Νέα

Επιθυμήσατε ποτέ να γαμ...τε πρώτη σας ξαδέρφη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η αληθεια ειναι οτι εχουμε ξεφυγει....

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Με τι κοσμο κανεις παρεα ρε φιλε; :huh: :2funny:
Με ολα τα στρωματα φιλε, ετσι ειναι η ζωη...
Ο συγκεκριμενος τυπος ηταν ροκ τυπος, ετσι ηταν στη χωρα που μεγαλωσε μετα δουλευε σε διαφορες χωρες στο εξωτερικο με εμπειριες και σε μπουρδελα του εξωτερικου, κατι που συνεχισε και οταν ηρθε στην ελλαδα..
Πριν 14 χρονια τα εφτιαξε με μια κοπελα, εκτοτε δεν ξαναπατησε σε μπουρδελο καθοτι υπαρχει αλληλοσεβασμος, οσο κραταει η σχεση τους δεν προκειται να ξαναπαει και το τηρει και ειμαι σιγουρος οτι θα το τηρησει, οπως και ειμαι σιγουρος οτι μαζι θα γερασουν, αυτος ειναι ο "κοσμος που κανω παρεα" φιλε μου...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
απ οσο θυμαμαι μια φορα ειχα παρει ματι ξαερφη μου...στις διακοπες σε καμπινγκ που ειχε παει σε ντουζεριες (που κλεινουν με πορτουλα) και εγω ακριβως διπλα,και μου ειχε κανει εντυπωση  οτι ειχε χοντρα μουνοχειλακια, σαν τιγκα καυλωμενη, ξυρισμενο ολο και ειχε αφησει ενα μουστακακι μικρουλι λωριδιτσα πανω πανω,18 χρονων τοτε εγω μου τρεχανε βλενες απο καυλα :2funny: :2funny: :2funny: αχχχχχχχχ :dancing:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
γενικα , σοι , θεια , φιλη γυναικας , ολα μεσα.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
απ οσο θυμαμαι μια φορα ειχα παρει ματι ξαερφη μου...στις διακοπες σε καμπινγκ που ειχε παει σε ντουζεριες (που κλεινουν με πορτουλα) και εγω ακριβως διπλα,και μου ειχε κανει εντυπωση  οτι ειχε χοντρα μουνοχειλακια, σαν τιγκα καυλωμενη, ξυρισμενο ολο και ειχε αφησει ενα μουστακακι μικρουλι λωριδιτσα πανω πανω,18 χρονων τοτε εγω μου τρεχανε βλενες απο καυλα :2funny: :2funny: :2funny: αχχχχχχχχ :dancing:
Πριν ποσα χρονια τυπε αυτο?εχει σημασια που ρωταω, να δω ποσο προχωρημενη ηταν η γκομενα για την εποχη της, ακου μουστακακι στο αιδοιο της...

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εγω θυμαμαι οταν ημουν δεκα χρονων και η ξαδελφη μου και αυτη 10 χρωνων παιζαμε λιγο σεξουαλικα.δλδ μπεναμε το βραδυ κατω απο το τραπεζι και εγω ημουν απο πανω της.δεν βγαζαμε ρουχα ουτε κανενα τιποτα σεξουαλικο..........ημασταν μικρα και καναμε μαλακιες.........

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Πριν ποσα χρονια τυπε αυτο?εχει σημασια που ρωταω, να δω ποσο προχωρημενη ηταν η γκομενα για την εποχη της, ακου μουστακακι στο αιδοιο της...
ε δεν θα ειναι περιπου  κανα 13 χρονια...αν τα υπολογιζω σωστα...γτ το μυαλο μου πια ειναι χεσμενο :2funny: :2funny: :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ε δεν θα ειναι περιπου  κανα 13 χρονια...αν τα υπολογιζω σωστα...γτ το μυαλο μου πια ειναι χεσμενο :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει, ειμασταν σε φουλ πορνοεποχη τοτε, οποτε δικαιολογειται η ξαδερφη...
Αν μου ελεγες ομως για 80'ς ή αρχες 90'ς, οντως θα εμενα εκπληκτος

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ενταξει, ειμασταν σε φουλ πορνοεποχη τοτε, οποτε δικαιολογειται η ξαδερφη...
Αν μου ελεγες ομως για 80'ς ή αρχες 90'ς, οντως θα εμενα εκπληκτος
:grin: :rockon: πορνοεποχη οπως το ειπες,,,μετα απο αυτο τα ριχνα στις πορτες :cum: στις ντουζιερες  :cum:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
οριστε τωρα...σημερα ειδα στον υπνο οτι επιανα την κωλαρα σε μια ξαδερφη μου και ηθελα να την καρφωσω ,με βαλατε σε ιδεες με τα γαμοθρεντ :2funny: :headbang:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ένας γνωστός μου λέει:
"ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ"
Σιγα ρε μεγαλε,ποσο την ειχεις?Να πιανουμε τοιχο αμα ειναι...10 ποντους πιο βαθεια λεει το ρητο...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
έχω μια ξαδέλφη που ζει στην Αυστραλία.όταν ήμουν φαντάρος είχε έρθει Ελλάδα και ήταν μούναρος...πως κρατήθηκε δε ξέρω.
αυτη πως κρατηθηκε?
τι λες ρε παιδι μου...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
:rockon:  :rockon:  :rockon: :rockon:

Κιθάρα, το να συνουσιαστεις με τη μανα σου ή την αδερφη σου καθίσταται ανωμαλια εκ μόνου του γεγονοτος οτι η τυχον αναπαραγωγη οδηγει σε παιδια με σοβαρα προβληματα υγειας, νοητικης υστερησης κ.ο.κ. Άρα αφου η φυση αποδοκιμαζει και ¨βραχυκυκλωνει" με τετοια ζευγαρωματα, γιατι θα πρεπει να αποδεχτεί κάποιος  οτι ειναι φυσιολογικο? Ανεφερα τη φύση, διότι εκει δε χωράνε επιχειρηματα τύπου "έτσι μας τα έμαθαν, κοινωνικά ταμπου κλπ κλπ". Τόσες γυναίκες γύρω σας , 5 γυναικες δεν μπορειτε να παραλειψετε απο τον καταλογο????
Μηπως και ο ιδιος ειναι προιον αιμομιξιας και ολα εξηγουνται πλεον?

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
8a pame gia banio και θα βαλω να με το παιξει :cum: :pipa2:

White Angel

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Τρίτη ξαδέρφη παλιότερα. Εκδήλωσε ενδιαφέρον πλάγια. Ήμουν όμως σε βαθιές απογοητεύσεις (από χαζογκόμενες στο σχολείο), έπινα κιόλας, έκανα μαλακίες σε καναδυό εξόδους μας (στις οποίες σημειώστε πως φερόμουν αποκλειστικά και μόνο φιλικά, αδιάφορα και ουδέτερα), ξενέρωσε το κορίτσι, και από τότε εξαφανίστηκε εντελώς (ούτε μου μιλάει καν, ενώ που και που μιλούσαμε στο τηλέφωνο).

Μπορεί να έγινα ρόμπα και χωρίς να φταίω, να έχασα ευκαιρία για χαρούλες αλλά και φιλική δραστηριότητα, όμως δεν το μετάνιωσα που τα πράγματα γίναν έτσι. Καλύτερα εγώ ρόμπα και το κορίτσι με ένα ματσωμένο νεαρό πιο κοντά στη δική της ηλικία (τον οποίο και προσφάτως έμαθα πως βρήκε, έχει, κατέχει, διατηρεί και περνάν καλά).

Όσο όμορφη κατάληξη να έχουν αυτά τα πράγματα, καλύτερα μη μπλέκει κανείς με σόγια. Σπάσει ο διάολος και μαθευτεί, οι παλιότεροι δεν είναι και τόσο ανοιχτόμυαλοι ωσάν τους νεολαίους. Ακόμα και τρίτα ξαδέρφια, που επιτρέπεται (kissing cousins). Δεν χρειάζεται. Υπάρχουν κι αλλού, και μάλιστα καλύτερες φάσεις. Χωρίς επιπλοκές ή απωθημένα (γιατί από τέτοιας περίπτωσης απωθημένο θα βγει πολύ πιο άσκημο από μια ιστορία με εντελώς ξένα και άγνωστα μεταξύ τους άτομα, η συγγένεια και η καλή, χρόνια γνωριμία, είναι μεγάλος μπελάς).

Να επιθυμήσω; Πολλές φορές. Όπως και κάθε υγιής άντρας που βλέπει μια όμορφη γυναίκα. Όμως η διαφορά του ανθρώπου με το ζώο, είναι στο επίπεδο ένστικτο μυαλό. Οτιδήποτε επιθυμήσουμε δεν σημαίνει πως και να το πετύχουμε ακόμα, θα βγει σε δικό μας καλό τελικά, επί μακράν και στο μέλλον... Να κάνω; Ποτέ. Όχι. Και όχι, συνειδητά και αμετάκλητα.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
επρεπε να ανοιξεις την πορτα και να μπειτε να κανετε μαζι μπανιο,θα σε εκανε πιπα σιγουρα :cum: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom