paiDithauma
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Την καλησπερα μου σε ολους. Μπαινω απο πολυ παλια στο σιτε, οταν ακομη ηταν αντεγαμισου.κομ, ομως ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να προσπαθησω να βρω λυση στα προβληματα μου μεσω φορουμ. Σημερα ειμαι οσο πιο προβληματισμενος απο ποτε στην σχεση μου. Ασ τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα. Η πρωτη μου μακροχρονια σχεση, κρατησε 6 χρονια. Τωρα ειμαι 23, απο τα 17 μου δηλαδη. Στο σεξ δεν υπηρχε κανενα προβλημα αφου ειμουν ο πρωτος της και αυτη η πρωτη μου. Δηλαδη, τελειωνε ΠΑΝΤΑ, σε καθε σταση, σε οτιδηποτε και εαν της εκανα. Μετα τον οδυνηρο χωρισμο μας, αφησα να περασει ενας μηνας, και τα εφτιαξα με την γκομενα που ειμαι τωρα. Η γκομενα, οτι ακριβως φανταζομουν οτι θελω. Πανηψηλη, ξανθια, με βυζαρες και ΚΩΛΑΡΑ. Απο εμπειριες, οπως μου ειχε πει, εκανε και δοκιμασε τα παντα (εκτος παρτουζα και λεσβιακο). Αυτο το διαπιστωσα οτι ειναι εμπειρη δηλαδη, απ την πρωτη μας νυχτα. Το προβλημα αρχιζει τωρα. Μετα απο 5,6 μηνες, ερχεται και μου λεει, οτι δεν εχει τελειωσει μαζι μου καμια φορα, ολες τις φορες προσποιοταν οργασμο. Δεν μου το ελεγε, για να μην νιωσω ασχημα. Κατσαμε και συζητητσαμε ολο το βραδυ, τι της αρεσει, πια τα βιτσια της, φετιχ της κτλ. Μου ειπε τα εξης. "Εμενα πρωτα πρεπει να με διεγειρει εγκεφαλικα ο αντρας" (Επειδη το εχω ακουσει απο πολλες, μου γυρνανε τα μυαλα οταν το ακουω). "Δεν μου αρεσουν τα τρυφερα, θελω να με φερεται σαν πουτανα στο κρεβατι, να ειναι αγριος και βιαιος και να μου δινει μπατσακια." Εγω βεβαια εμεινα καγκελο απο αυτα που ακουσα. Με την πρωτη μου κοπελα εκανα παντα τρυφερο ερωτα, της φερομουν απαλα, της ελεγα καθε λιγο ποσο πολυ την αγαπαω κτλ. Το προβλημα μου και εδω θελω την βοηθεια σας, ειναι πως να αρχισω να τα κανω αυτα. Δηλαδη, τι ακριβως να κανω στο κρεβατι ωστε να δει την αγριαδα? Τωρα θα μου πειτε, αφου δεν σου αρεσουν αυτα, τι πας και μπλεκεις. Η πιο ευκολη λυση ειναι να την χωριζα, αλλα ειμαι ερωτευμενος και αρχιζω να την αγαπαω τρομερα. Οποιος θελει πραγματικα να βοηθησει, χωρις να το παιξει εξυπνος και γαμαω, και εχει διαθεση για κουβεντα, ας μου πει τους τροπους να τα εφαρμοσω. Ευχαριστω ΄)