Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
σεβόμαστε σαν επιλογή του ατόμου που το έχει κάνει αλλά να το γνωρίζουμε χωρίς αμφιβολίες οπότε αν κάποιος είναι σίγουρος για την πληροφορία ας την αναφέρει 

Εκεί όμως θα πατήσουν όσοι θέλουν να κρύψουν τον πρωην παργαλάτσο.
Θα σου που την είχες δει ο ίδιος με τον παργαλάτσο ;
ήσουν μάρτυρας στην επέμβαση ;;;;

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Δυστυχώς πέρασα με την Κατερίνα στο Κασσανδρας 8γ στο διάδρομο αριστερά, το κορίτσι αυτό δεν θέλει, μπήκε στο δωμάτιο με βλοσυρο βλέμμα και ανάσα που βρωμάνε τσιγαρίλα. Τη ρώτησα αν έχει κάτι και αυτή μου είπε πως είναι μια χαρά και πως εγώ φαίνομαι περιεργος :S Κλασσική τακτική φόλας που πάει να ρίξει το φταίξιμο στον πελάτη. Της λέω τότε αν θέλει να φύγω. Αυτή μου απαντάει με το ίδιο ύφος πως όλα είναι εντάξει, γιατί να φύγω. Ήθελε προφανώς να φάει χρόνο για να μην μπορώ να ζητήσω να χρήματα μου πίσω. Έκανα το λάθος να μην σηκωθώ να φύγω εκείνη τη στιγμή, αλλά να προσπαθήσω να αναστρέψω το κλίμα. Αλλά εις μάτην μετά από κανένα πεντάλεπτο πίπας σε πεσμένο καβλί, ψυχρής και εριστικής συμπεριφορας της πόρνης της ζήτησα να φύγει και να επιστρέψει πίσω τα μισά χρήματα δηλαδη 20 ευρώ. Αυτή αρνήθηκε γιατί λέει εκανα μπανιο και γράφουν οι κάμερες. Νευριασμένος της είπα να φύγει γρήγορα να μην τη βλέπω. Βγαίνοντας ζήτησα πάλι τα χρήματα μου αλλά η κουφάλα η τσατσά αρνήθηκε επειδή λέει γράφουν οι κάμερες. Δεν επέμεινα τους είπα πως δεν πρόκειται να ξαναπατησω εκεί και έφυγα όλο νεύρα.
Εννοείτε πως όση ώρα παρέμεινα σε στούντιο κάνεις άλλος πελάτης δεν εμφανίστηκε, όποιος τυχών πάει δεν ξαναπάει.
Μην παρασυρθει κάνεις από την καλή εμφανιση αυτής της πόρνης και πάθει τα ίδια με μένα :idiot:

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Ύστερα από την πολύ δυσάρεστη εμπειρία μου με την Κατερίνα του Κασσάνδρας 8γ, ήθελα αμέσως να ξεπλύνω τη σιχαμερή γευση της φόλας με κάποια εργαζόμενη εγνωσμένης αξίας, πήγα λοιπόν με την Αλίσα στο Αριστοτέλους 6 που την είχα πάρει άλλες δύο φορές και είχα περάσει αρκετά καλά. Αυτή τη φορά ήταν ακόμα καλύτερα. Αν και δεν δεν κάνει παπάδες στο σεξ, δεν περνει φοβερή πίπα και ψιλοκλέβει στα στησίματα, αυτή η κοπέλα πέρα από την πολύ καλή της εμφάνιση έχει τρόπο της να σε φτιάξει, έχει στυλάκι! Θα την ξαναπροτιμήσω.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Γραψε κριτικη αδελφε. Αντε πια με τις αχρηστες. Ας πανε να πλυνουν σκαλες αν δεν θελουν

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καλημέρα.
Η Καρίνα και η Τζέσικα της Τριγγετοαλυσίδας σταμάτησαν;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κλάρα, αθηνών 318 & θησέως 365 & 40 , ξέρει κανείς τίποτε ;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.819
Πόντοι
3.715
τη Diana, αυτό το υπερπαλτό ακόμα το έχουν ακόμα οι 'Γερμανοί' και περιφέρεται μαζεύοντας 50άρικα από ανυποψίαστους...
μην κάνει κανείς τη μαλακία και πάει
(που δε διάβασε πρώτα)

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Δοκίμασε κάνεις καμιά απ τις καινούριες Ρωσίδες που έφερε η γερμανοαλυσιδα;
Λένε τπτ η πάλι κομοδινα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.819
Πόντοι
3.715
Για εξήγησε. Από εμφάνιση φαίνεται καλή .

έχουμε γράψει κριτικές.

ένα ψυχρό πράγμα, πίπα καλύτερα πάρε μια βιοχλαπάτσα και ανεβοκατέβαζέ τη στο λούτσο
με το που μπαίνει και σε βλέπει σου λέει, no greek-no english.
τίποτε δεν κάνει για να σε σαγηνέψει λίγο να στον σηκώσει και μετά αφού σε έχει ξενερώσει μπορεί και να σου πει ότι you problem, big problem.

τώρα αν θες να πας να το περάσεις το παραπάνω, μεγειά σου με χαρά σου.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
έχουμε γράψει κριτικές.

ένα ψυχρό πράγμα, πίπα καλύτερα πάρε μια βιοχλαπάτσα και ανεβοκατέβαζέ τη στο λούτσο
τίποτε δεν κάνει για να σε σαγηνέψει λίγο να στον σηκώσει και μετά αφού σε έχει ξενερώσει μπορεί και να σου πει ότι you problem, big problem.

50 ευρω για μια τετοια υπερεμπειρια!!!!
Οτι πρεπει.
Απορω πως τα κρατανε αυτα τα κομοδινα, οταν υπαρχουν γυναικες που  τιμουν τα λεφρα που τους δινεις.

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Μυστες μου μια Συλβια πιτσιρικα ελληνιδα σχετικα καινουρια στην αλυσιδα συγγρου 232 λεει τιποτα??Στις φωτο δεν φαινονται πολλα(λογω ισως φοβου μην την αναγνωρισει καποιος)αλλα φαινεται ωραιο κοντοπουτανο πιπινι...Γνωριζει κανεις κατι παραπανω?? :hi: :hi:

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Ανούρ τού Λ. Αθηνών 413
Ωραίο νεαρό κοριτσάκι με ασιατικά χαρακτηριστικά, ωραίο μουτράκι περιποιημένη, στυλάτα βαμμένη και όμορφα ίσια μαλλιά. Σώμα κανονικό με νεανική σφρυγιλότητα. Πολύ πρόθυμη στα ενδότερα με καλή βαθειά πίπα με κοιτάγματα(δίχως γλύψιμο όρχεων) σεξ με καλές τοποθετήσεις, πάθος και φιλιά:  Απέφυγε τη στάση του κάουγκερλ, το κάναμε έτσι για πολύ λίγο, στη συνέχεια ιεραποστολικό με ένταση και φιλιά, αλλαγή στάσης στα τέσσερα με πίπα στη μετάβαση, σούπερ στήσιμο στο πισωκολλητο οπού τη γάμησα κάμποση ώρα και έφαγε και τα μπατσάκια της, ξανά πάλι ιεραποστολικό αλλά επειδή δεν έχυνα την έστησα πάλι στα τέσσερα όπου τη γάμησα για λίγο ακόμα άγρια και τρυφερά μέχρι να τελειώσω. Δεύτερη φορά που την πηδάω και μάλλον θα την ξαναπάρω. Δυστυχώς απ ότι μου πε δεν θα μείνει πολύ ακόμα και είναι αβέβαιο αν θα ξανάρθει.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Το απλό πρόγραμμα των 50 διαρκεί 20 λεπτά ;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
έχουμε γράψει κριτικές.

Δεν φαίνονται οι κριτικές ρε φίλε.
Εννοείται ότι δεν θέλω παλτά , απλά φαίνεται λευκή (δεν γουστάρω σκούρες, σχιστομάτες, λατίνες)
και αυτό που λένε οι αγγλόφωνοι leggy .
Με την περιγραφή που λες, δεν περνάω ούτε απ'έξω.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
(δεν γουστάρω σκούρες, σχιστομάτες, λατίνες)
Επιτέλους ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Είχα αρχίσει να πιστεύω, ότι είμαι ο μοναδικός σε όλο τον πλανήτη που γουστάρει άσπρες. Όλοι οι γνωστοί και φίλοι μου μου κόλλημα με λατίνες, σκουρόχρωμες, μαυρισμένες από τον ήλιο και λοιπές μαλακίες. Γίνεται να είναι η γκόμενα άσπρη σαν το γάλα και χωρίς τατουάζ? Νισάφι πια με τα κωλοπρότυπα ομορφιάς που τις θέλουν καφετί δέρμα και με τατουάζ.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Μάγκες θέλω κάποιος να μου πεί αν έχει πάρει αυτήν την τύπισσα φαίνεται πολλά υποσχόμενη και θα την έχω στα υπόψη όταν επιστρέψω ξανα Ελλάδα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom