jerrybanana
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Όσο πιο βόρεια τόσο καλύτερα.
Ποιες τουρίστριες βρε τυπε.Για Κύπρο μου τα έχουν πει φίλοι που δούλευαν εκεί.
Στη Μάλτα είδα τα χειρότερα μπάζα τις Ευρώπης. Για Μαλτέζες μιλάω, όχι για τις Αγγλίδες τουρίστριες.
Καθώς και κάποια one-night stands με κοριτσάκια από άλλες χώρες της Ευρώπης και μη...
•Οι Γαλλίδες γουστάρουν Έλληνες full on... Τους κυνηγάνε! Είναι θηλυκές πολύ...
•Ιταλίδες από νότο γουστάρουν πολύ αλλά είναι σκληρές καριόλες.! Θες αρχίδια να τις κουμαντάρεις...
•Αγγλίδες είναι αερόμυαλες και γενικά ότι πούτσος κάτσει κατά τύχη... Κατά τη γνώμη μου είναι μόνο για ξεφτιλίκια, καφριλίκια, κτλ.
•Ολλανδέζες είναι στην κοσμάρα τους, δε θα συνεννοηθείτε, δεν τρελένονται για Έλληνες...
•Ρουμάνες, Βουλγάρες, Σέρβες βαράνε παλαμάκια για Έλληνες...
•Εστονές είναι απίστευτα μουνιά.!! Είναι ένα mixed από Ρωσία και Φινλανδία.!!
Έχω δει τα ωραιότερα μουνιά της ζωής μου στην Εστονία, (Ταλλίν πρωτεύουσα), αλλά κρύες σαν γκόμενες... Γουστάρουν Έλληνες.!!
•Ισπανίδες ταιριάζουμε αρκετά, αν καταλήξεις στο κρεβάτι μαζί της, θα σε βάλει αυτή κάτω να την πηδήξεις, πολύ πάθος.!! Είναι temperamental πολύ... (θυμίζουν Ελεεινίδες)
•Πολωνέζες γουστάρουν Έλληνες πολύ, σκληρές καριόλες...
•Κολομβιανές, Βραζιλιάνες γουστάρουν Έλληνες, θέλουν προσοχή γενικά γιατί έχουν δει πολλά τα ματάκια μου... (διπλή ζωή στη χώρα τους, ψάχνουν για visa).
Σε γενικές γραμμές αυτά ξέρω, σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά μιλάω για το μέσω όρο...
Να θυμάσαι κάτι πολύ σημαντικό.!!!
Αλλιώς συμπεριφέρεται μία γυναίκα μέσα στη χώρα της, και αλλιώς ως "ξένη" σε μια άλλη χώρα...
Συμφωνώ απόλυτα.Όταν λες γουστάρουν Έλληνες,τί εννοείς;Τους Έλληνες που μένουν εκεί μόνιμα,δουλεύουν (προφανώς όχι σε σουβλατζίδικα) κι έχουν φτιάξει ένα ψιλο-στατους;Τους φοιτητές;Τους τουρίστες;
Παλαμάκια και κυνηγητά για Έλληνες δεν υπάρχουν πουθενά,σίγουρα σε κάθε χώρα υπάρχει ένα ποσοστό που πάει με ξένους (όχι Έλληνες συγκεκριμένα),αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάει μόνο με ντόπιους.Και βασικά,όσο μεγαλύτερος είσαι,τόσο πέφτουν κι άλλο οι πιθανότητες.
Καρανότια είναι αυτή τύπε,από Σικελία
Εγώ μιλάω για τις ντόπιες, ρε παπάρα.Ποιες τουρίστριες βρε τυπε.
Αφού σου είπα δεν γνωρίζεις, μην γράφεις ότι σου έρθει.
Εννοείται δεν μιλάω για μαλτεζες αλλά για διαστημικά ξένα μουνια.
ΡΕ καθυστερημε΄νε, δεν υπάρχουν μόνο ντόπιες που μένουν μόνιμα σε μια χώρα.Εγώ μιλάω για τις ντόπιες, ρε παπάρα.
ΝΤΟΠΙΕΣ
Μάθε να διαβάζεις.
ΒΛΑΞ
Φίλε εσύ είσαι που το μισό σάιτ πουστη σε ανεβάζει πουστη σε κατεβάζει;ΡΕ καθυστερημε΄νε, δεν υπάρχουν μόνο ντόπιες που μένουν μόνιμα σε μια χώρα.
Αν είχες βγει έξω από το χωριό σου ίσως να το ήξερες.
Αν ήξερες να διαβάζεις τύπε θα ήξερες.Φίλε εσύ είσαι που το μισό σάιτ πουστη σε ανεβάζει πουστη σε κατεβάζει;
Ισχύει πως είσαι κι αν όχι γιατί σε φωνάζουν όλοι έτσι;
Ζήτω συγγνώμη αν σε προσεβαλα, μια απλή ερώτηση έκανα και επειδή ήμουν καλοπροαίρετος δεν αναφέρθηκα ότι σε αποκαλούν και τραβεστί.Αν ήξερες να διαβάζεις τύπε θα ήξερες.
Επίσης οι 2 βλαμμένοι φίλοι σου δεν είναι το μισό σάητ.
Αλλά μην ανησυχείς θα σε έχω και εσένα πλέον στα υπόψιν ως κρυφαδελφή. Δεν εξηγείται αλλιώς να ασχολείσαι μαζί μου, ενώ εγώ δεν πετάγομαι σε διαφορετικά θέματα και να μιλάω για σένα ή άλλα σκουπίδια.
οντως μαγκα το εχω ακουσει και εγω οτι ουγγαρια,πολωνια,τσεχια,γερμανια,αγγλια,κυπρος τα πραγματα ειναι ευκολα στο σεξ,μαλτα η αληθεια ειναι δε το εχω ακουσει,αυτες ειναι χωρες και ωραιες γυναικες και καθονται ευκολα οχι σα τις πατσαβουρες τις μπουρτζοβλαχες ελληνιδες που ειναι και δυσκολες και σιγα τις γκομενες σκατα σωματα οι πιο πολλες.Ουγγαρία-Τσεχία-Πολωνία = ΜΟΥΝΑΡΕΣ & ΕΥΚΟΛΕΣ
Γερμανία = ΨΗΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ & ΑΝΩΜΑΛΕΣ
Αγγλία = ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ (από άθλιες που πηδιούνται για μισό pint & μία mars, μέχρι καραμουνάρες)
Κύπρος = ΕΥΚΟΛΑ ΣΚΟΥΡΑ ΜΠΑΖΑ
Μάλτα = Ότι στην Κύπρο Χ 10
οντως ρωσιδες και ουκρανεζες δε θα βρεις ασχημη γυναικα,αλλα νομιζω οι ρωσιδες και οι ουκρανεζες δε ειναι τοσο ευκολες οσο οι πολωνεζες,αγγλιδες,γερμανιδες,κυπριες,τσεχια,ουγγαρια,στις χωρες που ανεφερα οι γυναικες ειναι ευκολες ενω ας πουμε ρωσια ουκρανια ειναι ευκολες αλλα οχι και τοσο οσο στις αλλες χωρες,οι χειροτερες ειναι οι ελληνιδες μη τη ψαχνεις μπρο και ασχημες και δε καθονται,ενω οι ξενες και ωραιες και καθονται.ΡΩΣΙΑ & ΟΥΚΡΑΝΙΑ 4EVER!
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#ΦΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛ
ΤΡΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΜΟΥΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
#ΦΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Γ@ΜΗΣΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Ισχύει. Διάφορα χαρακτηριστικά διαφορετικών φυλών μπορούν να συνδυαστούν σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες.η ομορφιά είναι αδιαμφισβήτητη αξία
και για να την αποκτήσει την αξία της ομορφιάς μια γυναίκα
απαιτείται να έχει αρμονικές αναλογίες
το νήμα είναι για όλο το πακέτο ή μόνο για ελαφάκια;
διαβάζω κάτι για χαρακτήρες και γενικότητες, λίγο δόγμα κάπως.
όμορφες γυναίκες έχω συναντήσει σε όλο τον κόσμο. Κρίνοντας με γνώμονα ίδια γούστα πάντα.
Αλλά εκεί που έχω δώσει τα ρέστα μου είναι στην κατηγορία των πιο μπασταρδεμένων φυλών.
Όσο πιο μπασταρδεμένη η ράτσα τόσο πιο ελκυστικό το αποτέλεσμα.
δε το ξερω ρε μαν δε εχω παει σε αυτες τις χωρες για να ξερω αλλα αν γαμαει μεχρι και πατσαβουρης μπατιρης ευγε στις κοπελες που ειναι ευκολες οχι σα τις ελληνιδες που και χαλια σωματα εχουν και θελουν κερασματα 50 ευρω και 100 για να σου κατσουν και αν.ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΡΩΣΙΔΕΣ & ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗΣ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Γ@Μ@Σ 7ΑΡΑΚΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!