fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.209
- Πόντοι
- 606
Μάλλον σου έχει ξεφύγει η Βίκυ ή Βίκος όπως την λέμε στη τριγγετοαλυσιδα
Τον έχω δει ρε. Παλιά όμως, έπαιζε πολύ πράμα.
Μάλλον σου έχει ξεφύγει η Βίκυ ή Βίκος όπως την λέμε στη τριγγετοαλυσιδα
για τα γέλια κριτική! Πέμπτη λέει πηγε αλλα μετά έγινε Παρασκευή. Άλλο όνομα στη περιγραφή, άλλο στα στοιχεία της κριτικής. Οτιναναι ....τι γράφει ρε ο άλλος για Καρίνα στην κριτική του... :S :S :S
άχρωμη βρικολακιασμένη αλλά πάρτε την για το ''παλμαρέ''
ρε τι κόσμος υπάρχει, δεν πρόκειται να πάμε ούτε βήμα μπροστά.
για τα γέλια κριτική! Πέμπτη λέει πηγε αλλα μετά έγινε Παρασκευή. Άλλο όνομα στη περιγραφή, άλλο στα στοιχεία της κριτικής. Οτιναναι ....
Τη πήρα τη μπουμπού. Μιλάμε για μια τεράστια κυριολεκτικά γυναίκα.Αν δεν ήξερα καλύτερα θα έλεγα ότι είναι φίλη του Βίκου αλλα δεν είναι. Ποδάρες,πλαταρα,χερουκλες γαμησετα! Δυστυχώς ήταν στην αλυσίδα που δε γουστάρω καθόλου αλλα ήθελα να βγάλω γούστα κ αποθημενο να παω με μια θεόρατη γυναίκα. Γαμησι κ τα συνάφι αδιάφορα εντελώς. Ούτε καν για το παλμαρέ. Προτείνεται για γούστα μόνο. Τα φιλια μου
Να είσαι καλά για την ενημέρωση! Παρότι ήθελα και εγώ να τη δοκιμάσω, η παρουσία της στον συγκεκριμένο όμιλο εξαρχής με απωθούσε...Τη πήρα τη μπουμπού. Μιλάμε για μια τεράστια κυριολεκτικά γυναίκα.Αν δεν ήξερα καλύτερα θα έλεγα ότι είναι φίλη του Βίκου αλλα δεν είναι. Ποδάρες,πλαταρα,χερουκλες γαμησετα! Δυστυχώς ήταν στην αλυσίδα που δε γουστάρω καθόλου αλλα ήθελα να βγάλω γούστα κ αποθημενο να παω με μια θεόρατη γυναίκα. Γαμησι κ τα συνάφι αδιάφορα εντελώς. Ούτε καν για το παλμαρέ. Προτείνεται για γούστα μόνο. Τα φιλια μου
Τη πήρα τη μπουμπού. Μιλάμε για μια τεράστια κυριολεκτικά γυναίκα.Αν δεν ήξερα καλύτερα θα έλεγα ότι είναι φίλη του Βίκου αλλα δεν είναι. Ποδάρες,πλαταρα,χερουκλες γαμησετα! Δυστυχώς ήταν στην αλυσίδα που δε γουστάρω καθόλου αλλα ήθελα να βγάλω γούστα κ αποθημενο να παω με μια θεόρατη γυναίκα. Γαμησι κ τα συνάφι αδιάφορα εντελώς. Ούτε καν για το παλμαρέ. Προτείνεται για γούστα μόνο. Τα φιλια μου
πρέπει να την έκανε δε τη βλέπω πλέον προγραμμα. Αυτή με Βίκο βάρδια θα ήταν όλα τα λεφτάγίνεται να κλείσω ραντεβού για μονό μπασκετάκι; γιατί για κάτι άλλο μάλλον δεν
Εβαλε κρυο ειναι η αληθεια..... Καιρος να βγουν τα παλτα απο τη ναφθαλινηΗ Πάρις απο την γνωστή αλυσίδα, θα επιστρεψει ποτέ; Γνωρίζει κάποιος;
Γεια χαρά μια είναι η είδηση για όσους αναζητούν το καλύτερο Μιλφ που παίζει αυτή την περίοδο στα στούντιο γύρισε η Λίλη της Αλυσίδας Θησέως40,365, Πειραιώς 193, Αθηνών 318
Εξαιρετικη συνεδρια και τις δυο φορες που πηγα. Καλασατη γυναικα με αψογα περιποιημενο κορμι. Οτι βλεπετε στις φωτο, αυτο θα δειτε και live.Γεια χαρά μια είναι η είδηση για όσους αναζητούν το καλύτερο Μιλφ που παίζει αυτή την περίοδο στα στούντιο γύρισε η Λίλη της Αλυσίδας Θησέως40,365, Πειραιώς 193, Αθηνών 318
Καπου αναμεσα 35 - 40. Μιλφαρα....Για τι ηλικία μιλάμε; (πάνω - κάτω)
Ναφθαλίνη δεν μυρίζει πάντως ...Εβαλε κρυο ειναι η αληθεια..... Καιρος να βγουν τα παλτα απο τη ναφθαλινη![]()
![]()