Νέα

Επιθυμήσατε ποτέ να γαμ...τε πρώτη σας ξαδέρφη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ακαποτο και κωλο στη θεια :rockon: :grin:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
οχι φιλε συγκρατηθηκα,αλλα με κολασε η παλιομουναρα...
ειχα χρονια να την δω(καθως μενει εξωτερικο),δουλευει πωλητρια και της ειπαν να φουσκωσει τα βυζια της,θα ειναι καλυτερο για την δουλεια(ετσι μου ειπε τουλαχιστον)...αρε αυτοι οι ευρωπαιοι ειναι πολυ μπροστα..
παντως αν δεν ηταν ξαδερφη εννοειτε πως το πεσιμο θα ηταν αιφνιδιαστικο και λυσσαλεο.....
:cum: :cum: :cum: :cum:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
ετσι μοιαζει η ξαδερφη μου χωρις πλακα  και στο προσωπο μοιαζει με ινδη :cum:
[xvideos]
] πως να μην τρελαθω μετα στη μαλακια  :rockon:

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
εγω γαμησα μια φορα την αδερφη του πεθερου μου

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.751
Πόντοι
12.056
Πω ρε παιδια!!!!
Αντε ρε γαμωτο και νομιζα τοσα χρονια πως ειμαι ανωμαλος καθε φορα που καβλωνα με τις ξαδερφες μου!!!!
Μου φυγε ενα βαρος.. τι καταπιεση τραβαω τοσα χρονια ρε τσακαλοι...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Πω ρε παιδια!!!!
Αντε ρε γαμωτο και νομιζα τοσα χρονια πως ειμαι ανωμαλος καθε φορα που καβλωνα με τις ξαδερφες μου!!!!
Μου φυγε ενα βαρος.. τι καταπιεση τραβαω τοσα χρονια ρε τσακαλοι...
τις εσπρωξες τυπε; :rockon:

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.751
Πόντοι
12.056
τις εσπρωξες τυπε; :rockon:

Αυτο σου λεω... οτι ΔΕΝ εκανα κινηση γιατι ενιωθα ενοχικα..! Το μονο αγορι στην Φαμιλια, μοναχογιος και μοναχοπαιδι καταλαβαινεις. Ελεγα τι στο πουτσο γινεται... Ρε ντρεπομουνα σου λεω.. αλλα εχω τραβηξει κατι μαλακιες υπερπαραγωγες τι να σου λεω...
και σημειωσε οτι με την μια εχω ενα χρονο διαφορα και με τη αδελφη της 2... οποτε στα 18 ειμασταν και οι τρεις μεσα στις καβλες μας.. 18-17-16
Γαμω την ιστορια μου...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Αυτο σου λεω... οτι ΔΕΝ εκανα κινηση γιατι ενιωθα ενοχικα..! Το μονο αγορι στην Φαμιλια, μοναχογιος και μοναχοπαιδι καταλαβαινεις. Ελεγα τι στο πουτσο γινεται... Ρε ντρεπομουνα σου λεω.. αλλα εχω τραβηξει κατι μαλακιες υπερπαραγωγες τι να σου λεω...
και σημειωσε οτι με την μια εχω ενα χρονο διαφορα και με τη αδελφη της 2... οποτε στα 18 ειμασταν και οι τρεις μεσα στις καβλες μας.. 18-17-16
Γαμω την ιστορια μου...
κριμα :(

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.751
Πόντοι
12.056
ασε ασε.. και γω κλαιω... σου λεω τσακαλε, ειχα σχεση.. και ορεγομουνα τις ξαδερφες.. ελεγα, ρε πουστη αν μου καθοντουσαν δεν θα ηταν κερατο.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ασε ασε.. και γω κλαιω... σου λεω τσακαλε, ειχα σχεση.. και ορεγομουνα τις ξαδερφες.. ελεγα, ρε πουστη αν μου καθοντουσαν δεν θα ηταν κερατο.
τι στον πουτσο μονο εγω εχω μπαζα ξαδελφες; :grin:

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.751
Πόντοι
12.056
καλα τσακαλε, τι να λεμε τωρα μετα μπαλετα τους τον αθλητισμο τους.. κορμακια λαμπαδες, και να μου φορανε το καλοκαιρι τα μπικινακια, να βγαινουν απτην θαλασσα και να καλβωνει η ρογα.. ΝΤΑΞΗΗΗΗΗΗΗΗ  :idiot:  :idiot:  :idiot: ΤΡΕΛΑΑΑΑ  :cum:  :cum:  :cum:  :cum:  :cum:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εμενα μου την έπεσε η 1η μου ξαδελφη την οποια την έχω δει λιγοτερο απο 10 φορες σε όλη μου τη ζωή.
Πήγα να την κάνω πάσα κάποια στιγμή σε ένα φίλο αλλά δεν...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Γαμω την ιστορια μου...
δεν πειράζει καλύτερα, και εγώ καύλωνα με μια ξαδέρφη μου στα ντουζένια μου (ίσως και αυτή) αλλά δεν έκανα τίποτα, ίσα ίσα κάναμε παρέα, τα έφτιαξα με φίλες της που μου γνώριζε, γίναμε φιλαράκια εκτός από συγγενείς και έχουμε μια άριστη σχέση σήμερα και οι δύο οικογένειες μας, αν είχε πέσει σεξακι τωρα θα είμαστε δυο ξένοι, τόσες γυναίκες υπα΄ρχουν δεν θα γαμάμε το αίμα μας...

Επισκέπτης
έχω 2η ξαδέλφη , γύρω στο 1,85
φυσικό βυζί 3άρι
γκρί μάτια
και καστανόξανθα μπουκλέ μαλλιά
σε συνδιασμό με μαύρισμα όλο το χρόνο .......

κόλαση ........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom