Νέα

Επιθυμήσατε ποτέ να γαμ...τε πρώτη σας ξαδέρφη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
:rockon:

Συνημμένα

• acid_picdump_96.jpg
    acid_picdump_96.jpg
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 169

Norm

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Like
167
Πόντοι
6
Πρίν από 2-3 μέρες είχε έρθει σπίτι επίσκεψη μια πρώτη ξαδέρφη μου αρκετά μεγαλύτερή μου (εγώ 28 αυτή γύρο στα 38 θα τώρα) με την κόρη της 2 χρονών είχα αρκετό καιρό να τη δώ και φορούσε ένα κοντό σορτσάκι με τις μπουτάρες της να ναι όλες έξω χύμα φόρα παρτίδα κι από πάνω μια τιραντέ μπλούζα με βυζιά μεσαίο μέγεθος. Έτρεχε η μικρή στο σπίτι πήγαινε κι αυτή από πίσω να τη μαζέψει μην κάνει καμιά ζημιά κι έσκιβε μια από πίσω με την κολάρα της μπροστά μου μια από μπροστά με το τιραντέ να φαίνεται η βυζοχαράδρα της μιλάμε τρελάθηκα. Μετά κάθισε στον καναπέ μιλούσαμε για αρκετή ώρα και καθώς είχε τις μπουτάρες έξω είχα αλληθωρίσει. Δεν την είχα δεί ποτέ στο παρελθόν ερωτικά αλλά λίγο η εμφάνισή της λίγο η αγαμία που είχα (είχα να πηδήξω κάτι μέρες) κατακαύλωσα άσχημα. Ήταν πρώτη ξαδέρφη και συγκρατήθηκα αλλιώς θα χε φάει πολύ   :knockinb:  έτσι όπως ήρθε ντυμένη με τις καύλες που είχα. Περιττό να πώ ότι όταν έφυγε απ το σπίτι έριξα κάτι  :bigdick: :bigdick:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ήταν πρώτη ξαδέρφη και συγκρατήθηκα αλλιώς θα χε φάει πολύ   :knockinb:  έτσι όπως ήρθε ντυμένη με τις καύλες που είχα. Περιττό να πώ ότι όταν έφυγε απ το σπίτι έριξα κάτι  :bigdick: :bigdick:
Και πως ρε τύπε θα της την έπεφτες και ήσουν σίγουρος πως αυτή θα καθόταν;

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Έχω γαμήσει δεύτερη ξαδέρφη σε περίοδο διακοπών Πάσχα στο χωριό. Αν είχα ευκαιρία θα γαμούσα και πρώτη ξαδέρφη. Άνετα θα γαμούσα και καμιά μιλφάρα Θεία αν είχα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.652
Πόντοι
9.931
Εμένα έχει έρθει η πρώτη μου ξαδέλφη από την Αμερική για διακοπές και μου φτιάχνει κάτι καυλες απίστευτες η καριολα της προάλλες που είμασταν για μπάνιο με παρέα και παίζαμε μέσα στο νερό πήγε να σπάσει η πουτσα μου από την καυλα. Άντε να σηκωθεί να φυγει γιατί δεν αντέχω άλλο.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Εμένα έχει έρθει η πρώτη μου ξαδέλφη από την Αμερική για διακοπές και μου φτιάχνει κάτι καυλες απίστευτες η καριολα της προάλλες που είμασταν για μπάνιο με παρέα και παίζαμε μέσα στο νερό πήγε να σπάσει η πουτσα μου από την καυλα. Άντε να σηκωθεί να φυγει γιατί δεν αντέχω άλλο.
γιατι δεν την πηδας? :fuck1: :cum:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πηδημα οχι αλλα χαμουρεμα οταν ειμουν μικρος 14 και αυτες 13 και 15 πηγεναμε διακοπες οι οικογενειες μαζι και λογο χωρου κοιμομουν μαζι τους της ποπης γινοταν  ηταν και καυλακια

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.652
Πόντοι
9.931
γιατι δεν την πηδας? :fuck1: :cum:

Αν είχε μεγαλώσει σαν αμερικανιδα θα της χωνόμουν για  :fuck2: αλλά δυστυχώς εχει μεγαλώσει σαν ελλεινηδα οπως και η περισσότερες ελληνοαμερικανιδες :headbang: :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν είχε μεγαλώσει σαν αμερικανιδα θα της χωνόμουν για  :fuck2: αλλά δυστυχώς εχει μεγαλώσει σαν ελλεινηδα οπως και η περισσότερες ελληνοαμερικανιδες :headbang: :headbang:
θα ξενερωσες τυπε :S

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
την τουλα πορτοκαλος θελει να γαμησει ο αλλος

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Ένας καραγκιόζης που ξέρω πήγε με πρώτη του ξαδέρφη και όταν μαθεύτηκε γιατί τα μαλακισμένα γράφαν σε messenger και έμενε το ιστορικό συνομιλίας στο pc ο πατέρας της πουτανίτσας τον έσπασε στο ξύλο ενώ μάλωσαν άγρια και δεν ξαναμίλησαν με τη μάνα του και ο επίδοξος γαμιάς ήταν πλέον ανεπιθύμητος από όλο το σόι..Οι μαλακίες πληρώνονται

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ένας καραγκιόζης που ξέρω πήγε με πρώτη του ξαδέρφη και όταν μαθεύτηκε γιατί τα μαλακισμένα γράφαν σε messenger και έμενε το ιστορικό συνομιλίας στο pc ο πατέρας της πουτανίτσας τον έσπασε στο ξύλο ενώ μάλωσαν άγρια και δεν ξαναμίλησαν με τη μάνα του και ο επίδοξος γαμιάς ήταν πλέον ανεπιθύμητος από όλο το σόι..Οι μαλακίες πληρώνονται
τυπε αυτα τα κολπα θελουν διακριτικοτητα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ρε ολα μεσα :fuck1: δεν πανε να γαμηθουν οι σκατοψυχοι ολοι,τι κανανε τα παιδια πηδηχτηκανε :tits: :cum: :rockon:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
πορτοκαλια απο πορτοκαλος μηλα απο μιλλερ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories