Νέα

Ελληνίδα vs ξένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ελληνιδα εναντιον Αλλοδαπης. Ποια τα λεει καλυτερα?

• Ελληνιδα?

Ψήφοι: 1 16,7%
  • Αλλοδαπη?

Ψήφοι: 2 33,3%
  • καμια απο τις δυο?

Ψήφοι: 0 0,0%
  • και οι δυο ?

Ψήφοι: 2 33,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

Επισκέπτης

Η Νταρια ειναι ιεροδουλη και ειναι αλλο με τους πελατες της.Δεν μπορεις να βγαλεις απο εκει να συμπερασμα.
Εξαλου ποσες ελεινιδες δεν θεωρουν μαλακα τον κακομοιρη που θα της αποκαταστησει και θα του φορτωσουν και την μανα τους μετα?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εβακι ασε τις μαλακιες μα τα χαλια που εχουν οι ελεινιδες ειδικα εμφανισιακα δεν τα εχουν αλλες γυναικες στον κοσμο...
Τι πειρα και μαλακιες λες στο παιδι?Θελει πειρα για να συγκρινεις το ωραιο με το ασχημο?
Και μην αρχισεις τις κατινιστικες μαλακιουλες μα οι ξενες στα τρωνε κτλ γιατι και οι ελεινιδες μια χαρα εχουν μαθει να το κανουν και αυτο.

δεν ενοω αυτο. απλα δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι στις αποψεις μας γτ ποτε δεν ξερεις πως θα σου τα φερει η ζωη αμα αυριο γνωρισεις μια μουναρα ελληνιδα με γαματο χαρακτηρα και την ερωτευτεις εκει τι θα κανεις; και μην πεις δεν υπαρχει αυτο που λεω γτ σιγουρα υπαρχει μεσα σε 5 εκατομυρια γυναικες

Αστα αυτα σε μενα!!!

κι εσυ σε μενα  :cool2:

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καλυτερα να ειμαι μια φορα μαλακας και να πληρωνω για μουναρα παρα να ειμαι 100000000000 φορες μαλακας και να ειμαι με Ελληνιδα.

Τουλαχιστον οσο ειμαι στο Ελλαντα.

Επισκέπτης
δεν ενοω αυτο. απλα δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι στις αποψεις μας γτ ποτε δεν ξερεις πως θα σου τα φερει η ζωη αμα αυριο γνωρισεις μια μουναρα ελληνιδα με γαματο χαρακτηρα και την ερωτευτεις εκει τι θα κανεις; και μην πεις δεν υπαρχει αυτο που λεω γτ σιγουρα υπαρχει μεσα σε 5 εκατομυρια γυναικες

Ναι οπως τα λες...αλλα ειναι ψυλοι στα αχυρα οποτε τι το συζηταμε.Εδω λεμε για τα γενικα χαλια της χωρας και των ελεινιδων  :rockon:

Επισκέπτης
καλα κ η ξενη οντως εχει κ καποια θετικα που η ελληνιδα δεν τα εχει,ενα απο αυτα που εγω το εχω εκτιμησει πολυ σε αυτες τις γυναικες ειναι οτι σου λενε οτι σκεφτονται,μπορει να ειναι πουταναρες,μπορει σκατοψυχες αλλα ειναι καθαρες στα λεγομενα τους...σου λενε σε γουσταρω σε γουσταρω,μπορει κ οι ελληνιδες να ειναι ετσι αλλα οσες φορες εχω συναναστραφει ποτε δεν μου ελεγε καμια σε γουσταρω,μου αρεσεις τιποτα ενω κ εκεινες με ειχαν επιλεξει,παντα προσπαθουσαν να μην φανει οτι με γουσταρουν,γιατι μαλλον πιστευαν οτι εαν μου το λεγανε θα ειχαν ηττηθει κ θα τις εκανα οτι ηθελα...επισης ενα αλλο σημαντικο στοιχειο ειναι ο εγωισμος που η ελληνιδα τον εχει φουυυυυυυλ ενω η ξενη αμα σε γουσταρει δεν εχει τετοια θα σε παρει που λεει ο λογος ολη μερα τηλεφωνα ενω η ελληνιδα κ σε αυτο εχει κολλημα...τελος παντων υπαρχουν κ τα καλα κ τα κακα κ στις δυο ασημασια εχει να περνεις μονο τα καλα με οτι γυναικα συναναστρεφεσαι

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ναι οπως τα λες...αλλα ειναι ψυλοι στα αχυρα οποτε τι το συζηταμε.Εδω λεμε για τα γενικα χαλια της χωρας και των ελεινιδων  :rockon:

τι να σου πω. εγω οποτε ερχομαι ελλαδα βλεπω αρκετες ομορφες κοπελες. εσυ στραβωμαρα εχεις;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καλα κ η ξενη οντως εχει κ καποια θετικα που η ελληνιδα δεν τα εχει,ενα απο αυτα που εγω το εχω εκτιμησει πολυ σε αυτες τις γυναικες ειναι οτι σου λενε οτι σκεφτονται,μπορει να ειναι πουταναρες,μπορει σκατοψυχες αλλα ειναι καθαρες στα λεγομενα τους...σου λενε σε γουσταρω σε γουσταρω,μπορει κ οι ελληνιδες να ειναι ετσι αλλα οσες φορες εχω συναναστραφει ποτε δεν μου ελεγε καμια σε γουσταρω,μου αρεσεις τιποτα ενω κ εκεινες με ειχαν επιλεξει,παντα προσπαθουσαν να μην φανει οτι με γουσταρουν,γιατι μαλλον πιστευαν οτι εαν μου το λεγανε θα ειχαν ηττηθει κ θα τις εκανα οτι ηθελα...επισης ενα αλλο σημαντικο στοιχειο ειναι ο εγωισμος που η ελληνιδα τον εχει φουυυυυυυλ ενω η ξενη αμα σε γουσταρει δεν εχει τετοια θα σε παρει που λεει ο λογος ολη μερα τηλεφωνα ενω η ελληνιδα κ σε αυτο εχει κολλημα...τελος παντων υπαρχουν κ τα καλα κ τα κακα κ στις δυο ασημασια εχει να περνεις μονο τα καλα με οτι γυναικα συναναστρεφεσαι

ελα ρε συ κι εγω ελληνιδα ειμαι και δεν κανω αυτα που λες. σε σημειο να μου την λενε οι φιλες μου. μηπως υπερβαλετε;

Επισκέπτης
ελα ρε συ κι εγω ελληνιδα ειμαι και δεν κανω αυτα που λες. σε σημειο να μου την λενε οι φιλες μου. μηπως υπερβαλετε;

καταρχας εισαι μεγαλωμενη στο εξωτερικο,οποτε ατοπο αυτο που λες....μιλαω για την εδω κουλτουρα :)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
τι να σου πω. εγω οποτε ερχομαι ελλαδα βλεπω αρκετες ομορφες κοπελες. εσυ στραβωμαρα εχεις;

Εγω παντως υποστηριζω πως οι Ελλεηνιδες ειναι ομορφες αλλα σαν μεσο ορο δεν εχουμε και τις τρελες γκομενες οπως σε αλλα κρατη (Βλεπε Σουηδια, Ιταλια, Σερβια, Ρωσσια, Ουκρανια, κ.α)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
45 με 25;;;;προσωπικα περιμενα μεγαλυτερη διαφορα!!!10 χρονια ειμαι με γυναικες ανατολικου μπλοκ και περναω τελεια!!!οσα πληρωσα σε 2 χρονια με ελληνιδες εχω πληρωσει τα μισα στα 10 χρονια :dancing:και απο εμφανιση;καμμια σχεση το ιδιο και απο συμπεριφορα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καταρχας εισαι μεγαλωμενη στο εξωτερικο,οποτε ατοπο αυτο που λες....μιλαω για την εδω κουλτουρα :)

4 χρονια ζω στο βελγιο δλδ απο τα 16 πριν ημουνα στην ελλαδα. βεβαια η μανα μου δεν ειναι μεγαλωμενη στην ελλαδα οποτε μπρει κι αυτο να παιζει ρολο. παντως δεν θελω να θυμαμαι ουτε καν πως με αντιμετωπιζαν οι ανθρωποι οσο ημουνα στην ελλαδα στο βλαχοχωρι

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

κι εσυ σε μενα  :cool2:
Ας γελασω..............
Καλυτερα να πεθανω παρα να κανω αυτο που λες......

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
45 με 25;;;;προσωπικα περιμενα μεγαλυτερη διαφορα!!!10 χρονια ειμαι με γυναικες ανατολικου μπλοκ και περναω τελεια!!!οσα πληρωσα σε 2 χρονια με ελληνιδες εχω πληρωσει τα μισα στα 10 χρονια :dancing:και απο εμφανιση;καμμια σχεση το ιδιο και απο συμπεριφορα
Πεστα ρε φιλε................
Να μπουν  τα πραγματα στη θεση τους,να τα ακουει και ε Ευα να δει οτι ξερω τι λεω και να μη μου λεει παραμυθακια.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
4 χρονια ζω στο βελγιο δλδ απο τα 16 πριν ημουνα στην ελλαδα. βεβαια η μανα μου δεν ειναι μεγαλωμενη στην ελλαδα οποτε μπρει κι αυτο να παιζει ρολο. παντως δεν θελω να θυμαμαι ουτε καν πως με αντιμετωπιζαν οι ανθρωποι οσο ημουνα στην ελλαδα στο βλαχοχωρι

Εμεις που ζουμε εξω ξερουμε κατι παραπανω τελικα!
+10000000  :thumbsup:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ας γελασω..............
Καλυτερα να πεθανω παρα να κανω αυτο που λες......

Βρε άνθρωπε να σε ρωτήσω κάτι; Γιατί έχεις τέτοιο μένος με τις ελληνίδες; Πλέον ξέρω τι θα διαβάσω από σένα χωρίς να το δω :2funny: :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πεστα ρε φιλε................
Μα μπουν  τα πραγματα στη θεση τους,να τα ακουει και ε Ευα να δει οτι ξερω τι λεω και να μη μου λεει παραμυθακια.

δεν λεω αλλα το πληρωμα του χρονου θα ερθει

Εμεις που ζουμε εξω ξερουμε κατι παραπανω τελικα!
+10000000  :thumbsup:

δεν ξερω παντως οτι με αντιμετωπιζαν σαν εξωγηινη ειναι αληθεια για να μην πω το τι εχουν πει για μενα αμα αρχισω να λεω θα απορεισετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom