Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
10.198
Πόντοι
2.256
Έλση
IMG_20220816_235859.jpg

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
μαρεσει που μας τη στελνεις εδω και καμαρωνεις κιολας τι ωραια ειναι,ρε χαλβαδες αυτες οι αχρηστες αντι να πανε να δουλεψουν 8ωρο οπως ολος ο κοσμος βγαζει λεφτα με το να μη κανει τιποτα,σταματηστε βρε ζωα ολοι να ακολουθειτε ολοι τις ινφλουενσερ και θα δειτε οτι δε θα παιρνουν ουτε ενα ευρω και θα αναγκαστουν οι καριολες αυτες και καριοληδες γιατι και αντρες ινφλουενσερ εχει να πανε να δουλεψουν 8ωρο και τοτε θα ειναι δικαια τα πραγματα,γιατι ο μοναδικος δικαιος τροπος που πρεπει να βγαζεις λεφτα ειναι να δουλευεις 8ωρο ή ημιαπασχοληση 4ωρο οπως ολος ο κοσμος και οχι αλλιως.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
μαρεσει που μας τη στελνεις εδω και καμαρωνεις κιολας τι ωραια ειναι,ρε χαλβαδες αυτες οι αχρηστες αντι να πανε να δουλεψουν 8ωρο οπως ολος ο κοσμος βγαζει λεφτα με το να μη κανει τιποτα,σταματηστε βρε ζωα ολοι να ακολουθειτε ολοι τις ινφλουενσερ και θα δειτε οτι δε θα παιρνουν ουτε ενα ευρω και θα αναγκαστουν οι καριολες αυτες και καριοληδες γιατι και αντρες ινφλουενσερ εχει να πανε να δουλεψουν 8ωρο και τοτε θα ειναι δικαια τα πραγματα,γιατι ο μοναδικος δικαιος τροπος που πρεπει να βγαζεις λεφτα ειναι να δουλευεις 8ωρο ή ημιαπασχοληση 4ωρο οπως ολος ο κοσμος και οχι αλλιως.
Ρε τυπε πως σου καρφώθηκε η ιδεα οτι ο μονος δίκαιος τρόπος να βγάλει λεφτα κάποιος η κάποια ειναι να δουλέψει 8ωρο;;;; :confused:

Π.χ. ενας stand up comedian που με μια ωρα παράσταση την ημέρα βγαζει κανα χιλιάρικο πρεπει να τα παρατήσει και να παει να δουλεύει 8ωρο για να ειναι τιμια τα λεφτα που βγάζει;; :idiot: :jerking:

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ρε τυπε πως σου καρφώθηκε η ιδεα οτι ο μονος δίκαιος τρόπος να βγάλει λεφτα κάποιος η κάποια ειναι να δουλέψει 8ωρο;;;; :confused:

Π.χ. ενας stand up comedian που με μια ωρα παράσταση την ημέρα βγαζει κανα χιλιάρικο πρεπει να τα παρατήσει και να παει να δουλεύει 8ωρο για να ειναι τιμια τα λεφτα που βγάζει;; :idiot: :jerking:
Ναι αυτή είναι η αλήθεια,ΜΟΝΟ το 8ωρο η έστω 4 Ώρο ημιαπασχοληση είναι δουλειές τα άλλα είναι κοροιδειες και ΟΧΙ δουλειες και λεφτά άτιμα,τα τίμια λεφτά είναι μόνο δουλεια κανονική 8ωρη ή ημιαπασχοληση 4 ώρες.

Τελευταία τροποποίηση:

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Τι να σου πω καλή μαλακω,κάτι τέτοιοι λιγουρηδες σα και σένα είναι η αιτία που όλες αυτές βγάζουν λεφτά χωρίς να κάνουν τίποτα,διότι πάτε τις ακολουθείτε λες και θα σας κάτσουν και μετά αυτές οι άχρηστες χωρίς να κάνουν τίποτα βγάζουν λεφτά,σταματήστε να ακολουθείτε όλοι τον οποιονδήποτε τέτοιον και μετά όλοι αυτοί θα πάνε στα 8ωρα που εδώ που τα λέμε μόνο αν δουλεύεις 8ωρο όπως ο φυσιολογικός κόσμος έχεις δικαίωμα να παίρνεις λεφτά ο κάθε άλλος τρόπος είναι λεφτά άτιμα.

vraxoritis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.479
Πόντοι
441
Τι να σου πω καλή μαλακω,κάτι τέτοιοι λιγουρηδες σα και σένα είναι η αιτία που όλες αυτές βγάζουν λεφτά χωρίς να κάνουν τίποτα,διότι πάτε τις ακολουθείτε λες και θα σας κάτσουν και μετά αυτές οι άχρηστες χωρίς να κάνουν τίποτα βγάζουν λεφτά,σταματήστε να ακολουθείτε όλοι τον οποιονδήποτε τέτοιον και μετά όλοι αυτοί θα πάνε στα 8ωρα που εδώ που τα λέμε μόνο αν δουλεύεις 8ωρο όπως ο φυσιολογικός κόσμος έχεις δικαίωμα να παίρνεις λεφτά ο κάθε άλλος τρόπος είναι λεφτά άτιμα.
μπηκες σε μια ιστοσελιδα που λεγετα μπουρδελα.κομ για να κανεις μαθηματα ηθικης;; πας καλα ανθρωπε μου;; αλλη Ελενη Λουκα μας προεκυψε!!!!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
μπηκες σε μια ιστοσελιδα που λεγετα μπουρδελα.κομ για να κανεις μαθηματα ηθικης;; πας καλα ανθρωπε μου;; αλλη Ελενη Λουκα μας προεκυψε!!!!!
Τυπε να δουλεύεις 8αρα και εσυ :grin: :buck2:

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
δε σε συμφερει μαλλον γιατι και εσυ κανας ινφλουενσερ θα εισαι που δε κανεις τιποτα και βγαζεις ατιμα λεφτα,γιατι τα τιμια λεφτα ειναι μονο δουλειες 8ωρες και ημιαπασχολησης 4ωρες.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Τυπε να δουλεύεις 8αρα και εσυ :grin: :buck2:
αυτο εκανα μαγκα μου οταν ειχα δουλεια 8 ωρες καθε μερα,εγω ειμαι τιμος οχι ατιμος οπως οι ινφλουενσερς που χωρις να κανουν τιποτα βγαζουν λεφτα ενω αστεγοι πεθαινουν στους δρομους και ανθρωποι 8ωρα στις δουλειες για ενα κομματι ψωμι τους βγαίνει ο κωλος.

Τελευταία τροποποίηση:

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.352
Πόντοι
446
αυτο εκανα μαγκα μου οταν ειχα δουλεια 8 ωρες καθε μερα,εγω ειμαι τιμος οχι ατιμος οπως οι ινφλουενσερς που χωρις να κανουν τιποτα βγαζουν λεφτα ενω αστεγοι πεθαινουν στους δρομους και ανθρωποι 8ωρα στις δουλειες για ενα κομματι ψωμι τους βγαίνει ο κωλος.
Ρε τζιμακο, δεν τραβάς καμία παχιά να φύγει το σύννεφο από το ακατοίκητο κεφάλι σου? :jerking:

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ρε τζιμακο, δεν τραβάς καμία παχιά να φύγει το σύννεφο από το ακατοίκητο κεφάλι σου? :jerking:
Δε σε συμφέρει γιατί και εσύ κάνας ινφλουενσερ είσαι και θα βγάζεις άτιμα λεφτα,εγώ τουλάχιστον όσα έχω βγάλει ήταν από 8ωροή 4 Ώρο είμαι τίμιος όχι άτιμος σα τους ινφλουενσερ και εσένα που βλέπω ότι τους υποστηρίζεις.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ωραίο μωρό και καυλιαρικο...
IMG_20220818_005549.jpg
Ωραία καριολα που βγάζει λεφτά χωρίς να κάνει τίποτα και αυτή και οι άλλες ινφλουενσερ,ο Τίμιος τρόπος είναι το 8ωρο ή 4 Ώρο ημιαπασχοληση κάθε άλλος τρόπος είναι άτιμος,οπότε οι ινφλουενσερς που δε κάνουν τίποτα απλά βγάζουν λεφτά με ΟΧΙ τίμιο τρόπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom