jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.507
- Πόντοι
- 2.306
Οπου πλαστικα, βαλτε influencers
Ενώ οι βίζιτες από το τελευταίο χωριό της Αγίας Πετρουπολης που στα τρώνε κάθε μέρα είναι όλες φυσικές. Καρνάβαλε.
Οπου πλαστικα, βαλτε influencers
βασικα δε θα επρεπε κανενας να τους δινει σημασια μπας κ πανε να δουλεψουν να δουνε πώς βγαινει ο μισθος, αλλα πανε ολοι οι αγαμητοι ηλιθιοι κ τους κανουν likes στα profile μονο κ μονο για να τις βλεπουν να φωτογραφιζονται στον καμπινε τους, αλλοι πανε κ τους δινουν λεφτα στο only fans για να κλεισουν κ κανενα ραντεβου για γαμισι, οποτε κ βιζιταρουν κ τα παιρνουν απο διαφημισεις.....μαυρα ολα κ κυκλοφορουν με πανακριβα ρουχα κι αυτοκινητα κ το παιζουν κι υψηλη κοινωνια κι οτι ειναι κυριες....!!!!!!Βασικά τυπε ολες αυτες που το παίζουν καποιες στο ινστα,ειναι για hatefuck και φτυσιματα στην μαπα τους
Συμφωνωβασικα δε θα επρεπε κανενας να τους δινει σημασια μπας κ πανε να δουλεψουν να δουνε πώς βγαινει ο μισθος, αλλα πανε ολοι οι αγαμητοι ηλιθιοι κ τους κανουν likes στα profile μονο κ μονο για να τις βλεπουν να φωτογραφιζονται στον καμπινε τους, αλλοι πανε κ τους δινουν λεφτα στο only fans για να κλεισουν κ κανενα ραντεβου για γαμισι, οποτε κ βιζιταρουν κ τα παιρνουν απο διαφημισεις.....μαυρα ολα κ κυκλοφορουν με πανακριβα ρουχα κι αυτοκινητα κ το παιζουν κι υψηλη κοινωνια κι οτι ειναι κυριες....!!!!!!
μιλωντας με καποιες στο insta που ηθελα να τις γαμησω ( δεν τις ακολουθω ), μου ειπαν "πρωτα θα γραφτεις στο only fans και μετα θα κλεισουμε ραντεβου....."Συμφωνω
Είμαστε μαλακες που ακολουθούμε το καθε παρτάλι που μας ποσταρει νυχτα μερα τι κάνει και που παει.
Οι περισσότερες αμα τις δεις απο κοντα ειναι χαλια,ειναι φουλ με φιλτρα ολες στο ινσταγκραμ
Επίσης ολες σχεδον ειναι αφραγκες.Μιλάμε για πείνα.Σαντουιτς δεν εχουν να παρουν,Μιλάω εκ πείρας.
Παντου πηγαινουν τζαμπα,ειτε σε βιζιτα ειτε ως κραχτες ξενοδοχειων μπαρ κλπ
Ψαχουν εναγωνιως πελάτες..συγχρονως εχουν και γκομενους που τους λενε μαλακιες του τυπου "Εκει που πηγα ολοι ηταν γκει,δεν με γαμησε κανενας" κλπ
Εγω αναφερθηκα κυριως σε ινσταγκραμοβιζιτες,οχι σε onlyfans ουτε αυτες που ζητανε καρτες κλπμιλωντας με καποιες στο insta που ηθελα να τις γαμησω ( δεν τις ακολουθω ), μου ειπαν "πρωτα θα γραφτεις στο only fans και μετα θα κλεισουμε ραντεβου....."
Αλλες μου ειπαν προκαταβολη !!! μεσω paypal...και καλα για να ειναι καλυμμενες..
Οταν τις ρωτησα "εγω πώς ειμαι καλυμμενος σε περιπτωση που συναντηθουμε κ δε σε γουσταρω" ???
Εκει φιλε επρεπε να ακουσεις τις απαντησεις...
Η μια να λεει, "ειμαι ενα ρισκο που πρεπει να παρεις"....... σιγα μωρη ουρσουλα αντρες.
Η αλλη να λεει, επιστροφη χρηματων δε γινεται
Η τριτη να λεει, αυτα ειναι τα εξοδα του ταξι !!!!! Και ζητανε τα μισα απο το ραντεβου, που ειναι τουλαχιστον 150.....
Δε ξερω τί γινεται στην τσεπη της καθεμιας, ποσο πληρωνονται απο διαφημισεις, παντως θυμαμαι μια που πηγα να την κλεισω καπου αρχες Μαιου κ μου ειπε οτι απο Ιουλιο εχει διαθεσιμα ραντεβου...
για τα φιλτρα δεν το συζηταμε, φαινονται και στις φωτο, δε χρειαζεται καν να τις δεις απο κοντα για να καταλαβεις οτι ειναι σαπιες..Εγω αναφερθηκα κυριως σε ινσταγκραμοβιζιτες,οχι σε onlyfans ουτε αυτες που ζητανε καρτες κλπ
Γκομενες που τις γνωρισα εξω μεσω γνωστων εννοω.για τα φιλτρα δεν το συζηταμε, φαινονται και στις φωτο, δε χρειαζεται καν να τις δεις απο κοντα για να καταλαβεις οτι ειναι σαπιες..
για το αλλα που λες, τι περιστατικα εχεις γνωρισει ??
Η πραγματική αλήθειαΓκομενες που τις γνωρισα εξω μεσω γνωστων εννοω.
Τρελό φιλτρο.Και στα βιντεο ακομα εχει φιλτρο.
Στο ινσταγρκαμ με υφος χιλιων καρδιναλιων...απο κοντα κοριτσάκια άφραγκα που δεν εχουν να πληρωσουν το νοικι και τα εξοδα τους.
Γκομενες που τις γνωρισα εξω μεσω γνωστων εννοω.
Τρελό φιλτρο.Και στα βιντεο ακομα εχει φιλτρο.
Στο ινσταγρκαμ με υφος χιλιων καρδιναλιων...απο κοντα κοριτσάκια άφραγκα που δεν εχουν να πληρωσουν το νοικι και τα εξοδα τους.
Oνομα;την ειχα δει απο κοντα στο intersport, καραψωναρα του κερατα, δε ξερει που βρισκεται, σα μαστουρωμενη, στα ορια νευρικης ανορεξιας...τιποτα το ιδιαιτερο...Το πολυ για μια ξεπετα ή για ενα hatefuck
Onoma;;;Η συγκεκριμένη έχει και μια κολλητή τούμπανο. Δες εδώ σώμα μητέρας τριών παιδιών
Μοιάζει με την Natalie ImbrugliaΠολύ δυνατή μιλφαρα
Όνομα???Πολύ καύλα το μιλφ
Ναι...Μοιάζει με την Natalie Imbruglia