Λιγα λογια για τις νεες αφιξεις στο Αντιοχειας 62-64.
Κατ' αρχην, δουλευουν και τα δυο στουντιακια κανονικα. Στις βαρδιες εμφανιζονται σαν ενα μαγαζι, αλλα αν πατε στο ενα και δεν δειτε αυτη που εχετε διαβασει, μαλλον θα ειναι στο διπλα κτιριο.
Στα νεα κοριτσια τωρα.
Μαρι: 28χρονη Ρωσιδα λεει στις "Κυριες". Ναι ΟΚ, κι΄εγω ειμαι ο Σουμαχερ(πριν, οχι τωρα που ειναι σε κωμα). Απο Βουλγαρια και ανω των 45 ειναι η κοπελια, με συμπαθητικο κορμακι και προσωπο. Αυτηρα για τελειωμενους μιλφολοβεραδες. Ελληνικα καλα, πρεπει να ειναι χρονια στο Ελλαντα(αλλα η πινακιδα στ' αμαξι
BG). Τι κανει μεσα δεν ξερω....Με την απορια θα μεινω.
Αντζελα: Δεν ειναι η Ουκρανη που εμφανιζοταν παλιοτερα στο ιδιο μαγαζι. Βουλγαρα 30 Μαϊων 1,75 λεει στις "Κυριες" και τη πιστευω. Ψηλο βαρυ σκαρι με ολοστρογκυλη ΚΩΛΑΡΑ(ολα κεφαλαια) και συμαπθητικο προσωπο. Οτι βλεπετε στις φωτο. Ελαχιστη επεξεργασια. Ελληνικος καλα, συνεννοεισαι. Κατι μου θυμισε, την εχω ξαναδει, αλλα το Αλτζχαϊμερ δε με βοηθαει.... Επισης δεν ξερω τι κανει στη μαχη.
Και δεν εμαθα τι κανουν στη μαχη οι δυο παραπανω κορασιδες διοτι στο διπλα κτιριο δουλευε η Γκλορια. Δεν αφηνεις το χαβιαρι για να φας προβατινα, εκτος αν εισαι ο Παρασκευας Κουτσικος....