Νέα

Ένα σοβαρό ερωτικό πρόβλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiDithauma
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Την καλησπερα μου σε ολους. Μπαινω απο πολυ παλια στο σιτε, οταν ακομη ηταν αντεγαμισου.κομ, ομως ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να προσπαθησω να βρω λυση στα προβληματα μου μεσω φορουμ. Σημερα ειμαι οσο πιο προβληματισμενος απο ποτε στην σχεση μου. Ασ τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα. Η πρωτη μου μακροχρονια σχεση, κρατησε 6 χρονια. Τωρα ειμαι 23, απο τα 17 μου δηλαδη. Στο σεξ δεν υπηρχε κανενα προβλημα αφου ειμουν ο πρωτος της και αυτη η πρωτη μου. Δηλαδη, τελειωνε ΠΑΝΤΑ, σε καθε σταση, σε οτιδηποτε και εαν της εκανα. Μετα τον οδυνηρο χωρισμο μας, αφησα να περασει ενας μηνας, και τα εφτιαξα με την γκομενα που ειμαι τωρα. Η γκομενα, οτι ακριβως φανταζομουν οτι θελω. Πανηψηλη, ξανθια, με βυζαρες και ΚΩΛΑΡΑ. Απο εμπειριες, οπως μου ειχε πει, εκανε και δοκιμασε τα παντα (εκτος παρτουζα και λεσβιακο). Αυτο το διαπιστωσα οτι ειναι εμπειρη δηλαδη, απ την πρωτη μας νυχτα. Το προβλημα αρχιζει τωρα. Μετα απο 5,6 μηνες, ερχεται και μου λεει, οτι δεν εχει τελειωσει μαζι μου καμια φορα, ολες τις φορες προσποιοταν οργασμο. Δεν μου το ελεγε, για να μην νιωσω ασχημα. Κατσαμε και συζητητσαμε ολο το βραδυ, τι της αρεσει, πια τα βιτσια της, φετιχ της κτλ. Μου ειπε τα εξης. "Εμενα πρωτα πρεπει να με διεγειρει εγκεφαλικα ο αντρας" (Επειδη το εχω ακουσει απο πολλες, μου γυρνανε τα μυαλα οταν το ακουω). "Δεν μου αρεσουν τα τρυφερα, θελω να με φερεται σαν πουτανα στο κρεβατι, να ειναι αγριος και βιαιος και να μου δινει μπατσακια." Εγω βεβαια εμεινα καγκελο απο αυτα που ακουσα. Με την πρωτη μου κοπελα εκανα παντα τρυφερο ερωτα, της φερομουν απαλα, της ελεγα καθε λιγο ποσο πολυ την αγαπαω κτλ. Το προβλημα μου και εδω θελω την βοηθεια σας, ειναι πως να αρχισω να τα κανω αυτα. Δηλαδη, τι ακριβως να κανω στο κρεβατι ωστε να δει την αγριαδα? Τωρα θα μου πειτε, αφου δεν σου αρεσουν αυτα, τι πας και μπλεκεις. Η πιο ευκολη λυση ειναι να την χωριζα, αλλα ειμαι ερωτευμενος και αρχιζω να την αγαπαω τρομερα. Οποιος θελει πραγματικα να βοηθησει, χωρις να το παιξει εξυπνος και γαμαω, και εχει διαθεση για κουβεντα, ας μου πει τους τροπους να τα εφαρμοσω. Ευχαριστω ΄)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε νομιζω οτι υπαρχουν αξια τέκνα που θα σου δωσουν λυση στο προβλημα αυτο που μαστιζει χιλιαδες αντρες
ηρθες στο σωστο μερος ;)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Κοιτα φιλαρακο...ριξε κανα χαστουκι στα κωλομερια,πηδα την λιγο αγρια,μεταχειρησου την κατα την διαρκεια σαν "πουτανα" και αφου τελέιωσετε κανε την και μια αγκαλιτσα και πες της οτι την γουσταρεις.Αλλα στην διαρκεια του σεξ μεταχειρησου την σαν πουτανα αλλιως την εχασες..φιλικα στο λεω.

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
για ποσα "κιλα" ξυλο μιλαμε οτι αντεχει......  :sunglasses: :sunglasses:

δωσε περιγραφη: κιλα,διαστασεις,ογκο, κ.λ.π

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Βίτσα, πούτσα και στενά παπούτσα :2funny: Ξεπάτωσέ την.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για ποσα "κιλα" ξυλο μιλαμε οτι αντεχει......  :sunglasses: :sunglasses:

δωσε περιγραφη: κιλα,διαστασεις,ογκο, κ.λ.π

ναι ρε καλα σου λεει
πες μας τιποτα για την γκομενα
τι ετσι θα την βγαλεις στο ξεροσφυρι

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές αντιδράσεις, όπως και κάθε άντρας. Άλλης της αρέσει η τρυφερότητα, άλλης της αρέσει τ ο πιο άγριο, άλλης της αρέσει να της φέρονται σαν πουτάνα. Όπως και να έχει το πράγμα, το θηλυκό θέλει πάντα το πιο ισχυρό αρσενικό, και όσο τρυφερή και χαδιάρα και να είναι η γυναίκα, κατά βάθος γουστάρει και λίγη αγριάδα από τον άντρα με τον οποίο είναι μαζί.Το να γίνεις βίαιος δεν σημαίνει ότι πρέπει να την σπάσεις στο ξύλο. Τράβα της λίγο το μαλλί, ρίξτης καμία στον κώλο, βρίσε την πρόστυχα ενώ πηδιέστε, θα δεις ότι θα της αρέσει και θα την ερεθίζει όσο δεν φαντάζεσαι.Και βλέποντάς την να της αρέσει, θα δεις ότι και εσένα θα σου βγει πιο αυθόρμητα να την κάνεις αυτό που θέλει.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τις λες
"στα 4 μωρη" αμα δεν κατσει απο μονη της την αναγκαζεις
μετα
την βουτας απο το μαλλι τοσο ωστε να πονεσει μολις βγαλει την πρωτη κραυγουλα τις λες "σκασε εδω ο αντρας ειμαι εγω" αρχιζεις το σφυροκοπημα ριχνοντας μπατσακια στα κωλομερια. συνεχιζεις με εναλαγες στασεων βιαια χωρις να την ρωτας τι θελει..... στο τελος την χυνεις στην μαπα... αν δεν εχει τελειωσει καντε και ενα 69.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές αντιδράσεις, όπως και κάθε άντρας. Άλλης της αρέσει η τρυφερότητα, άλλης της αρέσει τ ο πιο άγριο, άλλης της αρέσει να της φέρονται σαν πουτάνα. Όπως και να έχει το πράγμα, το θηλυκό θέλει πάντα το πιο ισχυρό αρσενικό, και όσο τρυφερή και χαδιάρα και να είναι η γυναίκα, κατά βάθος γουστάρει και λίγη αγριάδα από τον άντρα με τον οποίο είναι μαζί.Το να γίνεις βίαιος δεν σημαίνει ότι πρέπει να την σπάσεις στο ξύλο. Τράβα της λίγο το μαλλί, ρίξτης καμία στον κώλο, βρίσε την πρόστυχα ενώ πηδιέστε, θα δεις ότι θα της αρέσει και θα την ερεθίζει όσο δεν φαντάζεσαι.Και βλέποντάς την να της αρέσει, θα δεις ότι και εσένα θα σου βγει πιο αυθόρμητα να την κάνεις αυτό που θέλει.

ετσι.....

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
τις λες
μετα
την βουτας απο το μαλλι τοσο ωστε να πονεσει μολις βγαλει την πρωτη κραυγουλα τις λες "σκασε εδω ο αντρας ειμαι εγω" αρχιζεις το σφυροκοπημα ριχνοντας μπατσακια στα κωλομερια. συνεχιζεις με εναλαγες στασεων βιαια χωρις να την ρωτας τι θελει..... στο τελος την χυνεις στην μαπα... αν δεν εχει τελειωσει καντε και ενα 69.

αμαν ρε συ ευα,θα καβλωσεις παλι ολο το σαιτ με τις περιγραφες σου..... :grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
κοιτα μεγαλε δεν στο παιζω έμπειρος(δεν ειμαι αλλωστε)αλλα οι γκομενες απο την δικη μου εμπειρια αν στο κρεβατι εισαι απαλο γαμησακι να της λες ποσο ομορφη και ποσο την αγαπας παει εχασες.σε θεωρει αλλος ενας χλεχλες.την γυρνας στα 4 βουτας μαλλια και αρχιζεις να την πηδας σαν καριολακι και ξεχνα τα σε αγαπω και μαλακιες.σου σκιζω το μουνι σε λιγο θα τον φας και απο τον κωλο.εισαι το πουτανακι μου(που λεει και ο κορκολης)εισαι καριολα και αλλα τετοια που φαντάζομαι θα ξερεις.και αμα δεν χυσει θα κατσω να με χυσεις εσυ :birdman:

OP
OP
paiDithauma

paiDithauma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τις λες
μετα

Ψιτ, εαν η ηθελα να φερθω ετσι, θα πληρωνα μια πουτανα, και της φερομουν ετσι. Εδω μιλαμε για αυτη που αγαπαω. Και μην ξεχνας, δεν ειμαι καποιος εμπειρος που ξερει να φερεται με αγριαδα. Καποια πιο νορμαλ πραγματα για αρχη ?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τις λες
μετα
σιγάρε εύα...να πηδήξει είπαμε ο άνθρωπος...όχι να κανει ελευθέρα πάλη......σιγά  μην την ανεβάσει και στο φωτιστικό της οροφής και της πει να πηδήξει με φόρα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τις λες
μετα
Μάγκες, εδώ έχουμε ένα μεγάλο ταλέντο... :think:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ψιτ, εαν η ηθελα να φερθω ετσι, θα πληρωνα μια πουτανα, και της φερομουν ετσι. Εδω μιλαμε για αυτη που αγαπαω. Και μην ξεχνας, δεν ειμαι καποιος εμπειρος που ξερει να φερεται με αγριαδα. Καποια πιο νορμαλ πραγματα για αρχη ?
φίλε..κάντο λίγο ποιο άγρια απο το τρυφερό χωρίς να φτάσεις στα άκρα....και απο εκεί και μετά θα δεις τις αντιδράσεις της και πράττεις ανάλογα στο επόμενο....δηλαδή φτάσε μέχρι εκεί που νομίζεις ότι το σηκώνει......καλό βόλι....

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
τις λες
μετα
Κουκλα εισαι η γυναικα των ονειρων μου! :rockon: :rockon: :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

καλα αυτη δεν σου ειπε οτι θες να της φερθεις σαν πουτανα;

τεσπα... για αρχη κοβουμε τα γλυκαναλατα.... αυτα στο τελος οταν θα εχει χυσει και θα καθεται στην αγκαλια σου σαν γατουλα. για κατι ποιο σοφτ... σκισε κανα κιλοτακι, γδυσε την παθιασμενα και παρτη σε καποια σταση που θα εισαι εσυ απο πανω! σημαντικο αυτο.... ειδικα για το κιλοτακι μην το λυπηθεις αγορασε της το εσυ και καντο κομματια το βραδυ. :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom