Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.711
- Πόντοι
- 10.411
Εμενα μου αρεσει αυτη στην ΕΤ1 που λεει ειδησεις στη νοηματικη..
Ιδιως οταν κανει το κωλοδαχτυλο και χαμογελαει ολο καβλα με υπονοουμενα..
Εμενα μου αρεσει αυτη στην ΕΤ1 που λεει ειδησεις στη νοηματικη..
Ιδιως οταν κανει το κωλοδαχτυλο και χαμογελαει ολο καβλα με υπονοουμενα..
Μόλις θυμήθηκα την Ηρώ Πέτσα! Τι περιγράφει εδώ άραγε;
Ακριβώς οι 3 ψήφοι μουΤο Μαράκι σαρώνει μέχρι τώρα ,η Καϊλή χαμηλά όπως και η Λυμπεράκη
Έτσι πρέπειΣήμερα πάντως στο Μέγκα η Αναγνωστοπούλου βγήκε με ένα κόκκινο φόρεμα που το στήθος της ασφυκτιούσε
Σήμερα πάντως στο Μέγκα η Αναγνωστοπούλου βγήκε με ένα κόκκινο φόρεμα που το στήθος της ασφυκτιούσε
Και "στεγνή" εκεί που πρεπει μου φάνηκε.Προσωπαρα όπως πάντα,γαλάζιες ματάρες και τέλειο μαλλί,ίσως το πιο σέξι μαλλί που μπορεί να έχει μια γυναίκα και της συγκεκριμένης της πάει τρέλα.Γενικα γυναικάρα και η πιο όμορφη αυτή τη στιγμή από παρουσιάστριες ειδησεων.Εγω αυτή ψήφισα μαζί με τσαγκα για τις παλιές εποχές του σταρ που έβγαινε με τα βυζόμπαλα έξω(κύρια Ελένη αν μας διαβάζετε ξαναβγάλτε τα έξω)και Παναγοπούλου που είναι και αυτή πανεμορφη με υπέροχα πατουσάκια
Δεν νομιζω να ειναι απλα χοντροκωλα...πρεπει να εχει πολυ καλο σχημα η κωλαρα της αλλα δυστυχως ειναι τοσο σνομπ που τα εχει ολα κλειδωμενα φουλ και δεν μπορω να βρω καλο υλικο της...ειδικα στο ινστα εχει 500+ φωτο και στανταρ θα εχει και πολυ δυνατες αλλα δεν κανει αποδοχη καθολου ευκολα τα αιτηματα της...Ωραία είναι αλλά από τη μέση και κάτω άστα να πάνε. Κλασσική χοντροκώλα Ελλεεινίδα.
Κρίμα γιατί από πρόσωπο και βυζάρες είναι δυνατή και γενικά φαίνεται συμπαθητική κοπέλα.
κι εκει παλι δεν μπορω να δω τιποτα...εχει φροντισει το instagram τα ιδιωτικα προφιλ να μην μπορεις να τα δεις με κανενα τροπο...@^#&'!&#€#&Ναι - πολυ ..συμπαθητητική ... .
Ωραιος!! Πολυ δυνατο μιλφ η συγκεκριμενη!!Eλενάρα Χρονά με τέτοια εμφάνιση να πει ειδήσεις...
Γκιλφαρα πλεον αλλα για πολυ ξεσκισμα και χυσιμο στις βυζαρες!Eλενάρα Χρονά με τέτοια εμφάνιση να πει ειδήσεις...
Η Γιώτα Μιχαλοπούλου στη ΝΕΤ...