Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Λοιπόν όπως ανέφερα πιο πριν βρέθηκα νωρίτερα στην Κασσάνδρας έτσι είπα να περάσω μια από το 8Γ εκεί λοιπόν στο πρώτο μαγαζί όπως κατεβαίνουμε από Κωνσταντινουπόλεως δούλευε μια πανύψηλη κοπέλα με κοντό Ξάνθο καρέ μαλλί Αρκετά αξιόλογη εντυπωσιακή όπως κινήθηκε στο σαλόνι θα μπορούσα να εκτιμήσω ότι πιθανότατα πρόκειται για πρώην στρίπερ αρκετά δυνατό η τσατσά μου είπε πως το απλό πρόγραμμα ξεκινάει από 40€ο.
Στο δίπλα ήταν μια μελαχρινή κοπέλα μακριά κάστανα μαλλιά αρκετά τατουάζ ωραίο σώμα με πολύ καλές αναλογίες ελάχιστα πιασίματα όπως πρέπει και ωραίο πρόσωπο η κοπέλα είναι πολύ όμορφη Ελληνικά δεν μιλάει και όπως μου είπε η τσατσά και είναι από Ουκρανία πάντως πρόκειται για επίσης πολύ αξιόλογη περίπτωση.
Σίγουρα αν περισευαν φράγκα θα δοκίμαζα παίρνοντας το ρίσκο αλλά δυστυχώς δύσκολες εποχές για πρίγκηπες.
Σαν συμπέρασμα μπορώ να πω ότι οι κοπέλες που είδα είναι αρκετά αξιόλογες ειδικά η δεύτερη
Στο δίπλα ήταν μια μελαχρινή κοπέλα μακριά κάστανα μαλλιά αρκετά τατουάζ ωραίο σώμα με πολύ καλές αναλογίες ελάχιστα πιασίματα όπως πρέπει και ωραίο πρόσωπο η κοπέλα είναι πολύ όμορφη Ελληνικά δεν μιλάει και όπως μου είπε η τσατσά και είναι από Ουκρανία πάντως πρόκειται για επίσης πολύ αξιόλογη περίπτωση.
Σίγουρα αν περισευαν φράγκα θα δοκίμαζα παίρνοντας το ρίσκο αλλά δυστυχώς δύσκολες εποχές για πρίγκηπες.
Σαν συμπέρασμα μπορώ να πω ότι οι κοπέλες που είδα είναι αρκετά αξιόλογες ειδικά η δεύτερη