Νέα

Επιθυμήσατε ποτέ να γαμ...τε πρώτη σας ξαδέρφη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ενας αλλος, λιγο πανω απο 50χρ. τωρα, που μεγαλωσε στο εξωτερικο, πηδουσε τις δυο πρωτες του ξαδερφες(αδερφες ηταν) ταυτοχρονα χωρις να το ξερει καποια απο τις δυο, οταν  ομως το εμαθαν εγιναν μαλλιοκουβαρα οι δυο αδερφες και ο δικος μου, "λουης"... :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ενας φιλος, ειχε μονο ξαδερφες απο το σοι της μανας του και νταραβεριζονταν κυριως με αυτες απο μικρα παιδια συν φυσικα την αδερφη του και καποιες απο τις θειες, τον τρελαιναν τα γυμνα τους ποδια, πατουσακια, δακτυλακια και τα σχετικα και τα χαιδευε στα μουλωχτα και χαριεντιζονταν στο πολυ χαλαρο...
Στα 18 του(πριν πολλα χρονια) γνωρισε τον πρωτο μεγαλο ερωτα της ζωης του, εφαγε τρελη καψουρα, αυτη  τον παρατησε καποια στιγμη, αυτος ειχε σαν προτυπο αυτου του ειδους τις "παραξενες" επαφες με τις ξαδερφες του και δεν μπορουσε να ανταποκριθει και επεσε σε βαθια καταθλιψη απο τα 19 υστερα απο την απορριψη που εφαγε...
Δοκιμασε και αλλες σχεσεις, πηγαινε σε πουτανες, βιζιτες και τα σχετικα ενω εχουμε "περπατησει" και μαζι...
Παρολα αυτα, δε συνηλθε ποτε...
δηλαδη αν δεν ηταν πατουσακι συγγενων δεν καυλωνε? :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δηλαδη αν δεν ηταν πατουσακι συγγενων δεν καυλωνε? :think:
αυτα μικρος τυπε....μεγαλωνοντας μπορει να καυλωνε και με αλλες πατουσες και να εψαχνε στο μπου ατομο για παρτουζα να του γλειφει και την πατουσα.... :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτα μικρος τυπε....μεγαλωνοντας μπορει να καυλωνε και με αλλες πατουσες και να εψαχνε στο μπου ατομο για παρτουζα να του γλειφει και την πατουσα.... :2funny:
τυπε πως την λεγανε εκεινη την κριτικη που εγινε αυτο που γραφεις?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.763
Πόντοι
3.715
1 πρώτη ξαδέλφη έχω αλλά δε βλέπεται...
καημός μεγάλος.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εμενα παλι η τρεις ειναι μουναρες, :cum: πρωτες ξαδερφες ομως τι να το κανεις.
Εχω εναν φιλο με τον οποιο εχουμε χαθει τον Γιωργο...πιτσιρικαδες καναμε πολυ παρεα...το παιδι μιλαμε για καψιμο τελειως..τσοντακιας φουλ,πηγαιναμε μπουρδελοτσαρκες και ολο απογοητευμενος εφευγε γιατι μιια εχυνε αμεσως και μια δεν εχυνε ποτε,οποτε ηθελε να γαμησει με παιρνε μαζι του και πληρωνε αυτος και τα δικα μου :fuck1: :fuck1:  :rockon: μιλαμε για γελια οποτε βγαιναμε μαζι.
Λοιπον αυτος ειχε παθει πλακα με την ξαδερφη του...την ειχα δει....μουναρος πρωτος μιλαμε για κωλοτρυπιδα πρωτη,αυτη κοιμοτανε που και που απ οσο ξερω στο σπιτι του στο καναπε,και ο μαλακας μια μερα τον επαιζε ενω κοιμοτανε αυτη...και πηγε και της εχυσε φορμα και μεση που ηταν ακαλυπτη,και πεταχτηκε αυτη γιατι τρομαξε τα επιασε με το χερι να δει τι εγινε ,καταλαβε τι ηταν...τον κοιταξε με ενα υφος και καλα τι εγινε...σηκωθηκε την επιασαν τα γελια μουλοχτα και πλυθηκε...και δεν του ειπε τιποτα,
οταν το ειχαμε μαθει στη παρεα αυτο ...ειχαμε ουρλιαξει στα γελια.
Θα ττον ξαναπαρω τηλ τετοια ατομα δεν πρεπει να τα χανουμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
εμενα παλι η τρεις ειναι μουναρες, :cum: πρωτες ξαδερφες ομως τι να το κανεις.
Εχω εναν φιλο με τον οποιο εχουμε χαθει τον Γιωργο...πιτσιρικαδες καναμε πολυ παρεα...το παιδι μιλαμε για καψιμο τελειως..τσοντακιας φουλ,πηγαιναμε μπουρδελοτσαρκες και ολο απογοητευμενος εφευγε γιατι μιια εχυνε αμεσως και μια δεν εχυνε ποτε,οποτε ηθελε να γαμησει με παιρνε μαζι του και πληρωνε αυτος και τα δικα μου :fuck1: :fuck1:  :rockon: μιλαμε για γελια οποτε βγαιναμε μαζι.
Λοιπον αυτος ειχε παθει πλακα με την ξαδερφη του...την ειχα δει....μουναρος πρωτος μιλαμε για κωλοτρυπιδα πρωτη,αυτη κοιμοτανε που και που απ οσο ξερω στο σπιτι του στο καναπε,και ο μαλακας μια μερα τον επαιζε ενω κοιμοτανε αυτη...και πηγε και της εχυσε φορμα και μεση που ηταν ακαλυπτη,και πεταχτηκε αυτη γιατι τρομαξε τα επιασε με το χερι να δει τι εγινε ,καταλαβε τι ηταν...τον κοιταξε με ενα υφος και καλα τι εγινε...σηκωθηκε την επιασαν τα γελια μουλοχτα και πλυθηκε...και δεν του ειπε τιποτα,
οταν το ειχαμε μαθει στη παρεα αυτο ...ειχαμε ουρλιαξει στα γελια.
Θα ττον ξαναπαρω τηλ τετοια ατομα δεν πρεπει να τα χανουμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγω ειχα παρει την ξαδερφη οταν ηταν 18 την φιλοξενουσαμε στο σπιτι για μερικες ημερες οταν ειχε ερθει απ το χωριο για να δωσει εξετασεις να μπει στην αστυνομια!
Θα πρεπε να ντρεπομαι οπως ειπε η μανα μου τοτες? :'(

