amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Αλλοδαπή προπάντων απο ανατολικό μπλοκ .
Σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες, πολυθρόνες, κρεβάτια, κοµοδίνα κι υποστηρίξτε τον Ελληνισμό!
Θαυμάστε τι είδους βάρους κουβαλάει η Ελληνίδα από αρχαιοτάτων χρόνων.
A Greek woman marches boldly with a huge phallus in her arms.
She represents what it means to carry consciously an archetypal reality rather than be carried away.
Θαυμάστε αρχαίο πρότυπο ομορφιάς όπως αυτό της βασίλισσας των Αμαζόνων, έτσι όπως διεσώθη από τον σκηνοθέτη Sam Raimi
Εεεεεεεεεεεεεεεετσι.........Αλλοδαπή προπάντων απο ανατολικό μπλοκ .
Σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες, πολυθρόνες, κρεβάτια, κοµοδίνα κι υποστηρίξτε τον Ελληνισμό!
Θαυμάστε τι είδους βάρους κουβαλάει η Ελληνίδα από αρχαιοτάτων χρόνων.
....................................................................
κ τοτε χοντροκωλες ρε παιδακι μου??
Ειναι βαρια η π...τσα του τσολια τελικα!
απο την αλλη ομως η ξενη δε μαρτυραει τι της κάνειςεγω προτιμω τα εγχωρια προιοντα...να λες τι σου κανω μαμα μ και να το πιανει....
πες της what am i doing to you my mother? το ιδιο ειναι! τα ειχα με Βραζιλιανα και Κολομβιανη τι να κλασουν οι μπουχεσες ελλεινιδες;εγω προτιμω τα εγχωρια προιοντα...να λες τι σου κανω μαμα μ και να το πιανει....
τι?????????xristara δες το μωρο το ποσταρα
ετσι ειναι παιδια.. και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. αλλα ειναι λιγο δυσκολο να παντρευτεις μια ξενη. αλλη κουλτουρα κλπ... π.χ. εγω οταν θα παντρευτω- μονο με τον ρωσσο.Oι περισσοτεροι παντρευονται Ελληνιδες και μετα απο λιγο καιρο τρεχουν στις ξενες.................!
Εγω δεν μπορω να βλεπω τις Ελληνιδες ουτε ζωγραφιστες............ετσι ειναι παιδια.. και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. αλλα ειναι λιγο δυσκολο να παντρευτεις μια ξενη. αλλη κουλτουρα κλπ... π.χ. εγω οταν θα παντρευτω- μονο με τον ρωσσο.