Νέα

Επιθυμήσατε ποτέ να γαμ...τε πρώτη σας ξαδέρφη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν εχει ξαναπαιξει αυτο το θεμα ρε τυποι? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδες το εχει ζησει κανενας αυτο??
Πρωσοπικα εγω την χαμουρευω χουφτομα χαιδεμα κανονικα αλλα δεν καθετε λεει οτι ειμαστε ξαδερφια κ δεν κανει...δεν την πιεζω κ σταματαω αλλα μεχρι το χαμουρεμα ειναι οκ μετα κομπλαρει...
της τον πεταξες εξω τυπε?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Παιδες το εχει ζησει κανενας αυτο??
Πρωσοπικα εγω την χαμουρευω χουφτομα χαιδεμα κανονικα αλλα δεν καθετε λεει οτι ειμαστε ξαδερφια κ δεν κανει...δεν την πιεζω κ σταματαω αλλα μεχρι το χαμουρεμα ειναι οκ μετα κομπλαρει...

πεξε φουλ επιθεση φιλε, που θα παει θα σου κατση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
75 ατομα αυτη την στιγμη διαβαζουν αυτο το θρεντ :rockon: ξαδερφογαμικουλες :rockon:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Κάνε συμφωνία, πως επειδή και σένα σου πέφτει βαρύ, μέχρι το Πάσχα μόνο χαμούρεμα, μετά το ξανασυζητάτε. Και πούσε, χούφτωνε

Ηλικία, φωτογραφία και όλα τα λοιπά που χρειάζονται για να συντηρήσουμε τον μύθο? Βάλε και ψεύτικες κανείς δεν θα ρωτήσει   :)

Μιλάμε για αστικό sex? Αγροτικό? Τουριστικό?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εχω τραβηξει :cum: για την ξαδερφη,ουουυουουυυυουοου αστα να πανε :cum: :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Οσο συνεχιζεις να την πλευριζεις,θα ενδωσει συντομα...αν δεν γουσταρε κατα βαθος,θα σ'το ειχε κοψει απο την αρχη..

Good luck επιδοξε ξαδερφογαμια.
στανταρ...θα του τον αρπαξει λυσαλεα :pipa2: :rockon:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
εχει κατι βυζαρες η ξαδερφη μου η πρωτη....4 αρες χαλαρα...αλλα το μυαλο πανω απο το κεφαλι...κλασσικη Ελλεΐνιδα μπριζολα... :rolleyes:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Έχω ξάδερφο που πήδηξε δύο πρώτες του ξαδέρφες, αδερφές μεταξύ τους. Η μία, η μικρή, ζήλεψε που κατάλαβε ότι η μεγάλη γαμιέται με τον Αθηναίο ξάδερφο και ζήτησε κι αυτή. Ο ξαδερφάκος τη μικρή τη βρήκε παρθένα και την ξεπαρθένεψε στα όρθια έξω από κάστρο. Την ημέρα του γάμου του πηδήχτηκε πάλι με τη μία απ' αυτές. Η κάβλα είναι μεγάλη δύναμη παλικάρια μου!    

Επισκέπτης
Έχω ξάδερφο που πήδηξε δύο πρώτες του ξαδέρφες, αδερφές μεταξύ τους. Η μία, η μικρή, ζήλεψε που κατάλαβε ότι η μεγάλη γαμιέται με τον Αθηναίο ξάδερφο και ζήτησε κι αυτή. Ο ξαδερφάκος τη μικρή τη βρήκε παρθένα και την ξεπαρθένεψε στα όρθια έξω από κάστρο. Την ημέρα του γάμου του πηδήχτηκε πάλι με τη μία απ' αυτές. Η κάβλα είναι μεγάλη δύναμη παλικάρια μου!    

Τέτοιες ιστορίες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την περιπλάνηση στην καύλα και το υγρό πυρ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom