τώρα ειδικά είναι πολύ δύσκολα πρέπει να είσαι πραγματικό μαχίμι στο μπλοκ για να έχεις αποτέλεσμα.
Πλακώνουν όλοι οι πουτσαράδες να γαμήσουν και βρίσκεσαι γυμνός μες στους κωλομπαράδες αν δε διαθέτεις τα φόντα.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

Α, καλα, διαβαζεις και λες που μπηκα σε κανα κλειστο φορουμ του forbes ξερω γω? :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.985
Πόντοι
26.141
Πες τα κμαν :rockon: :rockon: εγώ στα ταξίδια μου πάντα το πολύ 4-5 ώρες την ημέρα κοιμαμαι
Αν είναι να πάω για να κοιμάμαι τότε κάθομαι κ στο εξοχικό μου

Θέλει δουλειά πολύ κ μόνο όταν έχω κίνητρο ότι θα βγω για daiting τοτε την μέρα έχω πιο πολύ όρεξη για δουλειά διότι έχω κινητρο

Αν ζεις σε μέρη που το μουνι είναι άφθονο τότε σίγουρα πρέπει τουλάχιστον δύο τρία ραντεβού την εβδομάδα ώστε να χτίζεις έτσι σε ένα μήνα κ μετά από 10-15 ραντεβού σίγουρα 2-3 μωρά θα πέσουν

Όσο πιο πολλά ραντεβού βάλεις τόσο αυξάνεις κ τις πιθανότητες σσ είναι κ λίγο στατιστική
.
Εγώ με αυτή τη νυχτερινή απαγόρευση εξωτερικό μαραζει η καρδιά μιοτι περιορίζεις τα καθημερινά ραντεβού σου αφού εννιά ηωρα σπίτι λόγο curfew

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Δεν καταλαβαίνω γιατί σκοτώνονται όλοι να μείνουν ανατολικές χώρες.Είναι λάθος λογική.Και Πολωνία ήταν της μόδας και τώρα όπου φύγει φύγει.
Αμα μείνεις Δύση καρδαμώνεις οικονομικά,φτιάχνεις βιογραφικό και μένεις πρώτο κόσμο.Για γαμήσια πας πορνοεκδρομές ανατολή και συνδυάζεις τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους.
Δεν ξέρω τι προσόντα και τι θέση έχει,πάντως μία προκήρυξη που είχε εδώ το Προξενείο για ΔΕ,
ο μισθός ήταν γτπ..
Steuerklasse 1,ούτε 1600 καθαρά.

Όμως καλά έκανε και φυσικά είναι γαμησιακώς σε καλύτερη μοίρα από τους συνομηλίκους του στην Ελλάδα.
Επίσης είναι Κίεβο,δεν είναι καμιά Τιμισοάρα...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.860
Πόντοι
216
Μα το θέμα είναι ότι τα 1500 θα τα παίρνει εφ' όρου στο δημόσιο, δε θα έχει εξέλιξη. Τι θα κάνει στα 40 και στα 50 εκεί με αυτό το ποσό; Ίσως αν έχει και κανένα παθητικό από ενοίκια. Μετά πάει για γάμο. Δε τον ξέρω κιόλας τον άνθρωπο, ότι έχει γράψει ο Τάσος.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Εντάξει τυπε, εκτός από εξπατ (στην Κύπρο) είσαι και μπρουκλης, το καταλάβαμε :2funny:

Τα νούμερά σου δε χρειάζεται να τα ξέρω, ξέρω τα δικά μου και σου λέω με 99% βεβαιότητα ότι δε θα τα δεις ποτέ.

Φτάνουν αυτά, δε θα πιάσουμε κουβέντα.
για πες ρε τυπε και εσυ και ο αλλος, γτ εχω περιεργια.

μονο εγω και ο αθηναιος44 ειμαστε αφραγκοι εδω μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom