Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Αφού δεν το λέει κανείς αλλος θα το πω εγώ! Παρακαλούνται οι επαγγελματίες να μην ποστάρουν εδω,είναι μόνο για τα μέλη-πελατες.μερσί

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Αφού δεν το λέει κανείς αλλος θα το πω εγώ! Παρακαλούνται οι επαγγελματίες να μην ποστάρουν εδω,είναι μόνο για τα μέλη-πελατες.μερσί
Δεν φθάνει που ποστάρουν, κρύβουν και τα πρόσωπα των κοριτσιών...χάνεται όλη η καύλα έτσι...αν υπάρχει σε ορισμένες...

PeinaleosX

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας. Επειδή σιγα σιγα μαθαίνω και μπαίνω στα κόλπα..
Μπορει καποιος να μου πει υι γίνεται με τα στούντιο; θελω να πω.. Γιατι καποιος για ενα φουλ πρόγραμμα να δωσει 100 σε ενα στούντιο και να μην τα δωσει σε ενα callgirl; τι εχει να κερδίσει και τι να χάσει αντίστοιχα;
Πχ. Υπάρχουν κορίτσια εκει εξω που κάνουν 2 και 3 εκτονωσεις με 100 ευρω.. Συν οτι αλλο συμφωνήσεις. Δωστε μου τα φωτα σας!!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Μάρα από Κωνσταντινουπόλεως 92Α, 92, 80 και Βριλλησού 36Α, 36
Μετά από 3 φορές μαζί της, έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για το σέρβις της. Αποκόμισα πολύ καλές εντυπώσεις. Τα υπόλοιπα στην κριτική

Μεγιστε!
Σερβις;;; Τιμες;;;

Εγγρ.
11 Σεπ 2019
Like
66
Πόντοι
0
Μπορει καποιος να μου πει υι γίνεται με τα στούντιο; θελω να πω.. Γιατι καποιος για ενα φουλ πρόγραμμα να δωσει 100 σε ενα στούντιο και να μην τα δωσει σε ενα callgirl; τι εχει να κερδίσει και τι να χάσει αντίστοιχα;
Πχ. Υπάρχουν κορίτσια εκει εξω που κάνουν 2 και 3 εκτονωσεις με 100 ευρω.. Συν οτι αλλο συμφωνήσεις. Δωστε μου τα φωτα σας!!

Στο φουλ πρόγραμμα ειναι 2 εκτονώσεις;

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.328
Πόντοι
5.435
σωστό το ερώτημα σου αλλά δεν πρόκειται να βρεις απάντηση που να στέκει
ο καθένας όπως την βρίκσει, και την ώρα που την βρίσκει (σημαντικό)

όπως εγώ διερωτώμαι πάντα...
γιατί κάποιος να πάει σε στριπ και να σκάσει ένα κάρο λεφτά για χορούς και να μείνει στο τέλος με το πουλί στο χέρι

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
σωστό το ερώτημα σου αλλά δεν πρόκειται να βρεις απάντηση που να στέκει
ο καθένας όπως την βρίκσει, και την ώρα που την βρίσκει (σημαντικό)

όπως εγώ διερωτώμαι πάντα...
γιατί κάποιος να πάει σε στριπ και να σκάσει ένα κάρο λεφτά για χορούς και να μείνει στο τέλος με το πουλί στο χέρι

1 σωστος

2 σωστος

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
τα γράφω όλα στην κριτική
τίμιο 50άρικο

Εγω ρισκαρα 1 φορα. Με περισσοτερα χρηματα. Οσα
ζητησαν. Κι οχρονος ισως να ηταν και λιγοτερος. Και δεν ξαναπατησα.

Απο εμφανιση ειναι καλη

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.328
Πόντοι
5.435
Εγω ρισκαρα 1 φορα. Με περισσοτερα χρηματα. Οαα ζητησαν. Κι οχρονος ισως να ηταν και λιγοτερος. Και δεν ξαναπατησα.

Απο εμφανιση ειναι καλη
με ποιά?

παίζει ρόλο και η κοπέλα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
σαφέστατα, αν εννοείς τα μασάζ... συμφωνώ και επαυξάνω

Μασαζ συνηθως με μιση ωρα
Και απο εμφανιση βρισκω καλουτσικες

Τα στουντιο αξιζουν μονο πολυ πολυ στοχευμενα με ελαχιστες κοπελες

Τα μπαρ στριπ cg κτλ ειναι πεταμενα λεφτα και χρονος

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Μασαζ συνηθως με μιση ωρα
Και απο εμφανιση βρισκω καλουτσικες

Τα στουντιο αξιζουν μονο πολυ πολυ στοχευμενα με ελαχιστες κοπελες

Τα μπαρ στριπ cg κτλ ειναι πεταμενα λεφτα και χρονος
τα είπες όλα !  :thumbsup:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.061
Πόντοι
5.845
:2funny:
σαφέστατα, αν εννοείς τα μασάζ... συμφωνώ και επαυξάνω
Νταξ, VFM οι μασαζερι (ειδικα αν πετυχεις τη Λαουρα στο Σ108 ή τη Σοφια στο Delight (Φραντζη 7) δε λεω, αλλα..... εχω περασει την ηλικια που τις επαιρνα στα χερια και εσπρωχνα 20΄ στα ορθια, στο μασαζοκρεβατο δε βολευομαι με τιποτα, ενα cow και αυτο με το ζορι, κατι γινεται στον καναπε αλλα συνηθως ειναι στενοι και αμφιβολου καθαριοτητας. Την τελευταια φορα που πηγα σε μασαζ εφυγα πιασμενος απο τα ακροβατικα στον καναπε  :2funny:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
:2funny:Νταξ, VFM οι μασαζερι (ειδικα αν πετυχεις τη Λαουρα στο Σ108 ή τη Σοφια στο Delight (Φραντζη 7) δε λεω, αλλα..... εχω περασει την ηλικια που τις επαιρνα στα χερια και εσπρωχνα 20΄ στα ορθια, στο μασαζοκρεβατο δε βολευομαι με τιποτα, ενα cow και αυτο με το ζορι, κατι γινεται στον καναπε αλλα συνηθως ειναι στενοι και αμφιβολου καθαριοτητας. Την τελευταια φορα που πηγα σε μασαζ εφυγα πιασμενος απο τα ακροβατικα στον καναπε  :2funny:

Σ40-42 .... Κρεβατι σε ολα τα δωματια

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
:2funny:Νταξ, VFM οι μασαζερι (ειδικα αν πετυχεις τη Λαουρα στο Σ108 ή τη Σοφια στο Delight (Φραντζη 7) δε λεω, αλλα..... εχω περασει την ηλικια που τις επαιρνα στα χερια και εσπρωχνα 20΄ στα ορθια, στο μασαζοκρεβατο δε βολευομαι με τιποτα, ενα cow και αυτο με το ζορι, κατι γινεται στον καναπε αλλα συνηθως ειναι στενοι και αμφιβολου καθαριοτητας. Την τελευταια φορα που πηγα σε μασαζ εφυγα πιασμενος απο τα ακροβατικα στον καναπε  :2funny:
πηγαινε σολωμου 70 παρε τζουλια εχει και κρεβατια

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
:2funny:Νταξ, VFM οι μασαζερι (ειδικα αν πετυχεις τη Λαουρα στο Σ108 ή τη Σοφια στο Delight (Φραντζη 7) δε λεω, αλλα..... εχω περασει την ηλικια που τις επαιρνα στα χερια και εσπρωχνα 20΄ στα ορθια, στο μασαζοκρεβατο δε βολευομαι με τιποτα, ενα cow και αυτο με το ζορι, κατι γινεται στον καναπε αλλα συνηθως ειναι στενοι και αμφιβολου καθαριοτητας. Την τελευταια φορα που πηγα σε μασαζ εφυγα πιασμενος απο τα ακροβατικα στον καναπε  :2funny:

Το 108 ειχε ενα δωματιο με κρεβατι.
Δεν ξερω εαν εχουν και 2ο

Σου δωσανε αυτο με το κρεβατι;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom