Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εδω ενας ειχε γραψει οτι γαμησε τη μανα του τυπε :S
χαχα σοβαρά;
εδω ενας ειχε γραψει οτι γαμησε τη μανα του τυπε :S
χαχα σοβαρά;
μηπως λες για τον τυπο που πεθανε ο πατερας του κ η μανα του μετα φορουσε τα σι-θρου στο σπιτι κ τον καυλωνε...εδω ενας ειχε γραψει οτι γαμησε τη μανα του τυπε :S
μηπως λες για τον τυπο που πεθανε ο πατερας του κ η μανα του μετα φορουσε τα σι-θρου στο σπιτι κ τον καυλωνε...
κ ελεγε οτι του την πεφτει η μανα του κ εχει καρακαυλωσει?
ναι ρε...αν ειναι ο αλλος κλινικη περιπτωση...Καλά πέθανε ο πατέρας του και αυτό σκέφτηκε ο τύπος?
μηπως λες για τον τυπο που πεθανε ο πατερας του κ η μανα του μετα φορουσε τα σι-θρου στο σπιτι κ τον καυλωνε...
νταξ τυπε ο ανθρωπος(πατερας) πεθανεμηπως λες για τον τυπο που πεθανε ο πατερας του κ η μανα του μετα φορουσε τα σι-θρου στο σπιτι κ τον καυλωνε...
μπορει να πεθανε απο την στεναχωρια τυπε. :Sνταξ τυπε ο ανθρωπος(πατερας) πεθανε
και ησυχασε
με τις ανωμαλαρες που ειχε μπλεξει
μπορει να πεθανε απο την στεναχωρια τυπε. :S
ειχε μυριστει οτι κατι δεν παει καλα με τον γιο....
φυσικα... απορώ αν υπαρχει ατομο που δεν εχει γαμησει ποτε την πρώτη του ξαδερφη..
εγω ηθελα παντα να της χυσω τα μουνοχειλα,αλλα ποτε δεν εγινεφυσικα... απορώ αν υπαρχει ατομο που δεν εχει γαμησει ποτε την πρώτη του ξαδερφη..
Κυριακη το εγραψε?εδω ενας ειχε γραψει οτι γαμησε τη μανα του τυπε :S
Όπως έχει πει και ο Κοντοπίδης τύπε: Στα χωριά γίνονται τα χειρότερα, αλλά εγώ δεν παρεξηγώ.φυσικα... απορώ αν υπαρχει ατομο που δεν εχει γαμησει ποτε την πρώτη του ξαδερφη..
"Λογια μεγαλων ανδρων".Όπως έχει πει και ο Κοντοπίδης τύπε: Στα χωριά γίνονται τα χειρότερα, αλλά εγώ δεν παρεξηγώ.
εγώ τύπε αλλά ίσως παίζει ρόλο ότι είμαι άσχημος...φυσικα... απορώ αν υπαρχει ατομο που δεν εχει γαμησει ποτε την πρώτη του ξαδερφη..