Kompotis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 10.449
- Πόντοι
- 2.256
Σε χαλάει.....Banner έχει γίνει η τύπισσα...
Σε χαλάει.....Banner έχει γίνει η τύπισσα...
H κοροϊδία; Μπα... άλλοι εκτίθενταιΣε χαλάει.....
Την κοροϊδία που την βλέπειςH κοροϊδία; Μπα... άλλοι εκτίθενται
Βαριέμαι να εξηγώ τα αυτονόητα ;-)Την κοροϊδία που την βλέπεις
Απάντησε Μ σε μύνημαΒαριέμαι να εξηγώ τα αυτονόητα ;-)
Μετά που έγινε αυτό με το post στο Blindchat, έστειλες μήνυμα και σε αγνόησα. Απαντάω ό,τι απαντάω πιο πάνω, και συνεχίζεις.Απάντησε Μ σε μύνημα
Για νέο μέλος πολύ μαγκιά έχεις χαλάρωσε λίγοΜετά που έγινε αυτό με το post στο Blindchat, έστειλες μήνυμα και σε αγνόησα. Απαντάω ό,τι απαντάω πιο πάνω, και συνεχίζεις.
Μάλλον δεν είσαι και το «πρώτο πιστόλι» ε;
Α με την παλαιότητα πάνε αυτά; Γι' αυτό, εσύ που είσαι «Σεβαστός» έχεις τρελαθεί στην μαλακία και το φούμαρο; χαχαχαΓια νέο μέλος πολύ μαγκιά έχεις χαλάρωσε λίγο
Ενω εσύ που έκατσες και έκανες μουφα blindchat εεΑ με την παλαιότητα πάνε αυτά; Γι' αυτό, εσύ που είσαι «Σεβαστός» έχεις τρελαθεί στην μαλακία και το φούμαρο; χαχαχα
Άντε και εις ανώτερα
Ναι αητέ μου... εγώ το έκανα...Ενω εσύ που έκατσες και έκανες μουφα blindchat εε
Έγινε ρεεεεΝαι αητέ μου... εγώ το έκανα...
Μπετόστοκος συλλεκτικής αξίας είσαι.
Αν δεν είσαι κάποιος κλώνος και εσύ νέο μέλος είσαι τύπε μουΓια νέο μέλος πολύ μαγκιά έχεις χαλάρωσε λίγο
Επισκέπτης και μετά μέλος ούτε 10ετιας είμαι αλλά ούτε ημέραςΑν δεν είσαι κάποιος κλώνος και εσύ νέο μέλος είσαι τύπε μου
Εσυ εισαι ανώμαλος
είναι 40 ετων...παντρεμένη και μητερα επίσης....για περισσότερες πληροφορίες, το μόνο που χρειάζεται είναι να μου στείλετε μήνυμα στην προσωπική συνομιλία
ψηλε πετας μαλακιες τοση ωρα και εκτιθεσαι. Σε βλεπει ο κοσμοςΈγινε ρεεεε
Εντάξει επιτέλους κάποιος ανέβασε αυτη τη μιλφαρα.. Η γυναίκα είναι κόλλημα... Δεν υπάρχουν καλύτερα πόδια..
Στειλε να τα πουμε για την μιλφαρα!