Ο τυπος ειναι μεσα στην τσαντιλα γενικωςρε συ ξενιτεμένε, θέλω να στο πω καιρό τώρα. Στην κύπρο πήγες να μείνεις, δεν πήγες και στο calabasas της καλιφόρνια για να το πετάς κάθε τόσο με υφακι απαξιωτικό στους άλλους.
Cool your jets δεν είναι ούτε γκράντε προορισμός η κύπρος ούτε το κέντρο του κόσμου όπου ξέρουνε το μυστικό της ζωής που αγνοούμε οι υπόλοιποι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 192601
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 894
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.985
- Πόντοι
- 26.141
27 χρόνια δλδ 10 χρόνων ήταν;;;;;Αληθεια μου ελεγε λοιπον το μωρο μου ... βεβαια πιο πολυ της ειχε αρεσει η Κρητη που την ειχα κατεβασει το προηγουμενο καλοκαιρι επειδη ειμασταν μαζι φυσικα χαχα
27 χρονια ηλικιακο γκαπ
μικροτεροι μου η μανα και ο πατερας της, μονο με γκομενες απο το big 4 αυτα
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
αν έχει το λέγειν όπως έχει το γράφειν, αρχηγός ΚΜΑΝ!Ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτει!!
Με τον Ευτύχ ήμασταν φαντάροι μαζί αλλά ήρεμος
Ο δουσης σπρώχνει αλλά δεν τα δείχνει ασφαλώς
Το θέμα είναι ότι μπροστά πρέπει να βάλουμε στην κάμερα κανέναν ανύπαντρος που δεν ντρεπεται
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.985
- Πόντοι
- 26.141
Ο leader ( @Kman2 ) σνομπαρει τις λατινεςαν έχει το λέγειν όπως έχει το γράφειν, αρχηγός ΚΜΑΝ!
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
σωστό. Στις λατίνες θα βάλουμε εσένα παρουσιαστή αλλά με μεταγλώττιση σαν μεξικανική σαπουνόπεραΟ leader ( @Kman2 ) σνομπαρει τις λατινες
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Προσφέρω τις αλβανικές υπηρεσίες μου. Θα σας έρθω και πιο φτηνάΞέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτει!!
Με τον Ευτύχ ήμασταν φαντάροι μαζί αλλά ήρεμος
Ο δουσης σπρώχνει αλλά δεν τα δείχνει ασφαλώς
Το θέμα είναι ότι μπροστά πρέπει να βάλουμε στην κάμερα κανέναν ανύπαντρος που δεν ντρεπεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδώ δε μας είπε για Ντουμπάϊ ,αλλά άσε μη λέω κακίες μπας και στάξει ρευστόΓαλαζοαιματε για λέγε για HK
Μακάο;;;;
@George71 έχει Τάσο Δούση εικόνες στο open σήμερα Μεξικό Γιουκατάν.
Έχει κ happy traveller τρία επισοδεια μάλιστα αλλά για πουτανες πορνομεταναστευση δεν λενε αυτοί οι δύο τιποτα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.985
- Πόντοι
- 26.141
Λοιπόν ανακεφαλαίωσησωστό. Στις λατίνες θα βάλουμε εσένα παρουσιαστή αλλά με μεταγλώττιση σαν μεξικανική σαπουνόπερα
Sokol αλβανιδες αλβανική Κυανή Ακτή
Τασος3 Μολδαβία
Κμάν Κίεβο
Εσύ σα γαλαζοαιματος τσαρική Ρωσία Αγία Πετρούπολη μαζί με Δημητράκη
Bαλκανιο πουτσαρας Τσεχία
Doctorlove Πολωνία
Urlauber brasil latin
Mind Ασία
Κ άντε παίρνω εγώ την Αφρική ( kανω θυσία για το καλό της ενημερωσης)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.985
- Πόντοι
- 26.141
O @Prince Belozersky είναι αυθεντικός γαλαζοαιματοςΠροσφέρω τις αλβανικές υπηρεσίες μου. Θα σας έρθω και πιο φτηνά
