Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Οπου πλαστικα, βαλτε influencers

Ενώ οι βίζιτες από το τελευταίο χωριό της Αγίας Πετρουπολης που στα τρώνε κάθε μέρα είναι όλες φυσικές. Καρνάβαλε.

8E34BA49-1363-4F03-ABAE-A5B83E23475D.gif

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.324
Πόντοι
25.186
Βασικά τυπε ολες αυτες που το παίζουν καποιες στο ινστα,ειναι για hatefuck και φτυσιματα στην μαπα τους
βασικα δε θα επρεπε κανενας να τους δινει σημασια μπας κ πανε να δουλεψουν να δουνε πώς βγαινει ο μισθος, αλλα πανε ολοι οι αγαμητοι ηλιθιοι κ τους κανουν likes στα profile μονο κ μονο για να τις βλεπουν να φωτογραφιζονται στον καμπινε τους, αλλοι πανε κ τους δινουν λεφτα στο only fans για να κλεισουν κ κανενα ραντεβου για γαμισι, οποτε κ βιζιταρουν κ τα παιρνουν απο διαφημισεις.....μαυρα ολα κ κυκλοφορουν με πανακριβα ρουχα κι αυτοκινητα κ το παιζουν κι υψηλη κοινωνια κι οτι ειναι κυριες....!!!!!!

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
100
Like
14.717
Πόντοι
25.186
βασικα δε θα επρεπε κανενας να τους δινει σημασια μπας κ πανε να δουλεψουν να δουνε πώς βγαινει ο μισθος, αλλα πανε ολοι οι αγαμητοι ηλιθιοι κ τους κανουν likes στα profile μονο κ μονο για να τις βλεπουν να φωτογραφιζονται στον καμπινε τους, αλλοι πανε κ τους δινουν λεφτα στο only fans για να κλεισουν κ κανενα ραντεβου για γαμισι, οποτε κ βιζιταρουν κ τα παιρνουν απο διαφημισεις.....μαυρα ολα κ κυκλοφορουν με πανακριβα ρουχα κι αυτοκινητα κ το παιζουν κι υψηλη κοινωνια κι οτι ειναι κυριες....!!!!!!
Συμφωνω
Είμαστε μαλακες που ακολουθούμε το καθε παρτάλι που μας ποσταρει νυχτα μερα τι κάνει και που παει.

Οι περισσότερες αμα τις δεις απο κοντα ειναι χαλια,ειναι φουλ με φιλτρα ολες στο ινσταγκραμ

Επίσης ολες σχεδον ειναι αφραγκες.Μιλάμε για πείνα.Σαντουιτς δεν εχουν να παρουν,Μιλάω εκ πείρας.
Παντου πηγαινουν τζαμπα,ειτε σε βιζιτα ειτε ως κραχτες ξενοδοχειων μπαρ κλπ

Ψαχουν εναγωνιως πελάτες..συγχρονως εχουν και γκομενους που τους λενε μαλακιες του τυπου "Εκει που πηγα ολοι ηταν γκει,δεν με γαμησε κανενας" κλπ

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Για να εξηγήσουμε ως ενήλικες τις ασυναρτησίες του Ραφ, η γυναίκα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εχει πλέον καταλάβει ότι το Ινσταγκραμ είναι μια ιδιαίτερη πλατφόρμα, στην οποία μπορεί να πουλάει τον εαυτό της. Επομένως μπορεί να παίρνει δωρεάν την προσοχή των αντρών, χωρίς να δίνει πίσω σεξ, κάτι το οποίο όντως λειτουργεί αρνητικά. Για ποιον όμως; Λειτουργεί αρνητικά για τον άντρα που δεν μπορεί να γαμησει εκτός του αγοραίου, δηλαδή το παλικάρι πιο πάνω. Μα Τζορμακα, τι εννοείς; Εννοώ ότι οι γυναίκες αυτές πολιορκούνται, και δεν πέφτουν με χωριάτικες βαρβατιλες ή τα διακοσια ευρώ που έδωσε η μαμά στον τριανταπεντάρη άεργο γιο από τα ενοίκια. Χρειάζεται στάτους, χαρακτήρας, και κυρίως παιχνίδι έξω από τις αστείες βίζιτες των 140. Όταν λοιπόν ο άντρας ξέρει από πριν ότι δεν τον παίρνει, καταλήγει να καταριέται, να μειώνει και να ονειροπολεί ότι τιμωρεί τα αδίστακτα αυτά κορασια που δεν θα δώσουν ποτέ το αιδοιο τους σε αυτόν αγνοώντας την ύπαρξη του. Στα βιβλία της Τζορμακολογιας, αυτό το λέμε κόμπλεξ κατωτερότητας, χαρακτηριστικό αδύναμων αρσενικών. Το σωστό αρσενικό φροντίζει μαν αναπτύξει τόσο την σωματική του διάπλαση όσο και την πνευματική, έτσι ώστε μαν προσελκύσει γυναίκες όμορφες και δύσκολες. Οι δύσκολες και όμορφες, είναι δύσκολες γιατί το χρήμα δε σημαίνει πολλά. Πολιορκούνται από πολλούς φραγκάτους, επομένως το συστατικό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις είναι ο χαρακτήρας σου. Και δεν εννοώ να κάνεις χαζά αστεία ή να φοράς λινό χωρίς βρακι. Είναι οι αρχές με τις οποίες προχωράς στη ζωη, οι εμπειρίες σου από τις σχέσεις, το πώς χειρίζεσαι μια γυναίκα, ο σεβασμός, ο τρόπος, όλα αυτά, η λεγόμενη αύρα.

Μην. Είστε. Μίζεροι.

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.324
Πόντοι
25.186
Συμφωνω
Είμαστε μαλακες που ακολουθούμε το καθε παρτάλι που μας ποσταρει νυχτα μερα τι κάνει και που παει.

Οι περισσότερες αμα τις δεις απο κοντα ειναι χαλια,ειναι φουλ με φιλτρα ολες στο ινσταγκραμ

Επίσης ολες σχεδον ειναι αφραγκες.Μιλάμε για πείνα.Σαντουιτς δεν εχουν να παρουν,Μιλάω εκ πείρας.
Παντου πηγαινουν τζαμπα,ειτε σε βιζιτα ειτε ως κραχτες ξενοδοχειων μπαρ κλπ

Ψαχουν εναγωνιως πελάτες..συγχρονως εχουν και γκομενους που τους λενε μαλακιες του τυπου "Εκει που πηγα ολοι ηταν γκει,δεν με γαμησε κανενας" κλπ
μιλωντας με καποιες στο insta που ηθελα να τις γαμησω ( δεν τις ακολουθω ), μου ειπαν "πρωτα θα γραφτεις στο only fans και μετα θα κλεισουμε ραντεβου....."
Αλλες μου ειπαν προκαταβολη !!! μεσω paypal...και καλα για να ειναι καλυμμενες..
Οταν τις ρωτησα "εγω πώς ειμαι καλυμμενος σε περιπτωση που συναντηθουμε κ δε σε γουσταρω" ???
Εκει φιλε επρεπε να ακουσεις τις απαντησεις...
Η μια να λεει, "ειμαι ενα ρισκο που πρεπει να παρεις"....... σιγα μωρη ουρσουλα αντρες.
Η αλλη να λεει, επιστροφη χρηματων δε γινεται
Η τριτη να λεει, αυτα ειναι τα εξοδα του ταξι !!!!! Και ζητανε τα μισα απο το ραντεβου, που ειναι τουλαχιστον 150.....

Δε ξερω τί γινεται στην τσεπη της καθεμιας, ποσο πληρωνονται απο διαφημισεις, παντως θυμαμαι μια που πηγα να την κλεισω καπου αρχες Μαιου κ μου ειπε οτι απο Ιουλιο εχει διαθεσιμα ραντεβου...

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
100
Like
14.717
Πόντοι
25.186
μιλωντας με καποιες στο insta που ηθελα να τις γαμησω ( δεν τις ακολουθω ), μου ειπαν "πρωτα θα γραφτεις στο only fans και μετα θα κλεισουμε ραντεβου....."
Αλλες μου ειπαν προκαταβολη !!! μεσω paypal...και καλα για να ειναι καλυμμενες..
Οταν τις ρωτησα "εγω πώς ειμαι καλυμμενος σε περιπτωση που συναντηθουμε κ δε σε γουσταρω" ???
Εκει φιλε επρεπε να ακουσεις τις απαντησεις...
Η μια να λεει, "ειμαι ενα ρισκο που πρεπει να παρεις"....... σιγα μωρη ουρσουλα αντρες.
Η αλλη να λεει, επιστροφη χρηματων δε γινεται
Η τριτη να λεει, αυτα ειναι τα εξοδα του ταξι !!!!! Και ζητανε τα μισα απο το ραντεβου, που ειναι τουλαχιστον 150.....

Δε ξερω τί γινεται στην τσεπη της καθεμιας, ποσο πληρωνονται απο διαφημισεις, παντως θυμαμαι μια που πηγα να την κλεισω καπου αρχες Μαιου κ μου ειπε οτι απο Ιουλιο εχει διαθεσιμα ραντεβου...
Εγω αναφερθηκα κυριως σε ινσταγκραμοβιζιτες,οχι σε onlyfans ουτε αυτες που ζητανε καρτες κλπ

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.324
Πόντοι
25.186
Εγω αναφερθηκα κυριως σε ινσταγκραμοβιζιτες,οχι σε onlyfans ουτε αυτες που ζητανε καρτες κλπ
για τα φιλτρα δεν το συζηταμε, φαινονται και στις φωτο, δε χρειαζεται καν να τις δεις απο κοντα για να καταλαβεις οτι ειναι σαπιες..
για το αλλα που λες, τι περιστατικα εχεις γνωρισει ??

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
100
Like
14.717
Πόντοι
25.186
για τα φιλτρα δεν το συζηταμε, φαινονται και στις φωτο, δε χρειαζεται καν να τις δεις απο κοντα για να καταλαβεις οτι ειναι σαπιες..
για το αλλα που λες, τι περιστατικα εχεις γνωρισει ??
Γκομενες που τις γνωρισα εξω μεσω γνωστων εννοω.
Τρελό φιλτρο.Και στα βιντεο ακομα εχει φιλτρο.
Στο ινσταγρκαμ με υφος χιλιων καρδιναλιων...απο κοντα κοριτσάκια άφραγκα που δεν εχουν να πληρωσουν το νοικι και τα εξοδα τους.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Στο ινσταγρκαμ με υφος χιλιων καρδιναλιων...απο κοντα κοριτσάκια άφραγκα που δεν εχουν να πληρωσουν το νοικι και τα εξοδα τους.
Η πραγματική αλήθεια

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306

Απλά τις αποφεύγεις. Αν είναι άφραγκα κοριτσάκια χωρίς να έχουν να σου προσφέρουν κάτι, γιατί σε απασχολεί; Όπως αυτές έτσι και μεις έχουμε το δικαίωμα της επιλογής. Προχωράμε παρακάτω, διευρύνουμε τις γνωριμίες μας, επενδύουμε στον εαυτό μας. Ζεν.

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
10.066
Πόντοι
2.256
την ειχα δει απο κοντα στο intersport, καραψωναρα του κερατα, δε ξερει που βρισκεται, σα μαστουρωμενη, στα ορια νευρικης ανορεξιας...τιποτα το ιδιαιτερο...Το πολυ για μια ξεπετα ή για ενα hatefuck
Oνομα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom