You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Τι ηλικια ησουν τοτε τυπε που σε ξεπαρθενιασε η λυσαρα θεια?εγω ξεπαρθενιαστηκα με την θεια μου
βαρουσαν οι γκαβλες τοτε ταβανι
μου ηταν ντουρο σαν μπετον τοτε
δεν ειχα αρχισει ακομη τις ντοπες
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Έχω ξάδερφο που πήδηξε δύο πρώτες του ξαδέρφες, αδερφές μεταξύ τους. Η μία, η μικρή, ζήλεψε που κατάλαβε ότι η μεγάλη γαμιέται με τον Αθηναίο ξάδερφο και ζήτησε κι αυτή. Ο ξαδερφάκος τη μικρή τη βρήκε παρθένα και την ξεπαρθένεψε στα όρθια έξω από κάστρο. Την ημέρα του γάμου του πηδήχτηκε πάλι με τη μία απ' αυτές. Η κάβλα είναι μεγάλη δύναμη παλικάρια μου!
κ μετά ήρθαν οι μέλισσες...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
εγω ξεπαρθενιαστηκα με την θεια μου
βαρουσαν οι γκαβλες τοτε ταβανι
μου ηταν ντουρο σαν μπετον τοτε
δεν ειχα αρχισει ακομη τις ντοπες
Κι εγώ με τη θεία σου ξεπαρθενιάστηκα
17Τι ηλικια ησουν τοτε τυπε που σε ξεπαρθενιασε η λυσαρα θεια?
Επισκέπτης
Μιας και μιλφάκιας, ειχα πάντα φαντασίωση με 45αρες θείες, τι ξεσκίσμο γούσταρα να της κάνω, αλλα δεν.
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
δοκιμασες η εμεινες απλα με την φαντασιωση?Μιας και μιλφάκιας, ειχα πάντα φαντασίωση με 45αρες θείες, τι ξεσκίσμο γούσταρα να της κάνω, αλλα δεν.
Επισκέπτης
δοκιμασες η εμεινες απλα με την φαντασιωση?
εμεινα με την ορεξη. καμια φορα σκέφτομαι να της πω πόσες καυλωμένες μαλακίες εχω βαρέσει για απρτι της.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εισαι τυποςΜιας και μιλφάκιας, ειχα πάντα φαντασίωση με 45αρες θείες, τι ξεσκίσμο γούσταρα να της κάνω, αλλα δεν.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
εισαι τυπος
αυτές τύπε είναι πιπίνια ακόμα.. τι 45 ? :S
βάλε καμιά 20ετία ακόμα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
την προηγουμενη εβδομαδα ενεφανισθη ξαδερφη(πρωτη,μαλιστα) που ειχα να δω καιρο...19χρονων πιπινακι,ξανθο,αδυνατο,2μετρα ποδι και με ολοκαινουρια εμφυτευματα στα βυζια....εγω την θυμομουν μικρουλα και αυτη εχει εξελιχθει σε μουναρα!!!!!
περιττο να σας πω οτι μου εφυγε το κλαπετο,αλλα συγκρατηθηκα......
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
και οσο σκεφτεσαι οτι στην γαμαει κανενας χλιμιτζουρας τρελενεσε,πρωτα πρεπει να δινει ο ξαδερφος και μετα οι αλλοιτην προηγουμενη εβδομαδα ενεφανισθη ξαδερφη(πρωτη,μαλιστα) που ειχα να δω καιρο...19χρονων πιπινακι,ξανθο,αδυνατο,2μετρα ποδι και με ολοκαινουρια εμφυτευματα στα βυζια....εγω την θυμομουν μικρουλα και αυτη εχει εξελιχθει σε μουναρα!!!!!
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
εσυ πιστευεις οτι δεν καταλαβε αυτη οτι σε καυλωσε????μυρισε την πουτσοκα'ινη σου απο πολλα πολλα μετρα μακριατην προηγουμενη εβδομαδα ενεφανισθη ξαδερφη(πρωτη,μαλιστα) που ειχα να δω καιρο...19χρονων πιπινακι,ξανθο,αδυνατο,2μετρα ποδι και με ολοκαινουρια εμφυτευματα στα βυζια....εγω την θυμομουν μικρουλα και αυτη εχει εξελιχθει σε μουναρα!!!!!
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
οχι φιλε συγκρατηθηκα,αλλα με κολασε η παλιομουναρα...εσυ πιστευεις οτι δεν καταλαβε αυτη οτι σε καυλωσε????μυρισε την πουτσοκα'ινη σου απο πολλα πολλα μετρα μακρια
ειχα χρονια να την δω(καθως μενει εξωτερικο),δουλευει πωλητρια και της ειπαν να φουσκωσει τα βυζια της,θα ειναι καλυτερο για την δουλεια(ετσι μου ειπε τουλαχιστον)...αρε αυτοι οι ευρωπαιοι ειναι πολυ μπροστα..
παντως αν δεν ηταν ξαδερφη εννοειτε πως το πεσιμο θα ηταν αιφνιδιαστικο και λυσσαλεο.....
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Έχω ξάδερφο που πήδηξε δύο πρώτες του ξαδέρφες, αδερφές μεταξύ τους. Η μία, η μικρή, ζήλεψε που κατάλαβε ότι η μεγάλη γαμιέται με τον Αθηναίο ξάδερφο και ζήτησε κι αυτή. Ο ξαδερφάκος τη μικρή τη βρήκε παρθένα και την ξεπαρθένεψε στα όρθια έξω από κάστρο. Την ημέρα του γάμου του πηδήχτηκε πάλι με τη μία απ' αυτές. Η κάβλα είναι μεγάλη δύναμη παλικάρια μου!
Οικογένεια "γαμιόμαστε"...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
οχι φιλε συγκρατηθηκα,αλλα με κολασε η παλιομουναρα...
ειχα χρονια να την δω(καθως μενει εξωτερικο),δουλευει πωλητρια και της ειπαν να φουσκωσει τα βυζια της,θα ειναι καλυτερο για την δουλεια(ετσι μου ειπε τουλαχιστον)...αρε αυτοι οι ευρωπαιοι ειναι πολυ μπροστα..
παντως αν δεν ηταν ξαδερφη εννοειτε πως το πεσιμο θα ηταν αιφνιδιαστικο και λυσσαλεο.....
Ελα ρε συ εξωτερικό μένει... Που θα την ξαναδείς... ριχτης έναν κρύο...!
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
τυπε σαν τις οικογενειακες αξιες δεν εχει...Ελα ρε συ εξωτερικό μένει... Που θα την ξαναδείς... ριχτης έναν κρύο...!
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
τυπε επρεπε να της τον πεταξεις εξω τον ματζαφλατζαρο....να δεις πως θα τις γυρναγε το ματι και θα ορμαγε λυσαλεα να στο καταβροχθισειτυπε σαν τις οικογενειακες αξιες δεν εχει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις