Επισκέπτης
οχι τον περασε και αυτον ενα χερι και τωρα τον λεει θειοτον σαπισες στις σφαλιαρες μετα τυπε?
οχι τον περασε και αυτον ενα χερι και τωρα τον λεει θειοτον σαπισες στις σφαλιαρες μετα τυπε?
θα καεις στα καζανια της κολασεως υστερα απο αυτην την πραξη,
...
για πες τωρα
εδω στους σαταναδες λεπτομεριες πως και τι
κατασπρο δερματακι δυαρακι στηθος με κανονικη ρογα αξυριστο μουνακι υπεροχο κολαρακι
Αχ αχ τι θυμηθηκα μετα απο τοσα χρονια!!
e]
οχι τον περασε και αυτον ενα χερι και τωρα τον λεει θειο
θα καεις στα καζανια της κολασεως υστερα απο αυτην την πραξη,
...
για πες τωρα
εδω στους σαταναδες λεπτομεριες πως και τι
κατασπρο δερματακι δυαρακι στηθος με κανονικη ρογα αξυριστο μουνακι υπεροχο κολαρακι
Αχ αχ τι θυμηθηκα μετα απο τοσα χρονια!!
πσσσσσσ αξυριστο αγνο χωριατικο μουνακι....και τσιτα γλυκο μουνογαλο εεε?
ω ρε φιλε ζημια...το μικρο σε εκαψεΟ μικρος μου αδερφος μ επιασε κ της το ειπε!
τα ηθελε δηλαδη η ξαδερφουλα 18 χρονων εεε?ειχε σταξει....και σου λεει πουτσα ειναι..ας την φαμε
η πουτσα του ςξαδερφου ομως θα της μεινει αξεχαστη οταν ειχε γινει το τσουτσουνι σαν μελιτζανα απο την καυλαΜπα αστα φιλε παντρευτηκε εκανε κ δυο παιδια κ εχει γινει αστ να πανε
εγω παντως θα κρατησω για παντα την εικονα απ την κλειδαροτρυπα!!
τυπε εχεις κανει καμια κινηση για να την σπρωξεις?Μπα αστα φιλε παντρευτηκε εκανε κ δυο παιδια κ εχει γινει αστ να πανε
εγω παντως θα κρατησω για παντα την εικονα απ την κλειδαροτρυπα!!
τυπε εχεις κανει καμια κινηση για να την σπρωξεις?
Με τι κοσμο κανεις παρεα ρε φιλε;Ενας αλλος, λιγο πανω απο 50χρ. τωρα, που μεγαλωσε στο εξωτερικο, πηδουσε τις δυο πρωτες του ξαδερφες(αδερφες ηταν) ταυτοχρονα χωρις να το ξερει καποια απο τις δυο, οταν ομως το εμαθαν εγιναν μαλλιοκουβαρα οι δυο αδερφες και ο δικος μου, "λουης"...
τυπε εχεις κανει καμια κινηση για να την σπρωξεις?
ματακιας τυπε?
Μπα απλα ματι τιποτα αλλο.
εεε τι περιμενες να βρεις εδω μεσα τυπε...ακρως ηθικα στοιχεια γιαυτο μπηκαμε εδω και αγαπηθηκαμεΑπο αιμομικτες και καθε μορφης διεστραμμένους βλεπω ειναι γεματο το σαιτ Σοβαρευτείτε ρε
Το σαιτ ειναι για μπουρδελιαριδες αν συμπεραίνουμε απο τον τιτλο . Ο ενας με την θεια ο αλλος με την ξαδερφη σε λιγο θα αρχισουν με μανες,κορες και αδελφες .εεε τι περιμενες να βρεις εδω μεσα τυπε...ακρως ηθικα στοιχεια γιαυτο μπηκαμε εδω και αγαπηθηκαμε
αστα να πανε τυπε ανωμαλια που υπαρχει γυρω μαςΤο σαιτ ειναι για μπουρδελιαριδες αν συμπεραίνουμε απο τον τιτλο . Ο ενας με την θεια ο αλλος με την ξαδερφη σε λιγο θα αρχισουν με μανες,κορες και αδελφες .