Εδώ δε μας είπε για Ντουμπάϊ ,αλλά άσε μη λέω κακίες μπας και στάξει ρευστό
Δεν μιλάει κ δεν δίνει πληροφορίες πέραν του πρωτοκόλλου
Εσύ σα γαλαζοαιματος τσαρική Ρωσία Αγία Πετρούπολη μαζί με Δημητράκη
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
ναι είδες είμαι και εγώ αλβανός που δεν ξέρει την αλβανίαΠροσφέρω τις αλβανικές υπηρεσίες μου. Θα σας έρθω και πιο φτηνά
Εδώ δε μας είπε για Ντουμπάϊ ,αλλά άσε μη λέω κακίες μπας και στάξει ρευστό
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
εμένα βρήκες ρεΕσύ σα γαλαζοαιματος τσαρική Ρωσία Αγία Πετρούπολη μαζί με Δημητράκη
εμένα βρήκες
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.985
- Πόντοι
- 26.141
Να κ ο πρίγκηπαςεμένα βρήκες ρε
εμένα βρήκες
Η άποψή μου είναι ότι πέραν της Ευρώπης που είναι οικείος χώρος, είναι καλύτερο να πηγαίνει κανείς σε μέρη όπου υπάρχει μία κοινότητα digital nomads. Επειδή δεν έχουμε τα ίδια στάνταρντς ζωής, είναι καλύτερο να μαθαίνει κανείς τα κατατόπια και τα κόλπα από άτομα που είναι εκεί.υ.γ. Για το Πουκέτ που είναι πρώτο στη λίστα γιατί δεν αναφέρεται κανείς;
Είναι πράγματα που δεν θα τα δεις γραμμένα, αλλά θα στα πουν όσοι μένουν πχ για αστυνομικές αυθαιρεσίες. Στην Ταυλάνδη κάνουν κουμάντοι οι στρατηγοί και η αστυνομία και αποθρασύνθηκαν περισσότερο με τον τωρινό βασιλιά που είναι ένας αδιάφορος κι ανίκανος τύπος. Δηλ. άμα έχεις προστριβή με κανέναν ταυλανδό, μην περιμένεις δημοκρατικές διαδικασίες. Η Ταυλανδοί, έχεις την εντύπωση ότι είναι πάντα με ένα χαμόγελο στο στόμα, αλλά ο κρατικός μηχανισμός, για ιστορικούς λόγους, είναι ξενοφοβικός.
Πούκετ έχω πάει στα 90ς οπότε δεν έχω updated info.
αν έχει το λέγειν όπως έχει το γράφειν, αρχηγός ΚΜΑΝ!
Αμα κάνεις κάτι τέτοιο θα σε λιώσουν οι πούστηδες και οι φεμινίστριες.Απλά δεν παίζει.
Πρέπει να κάνεις για ξεκάρφωμα ταυτόχρονα εκπομπές με τίτλο πώς να βρίσκετε καυλιά στη Δαμασκό για να σε συγχωρέσουν.
Σιγά μην αφήσει ο άλλος να χάσει το κρέας στον κώλο του έτσι απλά επειδή κάποιος στέλνει κόσμο στον πορνοτουρισμό.
Σιγά μην αφήσει ο άλλος να χάσει το κρέας στον κώλο του έτσι απλά επειδή κάποιος στέλνει κόσμο στον πορνοτουρισμό.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
σιγά μην μας φιμώσουν. Θα σε περιβάλω με στρατιά δικηγόρωνΠρέπει να κάνεις για ξεκάρφωμα ταυτόχρονα εκπομπές με τίτλο πώς να βρίσκετε καυλιά στη Δαμασκό για να σε συγχωρέσουν.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.985
- Πόντοι
- 26.141
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
τουλούμ μου είπανε φίλοι μου ότι είναι the next best thing. Τσι μόδας δηλαδή. Θα τιμηθεί.@George71 ελπίζω να βλέπεις τώρα Δούση εικόνες στο όπεν τβ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.985
- Πόντοι
- 26.141
Τulum cancun playa del carmen είναι κολλητά κάτι σαν Γλυφάδα Βουλιαγμένη βαρκιζα στο περίπου
Πιο ωραία είναι pdc
Πιο ωραία είναι pdc
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις