You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
αυτη πως κρατηθηκε τυπε?
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Με ολα τα στρωματα φιλε, ετσι ειναι η ζωη...Με τι κοσμο κανεις παρεα ρε φιλε;
Ο συγκεκριμενος τυπος ηταν ροκ τυπος, ετσι ηταν στη χωρα που μεγαλωσε μετα δουλευε σε διαφορες χωρες στο εξωτερικο με εμπειριες και σε μπουρδελα του εξωτερικου, κατι που συνεχισε και οταν ηρθε στην ελλαδα..
Πριν 14 χρονια τα εφτιαξε με μια κοπελα, εκτοτε δεν ξαναπατησε σε μπουρδελο καθοτι υπαρχει αλληλοσεβασμος, οσο κραταει η σχεση τους δεν προκειται να ξαναπαει και το τηρει και ειμαι σιγουρος οτι θα το τηρησει, οπως και ειμαι σιγουρος οτι μαζι θα γερασουν, αυτος ειναι ο "κοσμος που κανω παρεα" φιλε μου...
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
απ οσο θυμαμαι μια φορα ειχα παρει ματι ξαερφη μου...στις διακοπες σε καμπινγκ που ειχε παει σε ντουζεριες (που κλεινουν με πορτουλα) και εγω ακριβως διπλα,και μου ειχε κανει εντυπωση οτι ειχε χοντρα μουνοχειλακια, σαν τιγκα καυλωμενη, ξυρισμενο ολο και ειχε αφησει ενα μουστακακι μικρουλι λωριδιτσα πανω πανω,18 χρονων τοτε εγω μου τρεχανε βλενες απο καυλα αχχχχχχχχ
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Πριν ποσα χρονια τυπε αυτο?εχει σημασια που ρωταω, να δω ποσο προχωρημενη ηταν η γκομενα για την εποχη της, ακου μουστακακι στο αιδοιο της...απ οσο θυμαμαι μια φορα ειχα παρει ματι ξαερφη μου...στις διακοπες σε καμπινγκ που ειχε παει σε ντουζεριες (που κλεινουν με πορτουλα) και εγω ακριβως διπλα,και μου ειχε κανει εντυπωση οτι ειχε χοντρα μουνοχειλακια, σαν τιγκα καυλωμενη, ξυρισμενο ολο και ειχε αφησει ενα μουστακακι μικρουλι λωριδιτσα πανω πανω,18 χρονων τοτε εγω μου τρεχανε βλενες απο καυλα αχχχχχχχχ
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
εγω θυμαμαι οταν ημουν δεκα χρονων και η ξαδελφη μου και αυτη 10 χρωνων παιζαμε λιγο σεξουαλικα.δλδ μπεναμε το βραδυ κατω απο το τραπεζι και εγω ημουν απο πανω της.δεν βγαζαμε ρουχα ουτε κανενα τιποτα σεξουαλικο..........ημασταν μικρα και καναμε μαλακιες.........
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ε δεν θα ειναι περιπου κανα 13 χρονια...αν τα υπολογιζω σωστα...γτ το μυαλο μου πια ειναι χεσμενοΠριν ποσα χρονια τυπε αυτο?εχει σημασια που ρωταω, να δω ποσο προχωρημενη ηταν η γκομενα για την εποχη της, ακου μουστακακι στο αιδοιο της...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ενταξει, ειμασταν σε φουλ πορνοεποχη τοτε, οποτε δικαιολογειται η ξαδερφη...ε δεν θα ειναι περιπου κανα 13 χρονια...αν τα υπολογιζω σωστα...γτ το μυαλο μου πια ειναι χεσμενο
Αν μου ελεγες ομως για 80'ς ή αρχες 90'ς, οντως θα εμενα εκπληκτος
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
πορνοεποχη οπως το ειπες,,,μετα απο αυτο τα ριχνα στις πορτες στις ντουζιερεςενταξει, ειμασταν σε φουλ πορνοεποχη τοτε, οποτε δικαιολογειται η ξαδερφη...
Αν μου ελεγες ομως για 80'ς ή αρχες 90'ς, οντως θα εμενα εκπληκτος
Σιγα ρε μεγαλε,ποσο την ειχεις?Να πιανουμε τοιχο αμα ειναι...10 ποντους πιο βαθεια λεει το ρητο...Ένας γνωστός μου λέει:
"ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ"
αυτη πως κρατηθηκε?έχω μια ξαδέλφη που ζει στην Αυστραλία.όταν ήμουν φαντάρος είχε έρθει Ελλάδα και ήταν μούναρος...πως κρατήθηκε δε ξέρω.
τι λες ρε παιδι μου...
+10000000000διαβαζα το θρεντάκι απο την αρχή
ο πουστικι κιθαρα να οπωσδήποτε σε ενα γιατρό
θα ειναι πολυ καλο γιαυτόν και την κοινωνία
αλλιως δαφνι...
Μηπως και ο ιδιος ειναι προιον αιμομιξιας και ολα εξηγουνται πλεον?
Κιθάρα, το να συνουσιαστεις με τη μανα σου ή την αδερφη σου καθίσταται ανωμαλια εκ μόνου του γεγονοτος οτι η τυχον αναπαραγωγη οδηγει σε παιδια με σοβαρα προβληματα υγειας, νοητικης υστερησης κ.ο.κ. Άρα αφου η φυση αποδοκιμαζει και ¨βραχυκυκλωνει" με τετοια ζευγαρωματα, γιατι θα πρεπει να αποδεχτεί κάποιος οτι ειναι φυσιολογικο? Ανεφερα τη φύση, διότι εκει δε χωράνε επιχειρηματα τύπου "έτσι μας τα έμαθαν, κοινωνικά ταμπου κλπ κλπ". Τόσες γυναίκες γύρω σας , 5 γυναικες δεν μπορειτε να παραλειψετε απο τον καταλογο????
kayto_sperma
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 10
εχω 2 πρωτες ξαδελφες μουνακια πιτσιρικες αλλα δεν!!!!τις βλεπω σαν αδελφεςμου εχει τυχει....αλλα ο ηθικος περιορισμος υπερνικα την καυλα να την πηδηξω!
White Angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Τρίτη ξαδέρφη παλιότερα. Εκδήλωσε ενδιαφέρον πλάγια. Ήμουν όμως σε βαθιές απογοητεύσεις (από χαζογκόμενες στο σχολείο), έπινα κιόλας, έκανα μαλακίες σε καναδυό εξόδους μας (στις οποίες σημειώστε πως φερόμουν αποκλειστικά και μόνο φιλικά, αδιάφορα και ουδέτερα), ξενέρωσε το κορίτσι, και από τότε εξαφανίστηκε εντελώς (ούτε μου μιλάει καν, ενώ που και που μιλούσαμε στο τηλέφωνο).
Μπορεί να έγινα ρόμπα και χωρίς να φταίω, να έχασα ευκαιρία για χαρούλες αλλά και φιλική δραστηριότητα, όμως δεν το μετάνιωσα που τα πράγματα γίναν έτσι. Καλύτερα εγώ ρόμπα και το κορίτσι με ένα ματσωμένο νεαρό πιο κοντά στη δική της ηλικία (τον οποίο και προσφάτως έμαθα πως βρήκε, έχει, κατέχει, διατηρεί και περνάν καλά).
Όσο όμορφη κατάληξη να έχουν αυτά τα πράγματα, καλύτερα μη μπλέκει κανείς με σόγια. Σπάσει ο διάολος και μαθευτεί, οι παλιότεροι δεν είναι και τόσο ανοιχτόμυαλοι ωσάν τους νεολαίους. Ακόμα και τρίτα ξαδέρφια, που επιτρέπεται (kissing cousins). Δεν χρειάζεται. Υπάρχουν κι αλλού, και μάλιστα καλύτερες φάσεις. Χωρίς επιπλοκές ή απωθημένα (γιατί από τέτοιας περίπτωσης απωθημένο θα βγει πολύ πιο άσκημο από μια ιστορία με εντελώς ξένα και άγνωστα μεταξύ τους άτομα, η συγγένεια και η καλή, χρόνια γνωριμία, είναι μεγάλος μπελάς).
Να επιθυμήσω; Πολλές φορές. Όπως και κάθε υγιής άντρας που βλέπει μια όμορφη γυναίκα. Όμως η διαφορά του ανθρώπου με το ζώο, είναι στο επίπεδο ένστικτο μυαλό. Οτιδήποτε επιθυμήσουμε δεν σημαίνει πως και να το πετύχουμε ακόμα, θα βγει σε δικό μας καλό τελικά, επί μακράν και στο μέλλον... Να κάνω; Ποτέ. Όχι. Και όχι, συνειδητά και αμετάκλητα.
Μπορεί να έγινα ρόμπα και χωρίς να φταίω, να έχασα ευκαιρία για χαρούλες αλλά και φιλική δραστηριότητα, όμως δεν το μετάνιωσα που τα πράγματα γίναν έτσι. Καλύτερα εγώ ρόμπα και το κορίτσι με ένα ματσωμένο νεαρό πιο κοντά στη δική της ηλικία (τον οποίο και προσφάτως έμαθα πως βρήκε, έχει, κατέχει, διατηρεί και περνάν καλά).
Όσο όμορφη κατάληξη να έχουν αυτά τα πράγματα, καλύτερα μη μπλέκει κανείς με σόγια. Σπάσει ο διάολος και μαθευτεί, οι παλιότεροι δεν είναι και τόσο ανοιχτόμυαλοι ωσάν τους νεολαίους. Ακόμα και τρίτα ξαδέρφια, που επιτρέπεται (kissing cousins). Δεν χρειάζεται. Υπάρχουν κι αλλού, και μάλιστα καλύτερες φάσεις. Χωρίς επιπλοκές ή απωθημένα (γιατί από τέτοιας περίπτωσης απωθημένο θα βγει πολύ πιο άσκημο από μια ιστορία με εντελώς ξένα και άγνωστα μεταξύ τους άτομα, η συγγένεια και η καλή, χρόνια γνωριμία, είναι μεγάλος μπελάς).
Να επιθυμήσω; Πολλές φορές. Όπως και κάθε υγιής άντρας που βλέπει μια όμορφη γυναίκα. Όμως η διαφορά του ανθρώπου με το ζώο, είναι στο επίπεδο ένστικτο μυαλό. Οτιδήποτε επιθυμήσουμε δεν σημαίνει πως και να το πετύχουμε ακόμα, θα βγει σε δικό μας καλό τελικά, επί μακράν και στο μέλλον... Να κάνω; Ποτέ. Όχι. Και όχι, συνειδητά και αμετάκλητα.
bull11
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
επρεπε να ανοιξεις την πορτα και να μπειτε να κανετε μαζι μπανιο,θα σε εκανε πιπα σιγουρααπ οσο θυμαμαι μια φορα ειχα παρει ματι ξαερφη μου...στις διακοπες σε καμπινγκ που ειχε παει σε ντουζεριες (που κλεινουν με πορτουλα) και εγω ακριβως διπλα,και μου ειχε κανει εντυπωση οτι ειχε χοντρα μουνοχειλακια, σαν τιγκα καυλωμενη, ξυρισμενο ολο και ειχε αφησει ενα μουστακακι μικρουλι λωριδιτσα πανω πανω,18 χρονων τοτε εγω μου τρεχανε βλενες απο καυλα αχχχχχχχχ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις