Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Καλό μιλφ...Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ααααα, την πιστωτική και κάνα δάνειο θα χρειαστείς μωρέ ! Για τα βασικά της έξοδα.Καλό μιλφ...
Για σπίτι !
Αφού αυτό θες γαμιολα.... όσο θελω θα σε ξεφτιλιζωΜε ξευτυλιζετε κύριε!
ΜάλισταΑφού αυτό θες γαμιολα.... όσο θελω θα σε ξεφτιλιζω
Η @verasub γουστάρει να σας καυλωνει και δεν το κρύβει....καλά ρε papajimmy και verasub, λιγο οίκτο, εδώ μέσα θα το κάνετε ? θα μας κολάσετε και είμαστε και
και εσυ μας κωλαζειςΜε ξευτυλιζετε κύριε!
Αδερφέ...δεν δέχεσαι μηνύματα... στείλε κι από εδψ
είναι 40 ετων...παντρεμένη και μητερα επίσης....για περισσότερες πληροφορίες, το μόνο που χρειάζεται είναι να μου στείλετε μήνυμα στην προσωπική συνομιλία
Σώθηκες. Πιστεύεις εσύ ότι την ξέρει και ότι θα γαμήσειςΑδερφέ...δεν δέχεσαι μηνύματα... στείλε κι από εδψ
Νομίζω πως οι περισσότερες παντρεμένες κ μη . Όταν ψάχνονται...για πούτσο δεν λένε όχι σε τπτ...Θα σας πω πως γίνεται το παιχνίδι. Σε νησί που είχα πάει solo για βουτιές έπαιξαν ματιές με κυρία που ήταν με τον άντρα της. Ετών 42 με πλούσιο στήθος, νορμάλ προς αδύνατο σώμα και στυλ που δεν την έκανες να φαίνεται. Η φάση είναι εξαιρετικά απλή μπήκα στα βαθιά, ακολούθησε και μιλήσαμε. Όπως μου είπε το βράδυ ο άντρας της δεν είχε όρεξη να βγαίνει και καθόταν στο τάμπλετ και έβλεπε ειδήσεις, αθλητικά και νετφλιξ. Έτυχε και μέναμε στο ίδιο μέρος και σχετικά κοντά. Οπότε είπαμε να τα πούμε πιο μετά και δόθηκε old school ραντεβού στο δωμάτιο μου σε συγκεκριμένη ώρα για να πιούμε "κρασάκι". Ούτε κινητά, ούτε τίποτα. Θα σας πω μόνο πως έφυγε με την ροδέλα της πιο ανοιχτή από ποτέ και γεμάτη σπέρμα. Τέτοια λύσσα στο τσιμπούκι δεν είχα ξαναδεί. Είχε φροντίσει να μη βαφτεί για να μην τρέξει και τίποτα. Η γλώσσα πήγε παντού μέχρι και στα πόδια. Μέσα στη βδομάδα η φάση έγινε 3 φορές όπου στην τρίτη η σούφρα της εκπαιδεύτηκε ώστε να χωρέσει και το μπουκάλι κρασί από τη βάση. Κρατήσαμε επαφή και σύντομα θα συνεχίσει το personal training για να τη μυήσω στα θαλάσσια σπορ. Ηθικό δίδαγμα, μην περιμένετε από άλλους, δουλέψτε για την κωλοτρυπίδα σας.