Χώρες με ωραίες γυναίκες, λίγες λεξεις σε μια πρόταση-ερώτηση, που θέλουν μια ολόκληρη ζωή για να απαντήσεις. Καπως ρητορική ερώτηση θα λεγα. Εχοντας και εγω το μικρόβιο του εξερευνητή, και αφου ειχα, εχω την οικονομική ευχερεια, εδωσα την ευκαιρία μου στον ευατο μου να εξερευνήσω διάφορες χωρες της γης. Οποτε σας παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία και άποψη :
Ελλαδα: η πλειοψηφία κοντες, χοντρές και με τουπέ μουναρας.Ειδικοτερα οι μικρότερες γενιές εχει μεταλλαχθεί το dna, σε κατι ασχημο απλα ειτε σε εμφάνιση ειτε σε χαρακτήρα . Μπαζα που δε αξίζουν την προσοχή, ωστοσο λογω αγαμιας πολλων τις κάνουν μοντελα στα μάτια τους, με αποτέλεσμα κακο σε ολο τον ανδικο πληθυσμό.
Ισπανια: ωραιες γυναίκες σε θεμα χαρακτηρα.Εμφανιση δε απεχουν πολυ απο τις Ελληνίδες, αλλα καλύτερες. Προσέχουν πιο πολυ τον ευατο τους. Ωστοσο, Ερωτικη γλωσσα που σε παθιαζει στο κρεβάτι. Σαν ακούς μελωδια που σου λεει μην σταματάς. Βγάζουν παθος και ειναι παιχνιδιάρες.
Ιταλια: ετσι και ετσι, παντα κατι δε μου καθοταν καλα με αυτες τις ιταλιδες. Έχει ομορφες γυναίκες, δε μπορώ να πω. Αλλα δε μου βγαζαν το κατι παραπάνω.
Ουκρανία : Ο, τι καλύτερο προσωπικά για μενα. Απίστευτες γυναίκες. Πανέμορφες απλα. Περπατας στον δρομο και αισθάνεσαι οτι βλεπεις μοντελα. Ξανθους αγγελους με μπλε ή πράσινα ματια να σε βλεπουν και να γελούν. Εχω πολυ ευχάριστες αναμνησεις. Και απίστευτες στο κρεβάτι. Ευχομαι να σταματήσει ο πολεμος.
Ρουμανια: ωραιες γυναίκες, αν και εχουν αυτο το γυφτικο dna μεσα τους,σε θεμα εμφανισης. Πολυ πονηρες επίσης και εχουν την τάση του copy paste η μια με την αλλην σε θεμα εμφάνισης. Περπατας στον δρομο, συναντας μια γυναίκα και μετα νομιζεις οτι την ξανασυναντας πιο κάτω ξανα. Πλαστικη σε πρόσωπο βυζια μυτη κτλ copy paste η μια με την αλλην.
Ρωσια:κρυες σαν την χώρα τους. Εμφάνιση ωραιες αλλα παγοκολωνες.
Κολομβία : το αφησα για το τέλος. Ό,τι και να πω ειναι λιγο. Οι πιο ωραιες αναμνήσεις.μπορει να μην εχουν ψωμι να φανε αλλα Ζουν την καθε μερα και δε εχουν την μιζερια της Ευρώπης.Διαφορετική φιλοσοφία και βλεπουν την καθημερινότητα another point of view. Θελει μεγαλη πρόσοχη στην χωρα ομως, γιατι μπορει να πας ακλαφτος για 10 δολλαρια. Γενικα ισχυει αυτο στις χωρες της λατινικής αμερικης με εξαίρεση ισως την Χιλή, που θυμίζει πιο πολυ Ευρώπη. Ωστοσο, Απίστευτες απλα. Στο κρεβάτι δε εχω κατι να σχολιάσω, απλως θα επιβεβαιώσω ολα αυτα που λέγονται για το ποσο καλες είναι.