Επισκέπτης
Δεν ειπα οτι υποκρινομαι, αντιθετος, απλα αυτο εχω καταλαβει οτι σε πολλους αρεσει η υποκρισια
αχ δεν το καταλαβες,τωρα ειμαστε στα μελλια δεν μπορω να γραψω ...ο speed ΤΟ καταλαβε
Δεν ειπα οτι υποκρινομαι, αντιθετος, απλα αυτο εχω καταλαβει οτι σε πολλους αρεσει η υποκρισια
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!4 χρονια ζω στο βελγιο δλδ απο τα 16 πριν ημουνα στην ελλαδα. βεβαια η μανα μου δεν ειναι μεγαλωμενη στην ελλαδα οποτε μπρει κι αυτο να παιζει ρολο. παντως δεν θελω να θυμαμαι ουτε καν πως με αντιμετωπιζαν οι ανθρωποι οσο ημουνα στην ελλαδα στο βλαχοχωρι
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!
εδω σκατα την εχω δαγκωσει ολη μερα
τι να σου πω. εγω οποτε ερχομαι ελλαδα βλεπω αρκετες ομορφες κοπελες. εσυ στραβωμαρα εχεις;
τι κανω κρεμασταρια δλδ ;;;; για πες μου να μαθω;
Ti απορεις????δεν ξερεις????Ρε σύντροφοι οι Ελλεεινίδες στην υποκρισία παίρνουν χρυσό μετάλλιο!!!
Απορώ γιατί το θέμα τίθεται σε συζήτηση.
ο καθενας man δεν μπορεις να ξερεις το ποσο καλα ειναι η οχι εκει που ειναι!!Στραβωμαρα θα αποκτησω με τα μπαζα που βλεπω στον δρομο και δολοφονουν την αισθητικη του χωρου.Κατσε τωρα Βελγιο και ασε την πολυ αναλυση και φιλοσοφια γιατι στα σκατα μεσα δεν ζεις οπως εμεις τωρα...
αχ δεν το καταλαβες,τωρα ειμαστε στα μελλια δεν μπορω να γραψω ...ο speed ΤΟ καταλαβε
Ρε σύντροφοι οι Ελλεεινίδες στην υποκρισία παίρνουν χρυσό μετάλλιο!!!
Απορώ γιατί το θέμα τίθεται σε συζήτηση.
ο καθενας man δεν μπορεις να ξερεις το ποσο καλα ειναι η οχι εκει που ειναι!!
αστο!!
το τι λεει ο καθενας!αν πιστευαμε το καθε τι απο τον καθεναν θα χαμε καει!
δεν εχω τπτ με την Ευα!
αλλα ετσι ειναι! αν σου πω οτι ειμαι αστροναυτης και σου γραφω απο την σεληνη θα με πιστεψεις?και γιατι οχι?ασε φιλε γαμω κατι εξωγηινες!! αστα να παν! τι ελληνιδες και γηινες!εδω.............
εν μερη εχεις δικιο!!καλα κ η ξενη οντως εχει κ καποια θετικα που η ελληνιδα δεν τα εχει,ενα απο αυτα που εγω το εχω εκτιμησει πολυ σε αυτες τις γυναικες ειναι οτι σου λενε οτι σκεφτονται,μπορει να ειναι πουταναρες,μπορει σκατοψυχες αλλα ειναι καθαρες στα λεγομενα τους...σου λενε σε γουσταρω σε γουσταρω,μπορει κ οι ελληνιδες να ειναι ετσι αλλα οσες φορες εχω συναναστραφει ποτε δεν μου ελεγε καμια σε γουσταρω,μου αρεσεις τιποτα ενω κ εκεινες με ειχαν επιλεξει,παντα προσπαθουσαν να μην φανει οτι με γουσταρουν,γιατι μαλλον πιστευαν οτι εαν μου το λεγανε θα ειχαν ηττηθει κ θα τις εκανα οτι ηθελα...επισης ενα αλλο σημαντικο στοιχειο ειναι ο εγωισμος που η ελληνιδα τον εχει φουυυυυυυλ ενω η ξενη αμα σε γουσταρει δεν εχει τετοια θα σε παρει που λεει ο λογος ολη μερα τηλεφωνα ενω η ελληνιδα κ σε αυτο εχει κολλημα...τελος παντων υπαρχουν κ τα καλα κ τα κακα κ στις δυο ασημασια εχει να περνεις μονο τα καλα με οτι γυναικα συναναστρεφεσαι
παντως δεν θελω να θυμαμαι ουτε καν πως με αντιμετωπιζαν οι ανθρωποι οσο ημουνα στην ελλαδα στο βλαχοχωρι!!! τα λεγομενα σου!!
το να σε αντιμετοπιζουνε 2,3 ατομα χαλια μπορει να μην ταιριαζεις μαζι τους η να μην τα βρισκετα η δεν ξερω και γω τι αλλο!! αλλα το να σου φταινε οι περισσοτεροι μαλον εσυ το χεις το προβλημα και οχι εμεις στην ελλαδα!!
αυτο ενος οτι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!
εγω ρε φιλε δεν εχω αφομιωσει καμια νοοτροπια π.χ!Καλα τωρα πλακα κανεις.
Δεν μπορει να μιλας σοβαρα.
Απο τον πρωτο μεχρι και τον τελευταιο Ελληναρα, κατι θα βρουν να πουν για τον ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ που πηγε και δουλευει-ζει στο εξωτερικο και εχει αφομιωσει την νοοτροποια του Γερμανου (για μενα) Του Βελγου (για την Ευα) του Αγγλου (Για τον Χ).
Πλακα κανεις. Δεν μιλας σοβαρα.
ξαφνικα ολες οι ελληνιδες στον καιαδα!
να ζησει η Ρωσια!!
ε δεν παει ετσι!!
δεν μπορω να καθομαι και να κλαιγομαι και να κατηγορω το 99% των ελληνιδων γιατι επειδη ειμαι εγω π.χ ενας αχρηστος και μισος και δεν εχω βρει την καταληλη κοπελα που να χουμε χημεια!
γαμαμε εμεις 2 μουνια ταυτοχρονα --------->μαγκες!
γαμιουνται οι γκομενες με 2---------> ΠΟΥΤΑΕΣ! δεν παει ετσι!
δεν μας ταιριαξε εμας μια κοπελα! κατευθειαν-------->γαμιολα και ολα τα ξεφτυλιστικα!
ναι καλα τωρα σωθηκες!! απλα προσεχουμε για να εχουμε μακρυα και απο αγαπημενοιΓια να αλαξουν νοοτροποια οσες παρακολουθουν (μελη ΚΑΙ επισκεπτες).