Νέα

Ελληνίδες φοιτήτριες σπουδάστριες στην Αθήνα που κάνουν κρυφά ραντεβού

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα corfugreece2018
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 467
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Μηνύματα
806
Κριτικές
1
Like
2.202
Πόντοι
446
Αν δε μάθει ο άνθρωπος απο νεαρή ηλικία να είναι ανεξάρτητος, υπεύθυνος για τον εαυτό του και να κάνει υποχωρήσεις/θυσίες στην μετέπειτα φάση της ζωής του θα τα βρεί μπαστούνια. Να σπουδάσεις σε μια επαρχιακή πόλη δεν είναι ντροπή κάνει καλό στον άνθρωπο να ανοίξει τα μυαλά του όσο βαστάει το οικονομικό.
Οι γκόμενες από τις μεγάλες πόλεις είναι τραγικές η πλειοψηφία και ιδιαίτερα αν είναι καλομαθημένες.
 

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.462
Κριτικές
7
Like
3.093
Πόντοι
736
Όλα ωραία και καλά που γράφετε αλλά αν δεν βάλει ο καθένας τη φοιτήτριά του να μαζευτούν πολλές, να κάνουμε κανένα πριβέ καλλιστείο και να επιβραβεύσουμε τις 3 πρώτες με κανένα κρεπιέ, τα θεωρητικά δεν έχουν καμία αξία.
 

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Μηνύματα
4.137
Κριτικές
5
Like
12.591
Πόντοι
3.786
Ο δουσης πάντως που είχε φλωρινα εβλεπα το κέντρο με τις καφετέριες. Και σ έπιανε κατάθλιψη. Όλο κάτι μπαρμπαδια και θειτσες είχε.. Φανταζομε φλωρινα αν εισαι 20χρονη και μέτρια πρέπει να γίνεται σφαγή για τα μάτια σου.. Αν εχει φοιτήτριες, εγώ πάντως δεν τις ειδα
Μήπως πήγε καλοκαίρι που φεύγουν στα πατρικά τους;Μπορεί επίσης να έπεσε σε περίοδο εξεταστικής.Επίσης,οι φοιτητές έχουν τα δικά τους στέκια που δεν πατάνε τα μπαρμπάδια.Έχω φίλο που σπούδασε στη Φλώρινα και πήδηξε αρκετές φοιτήτριες,οι οποίες δεν ήταν Φλωρινιώτισσες
 

johnak281

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2023
Μηνύματα
27
Like
62
Πόντοι
0
Ιατρική, Νομική, Μετσόβιο, Πάντειο, ΑΣΟΕΕ, ΤΕΦΑΑ;
Πες τι σχολή προτιμάς γιατί τα έχουμε σε Excel, χωριστά.


Υ.Γ. Από Καλών Τεχνών μόνο μη ζητήσεις γιατί είναι τεράστιο το αρχεία δεν θα ανέβει.
Αν μπορείς φίλε θα ήθελα και εγώ ένα πμ. Ευχαριστώ
 

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Μηνύματα
648
Κριτικές
29
Like
4.402
Πόντοι
2.836

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Μηνύματα
1.168
Like
2.054
Πόντοι
456
Όταν ακούω για φοιτήτριες που κάνουν σεξ επί πληρωμή υπάρχει κάποια από τις εξής 3 πιθανότητες.

1 - Πολλές είναι οι περιπτώσεις που spicy ιστορίες τέτοιου είδους δεν είναι τίποτα άλλο από αστικό θρύλο.

Σε κάθε πόλη , κυκλοφορεί μια ιστορία πως δήθεν υπάρχει κάποια πιάτσα με φοιτήτριες κοντά στις εστίες η ένα μικρό άγνωστο στους πολλούς κωλόμπαρο που η φοιτήτρια μπαρ γούμαν κάνει και άλλες εξυπηρετήσεις μετά από το κλασσικό " Κεράσει ποτό ; ".

Αν και ο εκάστοτε τύπος δε χάνει τίποτα να το τσεκάρει αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει με τη ψωλή στο χέρι.

Πιθανότητα να πηδήξεις : 0,5 / 10 πρέπει να είσαι ιδιαίτερα τυχερός για να βγουν οι ιστορίες αληθινές.

2 - Εξαιρετικά ιδιωτικά , σκοτεινά μαφιοζοκυκλώματα. Συνήθως τα κορίτσια είναι κοπέλες νεαρής ηλικίας από δύσκολα περιβάλλοντα που κάποιοι τις εκμεταλλεύονται. Κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι φοιτήτριες αλλά ταιριάζουν ηλικιακά σε αυτές.

Έχω δει και έχω ακούσει διάφορα οπότε μπορώ να πω με σιγουριά πως υπάρχουν. Θέλει σίγουρα χρήμα και γνωριμίες κατά προτίμηση με πολιτικούς αν και αστυνόμοι και στρατιωτικοί είναι εξίσου χρήσιμοι.

Πολλές φορές κορίτσια που ξεκινάνε από αυτά τα πριβέ κυκλώματα καταλήγουν στα μπουρδέλα πράγμα που προφανώς δε θα σου το πουν.

Πιθανότητες να πηδήξεις : 1/10 Πρέπει να έχεις βύσμα και κασέρι. Επίσης να ξέρεις πως μπλέκεις με τον υπόκοσμο με ότι και να σημαίνει αυτό.

Btw αυτά τα κυκλώματα είναι που άμα γίνει καμία στραβή και τα πιάσουν κατηγορούν ξαφνικά όλους εμάς. Λες και με το που πατάς στο μπουρδέλο ανοίγεις τους ασκούς του Αιόλου για επαφή με τον υπόκοσμο.

3 - Τυχερές περιπτώσεις που μπορεί να σου κάτσει φοιτήτρια / νεαρή γενικότερα άμα μυρίσει πως έχεις χρήμα. Πρέπει να είσαι αρκετά περιποιημένος , έτοιμος να πουλήσεις παραμύθι αλλά να έχεις και κάποια επιφάνεια. Όχι πολύ μεγάλη αλλά αρκετή ώστε η άλλη να σε πιστέψει.

Δε το λες σεξ επί πληρωμή , ούτε όμως και σχέση αγάπης και στοργής δε το λες. Στην υποκατηγορία πέφτουν και οι φοιτήτριες που κάθονται σε καθηγητές / δικτατορικούς για χαρούλες με τα μαθήματα.

Έχει τύχει να βρεθώ σε flirty κατάσταση με νεαρές κοπέλες επειδή πούλησα κατάλληλο παραμύθι η επειδή μυρίστηκσν πως έχω χρήμα. Πλάκα είχε.

Πιθανότητες να πηδήξεις : 3/10 άμα έχεις την εμφάνιση , το τρόπο να πουλήσεις παραμύθι και μια έστω μικρή οικονομική επιφάνεια.

Περί του την είδα μου γυάλισε την είπα " Θα σου δώσω 500 ευρώ άμα μου κάτσεις " real life η στο instagram πιο πολύ πιθανότητα να φας βρωμόξυλο το βλέπω παρά να πηδήξεις. Ίσως και πάλι όμως σε κάποιες εξαιρετικά περίεργες περιπτώσεις να δουλέψει. Π.χ. είναι η άλλη ορφανή και δεν έχει οικονομική βοήθεια από πουθενά.
 

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
2.583
Like
6.184
Πόντοι
1.056
Ειχα μια γνωστη φοιτητρια φιλοσοφικης τη δεκαετια του 90 αρκετα εμφανισιμη που καποια στιγμη σε ανυποπτο χρονο μου ειπε εμενα για να με πηδηξεις πρεπει να μου δωσεις 100 χιλιαδες δραχμες.Το ειχα παρει για αστειο τοτε,νομιζα οτι δεν το ελεγε σοβαρα αλλα τωρα πιστευω οτι το εννοουσε.
Οποτε προφανως πηδιουνται φοιτητριες με λεφτα αλλα πρεπει να σε ξερουν.
Βεβαια ανατολικο μπλοκ Πολωνια,Ουκρανια,Λευκορρωσια,Τσεχια κτλ ειναι παρα πολυ συνηθισμενο.
 
Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: vladgr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom