Θελω να ευχαριστησω τον φιλο Ramada που εχτες με φρεναρε καπως δειχνοντας που την πραγματικοτητα για τα αρκιβα σπιτια,παντως να διαχωρισουμε αλλο το παραδειγμα για τα σπιτια,αλλο για το ποτο,ξενυχτι γκομενες,αλλο το ενα αλλο,αλλο το αλλο,θα σταθω για την επισυμανση του για τα στουντιο.. Προσωπικα οταν μου την δωσει κατι ,με πιανει η τρελα,λιγα στουντιο εχει το κεντρο της Αθηνας? Και με 40 ευρω μου εχουν κανει συρρκνωση προγραμματων ,το ισμηνης 2 ηταν στου διαολου την μανα ,στο συγκεκριμενο παω πρωτη φορα ,πραγματικα σαν φυλακη μεχρι να μπεις,3 πορτες,με καμερες,πορτες φουλ ασφαλειας,κλπ κλπ,πρωτη πορτα κατω,δευτερη πορτα σκαλια πολλα,3η πορτα με τουνελ μεχρι να φτασεις,ο χωρος τεραστιος,πολυ ωραιος,σκοτεινοκοκκινα χρωματα,2 σαλονια,η κυρια στην υποδοχη,ευγενεστατη,μου προσφερε κατι να πιω,νερο ζητησα γιατι εκανε ζεστη και υγρασια μαζι,δεν ηθελα ποτο,η κοπελες εμεινα εκπληκτος,6-7 κοπελες μαζι,3οροφο κτηριο,2 οροφοι για το στουντιο,η τριτος δεν ξερω τι ειχε ,τεσπα,για το γαμωτο τοσο δρομο που εκανα απο περιστερι που μενω,πρεπει να μπω εδω λεω..πρωτη εντυπωση μου εκανε η αλινα,κωλαρα,φατσαρα,δυστηχως με πρησμενα χειλη απο το υαλουρονικο,για την σονια ειχα πει,δυστηχως απο κοντα ηταν πολυ αδυνατη,μηδεν κωλο,στα ορια ανορεξιας,μου εδειξε αλλες τρεις,δεν θυμαμαι ονοματα παιδες ανατρεξτε βαρδια εχτες που ηταν 6, η μια μετα απο της 2 που ανεφερα ηταν καλη,η αλλες 2 πολυ μετριες επιπεδου φυλης πραγματικα,εμφανιζεται η σοφια,μια ξανθια ψηλη με τακουνια,παιδια εμεινα μαλακας,η διαφορα με της φωτο τεραστια,μοιαζει με της φωτο,αλλα μιλαμε η γυναικα θυμηζει αυτες της 40-45 που ειναι στα τσιμπουκαδικα της διδυμου,εαν παρατηρησετε στης φωτο ,η φωτος της ειναι θολες για καποιο λογο,επεξερασιας photoshop στης φωτο κανει για 28-32,απο κοντα ειναι πατημενα 40 ...Εγω περασα με την αλινα,μετρια εντελως,την ρωτησα τι κανει περισσοτερο,μου ειπε αυτο 10 minutes normal χαιρω πολυ,την κρατησα επιτηδες μεσα 15 λεπτα τουλαχιστον,ηταν καπως ευγενικη αλλα μεχρι εκει,προθυμη,οτι εχω κανει
μεταξουργειο,φυλης τα εκανα και στο 50ρικο να δω πως ειναι,0 διαφορα,η μονη διαφορα ειναι η καθαριοτητα και τα πολυτελη δωματια,με φιλησε,μου ειπε με περιμενει με μεγαλυτερα προγραμματα,περιμενε εσυ της λεω σιγανα μεσα μου και αν ερθω ξανα σφυρα μου? What you said baby? nothing της λεω, i ll come again
Ισως ακολουθησω τα μασατζιδικα που λεει ο φιλος ποιο πανω,τα μονα που εχουν ενα φιλοτιμο σε υπηρεσιες ειναι στην κων/λεως και μερικα κασσανδρας,πουθενα αλλου,εδω περα επειδη ζητησα λιγο μασαζ μου ζητανε 80 ευρω
Στον τριτο οροφο μια χοντρη με γυαλια φουλ ξινη να σε κοιταει απαξιωτικα σαν κοιταει τον καθρεπτη οταν βλεπει τον εαυτο της
Μπαινει και ενα καγκουροκλαρινος γυρω στα 45-50 με κοιταζει και αυτος περιεργα ,ολοι σε κοιτανε περιεργα εκει... Δυστηχως παιδια,οπου εχω ακουσει και βλεπω διαφημιση εχω φαει τα μουτρα μου στην κυριολοεξια,υπαρχει μια παστα ανθρωπων που αντεχει να πληρωνει 50-100 ευρω, ρε παιδια,περασε κριση? Τι γινεται? Πως ειναι δυνατον και η 6 κοπελες να εχουν μεροκαμματο σταθερο? Φυσικα δεν βγαζουν τα φραγκα που βγαζαν πριν 10 χρονια αλλα και παλι, Με την κριση που εχουν διαλαλυσει τα μεσα ενημερωσης χρονια,τα μισα στουντιο επρεπε να ειχαν κλησει,ειχε 50 στουντιο ολη η αθηνα? Ζητημα νε χουν κλησει 4-5 και πολλα λεω...Η επιθυμια μου? Καλυτερες τιμες,η αλλιως πουλο,θα τους ερθει η ωρα συντομα και θα ψαχνουν πελατη με το σταγονομετρο..Οσο για την νυχτα και τα γκομενακια που ανεφερε ο ραμαντα μερικοι ανθρωποι εχουν καποια ιδαιτερα γουστα,αλλος ειναι φετιχιστης,αλλος μασαζ,αλλο το αλλο,μην συγκρινουμε αυτα τα 2...Σαν τον φιλο womanaholic θα το γυρησω σε τιποτα μπαρ,μασατζιδικα κλπ οπου σε φορντιζουν ,δεν θα κατσω να σκαω δεξια και αριστερα και να μην το χαρω ,αιντε
Ξεχνανε και αυτες οτι καποτε παμφτωχες ηρθαν απο της χωρες τους
Μακρια για μενα απο το συγκεκριμενο στουντιο οσοι απλα θελετε να δοκιμασετε μια φορα δεν τρεχει τιποτα,συνεχεια ομως μακρια,ας σκανε η αλλοι λεφτα που εχουν...