Νέα

Ελληνίδες milf

• Μέλος που άνοιξε το νήμα audi3
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 740
  • Εμφανίσεις 427K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.673
Πόντοι
1.056
Η ξεφτιλισμενη πορνη @verasub στημένη να παρακαλεί να της σκίσω τις τρύπες της ακαποτα
Για να τη ξεσκίσεις και να την ξεφτιλίσεις ναι οκ,, αλλά ακαποτα δεν νομίζω ότι θα στο επέτρεπε καλέ μου φίλε ιδικά η verasub..:hi:

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
371
Πόντοι
21
Νομίζω πως οι περισσότερες παντρεμένες κ μη . Όταν ψάχνονται...για πούτσο δεν λένε όχι σε τπτ...
Πριν από κάποια χρόνια είχα κάνει παιχνίδι με μια παντρεμένη ..όταν βρέθηκαμε μου λέει...εγώ δεν έχω πάρει πίπα ούτε στον άντρα μου... περιττό να περιγράψω πως η συνέχεια ήταν μόνο πίπα κωλο...
Για αυτο του ξενογαμηθηκε....αμα δεν δινεις πιπα στη γυναικα σου θα ψαξει να βρει αλλου..

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.257
Πόντοι
7.195
IMG_20240811_012732.jpg
Ωραίο και δυνατό milf για τρελά γούστα!

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.356
Πόντοι
8.815
Νομίζω πως οι περισσότερες παντρεμένες κ μη . Όταν ψάχνονται...για πούτσο δεν λένε όχι σε τπτ...
Πριν από κάποια χρόνια είχα κάνει παιχνίδι με μια παντρεμένη ..όταν βρέθηκαμε μου λέει...εγώ δεν έχω πάρει πίπα ούτε στον άντρα μου... περιττό να περιγράψω πως η συνέχεια ήταν μόνο πίπα κωλο...
οπου ακους ελληνιολα να λεει εγω ειμαι σεμνη,μια φορα εχω κανει πιπα,εχω παει με δυο,δεν το κανω ποτε στο πρωτο ραντεβου,ε η τυπισσα παιζει να κραταει χυσια στο ψυγειο κ να τα κανει αφρογαλο για το πρωινο καπουτσινο.

η αλλη πηγαινε για γαμο και ξενογαμιοταν στις τουαλετες της δουλειας της,αλλα μας το επαιζε σεμνη και αβγαλτη.

Giannis1529

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2023
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά άμα έχει κάποιος κάποιο μιλφ να μου στείλει

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
609
Πόντοι
81
Καλά κάτι τέτοιες γκόμενες παντρεμένες ή μη είναι τραγικές. Έχω πετύχει κάτι τέτοιες περιπτώσεις που μόνες τους κάνουν τα χείριστα γιατί "θέλω να ξεπερνώ τα όρια μου". Πες μωρή πως λατρεύεις το σεξ και άσε τις ενοχικές μαλακίες.

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.504
Πόντοι
10.395
Τι όπλο είναι αυτό ρε......
στο 13-14 λέει η τραγουδίστρια...."να ζήσουν οι κομμώτριες"...και αυτή γελάει!

να μάθουμε σε ποιά πόλη είναι το πανηγύρι ρε παιδιά!!! :rockon::rockon::rockon:

Kompotis

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
10.664
Πόντοι
2.256

Stories

Νέο!

Stories