You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ακαποτο και κωλο στη θεια
bull11
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
οχι φιλε συγκρατηθηκα,αλλα με κολασε η παλιομουναρα...
ειχα χρονια να την δω(καθως μενει εξωτερικο),δουλευει πωλητρια και της ειπαν να φουσκωσει τα βυζια της,θα ειναι καλυτερο για την δουλεια(ετσι μου ειπε τουλαχιστον)...αρε αυτοι οι ευρωπαιοι ειναι πολυ μπροστα..
παντως αν δεν ηταν ξαδερφη εννοειτε πως το πεσιμο θα ηταν αιφνιδιαστικο και λυσσαλεο.....
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
τι ηλικια ειχε τυπε?εγω γαμησα μια φορα την αδερφη του πεθερου μου
Ζεth
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 181
- Πόντοι
- 281
τι ηλικια ειχε τυπε?
43 ελεγε αλλα μαλλον εκρυβε... το θεμα ειναι οτι ηταν το πιο καυλωμενο μουνι που εχω γαμησει ποτε στη ζωη μου
Το πιο αγάμητο...43 ελεγε αλλα μαλλον εκρυβε... το θεμα ειναι οτι ηταν το πιο καυλωμενο μουνι που εχω γαμησει ποτε στη ζωη μου
Ζεth
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 181
- Πόντοι
- 281
Το πιο αγάμητο...
δεν θα το λεγα γαμιεται οπου βρει δεν αντεχει ουτε λεπτο χωρις
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
διψασμενη για καρφωμα ψωλοζουμο και ατελειωτη πουτσοκα'ι'νηδεν θα το λεγα γαμιεται οπου βρει δεν αντεχει ουτε λεπτο χωρις
τις εσπρωξες τυπε;Πω ρε παιδια!!!!
Αντε ρε γαμωτο και νομιζα τοσα χρονια πως ειμαι ανωμαλος καθε φορα που καβλωνα με τις ξαδερφες μου!!!!
Μου φυγε ενα βαρος.. τι καταπιεση τραβαω τοσα χρονια ρε τσακαλοι...
FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.751
- Πόντοι
- 12.056
τις εσπρωξες τυπε;
Αυτο σου λεω... οτι ΔΕΝ εκανα κινηση γιατι ενιωθα ενοχικα..! Το μονο αγορι στην Φαμιλια, μοναχογιος και μοναχοπαιδι καταλαβαινεις. Ελεγα τι στο πουτσο γινεται... Ρε ντρεπομουνα σου λεω.. αλλα εχω τραβηξει κατι μαλακιες υπερπαραγωγες τι να σου λεω...
και σημειωσε οτι με την μια εχω ενα χρονο διαφορα και με τη αδελφη της 2... οποτε στα 18 ειμασταν και οι τρεις μεσα στις καβλες μας.. 18-17-16
Γαμω την ιστορια μου...
κριμαΑυτο σου λεω... οτι ΔΕΝ εκανα κινηση γιατι ενιωθα ενοχικα..! Το μονο αγορι στην Φαμιλια, μοναχογιος και μοναχοπαιδι καταλαβαινεις. Ελεγα τι στο πουτσο γινεται... Ρε ντρεπομουνα σου λεω.. αλλα εχω τραβηξει κατι μαλακιες υπερπαραγωγες τι να σου λεω...
και σημειωσε οτι με την μια εχω ενα χρονο διαφορα και με τη αδελφη της 2... οποτε στα 18 ειμασταν και οι τρεις μεσα στις καβλες μας.. 18-17-16
Γαμω την ιστορια μου...
τι στον πουτσο μονο εγω εχω μπαζα ξαδελφες;ασε ασε.. και γω κλαιω... σου λεω τσακαλε, ειχα σχεση.. και ορεγομουνα τις ξαδερφες.. ελεγα, ρε πουστη αν μου καθοντουσαν δεν θα ηταν κερατο.
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
δεν πειράζει καλύτερα, και εγώ καύλωνα με μια ξαδέρφη μου στα ντουζένια μου (ίσως και αυτή) αλλά δεν έκανα τίποτα, ίσα ίσα κάναμε παρέα, τα έφτιαξα με φίλες της που μου γνώριζε, γίναμε φιλαράκια εκτός από συγγενείς και έχουμε μια άριστη σχέση σήμερα και οι δύο οικογένειες μας, αν είχε πέσει σεξακι τωρα θα είμαστε δυο ξένοι, τόσες γυναίκες υπα΄ρχουν δεν θα γαμάμε το αίμα μας...Αυτο σου λεω... οτι ΔΕΝ εκανα κινηση γιατι ενιωθα ενοχικα..! Το μονο αγορι στην Φαμιλια, μοναχογιος και μοναχοπαιδι καταλαβαινεις. Ελεγα τι στο πουτσο γινεται... Ρε ντρεπομουνα σου λεω.. αλλα εχω τραβηξει κατι μαλακιες υπερπαραγωγες τι να σου λεω...
Γαμω την ιστορια μου...
Επισκέπτης
έχω 2η ξαδέλφη , γύρω στο 1,85
φυσικό βυζί 3άρι
γκρί μάτια
και καστανόξανθα μπουκλέ μαλλιά
σε συνδιασμό με μαύρισμα όλο το χρόνο .......
κόλαση ........
φυσικό βυζί 3άρι
γκρί μάτια
και καστανόξανθα μπουκλέ μαλλιά
σε συνδιασμό με μαύρισμα όλο το χρόνο .......
κόλαση ........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 6