sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.003
- Πόντοι
- 26.141
Κλαίω με αυτά που διαβάζω
Ρε πουστηδες τι πένα έχετε μερικοι
Μια χαρά κάνει τα παραπάνω που λες. Μερικούς μήνες σε διαφορετικά μέρη.
Έχω φιλοξενήσει τέτοια άτομα και μιλάω με δεκάδες που έχουν περάσει από εδώ Κύπρο.
Κάθε 2-3 μήνες σε άλλη χώρα τους βρίσκεις.
Καμια σχέση με μόνιμη εγκατάσταση που λες.
Πώς ένας νομαδας θα μένει μόνιμα κάπου; Εξορισμού δεν ισχύει αυτό που λες.
Έχει φορολογική βάση και μόνο. Γιατί κάπου πρέπει να είναι η έδρα του. Και περνάει εκεί μόνο όσο χρόνο χρειάζεται.Τυπε με λίγα λόγια λες ότι ο digital nomad δεν έχει βάση / σπίτι?
Όλα του τα υπάρχοντα χωράνε σε 2 βαλίτσες και ζει 3 μήνες εδώ, 3 μήνες εκεί κλπ?
Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να υπάρχουν και τύποι που ζουν έτσι στα 20+, αλλά μην τρελαίνεσαι. Δεν παίζει αυτό ως κανόνας, ειδικά αν μιλάμε για 30+
Έχει από όλα τα είδη ο μπαξές. Σε μερικές χώρες το ξενοδοχείο είναι η ασφαλέστερη διαμονή και δεν είναι ακριβό. Γνωστός μου έμενε στην Ταυλάνδη σε λουξ ξενοδοχείο επί 1μιση χρόνο. Επίσης δεν έχουν όλοι εργοδότη. Πολλοί είναι freelancers σε διάφορους τομείς (πχ consuting, webmarking) και μένουν σε ξενοδοχεία που προβάλουν στο yοutube για να δείξουν επιτυχημένοι και να πουλήσουν καλύτερα.Χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος, διότι δεν υπήρξα ποτέ remote εργαζόμενος, αγνοούμε κάποιες σημαντικές παραμέτρους.
Digital Nomad ΔΕΝ ειναι ένας χαβαλές που πήγε ένα 3μηνο να δουλέψει remote από την Ταϊλάνδη, τη Σαντορίνη ή οπουδήποτε. Ο Digital Nomad ΔΕΝ ζει σε ξενοδοχείο..
Μιλάμε για κανονική εγκατάσταση σε κάποια χώρα, κανονικό σπίτι, έπιπλα, συσκευές κλπ ενίοτε και οικογένεια, σχολεία ενδεχομένως για τα παιδιά κλπ. Απλά είναι πιο flexible στην επιλογή και τις αλλαγές, δεν είναι κολλημένος στην πόλη εργασίας.
Με λίγα λόγια, δεν είναι μόνο Κόστος ζωής και που γαμαω πιο πολύ.
Το φορολογικό είναι πολύ σημαντική παράμετρος , το σύστημα υγείας και η πρόσβαση κλπ κλπ.
Κατά τα άλλα, αυτά τα άρθρα τύπου τα τοπ10 είναι κατά 99% γτπ, παντελώς αναξιόπιστα.
Δώσε τα φώτα σου HφαίστιεΛοιπόν κάνουν playa de carmen tulun (yucatan)
Είναι ότι πιο τουριστικό έχω δει στη ζωή μου
Όλοι οι πλούσιοι Αμερικής κ λάτιν Αμερικής πάνε εκεί
Όλα τα καλά μωρά
Εγώ πήγα προπερσυ με ενοικιασμενο αμάξι κ σπίτι με πισίνα κ πέρασα τέλεια
Ο.πεζοδρομος του playa de carmen pdc ο μεγαλύτερος τουριστικός δρόμος με χλειδα αλλά κ πιο απλά μαγαζιά coco bongo κ ότι θες
Βέβαια εγω ήμουν τουρίστας αλλά χαζομάρες τύπου επικυνδηνοτητα να μην πετάμε
Η μεγαλύτερη τουριστική περιφέρεια παγκοσμίως σε επενδύσεις είναι το κάνκουν
Λέτε να αφήσουν οι επενδυτές να έχει εγκληματικότητα;;;;;
Θα έστελνε κ φωτός με κορίτσια που μου εκατσαν
Αλλά έχει ματακηδες πλέον το θρεντ μας
Κύριε εσείς χρωστάτε ανταπόκριση για Τίρανα - ΔυρράχιοΌλα αυτά τα άρθρα είναι μεταφράσεις αμερικανικών άρθρων. Τα αμερικανακια μη γνωρίζοντας κες κε σε σλαβικά μουνολιβαδα, πάνε για σπρινγκ μπρέικ στο Μεξικό και θέλουν ασιατισες. Ας τα έχουν λοιπόν δε θα μας αμερικανόποιησουν
Ας κάτσουν να δουν τι λένε τα κομπιούτερ και οι αριθμοί από το να φέρουν τα πληθωριστικά τους ντολαρς στις Σβετλανες μας
Θα κάνω ειδικό θέμα ,όταν έρθει η ώρα ,για να βουλώσουν και τα στόματα των άπιστωνΚύριε εσείς χρωστάτε ανταπόκριση για Τίρανα - Δυρράχιο
Τυπε μη μας ζαλίζεις πολύ τον πουτσο, έχεις βασικά θέματα κατανόησης..Έχει φορολογική βάση και μόνο. Γιατί κάπου πρέπει να είναι η έδρα του. Και περνάει εκεί μόνο όσο χρόνο χρειάζεται.
Κατά τα άλλα ναι η ζωή του είναι στο backpack και στο λάπτοπ του.
Ξέρω άτομα και μέχρι 40 χρονών που κανουν αυτό που λες.
Προφανώς δεν γνωρίζεις καθόλου περί του αντικειμένου για να σου φαίνονται όλα αυτά τόσο περίεργα.
Έχεις ζήσει καθόλου στο εξωτερικό ή όλες οι εμπειρίες σου είναι από το Ελλάντα;
ναι να μελετήσεις πρώτα χαχαΘα κάνω ειδικό θέμα ,όταν έρθει η ώρα ,για να βουλώσουν και τα στόματα των άπιστων
προσεχώς πληροφορίες,αποτελεί δέσμευση
Σκέφτομαι να πάρω σπίτι Χονγκ Κονγκ ,αξίζει ;ναι να μελετήσεις πρώτα χαχα
Ποιότητα ζωήςΔώσε τα φώτα σου Hφαίστιε
Είσαι η Encyclopedia Britannica του bou
υ.γ. Για το Πουκέτ που είναι πρώτο στη λίστα γιατί δεν αναφέρεται κανείς;
ρε συ ξενιτεμένε, θέλω να στο πω καιρό τώρα. Στην κύπρο πήγες να μείνεις, δεν πήγες και στο calabasas της καλιφόρνια για να το πετάς κάθε τόσο με υφακι απαξιωτικό στους άλλους.Έχει φορολογική βάση και μόνο. Γιατί κάπου πρέπει να είναι η έδρα του. Και περνάει εκεί μόνο όσο χρόνο χρειάζεται.
Κατά τα άλλα ναι η ζωή του είναι στο backpack και στο λάπτοπ του.
Ξέρω άτομα και μέχρι 40 χρονών που κανουν αυτό που λες.
Προφανώς δεν γνωρίζεις καθόλου περί του αντικειμένου για να σου φαίνονται όλα αυτά τόσο περίεργα.
Έχεις ζήσει καθόλου στο εξωτερικό ή όλες οι εμπειρίες σου είναι από το Ελλάντα;
καλύτερη επένδυση από χρυσό αν διαθέτεις το κεφάλαιο. Trust meΣκέφτομαι να πάρω σπίτι Χονγκ Κονγκ ,αξίζει ;
Γαλαζοαιματε για λέγε για HKρε συ ξενιτεμένε, θέλω να στο πω καιρό τώρα. Στην κύπρο πήγες να μείνεις, δεν πήγες και στο calabasas της καλιφόρνια για να το πετάς κάθε τόσο με υφακι απαξιωτικό στους άλλους.
Cool your jets δεν είναι ούτε γκράντε προορισμός η κύπρος ούτε το κέντρο του κόσμου όπου ξέρουνε το μυστικό της ζωής που αγνοούμε οι υπόλοιποι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλύτερη επένδυση από χρυσό αν διαθέτεις το κεφάλαιο. Trust me
Thanks θα τα δω το βράδυ μαγνητοσκοπημένα στα σαιτ των καναλιώνΓαλαζοαιματε για λέγε για HK
Μακάο;;;;
@George71 έχει Τάσο Δούση εικόνες στο open σήμερα Μεξικό Γιουκατάν.
Έχει κ happy traveller τρία επισοδεια μάλιστα αλλά για πουτανες πορνομεταναστευση δεν λενε αυτοί οι δύο τιποτα
δεν θα ήταν φοβερή ιδέα να χρηματοδοτήσουμε παραγωγή πορνοτράβελερ και να το δώσουμε σε καμιά πλατφόρμα ή γιουτιούμπι?Γαλαζοαιματε για λέγε για HK
Μακάο;;;;
@George71 έχει Τάσο Δούση εικόνες στο open σήμερα Μεξικό Γιουκατάν.
Έχει κ happy traveller τρία επισοδεια μάλιστα αλλά για πουτανες πορνομεταναστευση δεν λενε αυτοί οι δύο τιποτα
Αληθεια μου ελεγε λοιπον το μωρο μου ... βεβαια πιο πολυ της ειχε αρεσει η Κρητη που την ειχα κατεβασει το προηγουμενο καλοκαιρι επειδη ειμασταν μαζι φυσικα χαχαΛοιπόν κάνουν playa de carmen tulun (yucatan)
Είναι ότι πιο τουριστικό έχω δει στη ζωή μου
Όλοι οι πλούσιοι Αμερικής κ λάτιν Αμερικής πάνε εκεί
Όλα τα καλά μωρά
Εγώ πήγα προπερσυ με ενοικιασμενο αμάξι κ σπίτι με πισίνα κ πέρασα τέλεια
Ο.πεζοδρομος του playa de carmen pdc ο μεγαλύτερος τουριστικός δρόμος με χλειδα αλλά κ πιο απλά μαγαζιά coco bongo κ ότι θες
Βέβαια εγω ήμουν τουρίστας αλλά χαζομάρες τύπου επικυνδηνοτητα να μην πετάμε
Η μεγαλύτερη τουριστική περιφέρεια παγκοσμίως σε επενδύσεις είναι το κάνκουν
Λέτε να αφήσουν οι επενδυτές να έχει εγκληματικότητα;;;;;
Θα έστελνε κ φωτός με κορίτσια που μου εκατσαν
Αλλά έχει ματακηδες πλέον το θρεντ μας
Ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτει!!δεν θα ήταν φοβερή ιδέα να χρηματοδοτήσουμε παραγωγή πορνοτράβελερ και να το δώσουμε σε καμιά πλατφόρμα ή γιουτιούμπι?
Εχμ, δεν είναι ακριβώς αυτό το θέμα. Remote μπορεί να κάνει και κάποιος που μένει μόνιμα σε ένα μέρος.Το που θα περάσει κάποιος ένα 3μηνο από τη ζωή του δεν ειναι καμία φοβερή απόφαση, ούτε θέλει σοβαρό προγραμματισμό. Το θέμα ενδιαφέρει ποια βάση μπορεί να προσφέρει τα ζητούμενα σε κάποιον που δουλεύει remote. Για 2μηνα - 3μηνα πάει όπου γουστάρει, αν δεν του αρέσει φεύγει και πάει στο επόμενο.