psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 206
Σειρααα...…εμπλοκή!!!
Θυμήθηκα κάτι που λέγαμε στο στρατό…
Σειρααα...…εμπλοκή!!!
Θυμήθηκα κάτι που λέγαμε στο στρατό…
Ωραίο και δυνατό milf για τρελά γούστα!
οπου ακους ελληνιολα να λεει εγω ειμαι σεμνη,μια φορα εχω κανει πιπα,εχω παει με δυο,δεν το κανω ποτε στο πρωτο ραντεβου,ε η τυπισσα παιζει να κραταει χυσια στο ψυγειο κ να τα κανει αφρογαλο για το πρωινο καπουτσινο.Νομίζω πως οι περισσότερες παντρεμένες κ μη . Όταν ψάχνονται...για πούτσο δεν λένε όχι σε τπτ...
Πριν από κάποια χρόνια είχα κάνει παιχνίδι με μια παντρεμένη ..όταν βρέθηκαμε μου λέει...εγώ δεν έχω πάρει πίπα ούτε στον άντρα μου... περιττό να περιγράψω πως η συνέχεια ήταν μόνο πίπα κωλο...
Η γυναίκα είναι απίστευτη...Ωραίο και δυνατό milf για τρελά γούστα!
δυνατόΓια το τέλος του καλοκαιριού
Για το τέλος του καλοκαιριού μι
Τέλειο...Για το τέλος του καλοκαιριού
Πακέτο το θέλεις ? ΠληροφορικάΚαλησπέρα παιδιά άμα έχει κάποιος κάποιο μιλφ να μου στείλει
Καλά κάτι τέτοιες γκόμενες παντρεμένες ή μη είναι τραγικές. Έχω πετύχει κάτι τέτοιες περιπτώσεις που μόνες τους κάνουν τα χείριστα γιατί "θέλω να ξεπερνώ τα όρια μου". Πες μωρή πως λατρεύεις το σεξ και άσε τις ενοχικές μαλακίες.Νομίζω πως οι περισσότερες παντρεμένες κ μη . Όταν ψάχνονται...για πούτσο δεν λένε όχι σε τπτ...
Πριν από κάποια χρόνια είχα κάνει παιχνίδι με μια παντρεμένη ..όταν βρέθηκαμε μου λέει...εγώ δεν έχω πάρει πίπα ούτε στον άντρα μου... περιττό να περιγράψω πως η συνέχεια ήταν μόνο πίπα κωλο...
στο 13-14 λέει η τραγουδίστρια...."να ζήσουν οι κομμώτριες"...και αυτή γελάει!Τι όπλο είναι αυτό ρε......
στο 13-14 λέει η τραγουδίστρια...."να ζήσουν οι κομμώτριες"...και αυτή γελάει!
να μάθουμε σε ποιά πόλη είναι το πανηγύρι ρε παιδιά!!!
θεούλης!!
στειλε και σε μενα!Οποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα κλασατη γκομενα που αξιζει να τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομέρειες εντός
μπορεις να μου στειλεις πμ ?Στειλε να τα πουμε για την μιλφαρα!
Με τέτοια φωτό, το καλοκαίρι παίρνει "παράταση" από μόνο του... Καύλα!Για το τέλος του καλοκαιριού
Τι είναι αυτό ρε πρόεδρο. Την κάνω παιδιά αν θέλειΓια το τέλος του καλοκαιριού
της αρεσουν τα κλαριναΤι όπλο είναι αυτό ρε......
Δεν μου βγάζει επιλογή να σου στείλω μύνημα.. δε ξέρω γιατί..μπορεις να μου στειλεις πμ ?