Νέα

Χώρες με ωραίες γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ..........ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..........:shit:
αστα αδερφε δε ειναι μονο οτι θελουν αρκετα κερασματα για να κατσουν εχουν και ενα αντιπαθητικο στιλ ρε μλκ αλλο πραγμα,και οχι μια και 2 ελληνιδες αλλα ολες σε αυτο φταινε τα κομπλεξ της ελληνικης κοινωνιας που κανει τις ελληνιδες κομπλεξικες να παντρευτω να κανω παιδια αλλιως ειμαι ανηθικη ή μη βρω χοντρο ενω ειμαι λεπτη γιατι τι θα πει ο κοσμος στο εξωτερικο αυτα οι ξενες δε τα εχουν γιαυτο τις παω,εγω στις ιεροδουλες που παω και ειναι ξενες ολες σχεδον αυτο το χαλι καμια δε το εχει αντε απο ολες αυτες που εχω παει μονο 2 να ηταν κακες ντιβες αλλα τουλαχιστον ηταν κορμαρες και φατσαρες αρα λογικο να ειναι οι ελληνιδες που εχουν σκατοσωματα και μετριες φατσες δε εχουν δικαιωμα καν να ειναι ντιβες.

Τελευταία τροποποίηση:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Επειδη σε λίγους μήνες θα φύγω για δουλειά στο εξωτερικό,και αναζητώντας εργασία σε χώρες της ΕΕ μόνο(για λόγους πιστοποιήσεων κλπ), κ επειη παραλληλα με δουλειά θέλω να το συνδυασω και με μια καλη εργένικη ζωη, ποιες χώρες πιστυετε οτι έχουν τις ομορφότερες γυναίκες,ποιοες χώρες γενικα είναι πιο ευκολες οι γκόμενες και ποιες να αποφυγω. πχ ο φίλος μου στο Βελγιο μ είπε οτι είναι ολες σάπιες,ενώ ενας αλλος Πολωνια οτι ειναι μουναρες κ ευκολες. Πειτε καμια συμβουλη όσοι εχετε εμπειριες.
Γερμανιδες φιλε. Αγνα, φιλοτιμα κοριτσια της διπλανης πορτας.

Ψυχαρες! Δεν θα σε προδωσουν. Θα σταθουν διπλα σου και στα δυσκολα.

Στο κρεβατι ακουραστα αλογα.

Το μαγαζι διαθετει τα παντα: Ξανθιες, μελαχρινες, κοκκινομαλες.

t0lfr1jr04f71.jpg

media.media.c7509c93-5a13-4022-98d0-288dd8aa939d.original1024.jpg

main-qimg-2aaa4ec4cfa70d2cb302900fa7825c3b-lq

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.262
Πόντοι
5.006
οι γεωργιανες με τις μυτες σαν χατζάρι :confused:

• Like
Αντιδράσεις: cool11

dimitris(2)

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Like
113
Πόντοι
1
πάντως οι Ελληνίδες πρέπει να είναι οι χειρότερες στην Ευρώπη πιο κάτω και από τις Αλβανίδες όλες κοντόχοντρες και μέσα στη ξηνίλα

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Δείτε τι γκόμενα φιλοξενεί αυτό τον κυπριο στην Ουγγαρία(μην δώσετε σημασία στις μαλακίες που λέει)

Το πιο ωραίο πράγμα είναι να έχεις λεφτά να είσαι ξέγνοιαστος και να είσαι νέος να τα έχεις 400.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Ουγγαρία-Τσεχία-Πολωνία = ΜΟΥΝΑΡΕΣ & ΕΥΚΟΛΕΣ
Γερμανία = ΨΗΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ & ΑΝΩΜΑΛΕΣ
Αγγλία = ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ (από άθλιες που πηδιούνται για μισό pint & μία mars, μέχρι καραμουνάρες)
Κύπρος = ΕΥΚΟΛΑ ΣΚΟΥΡΑ ΜΠΑΖΑ
Μάλτα = Ότι στην Κύπρο Χ 10
συμφωνω στο σκούρα μπάζα διαφωνώ στο εύκολες. αν γαμηθουνε με ξένο θα πάνε με Έλληνες ειδικά οι πιο τολμηρές που έχουν άλλο αέρα.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
οντως ρωσιδες και ουκρανεζες δε θα βρεις ασχημη γυναικα,αλλα νομιζω οι ρωσιδες και οι ουκρανεζες δε ειναι τοσο ευκολες οσο οι πολωνεζες,αγγλιδες,γερμανιδες,κυπριες,τσεχια,ουγγαρια,στις χωρες που ανεφερα οι γυναικες ειναι ευκολες ενω ας πουμε ρωσια ουκρανια ειναι ευκολες αλλα οχι και τοσο οσο στις αλλες χωρες,οι χειροτερες ειναι οι ελληνιδες μη τη ψαχνεις μπρο και ασχημες και δε καθονται,ενω οι ξενες και ωραιες και καθονται.
τζημακο παλι μπαν εφαγες εσυ?

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
185
Πόντοι
1
πλεον παντου τα ιδια ειναι ! προτιμησε μεινεις ελλαδα με τις ντοπιες ! μια χαρα ειναι αν ξερεις πως να κανεις παιχνιδι!

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356

Τα ίδια λένε και για τις Γιαπωνέζες.

Γυρνάει ο μάγκας απ' τη δουλειά και τον περιμένει στην πόρτα, του φοράει τις παντόφλες, πάνε στο τραπέζι και το ψάρι με τα λαχανικά και τη μπύρα τον περιμένουν.

Όση ώρα γευματίζει ο τύπος και ρουφάει τη μπύρα του, η κυρία είναι από κάτω από το τραπέζι και του παίρνει μια ωραία χαλαρωτική πίπα.

Τι να συγκρίνει κανείς με την ξινομούρα την Ελλεηνίδα που δεν ξέρεις αν πρέπει να χώσεις μπουκέτο σ' αυτή ή στη μάνα της, να πούμε. :confused:

OP
OP
B

billis23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
425
Πόντοι
290
Θα σε βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ, παραθέτοντάς σου την εμπειρία μου έχοντας ζήσει εκτός Ελλάδας πολλά χρόνια και έχοντας συνάψει σχέσεις με:

1 Αγγλίδα
2 Γαλλίδες
2 Ιταλίδες (Σικελία)
1 Ολλανδέζα

Καθώς και κάποια one-night stands με κοριτσάκια από άλλες χώρες της Ευρώπης και μη...

•Οι Γαλλίδες γουστάρουν Έλληνες full on... Τους κυνηγάνε! Είναι θηλυκές πολύ...

•Ιταλίδες από νότο γουστάρουν πολύ αλλά είναι σκληρές καριόλες.! Θες αρχίδια να τις κουμαντάρεις...

•Αγγλίδες είναι αερόμυαλες και γενικά ότι πούτσος κάτσει κατά τύχη... Κατά τη γνώμη μου είναι μόνο για ξεφτιλίκια, καφριλίκια, κτλ.

•Ολλανδέζες είναι στην κοσμάρα τους, δε θα συνεννοηθείτε, δεν τρελένονται για Έλληνες...

•Ρουμάνες, Βουλγάρες, Σέρβες βαράνε παλαμάκια για Έλληνες...

•Εστονές είναι απίστευτα μουνιά.!! Είναι ένα mixed από Ρωσία και Φινλανδία.!!
Έχω δει τα ωραιότερα μουνιά της ζωής μου στην Εστονία, (Ταλλίν πρωτεύουσα), αλλά κρύες σαν γκόμενες... Γουστάρουν Έλληνες.!!

•Ισπανίδες ταιριάζουμε αρκετά, αν καταλήξεις στο κρεβάτι μαζί της, θα σε βάλει αυτή κάτω να την πηδήξεις, πολύ πάθος.!! Είναι temperamental πολύ... (θυμίζουν Ελεεινίδες)

•Πολωνέζες γουστάρουν Έλληνες πολύ, σκληρές καριόλες...

•Κολομβιανές, Βραζιλιάνες γουστάρουν Έλληνες, θέλουν προσοχή γενικά γιατί έχουν δει πολλά τα ματάκια μου... (διπλή ζωή στη χώρα τους, ψάχνουν για visa).

Σε γενικές γραμμές αυτά ξέρω, σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά μιλάω για το μέσω όρο...

Να θυμάσαι κάτι πολύ σημαντικό.!!!
Αλλιώς συμπεριφέρεται μία γυναίκα μέσα στη χώρα της, και αλλιώς ως "ξένη" σε μια άλλη χώρα...
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση,φαινεται να έχεις εμπειρίες και να γνωρίζεις κάποιες καταστασεις... τέτοιες απαντησεις περίμενα.

OP
OP
B

billis23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
425
Πόντοι
290
Το "ωραίες" είναι υποκειμενικό. Στην Αίγυπτο πχ ωραίες θεωρούν τις Ευρωπαίες (και εύκολες). Στη Σουδία τις μελαχρινές. Και πάει λέγοντας.

Στη Γαλλία (Παρίσι) πήδηξα τα πιο classy μουνιά, από 24χρονο αγγελούδι μέχρι 48χρονη παντρεμένη. Στην Ισπανία ζορίστηκα λόγω γλώσσας. Στην Αγγλία το βρίσκεις εύκολα αν ψάχνεις Αγγλίδες, πολύ εύκολα αν ψάχνεις φοιτήτριες από άλλες χώρες (συμπεριλαμβάνονται και οι Ελληνίδες), μάλλον δύσκολα αν ψάχνεις για Ασιάτισες. Οι Σουηδέζες είναι ακομπλεξάριστες, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο από άποψη ιδιοσυγκρασίας στο κρεβάτι. Οι Γερμανίδες γενικά δε λένε όχι σε πειραματισμούς. Οι Δανέζες είναι θεές και μάλλον εύκολες.
Προφανώς υπάρχει και η υποκειμενικότητα αλλα σε ποιον δεν αρέσουν οι 2μετρες ξανθιες μουναρες οτυ πρωην σοβιετικου μπλοκ χεχε.. Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου

• Like
Αντιδράσεις: bdsm72

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Χώρες με ωραίες γυναίκες, λίγες λεξεις σε μια πρόταση-ερώτηση, που θέλουν μια ολόκληρη ζωή για να απαντήσεις. Καπως ρητορική ερώτηση θα λεγα. Εχοντας και εγω το μικρόβιο του εξερευνητή, και αφου ειχα, εχω την οικονομική ευχερεια, εδωσα την ευκαιρία μου στον ευατο μου να εξερευνήσω διάφορες χωρες της γης. Οποτε σας παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία και άποψη :

Ελλαδα: η πλειοψηφία κοντες, χοντρές και με τουπέ μουναρας.Ειδικοτερα οι μικρότερες γενιές εχει μεταλλαχθεί το dna, σε κατι ασχημο απλα ειτε σε εμφάνιση ειτε σε χαρακτήρα . Μπαζα που δε αξίζουν την προσοχή, ωστοσο λογω αγαμιας πολλων τις κάνουν μοντελα στα μάτια τους, με αποτέλεσμα κακο σε ολο τον ανδικο πληθυσμό.

Ισπανια: ωραιες γυναίκες σε θεμα χαρακτηρα.Εμφανιση δε απεχουν πολυ απο τις Ελληνίδες, αλλα καλύτερες. Προσέχουν πιο πολυ τον ευατο τους. Ωστοσο, Ερωτικη γλωσσα που σε παθιαζει στο κρεβάτι. Σαν ακούς μελωδια που σου λεει μην σταματάς. Βγάζουν παθος και ειναι παιχνιδιάρες.

Ιταλια: ετσι και ετσι, παντα κατι δε μου καθοταν καλα με αυτες τις ιταλιδες. Έχει ομορφες γυναίκες, δε μπορώ να πω. Αλλα δε μου βγαζαν το κατι παραπάνω.

Ουκρανία : Ο, τι καλύτερο προσωπικά για μενα. Απίστευτες γυναίκες. Πανέμορφες απλα. Περπατας στον δρομο και αισθάνεσαι οτι βλεπεις μοντελα. Ξανθους αγγελους με μπλε ή πράσινα ματια να σε βλεπουν και να γελούν. Εχω πολυ ευχάριστες αναμνησεις. Και απίστευτες στο κρεβάτι. Ευχομαι να σταματήσει ο πολεμος.

Ρουμανια: ωραιες γυναίκες, αν και εχουν αυτο το γυφτικο dna μεσα τους,σε θεμα εμφανισης. Πολυ πονηρες επίσης και εχουν την τάση του copy paste η μια με την αλλην σε θεμα εμφάνισης. Περπατας στον δρομο, συναντας μια γυναίκα και μετα νομιζεις οτι την ξανασυναντας πιο κάτω ξανα. Πλαστικη σε πρόσωπο βυζια μυτη κτλ copy paste η μια με την αλλην.

Ρωσια:κρυες σαν την χώρα τους. Εμφάνιση ωραιες αλλα παγοκολωνες.

Κολομβία : το αφησα για το τέλος. Ό,τι και να πω ειναι λιγο. Οι πιο ωραιες αναμνήσεις.μπορει να μην εχουν ψωμι να φανε αλλα Ζουν την καθε μερα και δε εχουν την μιζερια της Ευρώπης.Διαφορετική φιλοσοφία και βλεπουν την καθημερινότητα another point of view. Θελει μεγαλη πρόσοχη στην χωρα ομως, γιατι μπορει να πας ακλαφτος για 10 δολλαρια. Γενικα ισχυει αυτο στις χωρες της λατινικής αμερικης με εξαίρεση ισως την Χιλή, που θυμίζει πιο πολυ Ευρώπη. Ωστοσο, Απίστευτες απλα. Στο κρεβάτι δε εχω κατι να σχολιάσω, απλως θα επιβεβαιώσω ολα αυτα που λέγονται για το ποσο καλες είναι.

OP
OP
B

billis23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
425
Πόντοι
290
Χώρες με ωραίες γυναίκες, λίγες λεξεις σε μια πρόταση-ερώτηση, που θέλουν μια ολόκληρη ζωή για να απαντήσεις. Καπως ρητορική ερώτηση θα λεγα. Εχοντας και εγω το μικρόβιο του εξερευνητή, και αφου ειχα, εχω την οικονομική ευχερεια, εδωσα την ευκαιρία μου στον ευατο μου να εξερευνήσω διάφορες χωρες της γης. Οποτε σας παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία και άποψη :

Ελλαδα: η πλειοψηφία κοντες, χοντρές και με τουπέ μουναρας.Ειδικοτερα οι μικρότερες γενιές εχει μεταλλαχθεί το dna, σε κατι ασχημο απλα ειτε σε εμφάνιση ειτε σε χαρακτήρα . Μπαζα που δε αξίζουν την προσοχή, ωστοσο λογω αγαμιας πολλων τις κάνουν μοντελα στα μάτια τους, με αποτέλεσμα κακο σε ολο τον ανδικο πληθυσμό.

Ισπανια: ωραιες γυναίκες σε θεμα χαρακτηρα.Εμφανιση δε απεχουν πολυ απο τις Ελληνίδες, αλλα καλύτερες. Προσέχουν πιο πολυ τον ευατο τους. Ωστοσο, Ερωτικη γλωσσα που σε παθιαζει στο κρεβάτι. Σαν ακούς μελωδια που σου λεει μην σταματάς. Βγάζουν παθος και ειναι παιχνιδιάρες.

Ιταλια: ετσι και ετσι, παντα κατι δε μου καθοταν καλα με αυτες τις ιταλιδες. Έχει ομορφες γυναίκες, δε μπορώ να πω. Αλλα δε μου βγαζαν το κατι παραπάνω.

Ουκρανία : Ο, τι καλύτερο προσωπικά για μενα. Απίστευτες γυναίκες. Πανέμορφες απλα. Περπατας στον δρομο και αισθάνεσαι οτι βλεπεις μοντελα. Ξανθους αγγελους με μπλε ή πράσινα ματια να σε βλεπουν και να γελούν. Εχω πολυ ευχάριστες αναμνησεις. Και απίστευτες στο κρεβάτι. Ευχομαι να σταματήσει ο πολεμος.

Ρουμανια: ωραιες γυναίκες, αν και εχουν αυτο το γυφτικο dna μεσα τους,σε θεμα εμφανισης. Πολυ πονηρες επίσης και εχουν την τάση του copy paste η μια με την αλλην σε θεμα εμφάνισης. Περπατας στον δρομο, συναντας μια γυναίκα και μετα νομιζεις οτι την ξανασυναντας πιο κάτω ξανα. Πλαστικη σε πρόσωπο βυζια μυτη κτλ copy paste η μια με την αλλην.

Ρωσια:κρυες σαν την χώρα τους. Εμφάνιση ωραιες αλλα παγοκολωνες.

Κολομβία : το αφησα για το τέλος. Ό,τι και να πω ειναι λιγο. Οι πιο ωραιες αναμνήσεις.μπορει να μην εχουν ψωμι να φανε αλλα Ζουν την καθε μερα και δε εχουν την μιζερια της Ευρώπης.Διαφορετική φιλοσοφία και βλεπουν την καθημερινότητα another point of view. Θελει μεγαλη πρόσοχη στην χωρα ομως, γιατι μπορει να πας ακλαφτος για 10 δολλαρια. Γενικα ισχυει αυτο στις χωρες της λατινικής αμερικης με εξαίρεση ισως την Χιλή, που θυμίζει πιο πολυ Ευρώπη. Ωστοσο, Απίστευτες απλα. Στο κρεβάτι δε εχω κατι να σχολιάσω, απλως θα επιβεβαιώσω ολα αυτα που λέγονται για το ποσο καλες είναι.
Σ ευχαριστώ. Ωραίο να έχεις εμπειρία από τόσες χώρες και γυναικες

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Μακράν οι καλύτερες στο πήδημα οι λατίνες. Με διαφορά!

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.201
Πόντοι
1.056

t0lfr1jr04f71.jpg

media.media.c7509c93-5a13-4022-98d0-288dd8aa939d.original1024.jpg

main-qimg-2aaa4ec4cfa70d2cb302900fa7825c3b-lq
Όντως?

Δεν έχω ρε γαμώτο εμπειρία με Γερμανίδα και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από πολύ δικά μου άτομα που τα εμπιστεύομαι.!!

Κοντεύει να μου γυρίσει σε απωθημένο...

Άντε να δούμε πότε θα μου κάτσει κάτι με Γερμανίδα...

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Σ ευχαριστώ. Ωραίο να έχεις εμπειρία από τόσες χώρες και γυναικες
Να σαι καλα! Σιγουρα εχει πολλες χωρες ακόμα που αξίζουν , οποτε γραφουμε στην ατζέντα μας τους επόμενους προορισμούς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μακράν οι καλύτερες στο πήδημα οι λατίνες. Με διαφορά!
Ναι, δε χρειάζεται να πεις τίποτα αλλο, απλα ναι!!!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
4 φορές έχω πάει μαλτα. 3 καλοκαίρι μια Πάσχα. Μουναρες δεν είδα
Σίγουρα σου αρέσουν οι γυναίκες;:confused:
Αλλιώς πρέπει να είσαι στραβός να μη βλέπεις τι μουνι παίζει εκεί.

Μερικά τυχαία δείγματα από προφίλ γνωστών μου από FB:

Συνημμένα

• 1666548890258.jpg
    1666548890258.jpg
    811,4 KB · Εμφανίσεις: 88
  • 1666548864912.jpg
    1666548864912.jpg
    767,4 KB · Εμφανίσεις: 98
  • 1666548820556.jpg
    1666548820556.jpg
    422,1 KB · Εμφανίσεις: 95

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Σίγουρα σου αρέσουν οι γυναίκες;:confused:
Αλλιώς πρέπει να είσαι στραβός να μη βλέπεις τι μουνι παίζει εκεί.

Μερικά τυχαία δείγματα από προφίλ γνωστών μου από FB:
Ίσως απλά τα στανταρ μου να είναι λίγο ανώτερα επειδή έχω περισσότερες παραστάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom