Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Με ζικ-ζακΓιατί στις άλλες πώς μπαίνει;
Με ζικ-ζακΓιατί στις άλλες πώς μπαίνει;
Γιατί στις άλλες πώς μπαίνει;
της τον πεταξες εξω τυπε?Παιδες το εχει ζησει κανενας αυτο??
Πρωσοπικα εγω την χαμουρευω χουφτομα χαιδεμα κανονικα αλλα δεν καθετε λεει οτι ειμαστε ξαδερφια κ δεν κανει...δεν την πιεζω κ σταματαω αλλα μεχρι το χαμουρεμα ειναι οκ μετα κομπλαρει...
Παιδες το εχει ζησει κανενας αυτο??
Πρωσοπικα εγω την χαμουρευω χουφτομα χαιδεμα κανονικα αλλα δεν καθετε λεει οτι ειμαστε ξαδερφια κ δεν κανει...δεν την πιεζω κ σταματαω αλλα μεχρι το χαμουρεμα ειναι οκ μετα κομπλαρει...
Τα χουμε πει να μην τα ξαναλέμε...
Στην ξαδέρφη και τη θεία η ψωλή μπαίνει ευθεία....
βεβαια και υπαρχει ;) www.bourdela.com/forum/index.php?topic=117376.210]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=117376.210[/url]δεν εχει ξαναπαιξει αυτο το θεμα ρε τυποι?
εχουν μεγαλη περαση οι ξαδερφες τελικα τυπε
εμενα μου λες,εγω κοντεψα να χασω την οραση μου για χαρη τηςεχουν μεγαλη περαση οι ξαδερφες τελικα τυπε
75 ατομα αυτη την στιγμη διαβαζουν αυτο το θρεντ ξαδερφογαμικουλες
στανταρ...θα του τον αρπαξει λυσαλεαΟσο συνεχιζεις να την πλευριζεις,θα ενδωσει συντομα...αν δεν γουσταρε κατα βαθος,θα σ'το ειχε κοψει απο την αρχη..
Good luck επιδοξε ξαδερφογαμια.
εχω τραβηξει για την ξαδερφη,ουουυουουυυυουοου αστα να πανε
τα ειχες ψωλοχυσει ολα τυπε?εγώ τύπε μια φορά είχα στον ύπνο μου ότι της ξηγούσα το όνειρο και σηκώθηκα μούσκεμα :S
τα ειχες ψωλοχυσει ολα τυπε?
Έχω ξάδερφο που πήδηξε δύο πρώτες του ξαδέρφες, αδερφές μεταξύ τους. Η μία, η μικρή, ζήλεψε που κατάλαβε ότι η μεγάλη γαμιέται με τον Αθηναίο ξάδερφο και ζήτησε κι αυτή. Ο ξαδερφάκος τη μικρή τη βρήκε παρθένα και την ξεπαρθένεψε στα όρθια έξω από κάστρο. Την ημέρα του γάμου του πηδήχτηκε πάλι με τη μία απ' αυτές. Η κάβλα είναι μεγάλη δύναμη παλικάρια μου!