Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.715
- Πόντοι
- 3.715
εχουν τελειωσει τα στουντιο εδω και χρονια ανεξαρτητες η μασαζ καλυτερα
το μασαζάκι δεν το έχω παίξει ποτέ, το πιστεύεις...;
αξίζει; οι κοπέλες;
εχουν τελειωσει τα στουντιο εδω και χρονια ανεξαρτητες η μασαζ καλυτερα
αναλογως τα γουστατο μασαζάκι δεν το έχω παίξει ποτέ, το πιστεύεις...;
αξίζει; οι κοπέλες;
κανε μια τσαρκα θα δεις οτι θα μεινεις ευχαριστημενος εχει απο ολα τα γουστα απο 20 αρες μεχρι και μιλφαρες,καμια σχεση με υπηρεσιες στουντιο.το μασαζάκι δεν το έχω παίξει ποτέ, το πιστεύεις...;
αξίζει; οι κοπέλες;
Συμφωνώ νομίζω οτι απο πλευρα υπηρεσιων τα μασαζερι ειναι πιο vfm.κανε μια τσαρκα θα δεις οτι θα μεινεις ευχαριστημενος εχει απο ολα τα γουστα απο 20 αρες μεχρι και μιλφαρες,καμια σχεση με υπηρεσιες στουντιο.
αν σε ξερουν κωλοτουμπες σου κανουν το θεμα ειναι γι αυτους που δεν τους ξερουν και δυστυχως τους φωλιαζουνΔυστυχώς όσο υπάρχουν ακόμα θύματα που πάνε και δίνουν φράγκα στα περισσότερα στούντιο αυτά εκεί θα συνεχίσουν να κοροϊδεύουν πρέπει να τελειώνει το αστείο πλέον και να πέσουν οι τιμές ή να κλείσουν οριστικά στο χέρι μας είναι στούντιο τέλος .
50€ο απλό πρόγραμμα και να μας αντιμετωπίζουν σαν μαλακές όχι άλλο πια
κανε μια τσαρκα θα δεις οτι θα μεινεις ευχαριστημενος εχει απο ολα τα γουστα απο 20 αρες μεχρι και μιλφαρες,καμια σχεση με υπηρεσιες στουντιο.
Χαίρω πολύ φίλε ναι αν σε ξέρουν και έχεις χτίσει το μαγαζί δίνοντας χιλιάδες ευρωπουλα μπορεί να σου φερθούν λίγο πιο επαγγελματικά αλλα δεν αξίζει το σκηνικό πλέον άσε που οι καλές γκόμενες εξαφανίστηκαν κάποιες πήγαν επαρχία που βγαίνει πολύ καλύτερο ευκολότερο μεροκάματο και κάποιες έφυγαν εκτός χώρας κοίτα την κατάντια που επικρατεί Κασσάνδρας, Κωνσταντινουπόλεως, Βριλησσού καλά για κάτι αλλά μαγαζιά που ούτε καν αξίζει να αναφερθούν τι να πούμε η δουλειά τους έχει πέσει δραματικά το θέμα είναι μην πατάει κανένας ώστε να αναγκαστούν να αλλάξουν στασηαν σε ξερουν κωλοτουμπες σου κανουν το θεμα ειναι γι αυτους που δεν τους ξερουν και δυστυχως τους φωλιαζουν
Πας μασαζερι με 60 η 80 και εισαι κομπλε
Ειρήνη μασάζ μούσες Καλλιθέα.ωραία, αλλά ο κόσμος αυτός μου είναι άγνωστος, π.χ. αν σου έλεγα προδιαγραφές:
ηλικία μικρή, έως 23, καλό σώμα, καλές υπηρεσίες, καθαριότητα, τι θα πρότεινες;
απ αυτες ειναι αυτες που θα αλλαξουν σταση!!!!Χαίρω πολύ φίλε ναι αν σε ξέρουν και έχεις χτίσει το μαγαζί δίνοντας χιλιάδες ευρωπουλα μπορεί να σου φερθούν λίγο πιο επαγγελματικά αλλα δεν αξίζει το σκηνικό πλέον άσε που οι καλές γκόμενες εξαφανίστηκαν κάποιες πήγαν επαρχία που βγαίνει πολύ καλύτερο ευκολότερο μεροκάματο και κάποιες έφυγαν εκτός χώρας κοίτα την κατάντια που επικρατεί Κασσάνδρας, Κωνσταντινουπόλεως, Βριλησσού καλά για κάτι αλλά μαγαζιά που ούτε καν αξίζει να αναφερθούν τι να πούμε η δουλειά τους έχει πέσει δραματικά το θέμα είναι μην πατάει κανένας ώστε να αναγκαστούν να αλλάξουν σταση
