olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 1.796
Για αυτό εδώ πρέπει να μάθουμε πληροφορίες..
Για αυτό εδώ πρέπει να μάθουμε πληροφορίες..
πληροφοριες οπως?Για αυτό εδώ πρέπει να μάθουμε πληροφορίες..
Φιλε που την βρισκουμε αυτη?Σώμα πολύ καλό αλλά άβαφτη θα τρομάζεις!
Ειναι οπλοπολυβολο το μωρο....να καταθετεις ψωλλη βαρβατη στις τρυπες της και τονους χυσια στις ομορφες βυζαρες και την πατουρα της...υπερδυναμη χωρις αντιρρηση!!!!Οτι αφορα το τι ρολο βαραει στα προσωπικα...μενει να διερευνηθει...με στενη επαφη...για τους τυχεροις και ικανους!!!!
Η plenca είναι φίλε αυτή;
ναι αδερφε.. κριμα που εχει πλουσιο μπαμπα και δεν την ειδαμε σε τσοντεςΗ plenca είναι φίλε αυτή;
Κανένα insta παίζει?Η plenca είναι φίλε αυτή;
eri.vlcΠοια καυλα είναι αυτή;;;
Εσύ κοροϊδεύεις τώρα, αλλά σκέψου να έχεις το θάρρος και το θράσος να πας, τι κονέ θα κάνεις !!!! Και μη ξεχνάτε.. δε γαμάει ο ωραίος, γαμάει ο γενναίος όπως είχε πει κάποιος μεγάλος φιλόσοφος.Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ θα ξεκινήσω μαθήματα
Ανάμεσα στον Αργυρό και τον γενναίο Κώστα Τσακωνα πιστεύω ότι ο Αργυρός έχει πιο πολλές πιθανότητες καρντασακο μουΕσύ κοροϊδεύεις τώρα, αλλά σκέψου να έχεις το θάρρος και το θράσος να πας, τι κονέ θα κάνεις !!!! Και μη ξεχνάτε.. δε γαμάει ο ωραίος, γαμάει ο γενναίος όπως είχε πει κάποιος μεγάλος φιλόσοφος.
Το γάμησες και ψόφησε ρε φίλε... είπαμε !!! Καταλάβατε τι ήθελα να πω..Ανάμεσα στον Αργυρό και τον γενναίο Κώστα Τσακωνα πιστεύω ότι ο Αργυρός έχει πιο πολλές πιθανότητες καρντασακο μου