You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
εδω ενας ειχε γραψει οτι γαμησε τη μανα του τυπε :S
τυπε εαν ειναι αληθεια,η μανα του πρεπει να ειναι πολυ ηθικων αρχων
Πρίν από 2-3 μέρες είχε έρθει σπίτι επίσκεψη μια πρώτη ξαδέρφη μου αρκετά μεγαλύτερή μου (εγώ 28 αυτή γύρο στα 38 θα τώρα) με την κόρη της 2 χρονών είχα αρκετό καιρό να τη δώ και φορούσε ένα κοντό σορτσάκι με τις μπουτάρες της να ναι όλες έξω χύμα φόρα παρτίδα κι από πάνω μια τιραντέ μπλούζα με βυζιά μεσαίο μέγεθος. Έτρεχε η μικρή στο σπίτι πήγαινε κι αυτή από πίσω να τη μαζέψει μην κάνει καμιά ζημιά κι έσκιβε μια από πίσω με την κολάρα της μπροστά μου μια από μπροστά με το τιραντέ να φαίνεται η βυζοχαράδρα της μιλάμε τρελάθηκα. Μετά κάθισε στον καναπέ μιλούσαμε για αρκετή ώρα και καθώς είχε τις μπουτάρες έξω είχα αλληθωρίσει. Δεν την είχα δεί ποτέ στο παρελθόν ερωτικά αλλά λίγο η εμφάνισή της λίγο η αγαμία που είχα (είχα να πηδήξω κάτι μέρες) κατακαύλωσα άσχημα. Ήταν πρώτη ξαδέρφη και συγκρατήθηκα αλλιώς θα χε φάει πολύ έτσι όπως ήρθε ντυμένη με τις καύλες που είχα. Περιττό να πώ ότι όταν έφυγε απ το σπίτι έριξα κάτι
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Και πως ρε τύπε θα της την έπεφτες και ήσουν σίγουρος πως αυτή θα καθόταν;Ήταν πρώτη ξαδέρφη και συγκρατήθηκα αλλιώς θα χε φάει πολύ έτσι όπως ήρθε ντυμένη με τις καύλες που είχα. Περιττό να πώ ότι όταν έφυγε απ το σπίτι έριξα κάτι
Και πως ρε τύπε θα της την έπεφτες και ήσουν σίγουρος πως αυτή θα καθόταν;
Σίγουρος δεν είμαι θα το επιχειρούσα...
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Έχω γαμήσει δεύτερη ξαδέρφη σε περίοδο διακοπών Πάσχα στο χωριό. Αν είχα ευκαιρία θα γαμούσα και πρώτη ξαδέρφη. Άνετα θα γαμούσα και καμιά μιλφάρα Θεία αν είχα.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.652
- Πόντοι
- 9.931
Εμένα έχει έρθει η πρώτη μου ξαδέλφη από την Αμερική για διακοπές και μου φτιάχνει κάτι καυλες απίστευτες η καριολα της προάλλες που είμασταν για μπάνιο με παρέα και παίζαμε μέσα στο νερό πήγε να σπάσει η πουτσα μου από την καυλα. Άντε να σηκωθεί να φυγει γιατί δεν αντέχω άλλο.
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
γιατι δεν την πηδας?Εμένα έχει έρθει η πρώτη μου ξαδέλφη από την Αμερική για διακοπές και μου φτιάχνει κάτι καυλες απίστευτες η καριολα της προάλλες που είμασταν για μπάνιο με παρέα και παίζαμε μέσα στο νερό πήγε να σπάσει η πουτσα μου από την καυλα. Άντε να σηκωθεί να φυγει γιατί δεν αντέχω άλλο.
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αλλαξε καναλι λιγογιατι δεν την πηδας?
'ολο xvideos κ incest.com αρπαξες λιγο
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
λες?αλλαξε καναλι λιγο
'ολο xvideos κ incest.com αρπαξες λιγο
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ναι ρε συ
βαλε κ λιγο incester.com ναουμ,,
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.652
- Πόντοι
- 9.931
γιατι δεν την πηδας?
Αν είχε μεγαλώσει σαν αμερικανιδα θα της χωνόμουν για αλλά δυστυχώς εχει μεγαλώσει σαν ελλεινηδα οπως και η περισσότερες ελληνοαμερικανιδες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα ξενερωσες τυπε :SΑν είχε μεγαλώσει σαν αμερικανιδα θα της χωνόμουν για αλλά δυστυχώς εχει μεγαλώσει σαν ελλεινηδα οπως και η περισσότερες ελληνοαμερικανιδες
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
την τουλα πορτοκαλος θελει να γαμησει ο αλλος
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
την τουλα πορτοκαλος θελει να γαμησει ο αλλος
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Ένας καραγκιόζης που ξέρω πήγε με πρώτη του ξαδέρφη και όταν μαθεύτηκε γιατί τα μαλακισμένα γράφαν σε messenger και έμενε το ιστορικό συνομιλίας στο pc ο πατέρας της πουτανίτσας τον έσπασε στο ξύλο ενώ μάλωσαν άγρια και δεν ξαναμίλησαν με τη μάνα του και ο επίδοξος γαμιάς ήταν πλέον ανεπιθύμητος από όλο το σόι..Οι μαλακίες πληρώνονται
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αυτα τα κολπα θελουν διακριτικοτηταΈνας καραγκιόζης που ξέρω πήγε με πρώτη του ξαδέρφη και όταν μαθεύτηκε γιατί τα μαλακισμένα γράφαν σε messenger και έμενε το ιστορικό συνομιλίας στο pc ο πατέρας της πουτανίτσας τον έσπασε στο ξύλο ενώ μάλωσαν άγρια και δεν ξαναμίλησαν με τη μάνα του και ο επίδοξος γαμιάς ήταν πλέον ανεπιθύμητος από όλο το σόι..Οι μαλακίες πληρώνονται
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Ρε ολα μεσα δεν πανε να γαμηθουν οι σκατοψυχοι ολοι,τι κανανε τα παιδια πηδηχτηκανεΈνας καραγκιόζης που ξέρω πήγε με πρώτη του ξαδέρφη και όταν μαθεύτηκε γιατί τα μαλακισμένα γράφαν σε messenger και έμενε το ιστορικό συνομιλίας στο pc ο πατέρας της πουτανίτσας τον έσπασε στο ξύλο ενώ μάλωσαν άγρια και δεν ξαναμίλησαν με τη μάνα του και ο επίδοξος γαμιάς ήταν πλέον ανεπιθύμητος από όλο το σόι..Οι μαλακίες πληρώνονται
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
πορτοκαλια απο πορτοκαλος μηλα απο μιλλερ
Παρόμοια θέματα