Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hash

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Εχει δοκιμασει κανεις την Χριστινα απο την αλυσιδα του μελαντιας κλπ να μου πει την γνωμη του?

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Έχει κανείς εμπειρία με την Πάολα από Θησέως 40. Την είδα χθες στο Πειραιώς 193 μια άλλη μουναρα αλλά δεν μπήκα

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Έχει κανείς εμπειρία με την Πάολα από Θησέως 40. Την είδα χθες στο Πειραιώς 193 μια άλλη μουναρα αλλά δεν μπήκα
Κοίτα απέφυγε τις Λατινοαμερικανες στην αλυσίδα αυτή είναι χαπατα στο δωμάτιο δεν αξίζουν οι περισσότεροι που έιχαν την ατυχία να ρισκάρουν απλά έχασαν τα φράγκα τους.Προτιμησε Κάλυτερα τις Ρωσσιδες από εκεί

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
Γιασμίν από κηφισου 60 δηλώνει Ισπανίς αλλα πρόκειται μάλλον για μια καρμεν από το ζεφυρι...μακρύ μαλλί μελαχρινό ίσο στο δωματιο κανει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει...εμφανισιακά ότι βλέπετε στις φωτό συν ενα γλυκό ,εξευγενισμένο πρόσωπο...την ειδα έντιμη,τιμά τα λεφτά που παίρνει,τα δουλεύει

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
...τι ηλικία είδες;....η σαμανθα ειναι καλή περίπτωση αλλα γενικά ειναι ρίσκο...οι περισσότερες ειναι ξεπέτες

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.815
Πόντοι
3.715
είδε, δοκίμασε κανείς Μελίσα από τριγγεγοαλυσίδα να μας πει;

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Εγώ επειδή είμαι λάτρης των λατινων κ τιμάω συχνά εκεί τα κοριτσάκια μόνο από μια Sasha είχα φάει παλτό.. Σαμανθα, παολα, Κένταλ, Ναόμι που έχω πάρει ήταν παααααρα πολύ καλές στο δωμάτιο, ένα πιτσιρίκι τούμπανο κορμι Άννα σοφία επίσης καλή αλλά λίγο γρήγορη και τυπικη,Η παολα σαν σουλούπι είναι ίδια με την Σαμανθα αλλά δεν την έχω δοκιμάσει, όσες είπα πριν είναι εγγύηση.. Τώρα βλέπω Κρυσταλ πάλι πρέπει να επέστρεψε κ αυτή πολύ καλή είχα περάσει το καλοκαίρι, μπιμπελο,για Ρωσιδορουμανομολδαβες εκεί Λιλυ έχω πάρει μιλφαρα ίσως η καλύτερη μιλφ στην Αθήνα, επίσης και Kamylia κ Όλγα πολυυυ καλές... Αυτή η Μελισα δούλευε παλιά στην αλυσίδα με τις λατινες με όνομα Νικόλ πριν 2 3 χρόνια,απιστευτη κωλααααρααα... Εγώ από τριγγετοαλυσιδα μόνο Ζανετ και πιο παλιά Μόνικα σερβα,όσες έχω περάσει τελευταίες (Πρόσφατα Καρίνα) ήταν τεράστια παλτά ψιλό μύτες και ξεπετες του κέρατα.. Κατά τα άλλα η αλυσίδα ωραία μαγαζιά κλπ, πετσέτες λίγο βρωμοκοπανε σα μούχλα ίσως επειδή δε τις στεγνώνουν καλά, δν ξέρω.. Keep fucking guys

Κοίτα απέφυγε τις Λατινοαμερικανες στην αλυσίδα αυτή είναι χαπατα στο δωμάτιο δεν αξίζουν οι περισσότεροι που έιχαν την ατυχία να ρισκάρουν απλά έχασαν τα φράγκα τους.Προτιμησε Κάλυτερα τις Ρωσσιδες από εκεί

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

Leg13

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Τπτ γκομενες που να σου πουλανε ερωτα στο δωματιο ξερει κανεις

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Είδα την καλη κριτική ενός τύπου για την Καζακα Μαρτα στο Αριστοτέλους 5 και μπαίνω να δω βάρδιες και βλέπω ότι δουλεύει σήμερα 10 το πρωί με 7 το πρωί αύριο και αύριο πάλι 10 το πρωί με 6 το επόμενο πρωι. Δηλαδή 48 ώρες συνεχόμενες με 3 ώρες διαλλειμα

Την παλεύουν εκεί πέρα; Μετά θα φταίει η κοπέλα άμα δεν αποδίδει όπως θα πρέπε;

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Ειδες οτι δουλευε 48 ωρες σερι γιατι αναρτουν προγραμμα μονο 2 ημερων. Σε αυτη την αλυσιδα, απο την ωρα που φτανουν στο Ελ. Βεν τις χωνουν στα στουντιο και οσο αντεξουν. Συνηθως φευγουν τρεχοντας πριν κλεισει βδομαδα....
Το κακο ειναι οτι που και που φερνουν και ωραια κομματια αλλα τα "καινε" και πανε ασεφτα πισω.
Και μετα αναρωτιωμαστε γιατι δεν ερχονται Ρωσιδες στα μαγαζια. Με αυτα που ακουνε, ουτε απο τον εναεριο χωρο της Ελλαδας δεν περνανε.

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
Πήγα να δω την παολα από την λατινοαλυσιδα ....την ειδα πολυ καλή σαν την σαμανθα εμφανισιακά αλλα μου μύρισε ξεπέτα γαμωτο και...καθως ήμουνα φορτωμένος έτρεξα στο στανταρακι μου...μια άλλη φορά θα δοκιμάσω

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Πήγα να δω την παολα από την λατινοαλυσιδα ....την ειδα πολυ καλή σαν την σαμανθα εμφανισιακά αλλα μου μύρισε ξεπέτα γαμωτο και...καθως ήμουνα φορτωμένος έτρεξα στο στανταρακι μου...μια άλλη φορά θα δοκιμάσω
μοιρασου μαζί μας το στανταρακι σου μιστερ μου ...

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Ειδες οτι δουλευε 48 ωρες σερι γιατι αναρτουν προγραμμα μονο 2 ημερων. Σε αυτη την αλυσιδα, απο την ωρα που φτανουν στο Ελ. Βεν τις χωνουν στα στουντιο και οσο αντεξουν. Συνηθως φευγουν τρεχοντας πριν κλεισει βδομαδα....
Το κακο ειναι οτι που και που φερνουν και ωραια κομματια αλλα τα "καινε" και πανε ασεφτα πισω.
Και μετα αναρωτιωμαστε γιατι δεν ερχονται Ρωσιδες στα μαγαζια. Με αυτα που ακουνε, ουτε απο τον εναεριο χωρο της Ελλαδας δεν περνανε.
εχει ρωσσιδες στα μασαζ φιλτατε ασε τα στουντιο πεθανανε

• Like
Αντιδράσεις: ramada

LionDuke

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Like
86
Πόντοι
1
είδε, δοκίμασε κανείς Μελίσα από τριγγεγοαλυσίδα να μας πει;

Εαν σου αρέσουν τα μπάζα τοτε στην προτείνω ανεπιφύλακτα ...
Καμια σχεση με τις φωτογραφίες.
Συνήθως ειμαι ευγενικός αλλα δεν αντεξα να μην σχολιάσω.
Αστα να πάνε ....

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
εχει ρωσσιδες στα μασαζ φιλτατε ασε τα στουντιο πεθανανε
Αυτο προσπαθω να κανω σιγα - σιγα...Ειμαι σε transition period  :grin:
Μεγα θεμα με τις μασαζερι, οτι δεν βολευομαι στα στενα μασαζοκρεβατα και συνηθως οι καναπεδες ειναι στενοι αβολοι και βρωμικοι. Αν παρεις Σοβιετικο MILF δε βολευεται με τιποτα..... Κατα τα αλλα super VFM.
Απο τα καλυτερα του 2019 το Σοφακι στο Delight Φρ. 7  :kissass:

Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Διαβασα καποια καλα σχολια για την kamelya απο studio πειραιως 193 και ειπα να ρισκαρω. Ξεπετα μεγαλη με 2 λεξεις.Τζαμπα το 50ρικο.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Αν παρεις Σοβιετικο MILF δε βολευεται με τιποτα..... Κατα τα αλλα super VFM.
Απο τα καλυτερα του 2019 το Σοφακι στο Delight Φρ. 7  :kissass:
Το θεμα ειναι να βολευομαστε εμεις αυτες γι αυτο πληρωνονται
Για να βολευονται και για να βρισκουν χημεια .

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
Η διαπίστωση μου τα τελευταία χρόνια είναι ότι δεν έρχονται πλέον κοπέλες Α όπως πριν . Εάν τα στούντιο θέλουν να μείνουν ανοιχτά πρέπει να φέρουν πιο καλά τεμάχια . Εγώ προσωπικά από 2/3 φορές την εβδομάδα δεν έχω πια επιλογές και το έχω ρίξει στα CG και CT

LionDuke

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Like
86
Πόντοι
1
Δυστυχώς οι καλές επιλογές είναι πλέον πολύ λίγες και αυτές κορεσμένες.
Μία μία αποσύρεται και αντικαθίσταται από κάθε λογής σαβούρα.
Άσε που δεν ξέρεις εάν είναι και υγιείς.
Από πού έρχονται, θεός φυλάξει.
Το επίπεδο όλο και θα πέφτει και θα φανεί και στα λογιστικά τους βιβλία, εάν κρατούν τέτοια ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom