Kalantas33
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανένας κανα μιλφάκι στην Αθήνα που να γουστάρει μικρότερους;
28 χρονών για περισσοτερα μήνυμα.
28 χρονών για περισσοτερα μήνυμα.
Ok vfm;50 απ'οτι θυμαμαι
θέλω να γαμησω τη κυρία της φωτό! Βοήθεια
Τις είπες τίποτα να καταλάβει που βρίσκεσαι?θέλω να γαμησω τη κυρία της φωτό! Βοήθεια
οχι, που να τη βρωΤις είπες τίποτα να καταλάβει που βρίσκεσαι?
πες μου ότι σε καύλωσε ότι είναι θεούσα! Φαντάζομαι θα είδες από πίσω τα μανουάλια και τις εικόνες....ίσως κρύβει και θυμιατά... πολύ καύλα!!θέλω να γαμησω τη κυρία της φωτό! Βοήθεια
Ρε μνπνο τίποτα δεν σου ξεφεύγειπες μου ότι σε καύλωσε ότι είναι θεούσα! Φαντάζομαι θα είδες από πίσω τα μανουάλια και τις εικόνες....ίσως κρύβει και θυμιατά... πολύ καύλα!!![]()
έχουμε μήπως κάποια κριτική ή ενημέρωση
Έχουμε τίποτα καλό; Να καλέσω τα ξαδέρφια για ανάλυση;πες μου ότι σε καύλωσε ότι είναι θεούσα! Φαντάζομαι θα είδες από πίσω τα μανουάλια και τις εικόνες....ίσως κρύβει και θυμιατά... πολύ καύλα!!![]()
μπαααα....δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου ότι είναι ανωμαλάκια να καυλώνουν με θρησκευτικά σκεύη!Έχουμε τίποτα καλό; Να καλέσω τα ξαδέρφια για ανάλυση;![]()
μπαααα....δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου ότι είναι ανωμαλάκια να καυλώνουν με θρησκευτικά σκεύη!
Όχι μωρέ, δεν έχει κώλους! Άλλωστε είναι τίγκα ντυμένη...![]()
Πολύ ωραία η φίλη σου. Μπορούμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες; Προσωπικό μήνυμα δε μπορώ να σου στείλω, εάν είναι στείλε μου εσύ![]()
είναι 40 ετων...παντρεμένη και μητερα επίσης....για περισσότερες πληροφορίες, το μόνο που χρειάζεται είναι να μου στείλετε μήνυμα στην προσωπική συνομιλία
Ωραία γυναίκα έχεις φίλε!Η γυναίκα μου
Για πες περισσότερα! Με ενδιαφέρει αν είναι κάτι καλοOποιος θέλει μιλφάρες να στείλει
Δικέ μου είναι πανω απο 65, παχιά και γενικά για ειδικές καταστάσεις. Δίνει κώλο, είναι ευγενική, αλλά και αρκετά μεγάλη, χωρίς πολλή όρεξη. Νομίζω ενα πενηντάρικο ζητάει, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει και αυτό. Εγω την είχα δεί πριν 3-4 χρόνια και δεν είχα προχωρήσει. Συναγωνιστής που την πήρε ειπε ότι δεν πάνε χαμένα τα λεφτά, αλλά δεν θα ξαναπαιρνε.το πα;λευει η πενηνταρα