χαχαχα ξερεις ποσες ξερω οταν ειχαν δουλεια ομως να δεις πως κοιταγαν να σε ξεπεταξουν αν αργουσα λιγο κοιταγαν τα ρολογακια τους να φυγουν ε εκει μιλαμε για την απολυτη ξενερα.αν σε ξερουν κωλοτουμπες σου κανουν το θεμα ειναι γι αυτους που δεν τους ξερουν και δυστυχως τους φωλιαζουν
Πας μασαζερι με 60 η 80 και εισαι κομπλε
μικρες ηλικιες και καθαρο μαγαζι ειναι μουσες και νιρβανα απο μουσες ιννα ειρηνη και νιρβανα αντελινα ανδριαννα αννα τζενιφερ εξαιρετικες ολες.σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες σε αλλα μαγαζια αυτες ξερω εγω. φυσικα γουστα ειναι κατι μπορει να σε χαλαει αλλα δεν εχεις να χασεις τπτ να δοκιμασεις και το βασικοτερο μην χαλασεις την πιατσα 30 λεπτα πηρε 30 θα κατσεις αν τελειωσεις βαλτην να σου κανει μασαζ αν ξεκινησουν και μαθαινουν και αυτες στην ξεπετα θα ειναι προβλημα.ωραία, αλλά ο κόσμος αυτός μου είναι άγνωστος, π.χ. αν σου έλεγα προδιαγραφές:
ηλικία μικρή, έως 23, καλό σώμα, καλές υπηρεσίες, καθαριότητα, τι θα πρότεινες;
μικρες ηλικιες και καθαρο μαγαζι ειναι μουσες και νιρβανα απο μουσες ιννα ειρηνη και νιρβανα αντελινα ανδριαννα αννα τζενιφερ εξαιρετικες ολες.σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες σε αλλα μαγαζια αυτες ξερω εγω. φυσικα γουστα ειναι κατι μπορει να σε χαλαει αλλα δεν εχεις να χασεις τπτ να δοκιμασεις και το βασικοτερο μην χαλασεις την πιατσα 30 λεπτα πηρε 30 θα κατσεις αν τελειωσεις βαλτην να σου κανει μασαζ αν ξεκινησουν και μαθαινουν και αυτες στην ξεπετα θα ειναι προβλημα.
και τα στουντιο κανουν μασαζ αμα θες 60 ευρω αλλα σε ενα 15 λεπτο πρεπει να τα εχεις κανει ολα δεν εχει διαφορα για μενα το στουντιο με το μασαζ στουντιο η μονη διαφορα ειναι ο χρονος παραμονης στο δωματιο και το οικονομικο αν αλλαξουν τις υπηρεσιες τους τα στουντιο διοτι εχουν γινει απατη θα ειναι μια χαρα σχεδον τα μισα λεφτα ειναι και τα περισοτερα με αποστειρωμενες υπηρεσιες σε αυτο που λες για το ωραριο τωρα τι να κανουμε εχεις δικιο αλλα το θεμα ειναι να πληρωνουμε και να περναμε και καλα με λιγο αποχη απο τα στουντιο ολα θα αλλαξουν τι θα κανουν θα κλεισουν η γκομενες θα γινουν καλογριες που εχουν μαθει σε αυτη την δουλεια.και αυτα τα χρηματα που βγαζουν.Το κακο με τα μασαζ ειναι οτι αντιθετα με τα στουντιο ειναι μονο πρωι ανοιχτα. Για τους βραδυνους τυπους που μενουμε και λιγο μακρια τα μασαζ εχουν αυτο το μεγαλο μειονεκτημα αντιθετα με τα στουντιο που ειναι ανοιχτα μεχρι το πρωι.
και τα στουντιο κανουν μασαζ αμα θες 60 ευρω αλλα σε ενα 15 λεπτο πρεπει να τα εχεις κανει ολα δεν εχει διαφορα για μενα το στουντιο με το μασαζ στουντιο η μονη διαφορα ειναι ο χρονος παραμονης στο δωματιο και το οικονομικο αν αλλαξουν τις υπηρεσιες τους τα στουντιο διοτι εχουν γινει απατη θα ειναι μια χαρα σχεδον τα μισα λεφτα ειναι και τα περισοτερα με αποστειρωμενες υπηρεσιες σε αυτο που λες για το ωραριο τωρα τι να κανουμε εχεις δικιο αλλα το θεμα ειναι να πληρωνουμε και να περναμε και καλα με λιγο αποχη απο τα στουντιο ολα θα αλλαξουν τι θα κανουν θα κλεισουν η γκομενες θα γινουν καλογριες που εχουν μαθει σε αυτη την δουλεια.και αυτα τα χρηματα που βγαζουν.