You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 300K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
Mε αυτές τις photos που ανέβασες ,θα βαρέσει ''κόκκινο'' ο φετιχισμός των usersΚατερίνα Παναγοπούλου:
donpaparion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 744
- Πόντοι
- 361
Λυμπεράκη ,αν και όλες είναι γλυκαναλατες.
Mikelantzelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 185
- Πόντοι
- 6
H Παρουσιαστρια της Ερτ3 η Θάλεια Ζαγναφερη είναι Απίστευτο Μωρό Απίστευτη Γυναίκα!!!!!!!!!!!!! Μπράβο σε αυτόν που την Ανέβασε!!!!!!!!!!
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.141
- Πόντοι
- 446
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Ωραιο μουνακι η Θαλεια!
stelios126
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
παλια εχυνα την
Ειρηνη Νικολοπουλου
Ειρηνη Νικολοπουλου
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Social media ρε τύπε, τι άλλο;Τιμή και δόξα στο φίλο patousolatris που ανέβασε φωτο της Ζαγναφέρη!!!Που τις βρήκες ρε θηρίο;
Mikelantzelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 185
- Πόντοι
- 6
Μπράβο Πατουσολατρης, Γυναικάρα η Θάλεια Γάμα Κεφάλαιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Σιτεμενες σχεδον ολες
Εγω ψηφισα ινα ταραντου,
Η εφη αλεβιζου ηταν συμμαθητρια μου στο λυκειο, καθοταν μπροστά μου
Σωμα μοντελε φάτσα σαυρας, μαλλια τότε κοκκινωπα κοντα με μπούκλες, ολιγόλογη, δεν τη γουσταρε κανεις
Ντενια σαρακινη θα γαμαγα πριν 35 χρονια
Εγω ψηφισα ινα ταραντου,
Η εφη αλεβιζου ηταν συμμαθητρια μου στο λυκειο, καθοταν μπροστά μου
Σωμα μοντελε φάτσα σαυρας, μαλλια τότε κοκκινωπα κοντα με μπούκλες, ολιγόλογη, δεν τη γουσταρε κανεις
Ντενια σαρακινη θα γαμαγα πριν 35 χρονια
DSF515
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2015
- Like
- 1.563
- Πόντοι
- 216
Ελένη Τσαγκά στις ελαφριές εποχές του star με τους βύζους έξω (και Μελέτη προφανώς η πιο πρόστυχα ντυμένη εκφωνήτρια ειδήσεων ever λογικά στην Ελλάδα το μικρό διάστημα που έλεγε ειδήσεις στο star). Αγγελική Καρδιόλακα τσαχπινοπουτανάκι με πιασίματα για το βίτσιο έλεγε ειδήσεις προ δεκαετίας στον alpha. Και Ρίτσα Μπιζόγλη μου έβγαζε μια τάση για ξέσκισμα.
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Την Καρδιολακα την ειχε βγαλει γκομενα ενας φιλος μου,καλο παιδι ηταν και πολυ ευχαριστη στην παρεα,τελικα περα απο κατι κωλοχερα δεν πηδηξε ο φιλος τον χωρισε η Αγγελικη γιατι ηταν dj σε μαγαζι ο δικος μου και τον ειδε να παιζει με κατι σαυρες ενα βραδυ!Ελένη Τσαγκά στις ελαφριές εποχές του star με τους βύζους έξω (και Μελέτη προφανώς η πιο πρόστυχα ντυμένη εκφωνήτρια ειδήσεων ever λογικά στην Ελλάδα το μικρό διάστημα που έλεγε ειδήσεις στο star). Αγγελική Καρδιόλακα τσαχπινοπουτανάκι με πιασίματα για το βίτσιο έλεγε ειδήσεις προ δεκαετίας στον alpha. Και Ρίτσα Μπιζόγλη μου έβγαζε μια τάση για ξέσκισμα.
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.141
- Πόντοι
- 446
Ειμαι μιας ηλικιας παντα με καυλωναν οι παρουσιαστριες ειδησεων!!απο δεκαετια 80 η ελλη σταη ειρηνη νικολοπουλου στελλα παπαδοπουλου μαρια χουκλη σαν παρουσιαστρια ειδησεων στην ερτ 3 εμφανιστηκε καπου το 86 ηταν κατι το απιστευτα ομορφο για τις ειδησεις της τοτε εποχης δεκαετια 90 με την εμφανιση των ιδιωτικων καναλιων η ελενα κατριτση του μεγκα ,τζελα παυλακου σαββουλα λιατσου του αντ1 πηνελοπη κατσατου ελενη τσαγκα ινα ταραντου στο σταρ
οσο αφορα την θαλεια εμφανιστηκε στα μεσα της δεκαετιας του 90 σε ιδιωτικο τοπικο καναλι της θεσσαλονικης να λεει ειδησεις και αργοτερα πηγε στο tv μακεδονια!
οσο αφορα την θαλεια εμφανιστηκε στα μεσα της δεκαετιας του 90 σε ιδιωτικο τοπικο καναλι της θεσσαλονικης να λεει ειδησεις και αργοτερα πηγε στο tv μακεδονια!
Mikelantzelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 185
- Πόντοι
- 6
Συγχαρητήρια φίλε τις περισσότερες δε τις ξέρω αυτή στον alpha που λέει παραπάνω θα τη ψάξω......Ειμαι μιας ηλικιας παντα με καυλωναν οι παρουσιαστριες ειδησεων!!απο δεκαετια 80 η ελλη σταη ειρηνη νικολοπουλου στελλα παπαδοπουλου μαρια χουκλη σαν παρουσιαστρια ειδησεων στην ερτ 3 εμφανιστηκε καπου το 86 ηταν κατι το απιστευτα ομορφο για τις ειδησεις της τοτε εποχης δεκαετια 90 με την εμφανιση των ιδιωτικων καναλιων η ελενα κατριτση του μεγκα ,τζελα παυλακου σαββουλα λιατσου του αντ1 πηνελοπη κατσατου ελενη τσαγκα ινα ταραντου στο σταρ
Η Χούκλη είπες ότι ήταν όμορφη?????????
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.141
- Πόντοι
- 446
Συγχαρητήρια φίλε τις περισσότερες δε τις ξέρω αυτή στον alpha που λέει παραπάνω θα τη ψάξω......
Η Χούκλη είπες ότι ήταν όμορφη?????????
φιλε το 1986 οταν εμφανιστηκε λογω οτι οι περισσοτερες που λεγαν ειδησεις ηταν μιας ηλικιας η μαρια ηταν η μικρουλα ηταν γυρω στα 26 τοτε!
επισης μια αλλη καυλα που ξεχασα μεσα δεκαετιας του 2000 ηταν η λενα αργυρη που πλεν μενει στην Αμερικη
παρακατω θα βαλω και φωτος της μαριας χουκλη απο το αρχειο μου!
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.141
- Πόντοι
- 446
η πρωτη φωτο ειναι απο το μακρυνο 1988!οι υπολοιπες αρχες δεκαετιας 90
Συνημμένα
-
maria_xoukli14.jpg73,1 KB · Εμφανίσεις: 92