Νέα

Ελληνίδες milf

• Μέλος που άνοιξε το νήμα audi3
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 740
  • Εμφανίσεις 425K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

marge

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2019
Like
287
Πόντοι
20
1000001249.jpg

Wiseman_1

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Like
127
Πόντοι
0
Η ξεφτιλισμενη πορνη @verasub στημένη να παρακαλεί να της σκίσω τις τρύπες της ακαποτα
Υπέροχη στημένη κωλαρα για σκίσιμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι βυζαρες τις @verasub έτοιμες να τις γεμίσω με σπέρμα
Βυζαρες για χυσιμο

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.164
Πόντοι
1.056
....καλά ρε papajimmy και verasub, λιγο οίκτο, εδώ μέσα θα το κάνετε ? θα μας κολάσετε και είμαστε και :woldman:

Nikos78!

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2023
Like
193
Πόντοι
0
IMG_20240503_135510_279~2.jpg

είναι 40 ετων...παντρεμένη και μητερα επίσης....για περισσότερες πληροφορίες, το μόνο που χρειάζεται είναι να μου στείλετε μήνυμα στην προσωπική συνομιλία
Αδερφέ...δεν δέχεσαι μηνύματα... στείλε κι από εδψ

psolarmenistiz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
1.200
Πόντοι
206
Θα σας πω πως γίνεται το παιχνίδι. Σε νησί που είχα πάει solo για βουτιές έπαιξαν ματιές με κυρία που ήταν με τον άντρα της. Ετών 42 με πλούσιο στήθος, νορμάλ προς αδύνατο σώμα και στυλ που δεν την έκανες να φαίνεται. Η φάση είναι εξαιρετικά απλή μπήκα στα βαθιά, ακολούθησε και μιλήσαμε. Όπως μου είπε το βράδυ ο άντρας της δεν είχε όρεξη να βγαίνει και καθόταν στο τάμπλετ και έβλεπε ειδήσεις, αθλητικά και νετφλιξ. Έτυχε και μέναμε στο ίδιο μέρος και σχετικά κοντά. Οπότε είπαμε να τα πούμε πιο μετά και δόθηκε old school ραντεβού στο δωμάτιο μου σε συγκεκριμένη ώρα για να πιούμε "κρασάκι". Ούτε κινητά, ούτε τίποτα. Θα σας πω μόνο πως έφυγε με την ροδέλα της πιο ανοιχτή από ποτέ και γεμάτη σπέρμα. Τέτοια λύσσα στο τσιμπούκι δεν είχα ξαναδεί. Είχε φροντίσει να μη βαφτεί για να μην τρέξει και τίποτα. Η γλώσσα πήγε παντού μέχρι και στα πόδια. Μέσα στη βδομάδα η φάση έγινε 3 φορές όπου στην τρίτη η σούφρα της εκπαιδεύτηκε ώστε να χωρέσει και το μπουκάλι κρασί από τη βάση. Κρατήσαμε επαφή και σύντομα θα συνεχίσει το personal training για να τη μυήσω στα θαλάσσια σπορ. Ηθικό δίδαγμα, μην περιμένετε από άλλους, δουλέψτε για την κωλοτρυπίδα σας.
Νομίζω πως οι περισσότερες παντρεμένες κ μη . Όταν ψάχνονται...για πούτσο δεν λένε όχι σε τπτ...
Πριν από κάποια χρόνια είχα κάνει παιχνίδι με μια παντρεμένη ..όταν βρέθηκαμε μου λέει...εγώ δεν έχω πάρει πίπα ούτε στον άντρα μου... περιττό να περιγράψω πως η συνέχεια ήταν μόνο πίπα κωλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom