Phineas.Freak
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Ειχε παιξει και σε ενα σηριαλ με τον Ζαχαρια Ροχα που την πηδαγε και εδειχνε και βυζακι!Ρε τύποι επειδή βλέπω ότι "ξεθαβετε" παρουσιάστριες, εμένα μου άρεσε και η Ολυνα Ξενοπούλου (βέβαια ήμουν πολύ μικρούλης τότε αλλά τη θυμάμαι ως μια ωραία γυναικεία εικόνα)
Την θυμάμαι να παίζει σε κάποια σήριαλ αλλά αυτό όχιΕιχε παιξει και σε ενα σηριαλ με τον Ζαχαρια Ροχα που την πηδαγε και εδειχνε και βυζακι!
Ρε τύποι επειδή βλέπω ότι "ξεθαβετε" παρουσιάστριες, εμένα μου άρεσε και η Ολυνα Ξενοπούλου (βέβαια ήμουν πολύ μικρούλης τότε αλλά τη θυμάμαι ως μια ωραία γυναικεία εικόνα)
Προστέθηκαν οι 2 παραπάνω κυρίες
Είναι πολλές man,δεν μπορούσα να τις βάλω από την αρχή όλες,εδώ ''έφαγα'' την Καϊλή για αυτό και γράφω στο 1ο ποστάρισμά μου αν έχετε κάποια άλλη υπόψιν σας πείτε την.Ας πούμε ότι μετράει σαν ψήφος η άποψή σου στο video τηςναι αλλα και ψηφισα τωρα και λιγο δυσκολο αν δεν ειναι καποιος απο 40 και πανω να θυμαται την σαββουλα!αλλωστε τα εχει παρατησει πλεον ζει στην αλεξανδρεια της αιγυπτου!
Δάφνη Μπόκοτα, ρε τύπε. Όχι Μπογκοτά (πρωτεύουσα της Κολομβίας δηλ).μιας και λεμε για την ολυνα ξενοπουλου εμφανιστηκε στην ερτ να λεει το προγραμμα μαζι με δαφνη μπογκοτα και αθηνα σωτηροπουλου!ηταν και παραμενει ηθοποιος εν ενεργεια!
ειναι και αυτη κοντα στα πλεον
Δάφνη Μπόκοτα, ρε τύπε. Όχι Μπογκοτά (πρωτεύουσα της Κολομβίας δηλ).
Είχε βγάλει και δίσκο τότε (μουσική εννοώ), όχι δίσκο στην εκκλησία.