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω ειχα παρει την ξαδερφη οταν ηταν 18 την φιλοξενουσαμε στο σπιτι για μερικες ημερες οταν ειχε ερθει απ το χωριο για να δωσει εξετασεις να μπει στην αστυνομια!
εκμεταλευτικες μια αθωα χωριατοπουλα τυπε? :S

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
σχεδον θα το καναμε αλλα κολλησα και δεν προχω...
αλλα μου αρεσε πολυ και υπηρχε ελξη αμοιβαια γυρω στα 16 με 18 η ιστορια
αν το κυνηγαγα θα χα φαει αλλα καλυτερα ετσι που δεν εγινε κατι
εχω να τη δω καμια δεκαετια τωρα...
οταν ειμαστε μικρα 10 11 12 δεν θυμαμαι καλα κοιμομαστε μαζι τα καλοκαιρια
στο εξοχικο λογω ελλειψης χωρου μεγαλη μαλακια.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
θα καεις στα καζανια της κολασεως υστερα απο αυτην την πραξη,
...
για πες τωρα εδω στους σαταναδες λεπτομεριες πως και τι :rockon: :rockon:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
πως το μαθε η μανα σου ρε μαγκα ειχε στησει αυτι η ματι?

Επισκέπτης
σχεδον θα το καναμε αλλα κολλησα και δεν προχω...
αλλα μου αρεσε πολυ και υπηρχε ελξη αμοιβαια γυρω στα 16 με 18 η ιστορια
αν το κυνηγαγα θα χα φαει αλλα καλυτερα ετσι που δεν εγινε κατι
εχω να τη δω καμια δεκαετια τωρα...
οταν ειμαστε μικρα 10 11 12 δεν θυμαμαι καλα κοιμομαστε μαζι τα καλοκαιρια
στο εξοχικο λογω ελλειψης χωρου μεγαλη μαλακια.
η μονη υγιης περιπτωση ελξης... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom