Καλημέρα να πω ένα δύο πράγματα καθώς νομίζω ότι αρχίζουμε να γενικεύουμε και να χάνουμε την ουσια.
Καταρχάς θεωρώ ότι οι περισσότεροι στο στούντιο πάμε προκειμένου να βρεθούμε με μια ανώτερη εμφανισιακά κοπέλα από τις άλλες που είναι στα μπουρδέλα και να έχουμε τις στοιχειώδης καλύτερες υπηρεσίες με κάποια μεγαλύτερη χρονική άνεση στα φυσιολογικά πλαίσια δηλαδή 20λεπτα το πολύ στο απλό πρόγραμμα των 50€ο που είναι το σωστό δυστυχώς όμως ούτε αυτό τηρούν και έχουν το θράσος να λένε για15 λεπτά.
Φυσικά δεν περιμένω ούτε εγώ ούτε κανένας να βιώσει καμία απίθανη εμπειρία ούτε κανένα έρωτα στο στούντιο απλά σωστές νορμάλ υπηρεσίες καλύτερες από αυτές του μπουρδέλου.
Ακόμα φίλε επέτρεψε μου να σου δώσω μια συμβουλή βέβαια δεν γνωρίζω ηλικιακά που είσαι απλά μίας και εγώ είμαι κάποιας ηλικίας τουλάχιστον όχι εφηβος
Γράφεις στην παράθεση σου ότι σε γραγαλαει να κατακτήσεις μια όμορφη εργαζόμενη από μια που κάνει τα πάντα με τον οποιοδήποτε.
Αυτό δεν γίνεται φίλε καθώς για τις κοπέλες που εργάζονται σε στούντιο όλοι εμείς είμαστε απλά 50-70-100€α ίσως με πόδια οπότε βρες την κοπέλα που συνδιάζει εμφάνιση και σώστες υπηρεσίες περνά καλά και τις κατακτήσεις μακάρι να τις αποκτήσεις με γήινες απλές πραγματικές κοπέλες ή γυναίκες.
Και κλείνοντας να πω ότι σίγουρα και αυτό είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο ότι οι Λατινοαμερικανες της αλυσίδας δεν συνδυάζουν εμφάνιση με σωστές υπηρεσίες και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ότι επειδή μια κοπέλα στο στούντιο επίσης είναι ωραίο μουνι πρέπει να φέρεται τόσο άθλια δηλαδή όπως η Έστερ προκαταρκτικά μηδέν διάθεση μηδέν και υπηρεσίες κατώτερες του Μεταξουργείου ας πάει να δουλέψει γλάστρα σε καφετέρια ή πωλήτρια στο στούντιο είναι απλά ακατάλληλη.
Αυτά σορυ για την πολυλογια απλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν κατανοητά
Ο καθένας μας ειναι αρκετά διαφορετικός οπως άλλωστε και η κάθε εργαζόμενη.
Σχολιάζεις μία μου συγκεκριμένη πρόταση η οποια και εκφράζει αποκλειστικά προσωπική μου σθεναρή άποψη.
Να ξερεις οτι εχω κανει πολλές τρέλες στη ζωή μου οπως πχ το να κανω ταξιδι με εργαζόμενο 20χρονο εργαζόμενο πανέμορφο μοντέλο απο Λονδίνο προς Αθήνα με το 16v Golf GTI μου (το πρώτο που ήρθε στην Ελλαδα) στο μακρινο παρελθόν το ετος 1986.
Πέρασα σούπερ σε ολο μου το ταξίδι.
Την φιλοξενούσα και στη μονοκατοικία μου στην Αθήνα.
Γνωρίζω αρκετά απο πολλές εργαζόμενες και έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Γνώριζω πολύ καλά πώς μας βλέπουν αλλά να ξερεις ότι δεν ειναι όλες ίδιες.
Ειναι και αυτες άνθρωποι με συναισθηματα, ανησυχίες κλπ ... αλλα δεν θελω να πω περισσοτερα για να μην στοχοποιηθώ.
Οπως καταλαβαίνεις η ηλικία μου ειναι λίγο προχωρημένη αλλα στο μυαλό και σωμα προσπαθώ και παραμένω έφηβος.
Προσπαθώ να μην σαπίσω οπως βλέπω να σαπίζουν οι συνομηλικοί μου ...
Δεν χρειαζεται να σχολιάζουμε το καθετί που γραφει ο καθένας μας και εκπροσωπεί αποκλειστικά προσωπική του αποψη.
Ολοι μας εχουμε δίκιο και ολοι μας άδικο σε τούτη τη ζωη.
Εξαρτάται απο ποιά οπτική γωνία το βλέπεις.
Ειλικρινά σέβομαι τα λεγόμενά σου απλά θα επαναλαβω οτι ο καθενας μας σε αυτη τη ζωή ειναι διαφορετικος και με σύνθετους και διαφορετικούς στόχους.
Φιλικά και καλή συνέχεια.