Νέα

Επιθυμήσατε ποτέ να γαμ...τε πρώτη σας ξαδέρφη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
εγω ξεπαρθενιαστηκα με την θεια μου
βαρουσαν οι γκαβλες τοτε ταβανι
μου ηταν ντουρο σαν μπετον τοτε
δεν ειχα αρχισει ακομη τις ντοπες

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Τι ηλικια ησουν τοτε τυπε που σε ξεπαρθενιασε η λυσαρα θεια? :cum: :rockon:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Έχω ξάδερφο που πήδηξε δύο πρώτες του ξαδέρφες, αδερφές μεταξύ τους. Η μία, η μικρή, ζήλεψε που κατάλαβε ότι η μεγάλη γαμιέται με τον Αθηναίο ξάδερφο και ζήτησε κι αυτή. Ο ξαδερφάκος τη μικρή τη βρήκε παρθένα και την ξεπαρθένεψε στα όρθια έξω από κάστρο. Την ημέρα του γάμου του πηδήχτηκε πάλι με τη μία απ' αυτές. Η κάβλα είναι μεγάλη δύναμη παλικάρια μου!    

κ μετά ήρθαν οι μέλισσες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Κι εγώ με τη θεία σου ξεπαρθενιάστηκα :rockon:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
που εισαι apolyte  να διαβασεις ποσο ψωλοχυμα εχουνε ριξει ολοι με συγγενικα μουνια :rockon: :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
την προηγουμενη εβδομαδα ενεφανισθη ξαδερφη(πρωτη,μαλιστα) που ειχα να δω καιρο...19χρονων πιπινακι,ξανθο,αδυνατο,2μετρα ποδι και με ολοκαινουρια εμφυτευματα στα βυζια....εγω την θυμομουν μικρουλα και αυτη εχει εξελιχθει σε μουναρα!!!!!
περιττο να σας πω οτι μου εφυγε το κλαπετο,αλλα συγκρατηθηκα......

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
την προηγουμενη εβδομαδα ενεφανισθη ξαδερφη(πρωτη,μαλιστα) που ειχα να δω καιρο...19χρονων πιπινακι,ξανθο,αδυνατο,2μετρα ποδι και με ολοκαινουρια εμφυτευματα στα βυζια....εγω την θυμομουν μικρουλα και αυτη εχει εξελιχθει σε μουναρα!!!!!
και οσο σκεφτεσαι οτι στην γαμαει κανενας χλιμιτζουρας τρελενεσε,πρωτα πρεπει να δινει ο ξαδερφος και μετα οι αλλοι :cum: :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εσυ πιστευεις οτι δεν καταλαβε αυτη οτι σε καυλωσε????μυρισε την πουτσοκα'ινη σου απο πολλα πολλα μετρα μακρια :grin: :rockon:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
egw tin επομενι φορα θα την φοτογραφισω-βιντεο οταν θα ειναι στο μπανιο, :cum: :dancing:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
εσυ πιστευεις οτι δεν καταλαβε αυτη οτι σε καυλωσε????μυρισε την πουτσοκα'ινη σου απο πολλα πολλα μετρα μακρια :grin: :rockon:
οχι φιλε συγκρατηθηκα,αλλα με κολασε η παλιομουναρα...
ειχα χρονια να την δω(καθως μενει εξωτερικο),δουλευει πωλητρια και της ειπαν να φουσκωσει τα βυζια της,θα ειναι καλυτερο για την δουλεια(ετσι μου ειπε τουλαχιστον)...αρε αυτοι οι ευρωπαιοι ειναι πολυ μπροστα..
παντως αν δεν ηταν ξαδερφη εννοειτε πως το πεσιμο θα ηταν αιφνιδιαστικο και λυσσαλεο.....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Έχω ξάδερφο που πήδηξε δύο πρώτες του ξαδέρφες, αδερφές μεταξύ τους. Η μία, η μικρή, ζήλεψε που κατάλαβε ότι η μεγάλη γαμιέται με τον Αθηναίο ξάδερφο και ζήτησε κι αυτή. Ο ξαδερφάκος τη μικρή τη βρήκε παρθένα και την ξεπαρθένεψε στα όρθια έξω από κάστρο. Την ημέρα του γάμου του πηδήχτηκε πάλι με τη μία απ' αυτές. Η κάβλα είναι μεγάλη δύναμη παλικάρια μου!    

Οικογένεια "γαμιόμαστε"...

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
οχι φιλε συγκρατηθηκα,αλλα με κολασε η παλιομουναρα...
ειχα χρονια να την δω(καθως μενει εξωτερικο),δουλευει πωλητρια και της ειπαν να φουσκωσει τα βυζια της,θα ειναι καλυτερο για την δουλεια(ετσι μου ειπε τουλαχιστον)...αρε αυτοι οι ευρωπαιοι ειναι πολυ μπροστα..
παντως αν δεν ηταν ξαδερφη εννοειτε πως το πεσιμο θα ηταν αιφνιδιαστικο και λυσσαλεο.....

Ελα ρε συ εξωτερικό μένει... Που θα την ξαναδείς... ριχτης έναν κρύο...!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
τυπε σαν τις οικογενειακες αξιες δεν εχει... :grin: :grin: :grin: :grin:
τυπε επρεπε να της τον πεταξεις εξω τον ματζαφλατζαρο....να δεις πως θα τις γυρναγε το ματι και θα ορμαγε λυσαλεα να στο καταβροχθισει :pipa1: :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom